Udtalelser – Alder: + 25 år

Her finder du et udpluk af vores klienter i alderen 25 år og opefter. Fra midten af tyverne oplever mange, at det så småt begynder at være sværere at holde formen, og at det synes at kræve langt mere arbejde.

Samtidig mindskes den tid som man har til rådighed til træning også ofte, da job, karriere og børn begynder så småt at optage tiden, så det er vigtigt at finde en træningsrutine, der kan passe ind i en travl hverdag

Heidi tabte 5 kg og 25 cm på 4 uger og fik mere overskud og færre smerter

“Faktisk er jeg blevet helt grebet af at løfte jern, det havde jeg aldrig troet var noget for mig, men det er overskueligt for mig, og det føles så fedt at tage ned i mit nærliggende center nu og vide præcis, hvad jeg skal der, jeg går ikke rundt og kigger på maskinerne og prøver mig lidt frem her og der, men ved præcis hvilke øvelser jeg skal lave, hvilke vægte der skal på. Det er fedt og jeg tør også selvom de store pumpede muskelmænd træner lige ved siden af mig- det er helt ok, det har min Fortius Fitness træner lært mig”*

vægttab i silkeborg med martin christensen

“Stress, yoyo vægt, og en forestående rejse til Australien, hvor jeg gerne ville se præsentabel ud i sommertøj fik mig til at starte i mit hidtil fedeste træningsforløb hos personlig træner.

Jeg tilmeldte mig forløbet hos Fortius Fitness i Silkeborg efter mange overvejelser, for det ville blive tidskrævende og også første gang, at jeg skulle bruge så stort et beløb på mig selv.

Jeg er dyrlæge med min egen hestepraksis og i min fritid aktiv dressurrytter. Mit job er udfordrende og med mange udforende arbejdsstillinger. I min fritid træner jeg mine heste og har ofte problemer med at sidde i balance uden at spænde op i min ryg og lænd, samt underben.

Jeg ønsker at holde mig i form, primært for at ha det godt, føle mig godt tilpas i det tøj jeg kan lide og kunne holde i mange år både som dyrlæge og rytter uden smerter. Jeg har let til overvægt og især i stressede perioder, har jeg altid haft svært ved at vælge det sunde frem for den lette og usunde mad, jeg ofte finder på tankstationer, når jeg kører rundt i landet.

Jeg har prøvet mange kure igennem årene og købt flere årskort til fitnesscentret, men ofte kun gjort brug af det nogle få gange. En enkelt gang hyrede jeg en personlig træner i 3mdr. Det var hyggeligt, men desværre havde træneren ikke meget uddannelse og erfaring bag sig, så det blev hyggeligt forløb, men ikke givende progressiv træning, som jeg kunne mærke effekt af.

De seneste 2 år har jeg løbetrænet og i år gennemført 2 halvmaraton, og jeg har været stolt af det, men faktisk taget på i vægt.

En veninde fortalte mig om hendes forløb hos Fortius Fitness, og jeg var især begejstret over at høre, hvor stor fokus der var på kropsholdning i øvelserne, og det at træne korrekt uden at slide på kroppen.

Jeg tog kontakt til Fortius og fik hurtigt svar, og da jeg altid er hurtig til at tage en beslutning, når noget føles rigtigt, startede jeg min første træning samme dag som den indledende samtale, som i øvrigt var meget positiv. Jeg fik fra dag 1 en oplevelse af, at jeg var landet et sted hvor trænernes uddannelse var god, og de vidste, hvad de havde med at gøre både træningsmæssigt, kostmæssigt og samtidig havde træneren en fantastisk evne til at møde mig med en venlighed og forståelse for min situation, så jeg følte mig tryg og havde mod på at træne der, trods jeg er så flov over at kæmpe med vægten.

Jeg var på den første træning igennem alle øvelserne, og Martin fik mig topmotiveret med opmuntrende snak og gav mig en tro på, at jeg kunne det her, og at det virker. Jeg havde meget svært ved squat, selv uden vægt, men vi trænede det igen og igen, og i dag kan jeg lave en perfekt squat- fedt er det i sig selv, da jeg altid har sagt, at det kan min krop bare ikke BUM.

Allerede efter 2 uger havde jeg smidt de første 2,7 kg og rigtig mange cm mindre i omfang, det gav mig virkelig blod på tanden til at fortsætte og gi endnu mere gas både på kost og træning.

Efter 4 uger havde jeg i alt tabt mig 5,1kg og 25 cm skrællet af hele vejen rundt. Det føles så godt, og jeg har ikke været sulten, jeg har spist gode mættende måltider hver dag. Nævn mig i øvrigt en kur jeg ikke har prøvet- juice, retro, NUPO osv osv. Altid med stort vægttab, men ikke uden sultfølelse og træthed til følge.

I forløbet hos Fortius Fitness spiser jeg helt almindelig mad, og så meget jeg har lyst, og kiloene rasler af. Det ikke nemt, der har været masser af sved og ømme muskler, men på den fede måde og jeg føler mig meget stærkere og med meget mere energi og tro på, at det her er vejen for mig.

Faktisk er jeg blevet helt grebet af at løfte jern, det havde jeg aldrig troet var noget for mig, men det er overskueligt for mig, og det føles så fedt at tage ned i mit nærliggende center nu og vide præcis, hvad jeg skal der, jeg går ikke rundt og kigger på maskinerne og prøver mig lidt frem her og der, men ved præcis hvilke øvelser jeg skal lave, hvilke vægte der skal på. Det er fedt og jeg tør også selvom de store pumpede muskelmænd træner lige ved siden af mig- det er helt ok, det har min Fortius Fitness træner lært mig.

Alt i alt har Fortius Fitness gjort mig stærk både fysisk og mentalt. Fysisk føler jeg mig stærkere. Kommer lettere ud af sengen om morgenen, hvor jeg ellers er noget stiv i kroppen efter de lange løbeture og skæve arbejdsstillinger. Mine arbejdsdage føles bedre og ikke så tunge. Rideturene på mine heste er meget skønnere, jeg har opnået en bedre balance i min krop, og det hele føles bare lettere.

Mentalt har jeg fået mere overskud, og så bliver jeg jo glad når jeg hopper i tøjet, og det tydeligt sidder bedre. Bedst af alt er, at jeg nu faktisk er ok med at skulle i badetøjet på min forestående rejse til Australien.”

Heidi Nielsen – 38 år, Dyrlæge, Skive

Kasper Tabte 14,5 kg og 40 cm og fandt træningsglæden

“Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har siddet ved sidste øvelse, badet i sved med et smil på læben og slet ikke opfattet, at der er gået en time, og at der kommet ekstra vægt på alle øvelserne”*


“For 3 måneder siden kontaktede jeg Fortius Fitness, da jeg var nået til et punkt i mit liv, hvor vægten sagde 100 kg, take aways var blevet en daglig rutine og jeg stille og roligt var begyndt at socialt isolere mig.

Jeg tog i Fitness World en gang i mellem, men manglede motivation og gav hurtigt op, når øvelserne blev svære.

Jeg blev matched med Simon, og allerede fra første samtale formåede han at give mig troen på, at mine mål og drømme absolut var indenfor rækkevidde.

Jeg begyndte lynhurtigt at glæde mig til mine træninger med Simon og blev ligeså hurtigt inspireret til at spise sundere.

Simon er professionel ud til fingerspidserne og har et helt særligt talent til at motivere og give dig den selvtillid, der skal til for at få resultater ved hver træning.

Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har siddet ved sidste øvelse, badet i sved med et smil på læben og slet ikke opfattet, at der er gået en time, og at der kommet ekstra vægt på alle øvelserne.

At Simon er professionel ses også ved, at han lynhurtigt har alternativer både til kost og træning, hvis man en dag f.eks. har lidt ondt i knæet eller en albue der driller etc.

En kæmpe bonus ved at træne sammen med Simon er også, at han er helt igennem flink, og at man lynhurtigt kommer til at holde rigtig meget af ham.

Han er 100 % ved din side under hele forløbet og er lige så stolt og glad over ens resultater, som man selv er.

Jeg havde i mange år accepteret, at det var i orden at skuffe mig selv, når det kom til kost og træning, men der var ikke en chance i helvede for at jeg ville skuffe Simon.

Vi var to om det her, og det for mig var den bedste motivation.

Efter 3 måneder havde jeg tabt 14,5 kg og 80,7 cm fordelt på kroppen, og har i den grad fundet glæden og lysten til at træne.

Simon er bogstavelig talt DIN personlige træner, og jeg kan ikke give store nok anbefalinger. Bedste 3 måneder i mange år 😊”

Kasper Kongslev – 39 år, Frederiksberg

Helena tabte 51 cm og 9,7 kg og fik energi og kropsglæde tilbage

“Min opfattelse af min egen krop var, at jeg for stor i forhold til min højde og havde det bare elendigt med mig selv. Så jeg tog tyrene ved hornene og må sige. at det er den bedste beslutning jeg har taget for hold nu op, hvor er jeg glad og positiv overrasket over, hvor meget der egentlig kan ske på 1 måned (34 cm og 5,5 kg). Det har været alle pengene værd”*

“Jeg valgte Fortius Fitness, fordi jeg havde kigget lidt rundt på internettet, og synes at det så lovende ud.

Mit ønske var at få en sundere tilgang min mad, da jeg primært levede af pastaretter, og gammel dansk mad med masser af sovs. Vidste godt, at det var helt forkert mad i forhold til, at jeg ikke dyrekede noget som helst motion.

Jeg var altid træt og slet ikke motiveret til at komme i gang, men kunne ikke lide at se mig selv så tyk.

Jeg havde aldrig prøvet noget lignede med kostomlægning og intens træning, men vidste at det var en personlig træner der skulle til.

Min opfattelse af min egen krop var, at jeg for stor i forhold til min højde og havde det bare elendigt med mig selv. Så jeg tog tyrene ved hornene og må sige. at det er den bedste beslutning jeg har taget for hold nu op, hvor er jeg glad og positiv overrasket over, hvor meget der egentlig kan ske på 1 måned (34 cm og 5,5 kg.) Det har været alle pengene værd.

Mit mål er at komme ned mellem 65-70 kg, så der lige lidt tilbage der skal af, men jeg føler mig så stærkt klædt på, at jeg er sikker på at nok skal kunne holde den her livstilændring resten af livet.

Jeg er så stolt over at det kunne lykkes. Jeg er blevet mere glad og har fået mere energi og så er jeg blevet mere glad for min krop.

Forløbet har været så godt for mig, og jeg har haft den bedste træner, jeg kunne drømme om, som formået at presse mig på den helt rigtige måde.

Også med kosten har hun været en stor hjælp, da det primært var kosten jeg havde rigtig svært ved, da jeg er meget kræsen, men det er simpelthen gået så godt det hele.

Jeg kan helt klart anbefale Mia Schwencke hun er seriøst den bedste træner nogensinde, hun har virkelig været en god støtte og altid dejlig og glad.”

Helena Skourup Larsen – 25 år, Dyrepasser, Kastrup

Maja smed 40 cm og elsker sin nye livsstil

Jeg har på 2 måneder tabt 7 kg og 40 cm er røget af på kroppen. Jeg kan tydeligt både se og mærke en forskel og er blevet fuldstændigt vild med min nye livsstil”*

Maja Walin

“Efter 3 graviditeter og en vægtstigning på 10 kg var jeg indstillet på, at jeg skulle i gang med noget træning, og jeg startede derfor i fitnesscenter.

Det blev dog ikke nogen succes. Jeg havde svært ved at motivere mig til at tage i træningscenteret, og når jeg endelig kom afsted, følte jeg ikke glæde ved det. Jeg løb engang i mellem derhjemme, men det var svært at finde overskuddet til at fortsætte.

Jeg tænkte, at det måske var en personlig træner der skulle til for at hjælpe mig med motivationen og troen på mig selv – at det kunne lykkedes.

Jeg søgte derfor på nettet og fandt frem til Fortius Fitness, som man let kunne skrive til, hvilket jeg så gjorde. Kom herefter til en uforpligtende samtale hos Randi – som hurtigt gav mig et indtryk af, at hun kunne hjælpe mig. Hun forklarede kort, at det hele ikke behøver at gå op i træning, men at man ved at træne 2-3 gange om ugen, samt spise den rette kost, kan opnå gode resultater.

Jeg valgte at starte med personlig træning hos Randi, og syntes lige fra starten at Randi udviste professionalisme. Det var tydeligt, at hun havde meget og god erfaring med træning og kost, og har været utrolig god til at vejlede mig, så jeg ikke var i tvivl, når jeg var derhjemme.

Jeg var i starten lidt nervøs for, om jeg var alt for svag til at udføre de øvelser, som jeg skulle lave med hende. Men Randi har været god til at lægge træningsprogrammet, så det lige har passet med min styrke og samtidigt udfordret mig, så det gav mig viljen og troen på mig selv.

Randi har altid været smilende og imødekommende og med sit store engagement og entusiasme for sit arbejde, har hun helt sikkert været det rette pust for mig, så jeg har kunnet lykkedes med mine mål.

Jeg har på 2 måneder tabt 7 kg og 40 cm er røget af på kroppen. Jeg kan tydeligt både se og mærke en forskel og er blevet fuldstændigt vild med min nye livsstil.

Nu glæder jeg mig til at træne, og kostændringen er blevet en naturlig del af min hverdag.

Jeg nyder at have fået mere styrke og derved bedre kan løfte mine børn. Jeg har generelt fået meget mere energi, hvilket mine børn også får god gavn af.

Jeg vil helt sikkert anbefale Randi fra Fortius Fitness til andre der skulle stå i samme situation som mig. Venner, kolleger og familie som har bemærket min forandring har allerede hørt mine anbefalinger.”

Maja Walin – 34 år, Sygeplejerske, Birkerød

Louise tabte 15 kg og hele 106 cm over hele kroppen

“Der er sket meget store resultater på kort tid”*

Anne tabte sig og blev mere tonet

“Allerede fra tredje træning blev vægtbelastningen øget på flere af øvelserne, jeg har smidt 12 cm i taljen og der er kommet antydninger af muskler på overarmene! Det i den grad motiverende at opleve så store fremskridt og resultater!”*

Kostplan Østerbro

Anne Nordestgaard

“Den britiske forfatter Rudyard Kipling, som blandt andet har skrevet Junglebogen, har en gang sagt “Alt taget i betragtning, er der kun to slags mennesker i verden. Dem der bliver hjemme og dem der ikke gør det”.

Han sagde det om at rejse, og på mange måder kan man sige, at jeg startede på en rejse, da jeg en aften skrev en mail til Fortius Fitness. Min rejse handler om at ændre min livsstil og tabe de ekstra kilo, der gennem årene stille og roligt er taget på.

Jeg tror ikke, jeg er den eneste, der igennem mange år, har betalt abonnement til et fitnesscenter og gang efter gang tænkt ” i morgen går jeg ned og træner” og er så alligevel blevet hjemme…

Konsekvensen har været tydelig: 15 kilo (eller to-tre buksestørrelser) for meget, en elendig kondition og en tvivlsom titel som “Dronningen af Dårlige Undskyldninger”.

Allerede ved opstartsmødet med Mia, havde jeg en god fornemmelse: Her var det mig, og mine mål, der var fokus på, men samtidig var budskabet også tydeligt: Det er din egen indsats, der bliver afgørende for resultatet. Der er ingen lette løsninger eller mirakel træningsøvelser!

Jeg er rigtig glad for at træne med Mia hos Fortius i Søborg; et lille sted, hvor der er “ro” til at fokusere på min træning uden ventetid undervejs.

Min motivation, for at vælge et forløb med en personlig træner, har både været at lære at træne rigtigt (bl.a. på grund af en gammel knæskade) men ikke mindst, at jeg havde behov for “en rygrad” – en der står og venter på mig… Mia har i høj grad leveret begge dele!

Hun har stået der med et smil (og tung rock på anlægget), hun har heppet og “skubbet” og har givet mig en enorm positiv oplevelse med træningen!

Allerede fra tredje træning blev vægtbelastningen øget på flere af øvelserne, jeg har smidt 12 cm i taljen og der er kommet antydninger af muskler på overarmene! Det i den grad motiverende at opleve så store fremskridt og resultater!

Mia har, i den grad, været en fantastisk rejseleder! Min “rygrad” bliver langsomt stærkere, de dårlige undskyldninger bliver færre og min rejse mod de mindre bukser er nu rigtigt på vej (de er allerede købt)!
Takket være Mia, hører jeg ikke længere til i den kategori, der bliver hjemme!”

Anne Nordestgaard – 36 år, Senior Global Brand Manager, Søborg

Peter og Lily ændrede deres kroppe og fik mere energi med Partræning/Team Fit

“Jeg var slet ikke klar over, at der kunne ske så meget på en måned. Det er virkelig imponerende”*

Peter Frøkjær

“Jeg startede til personlig træning for hovedsageligt at støtte min kones forløb hos Fortius Fitness både med træning og kost, og jeg er virkelig positivt overrasket over de effekter, jeg kan mærke på min egen krop.

Allerede efter den første uge havde jeg mere energi og følte et klart løft af min form.

Jeg har længe haft lyst til at komme i gang med at styrketræne, men efter adskillige forsøg i fitnesscentre er det aldrig lykkes. Det er svært og afskrækkende med junglen af maskiner, så jeg har aldrig rigtigt vidst, hvor jeg skulle starte, hvilket har resulteret i et par træninger, hvorefter jeg aldrig er kommet igen.

De gode intentioner er der, men redskaberne mangler.

Det har virkelig været en fed oplevelse.

Desuden har jeg nu fået redskaberne til at fortsætte træningen for at opnå yderligere resultater, som allerede efter en måned består af en synlig forbedring af min muskelmasse, mere energi og generelt bare mere overskud i hverdagen. Jeg var slet ikke klar over, at der kunne ske så meget på en måned.

Det er virkelig imponerende.”

Peter Frøkjær – 34 år, Selvstændig, København

“Jeg går aldrig sulten i seng, og mit blodsukker er stabilt, og jeg har dermed fået overskud og mere energi til både min mand, lille baby og mig selv”*

Lily Silwer

“På 4 år, inklusiv en graviditet, er der røget cirka 20 kilo på min krop, hvilket jeg selvfølgelig var blevet meget ked af. Efter et hav af forskellige diæter og halvhjertede forsøg på træning, fandt jeg Fortius Fitness, og jeg fik både mig og min mand signet ind.

En af de store fordele er desuden, at man kun er maks. to mennesker, der træner ad gangen i lokalet.

Noget jeg personligt vægter meget højt. Vi har gennemgået en stor livsstilsforandring. Både kostplanen og øvelserne i centret er super simple, hvilket gør træningen nem at holde ved lige.

Jeg går aldrig sulten i seng, og mit blodsukker er stabilt, og jeg har dermed fået overskud og mere energi til både min mand, lille baby og mig selv. På syv ugers ny kostplan og seks ugers træning har jeg tabt cirka 5 kilo.

Jeg havde i starten håbet på at tabe mig hurtigere, men jeg vil aldrig kunne undvære min chokolade eller is, og dem er der heldigvis stadig plads til.”

Lily Silwer – 34 år, Moderedaktør, København

Louise tabte sig og blev af med appelsinhuden

“Jeg blev stærkere og stærkere, centimeterne raslede af, mine bukser blev for store, bluserne begyndte at hænge lidt for meget, min appelsinhud forsvandt og folk begyndte at kommentere på min form”*

louise t

“Jeg hørte om Fortius Fitness fra en veninde, som havde været i gang i nogle uger og allerede opnået resultater.

Jeg fik ret hurtigt blod på tanden, da alle Fortius Fitness værdier passede godt på min søgen efter et sundere og stærkere liv, og det at gøre træning til en livsstil.

Jeg tog kontakt og fik en snak med Martin, som i sig selv er den mest fantastiske person, og jeg følte mig hjemme med det samme og ville egentlig bare i gang.

Jeg var slet ikke i tvivl om, at jeg var kommet til det rigtige sted.

En lang snak og en krammer senere kørte jeg hjem igen, med den dejligste følelse inden i, fuld af energi og helt klar til at starte hos Martin.

Jeg havde et mål, jeg ville tabe mig, blive stærkere, mere toned og jeg ville “prøve” at blive ligeglad med tallene på vægten og koncentrere mig omkring centimeterne og før og efter billeder.

Jeg havde en masse løst maveskind fra to graviditeter og var faktisk bare ret slatten.

Jeg har en badminton karriere bag mig, en masse cardiotræning og forkert kost, som jeg troede var vejen frem dengang, men det har resulteret i hængenumse, appelsinhud og mormorarme.

Min krop havde brug for styrke og en anden kost.

Jeg kom godt i gang hos Martin.

Vi svingede ret godt sammen, og jeg elskede at komme til træning.

Han pressede mig og lærte godt fra sig. Han var super til at motivere, hjælpe, give kritik og masser af ros!

Jeg blev stærkere og stærkere, centimeterne raslede af, mine bukser blev for store, bluserne begyndte at hænge lidt for meget, min appelsinhud forsvandt og folk begyndte at kommentere på min form.

Det var den dejligste følelse af succes.

Fortius Fitness har lært mig, hvordan jeg skal holde mig sund og fit hele livet, ikke bare for en kort periode.

De har fået mig til at indse, at styrketræning er vejen frem, og at det med kosten faktisk ikke er så svært.

De har ændret mit liv, jeg fortsætter min rejse, jeg er slet ikke færdig…”

Louise Tvedt – 29 år, Ry

Jeanet fik gjort op med dårlige vaner og tabte 6,2 kg og 20 cm

“Jeg er blevet gladere, sundere og selv min hud har ændret sig. Jeg kan rumme mange flere ting og er heller ikke træt på samme måde som før. Jeg retter ryggen og tror mere på mig selv. Det har været den bedste investering, som jeg har gjort for mig selv”*

“Min rejse startede egentlig på Facebook, hvor jeg så en reklame fra Fortius Fitness. Forvandling for livet, stod der.

Dit spejlbillede om en måned er resultatet af, hvad du beslutter i dag! Klik her og tag det første skridt på vejen til din drømmekrop…

Okay sad på det tidspunkt, på sofaen og proppede mig med bland selv slik og en ½ liter cola. Mit syn på min krop var ikke eksisterende.

Jeg trykkede på reklamen og udfyldte skemaet, så var det første skridt taget, til drømmekroppen.

Det hele var meget professionelt.

Fra man tager den første kontakt, til at man står i centeret med sin personlige træner. Man bliver taget seriøs fra første minut og alt fokus er på dig.

Det har været super godt og alle pengene værd!

Jeg er blevet gladere, sundere og selv min hud har ændret sig. Jeg kan rumme mange flere ting og er heller ikke træt på samme måde som før. Jeg retter ryggen og tror mere på mig selv. Det har været den bedste investering, som jeg har gjort for mig selv.

Det har været en fantastisk rejse. En rejse som på ingen måde er slut. Dette er kun starten.”

Jeanet Tvede – 34 år, Silkeborg

Anne fik vægttab og smed 34 cm fordelt over hele kroppen

“Jeg har set nogle resultater her, som jeg ikke har set af cardiotræning, og jeg synes bestemt ikke at min kondition er gået ned – tværtimod”*

Camilla fik smidt de sidste kilo og tabte 17,2 cm

Resultaterne kom hurtigt, og jeg var så positivt overrasket“*

Camilla Jensen

“Jeg har aldrig været stor eller overvægtig, men efter en graviditet og mindre tid til træning begyndte jeg at blive mindre tilfreds med min krop.

Jeg har gennem de sidste mange år levet sundt og dyrket en masse motion – primært cardiotræning som løb og spinning, men på trods af det har jeg altid haft svært ved lige at få smidt de sidste kilo.

Jeg prøvede derfor at ændre mine kostvaner yderligere og hoppede med på LCHF livsstilen. Jeg fik smidt et par kilo, og så gik det ellers i stå. Jeg valgte derfor til sidst at tage kontakt til Fortius Fitness.

Jeg turde dog ikke gøre mig de store forhåbninger om at kunne tabe de sidste kilo, da jeg selv syntes, jeg spiste fornuftigt og trænede en del. Folk i min omgangskreds var også en smule skeptiske, da de mente, det var begrænset, hvor meget jeg kunne tabe mig.

Resultaterne kom hurtigt, og jeg var så positivt overrasket.

Uanset, hvor hårdt jeg førhen har trænet, hvor lidt jeg har spist, er resultaterne udeblevet, og ved hver eneste vejning og måling var der fremskridt.

Jeg har aldrig været vild med at styrketræne, og altid tænkt ”det er ikke noget for mig, det kan jeg ikke finde ud af, jeg kommer alligevel aldrig til at kunne løfte særlig meget”.

Jeg gik bl.a. fra at lave Squat med 10 kg til 32,5 kg, dødløft fra 20 kg til 47,5 kg, og skulderpres fra 4 kg til 11 kg. Derudover startede jeg med at tage planken i 30 sek. med 5 kg på ryggen og afsluttede med 30 kg.

Jeg endte med i alt at tabe 4,3 kilo og 17,2 cm i alt (talje, hofte, arm og lår).

Jeg har nu de redskaber både træningsmæssigt og kostmæssigt, som der skal til for at holde dette vægttab, og det allerbedste har været, at jeg ikke har følt, jeg har skulle sulte mig selv.

Det har været så gennemført og professionelt hele vejen igennem.

Keep up the good work, og tak for en fantastisk rejse!”

Camilla Jensen – 28 år, Administrativ medarbejder, Rødovre

Maibritt tabte 3 kg og 14,9 cm på 5 uger

“Jeg kan se den krop, jeg ønsker meget tydeligere. Jeg har lyst og energi til at træne, og jeg ved, at jeg er rustet til selv at nå det sidste stykke på egen hånd”*

Maibritti

“Fortius Fitness fangede min opmærksomhed pga. deres overskuelige hjemmeside og deres enkle tilgang til træning/vægttab/livsstilsændring.

De ønsker/mål som jeg fortalte til min træner Christina, ved vores første møde, var meget enkle: Stramme op og blive stærkere.

At få den sunde og fastere krop som jeg kunne se omridset af i spejlet, men som jeg ikke selv kunne få frem, på trods af at jeg spiste og trænede forholdsvis fornuftigt.

Og Christina var lige, hvad jeg havde brug for.

Hun var motiverende, pressede mig til at yde det bedste jeg kunne og støttede mig ekstra de dage, hvor jeg var lidt ”ramt” – når motivationen og energien ikke lige helt var der, eller når livet ikke helt gik som planlagt.

11 dage inde i forløbet havde jeg tabt 2.5 kg og 8.1 cm. 5 uger og 10 træningstimer senere er jeg tættere på mit mål end nogensinde før.

Min træning er blevet mere skemalagt og effektiv, selv om den kun varer 1 time af gangen og kun består af 6 øvelser.

Jeg kan se den krop, jeg ønsker meget tydeligere. Jeg har lyst og energi til at træne, og jeg ved, at jeg er rustet til selv at nå det sidste stykke på egen hånd.

Det kan kun anbefales.

Det har været luksus at komme til træning et sted, hvor alt var klar, når man kom – både udstyr og træner.

Det gjorde det så meget nemmere at fokuserer og skabe mærkbare resultater.”

Maibritt – 38 år, Kok, Lyngby

Naja og Pia blev strammet op og glæder sig nu til sommeren

“Vi føler os stærkere. Vi har meget fysisk arbejde, og det er blevet lettere for os. Vi har mere kontrol over vores krop, hvilket er fedt. Vi glæder os til at gå sommeren i møde, da vi syntes vi ser bedre ud. Vi er helt klart blevet gladere”*

naja og pia
“Vi trænede ikke før vi startede. Pia løber et par gange om ugen, og det er det. Vi spiser sundt og lagde alt de søde på hylden i december. Men i bund og grund gjorde vi ikke noget inden.

Vi ledte efter et træningssted tæt på Lyngby/Gladsaxe. Vi syntes website og Facebook så gode ud.

Vi fik hurtigt feedback på vores henvendelse, og det betyder meget.

Vi har begge født indenfor det sidste år, og vi ville gerne prøve at træne med en personlig træner for at se, hvor meget vi kunne stramme op.

Vores mål var at få en flottere krop. Vi lever generelt sundt, men vi har en travlt hverdag, og vi springer tit træningen over for at arbejde eller være sammen med vores familie.

Vores forløb har været vildt godt.

Vi har en god kemi med Mia, hun er super dygtig og sød. Hun har presset os lidt og hjulpet os på vej.

Vi er blevet markant stærkere og det er virkelig overraskende. Vores forløb har bare været fantastisk, det er blevet sjovt at træne, fordi vi kan se resultatet.

Vi er vildt glade for de resultater vi har opnået. Vores fedtprocent er faldet rigtig meget.

Vi har begge fået en synligt pænere krop, maven er ikke så oppustet, numsen er løftet og armene er stærke.

Naja har taget lidt på, hvilket var hendes mål, da hun ville opbygge muskler.

Pia har tabt sig meget lidt, men har omdannet fedt til muskler.

Vi spiser meget sundere og drikker meget mindre alkohol, især Pia.

Vi vil fortsætte med at følge kostrådene, da det har givet os en større velvære i vores hverdag og en mindre ballonmave.

Vi fortsætter hos Mia, men skal også selv træne ved siden af, hun skal holde os til ilden. Det er helt klart noget af det bedste vi har gjort for os selv i lang tid.

Vi føler os stærkere. Vi har meget fysisk arbejde, og det er blevet lettere for os. Vi har mere kontrol over vores krop, hvilket er fedt.
Vi glæder os til at gå sommeren i møde, da vi syntes vi ser bedre ud. Vi er helt klart blevet gladere.

Vi vil rigtig gerne anbefale Mia som personlig træner. Hun har gjort træning til en fed oplevelse, hvor vi har haft det sjovt, er blevet presset på den gode måde og har opnået så gode resultater.”

Naja Silfen – 33 år, Designer hos Adax & Núnoo, Lyngby
Pia Silfen-Jensen – 36 år, Medejer Núnoo, Lyngby

Merete tabte 10,7 kg og 62 cm på 14 træninger over 2 måneder

“Jeg er på de 2 måneder, jeg har gået til træning hos Nadja, gået 2 buksestørrelser ned. Jeg har meget mere energi til, at lege med min søn. Det overraskede mig, hvor nemt det pludselig var, at komme ned på gulvet og sidde. Og ikke mindst op igen”*

Merete V

Merete Viskum Greve

“Jeg har haft en af de mest opbyggende oplevelser i mit liv igennem mit forløb hos Nadja.
Hele mit liv har jeg kæmpet med elevatorvægt.

Jeg har prøvet utallige diæter og slankekure. Jeg har brugt mange penge på medlemskab af fitnesscentre, som jeg ikke fik besøgt.

Hver uge sagde jeg til mig selv, ”på mandag starter du igen!” Men det blev aldrig rigtig til noget.

Da jeg blev mor til min første søn begyndte min vægt at gå mig endnu mere på, fordi det gik op for mig, at jeg mishandlede min krop med de ekstra kilo, jeg slæbte rundt på.

Jeg vil gerne være en sund og rask mor, mange år endnu.

En dag sagde min kæreste til mig, at jeg skulle finde mig en personlig træner.

En der kunne lægge en plan der var skræddersyet til mig. Og som kunne holde mig i ørerne, så jeg kunne opnå nogle resultater og få en positiv oplevelse ud af det.

Jeg fandt Nadja og Fortius Fitness på internettet og læste andres anmeldelser. Jeg var lidt skeptisk i starten, da man ser så mange reklamer for diverse vægttabs-muligheder.

Jeg, og nok især min kæreste, syntes også at det var mange penge. Men jeg besluttede mig for at prøve det af.

Det valg har jeg bestemt ikke fortrudt.

Mødet med Nadja, har udelukkende været en positiv oplevelse.

Det, at hun kan fortælle, at hun selv har stået samme situation er meget betryggende. Hun er dermed et levende bevis på, at det kan lade sig gøre.

Hun besidder en intuition og indlevelse, der gør hende enormt god til at motivere en til at forsætte, når man ikke tror, at man kan mere. Hendes smil og smittende glæde er med til at gøre træningen sjov.

Hos Nadja er der plads til individuelle behov. F.eks. havde jeg mulighed for at have min lille søn med til træningen, hvilket gjorde det meget mere overskueligt at få planlagt træningstiderne.

Jeg er på de 2 måneder, jeg har gået til træning hos Nadja, gået 2 buksestørrelser ned. Jeg har meget mere energi til, at lege med min søn. Det overraskede mig, hvor nemt det pludselig var, at komme ned på gulvet og sidde. Og ikke mindst op igen.

Jeg er ikke helt i mål endnu, men jeg har fået mod på at fortsætte min træning på egen hånd. Jeg har så at sige fået et ”kørekort” til at styre min vægt.

Hvis jeg en dag kører fast og begynder at tage på igen, så kontakter jeg Nadja. Så er jeg sikker på, at hun hurtigt kan få mig i gang igen.”

Merete Viskum Greve – 29 år, sygeplejerske, Lemming

Anne fandt glæden ved træning

Jeg har fået en fornyet energi, bedre selvværd og færre centimeter om kroppen. Mit tøj sidder lang bedre og alt dette er sket uden jeg selv synes jeg har skullet opgive en masse“*

Anne Bitsch Petersen

“Jeg har i perioden med træningsforløbet arbejdet mellem 60-75 timer, men det har ikke været et problem at træne 3×45 minutter. Samtidig er kosten nem at holde, da der ikke er 100 forskellige regler og intet skal vejes.

Jeg har været på 2 store slankekure, hvor jeg har tabt mig meget, rigtig hurtigt. Men jeg har også taget det meste på igen. Men kombinationen med at spise mindre kontrolleret og ikke at skulle veje det hele af, har gjort er stor forskel. Samtidig har det været fantastisk at komme i gang med at træne.

Jeg har fået en fornyet energi, bedre selvværd og færre centimeter om kroppen. Mit tøj sidder lang bedre og alt dette er sket, uden at jeg selv synes, at jeg har skullet opgive en masse. Jeg har stadig kunne tage til en fødselsdag og hygget mig med veninder.

Træningsforløbet har været starten på en ny livsstil for mig, for jeg kan slet ikke lade være med at træne mine 3 gange i ugen og lige meget om det er kl. 7 om morgenen, eller kl. 20 om aftenen, så giver det mig den bedste følelse, når jeg har været af sted.

Jeg har efter mit forløb valgt at forsætte min træning hos Fortius Fitness, og selvom jeg træner på egen hånd nu.

Jeg havde det altid godt med at komme i centeret, og lige meget hvornår på dagen vi trænede, blev jeg mødt af en træner som var 100 % klar, hvilket helt naturligt betød, at jeg var 100 % klar.

Jeg er så glad for at jeg tog valget om at kontakte Fortius Fitness, og jeg glæder mig til at se den videre udvikling.”

Anne Bitsch Petersen – 27 år, receptionist & tjener, Vesterbro

Sinthujah tabte 4,2 kg og 20 cm og slap af med smerter

“Jeg har ikke taget smertestillende den sidste måneds tid, mens jeg har været til træning hos Fortius Fitness, og jeg kan mærke, hvordan jeg er blevet mere kropsbevidst og bruger min ryg og mine muskler rigtigt, når jeg f.eks. er ude at handle, eller når jeg løfter mine børn”*

Sinthujah

“Jeg er en person, der ikke har været god til at dyrke motion i mit voksenliv og har haft svært ved at motivere mig selv til at komme i gang.

Jeg har haft rigtig mange problemer med min ryg og knæ. Dette går langt tilbage, men siden mine 2 graviditeter og problematiske fødsler er det blevet værre og i efteråret 2017 blev det værre.

Jeg blev pludselig ramt af uforklarlige stærke smerter i nakke og ryg og kunne ikke bevæge mig i flere dage, og jeg led af smerter i flere måneder og kunne ikke komme i gennem dagligdagen uden smertestillende.

Da jeg ikke rigtig kunne leve med at være på smertestillende hele mit liv, besluttede jeg mig for at gøre noget ved det.

Jeg ville starte til træning og styrke min ryg og tabe mig. Jeg vidste med mig selv, at jeg skulle skubbes i gang og havde brug for en, der kunne motivere mig.

Jeg søgte efter træningsprogrammer og personlige trænere og fandt Fortius Fitness.

Jeg er rigtig glad for at have valgt Fortius Fitness. De matchede mig med Tina, hvilket har fungeret rigtig godt.

Tina har fra start vurderet min kunnen (eller mangel på samme) korrekt og har gradvist gjort mig stærkere.

Jeg var meget skeptisk overfor styrketræning og kostplanen i starten, men tog det som en udfordring og kom i gang. Jeg har kunnet mærke den udvikling jeg mentalt og fysisk er kommet i gennem.

Jeg har ikke taget smertestillende den sidste måneds tid, mens jeg har været til træning hos Fortius Fitness, og jeg kan mærke, hvordan jeg er blevet mere kropsbevidst og bruger min ryg og mine muskler rigtigt, når jeg f.eks. er ude at handle, eller når jeg løfter mine børn.

Min mand fortæller mig hele tiden, at han virkelig kan mærke, at jeg har fået mere energi og virker mere glad og frisk. Det kan jeg også selv mærke, og synes jeg er bedre til at være “på” hjemme som på arbejdet.

Jeg har tabt mig 4,2 kg og er begyndt at “stå på egne ben” i et fitnesscenter nær mig. Jeg har fået en god holdning til træning og en sund kost og ikke mindst mere energi og overskud til hverdagen.

Min ryg er blevet væsentlig stærkere og jeg forstår at bruge min krop på en ordentlig måde nu.

Jeg kan varmt anbefale Tina som personlig træner. Hun er meget engageret og kan med et smil presse en til at nå sine mål og er god til at sige stop.

Hun er desuden også god til at vejlede en i forhold til sin kostplan og er meget reel i forhold til dagligdagens udfordringer”

Sinthujah – 33 år, Sproglærer, Aarhus

Jens Christian tabte 12,8 kg og 58 cm

“Efter endt forløb er der sket radikale ændringer i mit liv både i forhold til min opfattelse af mig selv og i forhold til min fysiske form, hvilket er vigtigt for mig. Jeg har mere energi i hverdagen og glæder mig til at skulle træne hver gang nu. Det er ikke længere en byrde at træne – det er blevet et højdepunkt!”*

Jens Christian Laursen

“Jeg valgte personlig træning, da jeg havde brug for at lære alle grundprincipper i “korrekt” træning, og følte, at jeg havde brug for hjælp til at vedligeholde og udvikle min træning.

Inden jeg startede ved Fortius, var mit håb, at når jeg kom ud på den anden side, var jeg så
godt rustet, at jeg ville kunne træne og udvikle på min egen træning uden brug for “ekstern” hjælp.

Dette har vist sig at være tilfældet, og man må sige, at forløbet hos Fortius har være en uddannelse i sig selv for mig.

Dette var min første oplevelse med personlig træning, og jeg synes, at hele forløbet har været rigtig godt.

Fra start bliver der sat fornuftige mål som bliver fulgt gennem forløbet.

Personligt var mit mål vægttab og øget muskelmasse, og derfor havde Tina og jeg løbende dialoger om, hvordan dette bedst blev opnået.

Den løbende opfølgning og tilretning har været en supergod hjælp for mig og har sikret, jeg er kommet længere, end jeg havde turde håbe på.

Efter endt forløb er der sket radikale ændringer i mit liv både i forhold til min opfattelse af mig selv og i forhold til min fysiske form, hvilket er vigtigt for mig.

Jeg har mere energi i hverdagen og glæder mig til at skulle træne hver gang nu. Det er ikke længere en byrde at træne – det er blevet et højdepunkt!

Jeg kan klart anbefale at bruge Tina som personlig træner.

Der er altid godt humør, man bliver holdt op på sine aftale, der er fleksibilitet i forhold til mødetidspunkter og sidst, men ikke mindst, er Tina supergod til at motivere en til at yde 110% til hver træning (og mellem træninger).”

Jens Christian Laursen – 34 år, Scientific Program Manager, Brabrand

Christian tabte 19 kg og 55 cm på 3 måneder

“Jeg kan nu nyde at tage lange gåture og gå op og ned af trapper uden at blive forpustet og er selvsikker nok til at kunne fortsætte træningen på egen hånd.
Det er en del penge at skulle lægge ud, men for mig har det været de bedste penge jeg har brugt på mig selv”*

“Jeg var overvægtig og havde problemer med at løbe grundet vægten og problemer med mine ben, så jeg søgte en personlig træner, både for at kunne komme rigtig i gang med min træning, men også som motivation til at fortsætte, når det blev hårdt.

Mit mål var at komme ned på en normal vægt inden sommeren begyndte hvilket betød at jeg skulle tabe mig 25 kilo på 8 måneder.

Jeg fik glæden af at have Thomas som min træner.

Jeg havde sessioner med Thomas ca. 3 gange om ugen i 3 måneder, 30 sessioner i alt. Thomas var utrolig god til at motivere, instruere, og vide hvor meget jeg kunne presse min krop.

Han var også klar på at svare på alle de spørgsmål jeg havde omkring kostplanen og jeg så resultater med det samme.

Jeg nåede mit mål på de 3 måneder jeg havde med Thomas.

Det var hårdt, men sjovt og har helt sikkert ikke ville kunne klare det uden Thomas’ støtte.

Jeg kan nu nyde at tage lange gåture og gå op og ned af trapper uden at blive forpustet og er selvsikker nok til at kunne fortsætte træningen på egen hånd.

Det er en del penge at skulle lægge ud, men for mig har det været de bedste penge jeg har brugt på mig selv.

Jeg vil 100% kunne anbefale Fortius Fitness og Thomas Rafn.”

Christian Simson – 30 år, IT Consultant, Hellerup

Puk tabte 15 cm på 3 uger

“Heldigvis slipper jeg for at lære alverdens maskiner at kende, da jeg kun behøver at træne med frivægt. Det er jeg glad for, at jeg har fundet ud af. Hvis jeg selv skal sige det, så syntes jeg, at jeg spiste forholdsvis sundt og varieret før mit forløb. Det har vist sig, at jeg ikke gjorde. Efter jeg har fået vendt min kost næsten 180 grader, er jeg begyndt at kunne mærke og se resultater fra min træning!”*

Puk Thøgersen

“Jeg startede ved Fortius Fitness, fordi jeg ikke følte, at jeg fik nok ud af min træning.

Jeg havde et brændende ønske om at blive stærkere og at komme ned i fedtprocent.

Desuden var jeg heller ikke tilfreds med mit spejlbillede, men det har min træner, Tina, hjulpet mig på vej til at blive!

Derudover tiltalte Fortius Fitness mig også, da man ikke følger en kostplan og kun skal træne 2-3 gange om ugen. Simpelt og overskueligt!

Før jeg begyndte at træne med Tina, gik jeg til holdtræning ca. 1 time hver dag, nogle gange 2 timer.

Jeg brød mig ikke om at træne i centeret, da jeg ikke var 100 % tryg ved diverse øvelser og maskiner. Heldigvis slipper jeg for at lære alverdens maskiner at kende, da jeg kun behøver at træne med frivægt. Det er jeg glad for, at jeg har fundet ud af.

Hvis jeg selv skal sige det, så syntes jeg, at jeg spiste forholdsvis sundt og varieret før mit forløb. Det har vist sig, at jeg ikke gjorde.

Efter jeg har fået vendt min kost næsten 180 grader, er jeg begyndt at kunne mærke og se resultater fra min træning!

Samtidig har Tina også vist mig, at jeg er meget stærkere, end jeg troede. Så en blanding af for lidt vægt, pres fra mig selv, og forkert kost har været skyld i de manglende resultater.

Selvom kosten var noget af en omvæltning, har den haft en stor positiv effekt på min krop. Før døjede jeg meget med oppustethed og luft i maven. Det er væk!

Det er så dejligt, at jeg ikke længere sidder i sofaen, efter at have spist aftensmad, og ligner en, der er højgravid.

Samtidig har jeg også fået mere energi og overskud i min hverdag. Jeg kan klare meget mere nu, end jeg kunne før mit forløb.

Igennem hele forløbet har Tina været god til at rette mig i øvelser, så de blev lavet korrekt. Hun har presset mig mere, end jeg selv ville have gjort, og det har helt sikkert medført, at jeg har fået meget mere ud af min træning.

Så jeg vil til enhver tid anbefale et forløb ved Tina. Hun ved, hvad hun laver, og skulle jeg have et forløb en anden gang, ville jeg helt sikkert vælge hende igen.”

Puk Thøgersen – 25 år, Montagemedarbejder, Hørning

Anton tabte 4,6 kg og 27 cm

“I min korte tid hos FF har jeg tabt fedt og fået noget mere muskelmasse. Og selvom at jeg ikke har nået min ideelle vægt eller størrelse, har det givet mig de redskaber, jeg skal bruge for at kunne træne selv uden at komme til skade”*

Anton

“Grunden til at jeg valgte at træne med FF var, at jeg gentagende gange havde startet træning på egen hånd og det endte ud i at få skader, fordi jeg ikke passede på min krop.

Desuden var jeg nået et punkt, hvor jeg syntes min krop ikke havde den størrelse og form, jeg ønskede.

Jeg havde tidligere trænet med personlige trænere fra andre større fitnesskæder, men følelsen af man ikke fik meget andet end en række øvelser, og så ser man aldrig den træner igen, var ikke noget jeg fandt tilfredsstillende.

I min korte tid hos FF har jeg tabt fedt og fået noget mere muskelmasse. Og selvom at jeg ikke har nået min ideelle vægt eller størrelse, har det givet mig de redskaber, jeg skal bruge for at kunne træne selv uden at komme til skade.

Jeg har fået mere energi i min hverdag, og selvom jeg ikke lever af grønsager, er det rart at kunne spise sundere uden at hele mit liv skal lægges om.

Forløbet var hårdt, men meget givende, og jeg er glad for, at jeg valgte at gøre det. Jeg tabte mig ikke 15 kg på en måned, eller fik sixpack. Men jeg kan se mit mål, og hvordan jeg når det på sigt.

Min træner Christina var god til konstant at hjælpe med at rette mine træningsstillinger, så jeg fik dem ind på rygraden, og dele ud af sin viden om ting jeg måtte have spørgsmål til og synes bestemt, at hun har levet op til mine forventninger.”

Anton – 30 år, Selvstændig, Søborg

Marie tabte 6,17 kg fedt tabt og kan igen passe sit gamle tøj

“Jeg blev motiveret af de hurtige resultater, og pludselig kunne jeg se muskler, som jeg ikke havde set før, og jeg kunne finde det tøj frem fra den inderste del af skabet, som jeg ikke har kunnet passe i flere år”*

marie t

Marie Terp Stridsland

“Efter utallige forsøg på at smide de ti kilo jeg havde taget på efter to graviditeter, besluttede jeg mig for at få en personlig træner, der kunne hjælpe mig med at komme på rette køl.

Jeg var utilfreds med, hvordan min krop så ud og havde ofte en følelse af, at tøjet ikke sad godt, eller at jeg skulle skjule min krop.

Jeg havde et stort ønske om at ændre min livsstil, en opgave jeg ikke magtede selv.

Jeg kontaktede Fortius Fitness og fik et møde sat op med Simon.

Jeg var spændt på, om styrketræning var noget for mig, for det var ikke noget, jeg havde prøvet før.

Simon fik mig til at slappe af med sin afslappede personlighed og humor, og jeg fandt hurtigt ud af, at styrketræning var lige mig.

Jeg blev motiveret af de hurtige resultater, og pludselig kunne jeg se muskler, som jeg ikke havde set før, og jeg kunne finde det tøj frem fra den inderste del af skabet, som jeg ikke har kunnet passe i flere år.

En sidegevinst var, at jeg helt automatisk forbedrede mit løb. Uden at løbetræne kunne jeg løbe hurtigere, end jeg havde kunnet før.

Jeg vil sige 1000 tak til Simon for et fantastisk forløb.

Han var utrolig dygtig til at få mig til at yde mit maksimale under træningen, samtidig med vi havde det sjovt.

Det har virkelig været alle pengene værd, en investering for livet.”

Marie Terp Stridsland – 32 år, København

Danny fik et effektivt træningsprogram, der passede til dagligdagen som travl politiker

“Andre steder er der mere fokus på, at man skal have en ny kunde igennem og det er mere rugbrødsarbejde, hvor der lægges en vis ære i det hernede i så man får mest ud af det”*

Sarah fandt motivationen og fik endelig resultater

“Jeg har jo tabt mig på alle fronter; vægt, kropsmål og fedttab. Jeg er tilmed begyndt at gå i strammere tøj og tør vise mig i bikini til sommer endda”*

sarah o

“Jeg valgte Fortius Fitness, fordi det så professionelt ud og lød rigtig godt, da jeg læste om det – og det har jo kun vist sig at være sandt! 😉

Før jeg startede hos dig, var jeg flov over min krop. F.eks. gik jeg i stort og løst tøj – gerne noget, som dækkede alle dele af kroppen.

Før opstarten hos dig havde jeg prøvet utallige gange at starte op i fitnesscentre på egen hånd, men altid kørt død i det i løbet af nogle få uger.

Kosten kørte jeg død i allerede i løbet af den første uge, da kreativiteten ang. sund mad ikke var den store, så den bestod altid af stegt kylling og kogte grøntsager – og det bliver hurtigt kedeligt! 😒

Det jeg har opnået, synes jeg er helt fantastisk! Jeg er så glad for det!

Jeg har jo tabt mig på alle fronter; vægt, kropsmål og fedttab. Jeg er tilmed begyndt at gå i strammere tøj og tør vise mig i bikini til sommer endda.

Indstillingen til træning nu er en helt anden. Nu er træningen bare en del af hverdagen. Det er noget, der skal klares, og jeg ved, hvor godt jeg har det efter en træning.

Jeg vil helt sikkert anbefale dig til andre.

Du er en helt fantastisk træner. Du viser én, at man sagtens kan. Jeg kommer helt sikkert også igen, hvis jeg får problemer igen.”

Sarah Olsen – 26 år, Elektriker, Skovlunde

Anders tabte 15,6 cm om livet

“Jeg er blevet en langt gladere person med et højere energiniveau. Jeg har opnået en selvstændighed som gør, at jeg træner på egen hånd nu, og føler mig helt tryg ved det”*

fitness og sundhed

“Jeg har de sidste 9 måneder trænet i Fortius Fitness, og det har udelukkende været en positiv oplevelse.

Jeg valgte Fortius Fitness af flere årsager.

Jeg havde i nogen tid gået med tanken om at starte på styrketræning igen. Efter flere “mislykkede” forsøg på egen hånd, besluttede jeg mig for at prøve personlig træning for bedre at kunne opnå resultater.

Efter en hurtig søgning på nettet, blev det klart, at Fortius Fitness havde fået bedst anmeldelser.

Mit hovedmål dengang var en kombination af vægttab og større fysisk styrke.

Jeg var på ingen måder tilfreds med min krop, og derfor blev jeg enig med mig selv om, at jeg ville se nogle markante ændringer og resultater.

Mit første møde var en behagelig oplevelse.

Ved den uforpligtende samtale var træneren meget imødekommende og lyttede meget til, hvad jeg havde af tanker omkring forløbet.

Denne fremgangsmåde havde en betryggende virkning på mig, da han via mine forventninger bedre kunne danne sig et indtryk af, hvordan træningen skulle forløbe.

Også under træningen har træneren været behagelig at være sammen med.

Alle mine spørgsmål omkring træning, kost ect. har jeg fået besvaret meget grundigt, så der ikke er opstået nogen tvivl.

Dette har gjort, at jeg mellem træningerne har kunnet omlægge min kost til sundere alternativer.

Noget af det jeg har været særlig tilfreds med i mit forløb er, at han har udvist en god forståelse og har lyttet til det, jeg havde at sige.

Hvis der har været øvelser, der enten har været svære for mig at udføre, eller ikke har kunne lade sig gøre af fysiske årsager, har han været god til at komme med fornuftige alternativer.

Alt i alt synes jeg bestemt, at mit liv har forandret sig de sidste 9 måneder.

Jeg er blevet en langt gladere person med et højere energiniveau. Jeg har opnået en selvstændighed, som gør at jeg træner på egen hånd nu, og føler mig helt tryg ved det.

Jeg er gået fra, i starten af forløbet, at veje 78,1 kg til i dag at veje 69 kg. Ligesom min fedtprocent er faldet fra 28,6 % til 17,5 %. Rundt om livet har jeg tabt 15,6 cm i alt”

Anders Verdelin Jensen – 22 år, Studerende, Kongens Lyngby 

Mette smed 3,3 kg og hele 34,5 cm trods medicin

Jeg er fortsat kun på halv dosis af min medicin, men har det så godt, at jeg er sikker på, at det ikke længere er nødvendigt for mig”*

Mette Andersen

“Jeg valgte et forløb hos Fortius fitness, da det tiltalte mig, at man max træner 2 af gangen. Det gør det til et mere privat rum, hvor der også lystigt er blevet snakket om alt mellem himmel og jord.

Da jeg tilmeldte mig, var mit ønske at ændre min livsstil, og få inspiration til dette.

Jeg havde været på antidepressiv medicin i knap 2 år, og igennem en (stresset) periode, havde jeg glemt at tage min medicin, og ramte ”bunden”. Det var netop på ”bunden”, at jeg besluttede mig for at ændre min livsstil, og se om jeg igennem træning og kosten, kunne få livsglæden igen.

Mit syn på mig selv var ikke godt!

Jeg hadede at se mit eget spejlbillede, med alt for meget på sidebenene og ingen glød i ansigtet. Mit mål var derfor at gøre træning til min medicin, og samtidig få et spejlbillede, der for mig, var til at holde ud og kigge på.

Jeg er netop ved at afslutte min 10. gang hos Mia, som har varet over små 2 måneder.

Jeg er fortsat kun på halv dosis af min medicin, men har det så godt, at jeg er sikker på, at det ikke længere er nødvendigt for mig.

Mit resultat indtil videre er et vægttab på 3,3 kg. Jeg er godt tilfreds med det, da jeg godt ved at muskler vejer mere end fedt.

Det der er sjovere at måle på, er centimeterne man taber. Der har jeg smidt 34,5 cm. fordelt på kroppen – og det kan ses og mærkes på bukserne :).

På grund af min medicin, er det ikke helt let for mig at tabe mig, men jeg har opnået et tilfredsstillende resultat, og det er fantastisk at se centimeterne forsvinde fra gang til gang.

Mit spejlbillede har ændret sig markant. Min glød i øjnene og min hud er blevet så meget bedre, og energien er så meget bedre.

Jeg har igennem årene prøvet rigtig meget forskelligt for at opnå et vægttab, men med det resultat at jeg har lagt al for hårdt ud med at nægte mig selv bestemte fødevarer.

Eller prøvet at skære gevaldigt ned for kalorierne i løbet af dagen, og så om eftermiddagen ikke at kunne holde det længere, og gå fuldstændig amok i køleskabet, når jeg kom hjem. Det er mislykkedes for mig rigtig mange gange.

Ca. halvvejs inde i forløbet hos Mia, meldte jeg mig ind i det lokale fitness og styrketræner på egen hånd to gange om ugen, og har været hos Mia ca. 1 gang om ugen. Det har for mig været rigtig godt at kombinere det, så jeg har kunne stille spørgsmål til Mia, når man står på egen hånd.

Jeg føler allerede, at træningen er blevet så stor en del af mig, at jeg ikke er bange for at fortsætte på egen hånd.

Jeg kan i allerhøjeste grad anbefale Mia, som din personlige træner.

Jeg har været rigtig glad for at gå hos hende, og vi kan snakke om alt. Hun er fantastisk til at vejlede og give gode råd og sender dig også gerne et lille klap på skulderen via sms. ”

Mette Andersen – 32 år, Skolesekretær, Lundby

Sandra tabte 16,5 cm og 4,7 kg og fik udbedret sit dårlige knæ

“Nu har jeg de rette elementer, råd, viden, tips og tricks i hånden, så jeg kan fortsætte den gode rytme og beholde glæden ved at være blevet en slankere, sundere og stærkere version af mig selv. Tak for de bedste 6 uger i min livsstilsændring!”*

Sandra Højrup

“Mit forløb hos Fortius Fitness blev til i alt 6 uger med 10 træningsmoduler, hvoraf jeg halvvejs i forløbet begyndte at træne selv for at prøve mine øvelser af i centeret, mens jeg stadig var i forløb med min personlige træner, Anne Olesen, som har været en kæmpe hjælp for mig.

Dette var en god måde både at komme i gang på, men også at videreføre det. Forløbet har fuldstændigt – og mere til – levet op til mine forventninger, og jeg har glædet mig til hver træning sammen med Anne, som hver gang har formået at gøre det til en god træning med sin positive fremgangsmåde og en high-five, når jeg klarede mig godt.

Inden mit forløb var mit ”problem”, at jeg manglede motivation til at træne og få noget ud af det samt en nemmere tilgang til at ændre i min kost uden for store omlægninger.

Fortius Fitness gør det meget enkelt, og som de skriver, behøver man ikke lave hele sin hverdag om med store ændringer. Det med at skulle veje sin mad eller leve efter et antal gram om dagen, er noget af det, der førhen har været med til at få mig til at give op på en kost-omlægning.

Men i mit forløb i Fortius Fitness fandt jeg lynhurtigt rytmen med kosten i dagligdagen, netop fordi deres råd og vejledning er meget simpelt og nemt at tilgå.

Anne har været supergod til at styrke hele min krop, hvilket også er deres måde at træne på, men stadig i et tempo hvor jeg kunne følge med og samtidig stige i styrke, og selvom jeg har et dårligt knæ, er det nu også blevet styrket og kan mere, end jeg troede var muligt.

Anne har hele tiden stået til rådighed med råd og hjælp, hvis jeg har haft spørgsmål til kost eller træning, hvilket er en virkelig god støtte, når man pludselig står selv i et træningscenter og skal udføre sit program.

Udover at det har været et fantastisk forløb rent træningsmæssigt, har det også været et plus for mig, at der er så gode faciliteter omkring én, som der er.

Det giver en god koncentration og et meget større udbytte i sidste ende, at man kun er sig selv og max 1 anden, der træner samtidig i træningslokalet, det har haft stor betydning, og også det at man kan gå lige til maskinerne og ikke har unødig ventetid.

Alt i alt kan jeg kun give min bedste anbefaling til andre om at prøve Fortius Fitness, hvis man ønsker en personlig træner og man har brug for en ekstra hånd til at komme ind i et godt træningsforløb, få motivation og ændre sine kostvaner på en overskuelig måde.

Det er alle pengene værd! Og samtidig slipper man for at skulle være omringet af mennesker i et stort fitnesscenter, hvor folk kigger, og man måske ikke giver sig fuldt ud af den grund.

Min motivation er klart styrket både på grund af de træningsøvelser jeg nu har samt de resultater, som jeg har opnået, alt sammen noget jeg ikke selv har kunnet gøre på egen hånd førhen.

Nu har jeg de rette elementer, råd, viden, tips og tricks i hånden, så jeg kan fortsætte den gode rytme og beholde glæden ved at være blevet en slankere, sundere og stærkere version af mig selv.

Tak for de bedste 6 uger i min livsstilsændring!

De bedste hilsner fra en meget tilfreds klient.”

Sandra Højrup – 30 år, Lægesekretær, Åbyhøj

Tanya tabte 11,7 kg og 52,7 cm på under 3 måneder

“Min krop er blevet stærkere, og strammere og er endda blevet en bedre udgave end inden jeg fik børn, men vigtigere at nævne er, at jeg er blevet en gladere kvinde, med meget mere selvværd, energi og overskud. Og det er fedt!”*

træning i århus

“Inden jeg startede hos Tina, var jeg en træt kvinde som havde taget 20 kg på efter fødslerne af to børn.

Mit selvværd var langt nede.

Jeg havde på egen hånd prøvet at tabe de mange ekstra kilo, men som kun i begrænsede perioder var lykkes mig.

Herefter begyndte jeg igen at spise usundt, med kage, slik og sodavand i hverdagene.

Troen på at det skulle lykkes denne gang, med hjælp fra en personlig træner, var ikke stor, men samtidig så jeg det som min sidste udvej ud af min overvægt og modløshed.

Efter mit første møde med Tina var jeg lidt skeptisk.

Jeg tvivlede på om styrketræning kunne hjælpe mig til mit vægttab, og hvorvidt de nye kostprincipper overhovedet var mulige og realistiske ift. det liv jeg fører med fuldtidsjob og to børn.

Jeg tror, at det var en lidt trist og umotiveret kvinde som Tina mødte, da hun mødte mig første gang.

De første 3 dage var hårde.

Jeg syntes at det var svært med den nye kost, og jeg var sulten. Det skulle blive endnu en skuffelse var jeg bange for.

Men det viste sig at blive det modsatte.

Efter den første uge i forløbet, begyndte det at vende for mig, jeg fik øjnene mere og mere op for, hvad den nye kost kunne give mig af ny energi, ingen oppustethed (ingen prutter :D) og bedre psyke.

Derudover fandt jeg ud af, at der er uendelige af madkombinationer med denne kost.

Det blev nemmere for mig at lave mad, både til mig selv og min familie. Og i dag elsker jeg det jeg spiser, det er lækkert og appetitligt.

Træningen voksede også mere og mere for mig.

Min krop begyndte at blive stærkere, og banale ting i hverdagen såsom løft, at samle ting op fra gulvet, og at gå på trapper blev nemmere.

Jeg opdagede, at jeg kunne tage mig sammen til at træne selv på hårde dage, og at jeg fik mere energi og blev gladere efter endt træning.

En erfaring jeg aldrig havde gjort mig før.

Tina har været en rigtig god træner for mig. Jeg oplever at hun er meget rolig og afslappet i tilgangen til hendes klienter. Hun er god til at lytte til de udfordringer, jeg har haft med kost og træning, og har hjulpet til justeringer.

Hun har givet mig det nødvendige pres, uden at det blev for meget. Og nu hvor jeg er ved forløbets afslutning, og tænker tilbage derpå, så har jeg hele vejen igennem følt, at hun har haft troen på mig, og at jeg kunne gennemføre med et flot resultat. Selvom jeg ikke har nået målet helt endnu, så er jeg nået et kæmpe skridt.

Jeg har tabt en masse kilo, og en masse centimeter.

Min krop er blevet stærkere, og strammere og er endda blevet en bedre udgave end inden jeg fik børn, men vigtigere at nævne er, at jeg er blevet en gladere kvinde, med meget mere selvværd, energi og overskud.

Og det er fedt!

Jeg er meget taknemlig for den hjælp og støtte jeg har fået af Tina. Jeg kunne ikke have gjort det uden hende. :)”

Tanya Nielsen – 32 år, Pædagog, Århus

* Lovpligtig disclaimer: De opnåede resultater vil naturligvis varierer fra person til person i forhold til grundform, fedtprocent og muskelmasseprocent ved programstart.