Udtalelser – Alder: 50-59

Halvtredserne er en tid med store forandringer, og det kan til tider være rigtig svært at holde fedtet fra kroppen uanset køn og aktivitetsniveau.

Overgangsalderen sætter ind og gør det endnu sværere for mange kvinder. Der begynder så småt at komme skavanker og slid, særligt i ryg og knæ. Til gengæld oplever mange at få lidt mere tid til sig selv, fordi børnene er blevet store.

Nu er det oplagt at begynde at sætte dig selv i første række, for det er nu engang lettere at forebygge end at reparere, så du slipper for skavanker og får mere energi til at nyde tilværelsen.

Tina tabte 27,5 cm og 7.9% fedt

“Jeg oplever og føler, at min krop nu er rigtig stærk, min holdning er blevet helt anderledes og ikke mindst, så har jeg fået overskud i min hverdag, en masse energi – og ikke mindst nyt tøj, da det gamle hang på min nye krop”*

sundhedscoah nana beknes

“Jeg har egentlig altid opfattet mig selv som værende forholdsvis fit.

Jeg har altid været meget fysisk aktiv og bl.a. løbet en hel del, men gennem de sidste par år har mit arbejde betydet, at jeg har haft 1-3 rejsedage hver uge.

I den periode har jeg haft svært ved at finde tid og overskud til samtidig at være fysisk aktiv.

Jeg oplevede derfor, at jeg stille og rolig tog nogle kilo på, og at min krop blev svagere og svagere og var i fordærv.

Jeg ville gerne i gang igen, men kendte jo egentlig kun til det at løbe, og her oplevede jeg gentagne gange at få skader, så det var bestemt ikke en motivationsfaktor.

Jeg havde over flere måneder kigget på Fortius Fitness, men var ikke sikker på, at det var det rigtige for mig.

Men med en mere og mere presset hverdag samt viden om, at jeg skulle på min livs skitur til

Japan om 5 måneder, hvor jeg skulle kunne følge med en meget ambitiøs familie, besluttede jeg, at nu skulle det være!

Og det har jeg aldrig fortrudt!

Jeg mødtes med Nana og havde min første træning den 4. oktober og afsluttede mit forløb den 17. december. Når jeg ser på mit før og efter billede, så tror jeg næsten at det er løgn. Jeg er super stolt over mit resultat!

Jeg er blevet 27,5 cm mindre og har mistet 7.9% fedt på min krop og samtidig tabt 2,7 kg.

Jeg oplever og føler, at min krop nu er rigtig stærk, min holdning er blevet helt anderledes og ikke mindst, så har jeg fået overskud i min hverdag, en masse energi – og ikke mindst nyt tøj, da det gamle hang på min nye krop.

Nana er en inspirerede, forstående og opmuntrende træner, der samtidig er rigtig dygtig til at få én til lige at yde det ekstra, der skal til for at nå éns mål. Det er fantastisk at have en træner, der engagerer sig så meget og hver gang lige giver dig det sidste skub.

Jeg kan bestemt anbefale Nana, som personlig træner!

Nu står jeg så på egne ben og er helt tryg ved dette. Jeg træner styrketræning ca. hver 3. dag og er absolut motiveret til at forsætte min nye livsstil. Og et ekstra plus er, at jeg nu også er klar til igen at begynde at løbe.”

Tina Buhl – 54 år, Senior Corporate Affairs Manager, Hørsholm

Dorte tabte sig 11,6 kg fedt på 4 måneder, og smed badevægten ud

“Jeg har siden 2009 døjet med en hofte, der har været slidt, og derfor har gjort ’mega’ ondt. Det er væk! Jeg er fri for at spise smertestillende, som jeg har gjort i mange år og endda temmelig meget på det sidste Jeg skulle have ny hofte her i foråret, det var den eneste måde lægerne kunne hjælpe mig. Det er nu udsat og jeg skal først til kontrol igen om 2 år. Jeg føler mig i meget bedre form og har smidt badevægten ud!”*

styrketræning

“Jeg valgte Fortius Fitness ved et tilfælde, da jeg så en reklame på Facebook som fangede mig!

Jeg havde i mange år brugt cardiotræning (jeg har løbet regelmæssigt siden 1996), og var lige præcis faldet i fælden med at træne og træne – og ikke “en skid” skete der. Det eneste jeg opnåede var en konstant større sult.

Jeg har i mange år været oppe på at træne en time hver dag alle hverdage. Jeg vekslede mellem en time på kondicyklen, en times løb ude i naturen og en time i centeret med LOOP styrketræning.

Men ikke engang den slags styrketræning kunne bringe mig et skridt videre mod målet, nemlig at komme af med nogle kilo. Jeg startede for en del år siden med at tænke, at det var ved at gå den forkerte vej, samtidig med, at jeg var på vej ind i overgangsalderen.

Jeg har stille og roligt taget 10-12 kilo på hen over de sidste 4-5 år, og har ikke kunnet komme af med dem igen via den træning, jeg har brugt.

Jeg har deltaget i to kostforløb, hvor jeg har fået vejledning i form af madplaner og madvarer, der var forbudte, osv. Det har heller ikke virket. Jeg har fået akupunktur for at tabe mig, og jeg har sågar fået hypnose. Intet har virket ud over den tid det stod på.

Så stod jeg 55 år gammel, og mindst 10 kg for tung, og så en reklame for Fortius Fitness en dag, og tænkte, at det var da et super godt tiltag – det ville jeg gerne.

Men indrømmet, jeg måtte sluge et par kameler (man er vel jyde), da jeg så priserne.

Jeg tænkte over det og kom frem til, at man jo som sådan investerer i sig selv på en fantastisk måde, og kan jeg holde dette vedlige, er det alle pengene værd at kunne være stærk og smidig, når man rammer den tredje alderdom. Velvære i form af den følelse, det er, at kunne tage et par bukser på, som var lagt væk for en del år siden, er fantastisk.

Så styrke og færre kilo er gevinsten her, og det er vel værd at kæmpe for! Jeg har igennem hele forløbet følt, at der var styr på ’min sag’.

Tina er en dygtig træner og hun er virkelig god til at forklare, hvorfor man skal gøre/lave de forskellige øvelser, hvilket jo er meget vigtigt, når man skal ud og træne på egen hånd en dag! Vi har løbende talt os igennem mange af de madstrategier der er lagt i Fortius Fitness, og det giver rigtig meget mening, at man skal lave et vedvarende skift i de råvarer, man henter hjem for at spise.

Jeg var helt overbevist om, at jeg aldrig ville kunne slippe brød, men det er gået fint uden de store problemer, fordi der er mange alternativer. Alle de ’råd’, der er i Fortius Fitness madprogram, giver mening, når først man er i gang. Personligt troede jeg, at det ville blive rigtig svært for mig, men det har det på ingen måde været. Det handler også om at være en smule kreativ.

Jeg har siden 2009 døjet med en hofte, der har været slidt, og derfor har gjort ’mega’ ondt. Det er væk! Jeg er fri for at spise smertestillende, som jeg har gjort i mange år og endda temmelig meget på det sidste. Jeg skulle have ny hofte her i foråret, det var den eneste måde lægerne kunne hjælpe mig. Det er nu udsat og jeg skal først til kontrol igen om 2 år. Jeg føler mig i meget bedre form og har smidt badevægten ud!

Jeg blev i 2009 opereret for en cyste i min hoftes ledlæbe. Det betød af jeg fra denne dag har haft smerter i min ene side af hoften. Fordi den var slidt og fordi at cysten havde fået lavet et “hul”!

Samtidig tog jeg en del kg på og intensiverede mit løb for at tabe mig.

Det sled endnu mere på min hofte og jeg var til sidst oppe på at spise 8 smertestillende piller om dagen, nogle dage flere, enkelte dage måtte jeg ty til morfin. I samme periode har jeg gået til kontrol på idrætsklinikken og fået frarådet at lave styrketræningsøvelser og løb som belastede min hofte. Jeg kunne svømme! Jeg hader at svømme.

Øvelserne og den træning Tina har givet mig, har givet mig så meget styrke i musklerne omkring min hofte, at jeg nu slet ikke tager noget medicin længere (jeg har ikke taget noget overhovedet de sidste 3 mdr., og jeg har trænet hos Tina i 4 mdr.).

Jeg har ikke ondt mere i samme grad som før. Jeg tænker at grunden til at jeg føler mig virkelig godt tilpas nu er også fordi jeg ikke har noget medicin i kroppen længere. Ingen medicin mere og 11,6 kg lettere…Så bliver det ikke meget bedre!

Jeg er ganske vist holdt med at løbe langt, men jeg kan nu tage nogle små hyggeture på 5 km uden at få ondt.

Selve forløbet, set i et metaperspektiv, har været super godt og jeg har den største tillid til, at alle mennesker i alle aldre kan få noget ud af dette program. Tina er en dygtig og kompetent træner, som jeg meget gerne vil anbefale til andre, der er gået i stå, eller som jeg har famlet sig frem på gale veje.

Rigtig god fornøjelse!”

Dorte Mumm – 55 år, Hinnerup

Linda tabte 4,3 kg og fik træningsglæde og motivation tilbage

“Hos Fortius Fitness får man en ægte ”personlig” træner og bliver inspireret/trænet i et behageligt, roligt og ikke stressfuldt miljø. Helt på klientens betingelser, ukompliceret træning og meget overskuelig kostvejledning, som jeg gerne anbefaler til alle, der har lyst til at lytte”*

Linda Kaspersen

“Den bedste beslutning jeg har taget i lang tid.

Jeg var og er stadig helt på toppen og stolt over, at det i 2015 endelig lykkedes mig at smide smøgerne på hylden for altid. Det kostede desværre en del kilo og alt for mange ekstra cm omkring livet, som jeg selvfølgelig var rigtig ked af.

Efter adskillige mislykkedes forsøg på at tabe mig besluttede jeg mig for at finde en personlig træner, som kunne få mig tilbage på sporet af en sund krop og en varig sund livsstil.

Det vigtigste for mig i forhold til valg af personlig træner var, at jeg fik kontakt til en, der var i øjenhøjde med mig – dvs. en person med indlevelse, krævende tilgang, en dygtig motivator, alderssvarende og evt. en kvinde, der selv havde lidt erfaring med den forandring kroppen gennemgår med alderen.

Fortius Fitness leverede det match, da jeg blev kontaktet af Mia Schwencke – hun er supersød og meget nem at tilbringe tid sammen med.

Mia fandt hurtigt ud af, hvordan hun skulle motivere og fastholde mig og på trods af hendes eget høje niveau formåede hun på en diskret og meget elegant måde, at få mig til at føle mig succesfuld.

Hun får alle de stjerner, der er mulige at få fra mig og jeg skal helt sikkert inspireres af hende igen på et senere tidspunkt.

Mit mål var at opnå vægttab, få inspiration til styrketræning og at blive motiveret til en sundere livsstil. Mission accomplished!

Mit forløb begyndte d. 04.12.17 og sluttede d. 10.01.18 – i alt 10 personlige træningstimer, som resulterede i et vægttab på 4,3 kilo, mit taljemål blev reduceret med 9 cm og min fedtprocent blev reduceret med 3,2%.

Min krop føles stærk og jeg glædes hver dag over, at jeg har fået min træningsglæde og motivation tilbage.

Hos Fortius Fitness får man en ægte ”personlig” træner og bliver inspireret/trænet i et behageligt, roligt og ikke stressfuldt miljø. Helt på klientens betingelser, ukompliceret træning og meget overskuelig kostvejledning, som jeg gerne anbefaler til alle, der har lyst til at lytte.

Mia, tak for hjælpen og jeg glæder mig til vi ses igen!”

Linda Kaspersen – 51 år, Controller, Søborg

Henrik tabte 5 kg og slap af med smerter i skuldre og nakke

“Her får du oven i din træning også en uddannelse i at arbejde videre med dig selv efterfølgende. Det område i fitnesscentrene, som har håndvægte og vægtstænger, er jeg altid gået uden om, og jeg har holdt mig til maskinerne uden egentlig at være sikker på, hvordan de skal bruges. Det er slut nu! Fra nu af er jeg kun at finde et sted i træningscentret – nemlig der, hvor håndvægtene og vægtstængerne er”*

personlig træner viby

Henrik G. Nielsen

“En personlig træner er ikke bare en personlig træner, men den som får alle ens undskyldninger til at miste styrken.

Sådan en personlig træner er Maiken. Hun er en træner som motiverer og får det bedste ud af de muligheder, der er at arbejde med.

Hun bliver din bedste ven, når det gælder din egen sundhed og trivsel, og uden den ven lå jeg nok igen på sofaen og drømte om den perfekte krop.

Jeg betragtes nok af de fleste som lidt ekstrem mht. kost. Jeg lever vegansk, læser og studerer alt hvad jeg kan finde om kosttilskud, urter, frugt og grønt, og om hvordan det påvirker min krop.

Jeg har altid levet et aktivt liv på arbejdsmarkedet med en del fysisk aktivitet indtil for 4 år siden, hvor jeg skiftede erhverv til buschauffør.

Jeg var ikke aktiv i fritiden, og efterhånden begyndte det ene kilo efter det andet at komme på.

Tidligere har jeg dyrket meditation og yoga, indtil jeg blev omkring de 40 år, hvor jeg begyndte at miste interessen og energien til at fortsætte.

Derudover var jeg som 30-årig begyndt at ryge cigaretter – bare sådan lidt hygge, altså 3 til 4 stykker på en dag.

Det blev aldrig til mere end det, men jeg blev alligevel ved indtil for 6 måneder siden, hvor jeg fik en alvorlig lungebetændelse, som fik mig til at indse at rygning er et oversået kapitel i mit liv, og at jeg for alvor måtte gøre noget.

Derfor blev cigaretterne lagt på hylden, og jeg blev kraftigere på trods af, at jeg levede forholdsvist sundt og spise meget frugt og grønt. Der måtte gøres noget, så jeg fjernede alt, hvad der var af forarbejdede madvarer.

På trods af det, var jeg stadigvæk meget svingende i energi og min vægt blev ikke mindre.

Jeg måtte gøre noget mere og var klar over, at jeg måtte øge mit fysiske aktivitetsniveau. Derfor besluttede jeg mig for at begynde og træne, men hvilken træning?

Jeg havde været der før nogle gange i mit liv, altså tilmeldt mig et abonnement i et center, men det huskede jeg kun som et nederlag, da jeg aldrig rigtig kunne føle mig hjemme der.

På en eller anden måde, igennem Facebook, fik jeg så linket til Fortius Fitness’ hjemmeside.

Jeg tror, at jeg brugte omkring 3 uger på at læse om det, op til flere gange, men til sidst fik jeg aktiveret linket og fik en aftale med Maiken om en uforpligtende samtale.

Jeg valgte Fortius Fitness frem for et andet center, fordi der ikke er et alternativt center, som kan det samme som Fortius Fitness. I hvert fald ikke ud fra, hvad jeg har læst, set og personligt erfaret.

Her får du oven i din træning også en uddannelse i at arbejde videre med dig selv efterfølgende.

Det område i fitnesscentrene, som har håndvægte og vægtstænger, er jeg altid gået uden om, og jeg har holdt mig til maskinerne uden egentlig at være sikker på, hvordan de skal bruges.

Det er slut nu!

Fra nu af er jeg kun at finde et sted i træningscentret – nemlig der, hvor håndvægtene og vægtstængerne er.

Til hver træning (ca. 2 gange om ugen) har jeg fået ny indlæring og nye teknikker. Jeg har hver gang løftet lidt mere vægt, og der er blevet snakket kost og alternativ/yderligere aktivitet i mit tilfælde løb og yoga, som giver mig ro.

Jeg har en aftale med Maiken om, at jeg vil fortsætte træningen efter de 2 måneder som snart er gået, da mine resultater er så gode, at jeg ikke tør tage nogen chancer med mig selv, og derfor har brug for den motivation, at jeg mødes med Maiken 1 til 2 gang om måneden.

Jeg træner så selvstændigt resten af tiden, hvor jeg kun lige er kommet i gang. Jeg skal ikke stoppe igen, men fortsætte min træning til jeg bliver tilfreds, hvad jeg nok aldrig gør, og hvis jeg gør, fortsætter jeg alligevel, fordi det giver mig så meget.

Jeg kan kun anbefale Maiken som personlig træner til dig som ved, hvad du vil, men mangler værktøjerne og motivationen. Hvis du har brug for kostvejledning, er der endnu en grund til at vælge Maiken som din skytsengel.

I mit forløb med Maiken har jeg smidt 5 centimeter i taljen og 4 centimeter om navlen.

Jeg er blevet stærkere og meget dygtigere i min teknik. Derudover var det vigtigt for mig at øge mit velvære, hvilket er lykkedes gennem forløbet.

Jeg kan også tilføje, at jeg inden mit forløb med Maiken døjede med nakke – og skuldersmerter samt stivhed i nakken grundet mit arbejde som buschauffør.

Smerterne er fuldstændig forsvundet.”

Henrik G. Nielsen – 51 år, Buschauffør Aarhus Sporveje, Rønde

Lone fandt balancen i kosten og fik sat gang i udviklingen

“Dels var fokus på mig og min træning i top, da det er en til en. Har selv oplevet, at selvom man har personlig træner på i de store centre, er det meget svært for trænerne at holde fokus, da de selv bliver forstyrret af omgivelserne. Ydermere blev jeg så glad og positiv over, at jeg ikke skulle veje og måle min mad, men blot følge nogle ganske simple og lette kostråd”*

Lone
“Inden jeg startede hos Mia i Fortius Fitness, opstartede jeg et forløb hos en anden personlig træner, hvor både kost og træning var det vigtige punkt.

Mit mål var opstramning af hele kroppen, og en god solid grundstyrke. Det gik super godt med træningen, og mærkede hurtigt en mere energifyldt hverdag, samtidig med at jeg kunne mærke min krop reagerer positivt på træningen. Det var et supergodt program, der kom hele vej rundt om kroppen, men et meget langt program.

Mht kosten trak det tænder ud. Jeg fik en kostplan, hvor jeg skulle måle og veje alt.

Da jeg af natur er en slank person, og havde løbet en del op til opstarten af dette forløb, skulle jeg lære at spise mere proteinholdigt mad, som min træner sagde. Så jeg prøvede at holde kostplanen. Men efter nogle måneder, måtte jeg kapitulerer.

Dels var det trættende at veje alt, det tog lysten fra at tilberede maden, dels var det så store portioner og flere gange om dagen, at jeg droppede det. Havde taget en del på, naturligvis muskelmasse, men så sandelig også en del på maven, som absolut ikke var klædeligt.

Så da kontrakten udløb, valgt jeg at træne videre, men fik anbefalet en anden personlig træner, som lavede et andet kostprogram til mig. Det var så næsten i den anden grøft, men stadig hvor alt skulle vejes og måles. Her skulle jeg pludselig tabe 6 kg fedt, dvs nærmest ikke spise, og alt skulle vejes stadigvæk.

Så efter en måned på den plan, valgt jeg igen at stoppe kostplaner.

Der har uden tvivl ikke været noget i vejen med nogle af kostplanerne, men for mig fungerede det overhovedet ikke, at skulle tænke mad, madlavning og veje måle alt konstant.

Jeg var dog blevet meget glad for styrketræningen, og da jeg havde fået en skade i min ene fod efter mit sidste halvmaraton, og ikke kunne løbe, fortsatte jeg med styrketræningen.

Jeg var så heldig, at jeg kunne dele min begejstring for styrketræningen med mine brugere på mit job.

Jeg arbejder til dagligt som sygeplejerske på en specialinstitution for misbrugere. Dette bevirkede at efterspørgslen blandt mine brugere blev større og større, og derfor valgt min arbejdsplads at give mig fitnessinstruktør uddannelsen.

Det er skønt at kunne kombinere min passion for styrketræning med mit arbejde, og det giver så meget mening.

Men efter et års tid syntes jeg, at jeg var gået lidt i stå med min egen udvikling, og min krop var jo vænnet til styrketræningen 3 gange ugentligt. Det er svært at presse sig selv, synes jeg. Så jeg fandt ud af, at jeg måtte have fat i en personlig træner.

Valget faldt på Fortius Fitness, for da jeg søgte på nettet efter personlige trænere, syntes jeg absolut det tiltalte mig mest.

Dels var der fred og ro omkring træningen, da der ikke er mere end to, der træner samtidig. Det er et kæmpe plus, da træningscentrene tit er overfyldte.

Dels var fokus på mig og min træning i top, da det er en til en. Har selv oplevet, at selvom man har personlig træner på i de store centre, er det meget svært for trænerne at holde fokus, da de selv bliver forstyrret af omgivelserne.

Ydermere blev jeg så glad og positiv over, at jeg ikke skulle veje og måle min mad, men blot følge nogle ganske simple og lette kostråd.

Jeg søgte en moden træner, der matchede min egen alder, og gerne en kvinde, da jeg tænkte en kvinde bedre kunne forstå mine ønsker som kvinde. Jeg havde brug for en træner, der kunne skubbe og presse mig på en god, rolig og moden facon.

Jeg fik Mia, og det har virkelig været et utrolig godt forløb. Hun var stille, rolig og meget imødekommende. Lyttede til mine ønsker og mål, som var at blive strammet op. Jeg skulle ikke tabe mig, men have mere muskelmasse.

Mia har været i stand til at støtte og vejlede mig på en dejlig rolig og omsorgsfuld måde, og har presset mig i de forskellige øvelser, præcis som jeg ønskede.

Hun har formået at lave et program, der er let og enkelt og virkelig giver bonus.

Selve kostprogrammet er ganske enkelt og let at gå til, og alt i alt har jeg tabt mig nogle centimeter over det hele, og fået meget mere muskelmasse.

Jeg har trænet en gang om ugen med Mia i ca. 8 uger og har selv trænet 2 gange ugentligt.

Hun har været en virkelig god træner og sparringspartner for mig under hele forløbet, og jeg slipper hende heller ikke. Har bestemt tænkt mig, at tage en time med hende i ny og næ, så jeg kan fortsætte min udvikling.

Jeg kan varmt anbefale Mia og Fortius Fitness.”

Lone Søgaard – 54 år, Sygeplejerske, Hvidovre

Claus tabte over 14 kg og 41 cm og kan nu løfte over 100 kg

“Jeg bliver simpelthen så glad i låget, hver gang jeg tager en af de gamle skjorter på. som jeg så kan passe. Det giver mig virkelig en god start på dagen at tøjet ikke strammer”*

Gitte tabte adskillige cm og genfandt motivationen til at træne

Jeg er selv temmelig stolt over dette resultat og utrolig overrasket over, at man på så kort tid og med så ” lidt ” træning kan opnå så godt et resultat. Efter at jeg er startet med at træne hos Fortius Fitness, har jeg oplevet, at jeg har fået mere energi, ikke længere er oppustet og er blevet glad for min krop og gået ned i tøj str. ”*

Gitte Pihl

Gitte Pihl

“Jeg har altid været en rimelig aktiv person, spillet meget håndbold, løbet samt styrketrænet.

Men efter at have fået et par tvillinger har det knebet med tid til træning samt motivationen.

Har i længere tid overvejet en personlig træner og har læst en del om forskellige muligheder på nettet. Men det har altid været utroligt dyrt og meget tidskrævende.

MEN så læste jeg om Fortius Fitness, og det inspirerede mig.

Jeg valgte Fortius Fitness, fordi de lovede, at deres træningsprogram ikke er særlig tidskrævende, og at man på kort tid kan opnå gode resultater, og at man IKKE skal gå sulten i seng.

Efter et intro møde med Mia Schwencke var jeg overbevist.

Inden mit træningsforløb startede, var jeg ret træt af min krop. Vejede altid 5 kg for meget, oppustet, var blevet lidt slap og havde for meget fedt de forkerte steder samt tit træt og ingen lyst til træning.

Jeg syntes selv, at jeg lever rimeligt sundt og har også trænet 2 til 3 gang om ugen i et Fitnesscenter. Men manglede at få styr på min træning, øvelser der virker samt at blive motiveret.

Jeg startet hos Fortius Fitness 21. februar 2017 med Mia som personlig træner.

Her må jeg sige, det rykker :)

Mia har flyttet på mine grænser om, hvor meget jeg kan på utrolig kort tid. Jeg har trænet samme med Mia 2 gange om uge og selv trænet trænet 1 gang om ugen. Udover at jeg har fået redskaber til træningen, har jeg fået lysten til at træne tilbage.

Jeg har på kun 7 uger opnået FANTASTISKE resultater, tabt 4 kg, taljen under er reduceret med 9 cm, taljen over reduceret med 8 cm, mine lår er blevet 3 cm mindre, triceps samme mål, men klart mere fast, både min og BMI og fedt% er faldet.

Jeg er selv temmelig stolt over dette resultat og utrolig overrasket over, at man på så kort tid og med så ” lidt ” træning kan opnå så godt et resultat.

Efter at jeg er startet med at træne hos Fortius Fitness, har jeg oplevet, at jeg har fået mere energi, ikke længere er oppustet og er blevet glad for min krop og gået ned i tøj str.

Mia har helt klart en stor del af æren for mit resultat.

Hun har skubbet til mine grænser, motiveret mig, troet på mig. Blot et eksempel f.eks. Squat der startede jeg med en træpind, i dag løfter jeg 35 kg, SÅDAN.

Det har været en fornøjelse at træne sammen med Mia. Hun er utrolig professionel, men samtidig har der altid været en god stemning samt højt humør, når vi har trænet, og man kan altid få gode råd til f.eks. kost.

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Mia, og håber at det kan give andre lyst og mod på at komme i gang med træningen.”

Gitte Pihl – 51 år, Kundekonsulent/Salgstræner, Skodsborg

Anne tabte 5 kg fedt og gik en størrelse ned i bukser

“Det har virkelig givet mig blod på tanden, og nu er jeg klar til “at stå på egen ben” og har lyst til at fortsætte med at træne. Og nu kan jeg trygt tage ned i mit lokale fitnesscenter. Jeg kan og kender øvelserne og kommer ikke til at føle mig som “en hund i et spil kegler”…”*

personlig træner gentofte

Anne Nordhausen

“Startede helt fra scratch og blev samtidig røgfri. I forbindelse med et jobskifte og en fritstilling tænkte jeg så er det NU!!! Der må altså ske noget her…

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jo ældre man bliver, jo svære bliver det også, at tabe sig – og for mit vedkommende havde badevægten sneget sig op på den forkerte side af 70 kg.

Stille og roligt havde der sneget sig omkring et kilo på om året de sidste 5-6 år…
Jeg googlede, læste en del og fandt frem til Fortius Fitness og skyndte mig at skrive til dem, mens jeg var “varm” – jeg skulle bare i gang…

Allerede efter et par dage, havde jeg mit første møde med min personlige træner Magnus. Jeg fik, inden mødet, tilsendt et link, så jeg kunne se Magnus på video. Min først tanke var, at han er da meget ung (kun lidt ældre end min søn), men den tanke blev absolut gjort til skamme, da jeg et par dage efter, over en kop kaffe, holdt mit første møde med Magnus.

Vi faldt med det samme i hak og havde en masse, at tale om. Tiden fløj afsted, og inden jeg forlod Søborg den eftermiddag, havde vi sammen lagt mit program på 12 X træning ind i kalenderen med start allerede 3 dage senere. Det var midt i maj, og Magnus var meget fleksibel mht. at der jo er et par helligdage, og jeg skulle jo helst træne 3 X om ugen.

De seneste år har jeg ikke rigtig fået dyrket noget regelmæssig motion, så jeg startede faktisk helt fra scratch – jeg har ikke kunne finde noget, som fangede mig… men det skete så her.

Vi har virkelig haft nogle super sjove og hyggelige træningstimer.

Det har været en fornøjelse at have Magnus som min PT.

Magnus har været helt fantastisk til at motivere mig, holde mig til ilden… og ikke mindst til at rose mig.

Magnus er en rolig fyr. Venlig og altid rigtig god til liiige at få “vredet” et par ekstra repetitioner ud af mig hver X jeg troede, at der absolut ikke var mere tilbage i mig.

Og jeg blev virkelig overrasket, og stolt over, HVOR meget, jeg egentlig kunne – jeg havde slet ikke, i min vildeste fantasi, troet, at jeg f.eks. skulle komme til, at ligge i planken med 20 kg. på ryggen eller løfte 37,5 kg. i dødløft.

Når man starter, bliver man målt og vejet – og halvvejs gennem forløbet skulle jeg så måles og vejes igen. Det var efter 2 uger og 6 X træning.

Her havde jeg tabt 1,5 kg og var blevet henholdsvis 4 & 7 cm mindre i talje/hofte og 1,5 cm om låret og det samme om triceps.

Man kunne virkelig se, at der var sket noget.

Og det i sig selv var SUPER motiverende… Bl.a. var noget af mit “bugfedt” og min oppustede mave forsvundet, og jeg kunne klart mærke, at mine bevægelser var blev lettere, og at jeg havde fået meget mere energi.

Og stærkt inspireret af Magnus præsentations-video, holdt jeg også op med at ryge – tænkte, at det var et godt tidspunkt, nu jeg allerede var i gang.

Mht. kosten, så var det super nemt at overholde kostplanen – der skal ikke måles og vejes, man skal blot spise sig dejlig mæt, og det eneste jeg skulle sørge for var, at få nok protein til hvert måltid.

Og så var det et fantastisk tidspunkt, jeg havde valgt – mit forløb kørte over maj og juni, hvor det jo er tid for alle de nye danske grøntsager og bær.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg har (havde) en “sød tand”, da jeg startede, og jeg var forbavset over, hvor hurtig man kan vænne sig af slik & søde sager. Jeg “slog simpelthen op” med sukker og havde det mægtig fint med det.

Det har virkelig givet mig blod på tanden, og nu er jeg klar til “at stå på egen ben” og har lyst til at fortsætte med at træne.

Og nu kan jeg trygt tage ned i mit lokale fitnesscenter. Jeg kan og kender øvelserne og kommer ikke til at føle mig som “en hund i et spil kegler”…

Jeg tror ikke, at jeg kunne ikke have gjort noget bedre for mig selv -det har virkelig været en god investering.

Og ikke mindst, kunne jeg ikke have gjort det uden Magnus’ store støtte, tålmodighed og gode humør.

Så et KÆMPE STORT TAK til dig, Magnus.”

Anne Nordhausen – 57 år, Hvidovre

Lene tabte 18,5 cm på 6 uger og genvandt motivation til vægttab og træning

Jeg har gjort helt vildt fremskridt, og er nu stærkere i min krop end jeg nogensinde havde troet, jeg kunne blive”*

Lene Knudsen

“Mit navn er Lene Knudsen, og jeg er 50 år og bor i Søborg. Jeg arbejder som regnskabsassistent.

Jeg har i lang tid haft et stort ønske om både at træne og ikke mindst tabe mig, da kiloene stille og roligt har sneget sig på med tiden. Jeg har lige som mange andre, været tilmeldt et fitness center i flere år, og det er mere en 1½ år siden jeg har været der sidst.

Jeg har startet i fitnesscentre til holdtræning flere gange, men er hoppet fra efter nogle mdr. da min motivation er røget, pga. manglende resultater.

Jeg fandt Fortius Fitness på nettet en af de mange gange jeg igen sad og kiggede på forskellige trænings -og vægttabs muligheder, men denne gang nøjedes jeg ikke med at kigge.

Jeg skrev en mail til Fortius Fitness og få dage efter havde jeg en aftale om at komme til samtale.

Hos Fortius Fitness fik jeg kostoptimering af min træner og startede et træningsforløb, der også tog hensyn til at jeg startede fra scratch –og var knap så motiveret. Jeg var meget spændt på, om jeg kunne holde det denne gang.

For mig har det været en meget stor hjælp, at min personlige træner Mia ventede på mig, og jeg følte at hun troede på, at jeg kunne gennemføre det, hvilket også gjorde at jeg turde tro på det. Hun har presset mig lidt hele tiden, men ikke mere end jeg har kunnet holde til.

Jeg har gjort helt vildt fremskridt, og er nu stærkere i min krop end jeg nogensinde havde troet, jeg kunne blive.

Jeg har nu efter at have trænet i 6 uger opnået et vægttab på 3,5 kilo og formindsket mit kropsmål med 18,5 cm. Jeg har fået meget mere energi, og føler mig bedre tilpas. Det er også rart at føle, at mit tøj sidder bedre. Jeg ved, at den forandring disse uger har gjort for mig er motivation til at blive ved med at træne og leve sundt, også uden at Mia venter på mig.

Jeg er bare så glad for det forløb, jeg har haft hos Mia, og kan kun anbefale andre at gøre det samme.”

Lene Knudsen – 50 år, Regnskabsassistent, Søborg

Mette genvandt styrken og fik styr på kosten og træner nu stort set på egen hånd

“Mia har fra starten troet på mig – mere end jeg selv har faktisk, og det har bl.a. betydet, at jeg nu både dødløfter og laver squats med en vægtstang, og laver planke med en vægtskive på ryggen! Dét havde jeg seriøst aldrig troet, at jeg ville blive i stand til. Jeg har også fået masser af gode råd til min kost, og har opnået både vægttab og tab af cm undervejs”*

Mette Nørbjerg

“Jeg valgte at kontakte Fortius Fitness efter at have modtaget deres nyhedsbrev i nogle måneder. Jeg havde modtaget nyhedsbreve fra flere personlige trænere, men der var noget, der var anderledes her, for Fortius Fitness nyhedsbreve var ikke fyldt med salgsgejl. I stedet fik jeg meget konkrete forklaringer på, hvorfor jeg muligvis ikke havde opnået de resultater, som jeg gerne ville, og hvad der efter deres opfattelse skulle til.

Jeg har i mine yngre dage været meget slank, men efter en graviditet for tyve år siden, kom jeg aldrig rigtigt af med de overskydende kilo igen, og da jeg havde været vant til at spise, som jeg havde lyst til uden at tage på, var det svært at ændre vaner. Og efterhånden var jeg bare SÅ træt af at se mig selv i spejlet med alt for meget fedt på maven! Så jeg tog en beslutning og kontaktede Fortius Fitness, og bad om at komme til at træne med Mia, da der bare var noget ved hendes billede, der appellerede til mig.

Jeg er glad for mad, og havde (har) møgsvært ved at sige nej til god mad, kage og snacks. Jeg ved egentlig godt, hvad der er sundt/usundt og hvordan jeg bør spise, hvis jeg vil tabe mig, men derfra og så til at gøre det, der er et stykke vej for mig. Jeg har i perioder været restriktiv med min mad, men jeg har svært ved at holde det i længden, så før eller siden ”ryger jeg i igen” og spiser både for meget og forkert.

Før jeg begyndte mit forløb hos Mia, trænede jeg 2-3 gange om ugen på det, jeg kalder ”mande-måden”: Arme og bryst den ene dag, så et par dages pause, og så ben og ryg, pause et par dage igen og så forfra. Så jeg synes jo egentlig, at jeg gjorde noget – det havde bare ikke den store effekt på hverken vægt eller udseende. Jeg har forresten også en gang tilmeldt mig et seks ugers gruppeforløb i et fitnesscenter, dog uden nogen som helst effekt!

Jeg kan allerede (efter fem uger) SE forandringerne på min krop. Mine arme og ben er blevet mere tonede, og min mave (lidt) mindre. Har ikke været i gang så længe, og jeg har ikke travlt, så jeg er meget tilfreds med mine resultater indtil videre. Jeg har også mere energi, og føler mig meget stærkere!

Mit forløb hos Mia er uden tvivl noget af det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv! Og jeg kommer også til at fortsætte udover dette forløb, da jeg har brug for at blive holdt til ilden. Jeg træner lige nu en gang hver 2. uge med Mia og derudover to gange om ugen selv i fitnesscenter. Når mit første forløb er afsluttet, har vi aftalt at jeg træner tre gange om ugen selv og en gang om måneden med Mia.

Mia er en superdygtig træner, og hun er et rigtigt dejligt menneske. Jeg følte mig fra starten både velkommen og i gode hænder, og jeg har hele vejen igennem forløbet følt, at jeg gjorde fremskridt og var godt på vej! Mia har fra starten troet på mig – mere end jeg selv har faktisk, og det har bl.a. betydet, at jeg nu både dødløfter og laver squats med en vægtstang, og laver planke med en vægtskive på ryggen! Dét havde jeg seriøst aldrig troet, at jeg ville blive i stand til. Jeg har også fået masser af gode råd til min kost, og har opnået både vægttab og tab af cm undervejs. Centret i Søborg er lille og hyggeligt, og der er alt, hvad der skal være af vægte og udstyr – og så er der fine badefaciliteter!

Jeg kan kun give Mia og Fortius Fitness mine allervarmeste anbefalinger, så hvis du overvejer at bruge dem (og det gør du jo nok, siden du læser dette J) så gør det! De er hver en krone værd!”

Mette Nørbjerg – 51 år, Selvstændig Yogalærer, Frederiksberg C

Berit tabte 11 kg og 44,5 cm, blev stærkere og fik styr på kosten

“Super motiverende. Jeg har det så godt, og jeg har ikke i mange år haft kjoler på uden ærmer, men nu er det en helt anden sag”*

Berit Jochimsen

“Jeg hedder Berit og er 53 år, mor til 3 og gift på 25 år.

I sommer var jeg i USA på en dejlig ferie med min familie. Og der blev selvfølgelig taget en del billeder, men dem undgik jeg at være på, og dem hvor jeg var på, var jeg aldeles utilfreds med.

Omkring min fødselsdag i november, var jeg nået til, at det eneste jeg ønskede mig var en personlig træner, for jeg har aldrig været i et fitnesscenter, og kunne heller aldrig drømme om det.

Jeg har danset i mine unge dage og løbet, men det har ikke skabt de resultater, som jeg gerne ville have. Jeg har sølvbryllup til nytår, og jeg ville så gerne kunne holde ud at se mig selv til mit sølvbryllup.

Jeg fandt Fortius Fitness ved at google personlig træner, og det var nemt at udfylde, og de var meget hurtige til at respondere. Michael kontaktede mig og inviterede mig til en samtale.

Jeg var ret spændt, men han var meget nem at snakke med og respektfuld omkring de udfordringer som jeg havde, og tog fuldstændig udgangspunkt i mig og mine behov.

Mit mål var at kunne passe en bestemt kjole til mit sølvbryllup, og at kunne finde mine mavemuskler, som jeg absolut ikke kunne finde. Og det havde vi et år til, så Michael var meget opmuntrende, det skal vi nok nå.

Jeg er gået fra nærmest ingenting at kunne løfte til at kunne løfte rigtig meget og jeg er blevet rigtig bidt af det. Det har været så dejligt at blive mødt på en måde, så jeg har kunnet følge med.

I starten var det lidt svært at følge kostrådene, men nu er de helt under huden, og det virker bare.

Michael er let at snakke med, god til at lytte, og meget opmuntrende. Og det, der også virker, er, at der er en, der venter på en og holder øje med vægten og hvor meget man smider i cm de forskellige steder.

Super motiverende.

Jeg har det så godt, og jeg har ikke i mange år haft kjoler på uden ærmer, men nu er det en helt anden sag.

Jeg har tabt 11 kilo på 7 måneder og 44.5 cm rundt omkring på kroppen. Og jeg kan passe kjolen.

Noget af det bedste er snakken om, at det handler om at være stærk i sin krop, ikke bare tynd men stærk, så man kan have et godt og sundt liv.

Udover det har jeg virkelig nydt hver en time, vi har trænet, det har været min tid uden stress til at kunne fokusere på at blive stærkere og få en sundere krop.

Jeg kan varmt anbefale Michael, han har virkelig givet mig det skub jeg trængte til og hjulpet mig derhen hvor jeg selv kan tage ansvar for min videre træning.”

Berit Jochimsen – 53 år, Familieterapeut, Brønshøj

Katrine fik genoptrænet og styrket sin ryg og tabte 25 cm

“Jeg havde ikke regnet med, at jeg også ville begynde at få min talje tilbage”*

Dorthe og Michael tabte hver 6 kg rent fedt og adskillige cm

“Vi har henholdsvis tabt 28,5 og 24 cm og er nu meget tæt på at komme i kategorien: normal fedtprocent. Vi er sikre på, at det ikke bliver et problem at fortsætte træning 2-3 gange om ugen fremover. Dette er helt i modsætning til de motionsformer, vi tidligere har forsøgt os med, bl.a. løb og spinning”*

Dorthe Stormly

“Min mand og jeg opdagede Fortius Fitness via Facebook. Vi havde længe tænkt på, om personlig træning var en god mulighed for at komme i gang med at træne og opnå vægttab.

Min mand, Michael 56 år, og jeg, Dorthe 52 år, havde for meget fedt på kroppen. Vi ønskede os også en stærkere krop.

Efter nogen ventetid kom vi til introduktionssamtale og besluttede os derefter at starte et forløb med 14 træningssessioner med Mia som træner.

Vi valgte at træne som par og har sammen med Mia planlagt forløbet til at strække sig over 2 mdr., hvilket passede os bedst.

Derved kunne vi langsomt overgå til træning i vores eget fitnesscenter. Det synes vi begge har været ideelt.

Vi fik gennemgået nogle i virkeligheden, simple træningsøvelser, hvor styrken blev øget hver eller hver anden gang.

Mia har, med sin rolige fremtoning, formået at få presset os til at kunne øge vores styrke ved træningen i hele forløbet.

Det mest overraskende for os ved vores første fedtmåling var, at vi begge lå i fedtprocent kategorien: svært overvægtig.

Det har været inspirerende at vide, at vi ca. hver 14 dag ville få målt vores fedtprocent, og det har i den grad været med til at holde motivationen oppe.

Det har været en succes oplevelse at se, hvad 2 mdr. kan gøre. Er blevet overbevist om at der stille og roligt kan tillægges yderligere vægt på øvelserne, hvilket i starten syntes uopnåeligt.

Vi har henholdsvis tabt 28,5 og 24 cm og er nu meget tæt på at komme i kategorien: normal fedtprocent. Vi har begge tabt 6 kg fedt.

Vi er gennem vores forløb, kommet til at holde af vægttræning. Den gode følelse man får i kroppen, når musklerne er brugt, er skøn.

Vi er sikre på, at det ikke bliver et problem at fortsætte træning 2-3 gange om ugen fremover. Dette er helt i modsætning til de motionsformer, vi tidligere har forsøgt os med, bl.a. løb og spinning.

Det er klart bedre at træne i Fortius Fitness end vores eget center. Der er ro og ingen ventetid, samt at Mia venter os med et smil.

Vi kan varmt anbefale Mia som personlig træner.”

Dorthe Stormly – 52 år, Sygeplejerske og Michael Pedersen – 56 år, Hvidovre

Karen tabte 11 kg fedt og smed 22 cm omkring maven / hofterne

“Min form er blevet meget bedre. Jeg bliver ikke så hurtigt træt og jeg kan meget mere, og min bevægelighed er langt større end den har været før”*

Peter øgede sin styrke og forbedrede sine sportsresultater

“Træningen med Fortius Fitness har åbnet mine øjne for, at godt nok var jeg i fin form, men der var og er stadig masser af potentiale til at blive meget stærkere. Allerede nogle få måneder inde i træningen, kunne jeg direkte mærke og måle fremgang”*

Fitness

Peter Jakobsen

“Jeg er ultracyklist og har et mål om at cykle langt – rigtigt langt, sådan ca. 10.000 km som en lang enkeltstart. Det kræver, udover en masse træning på cyklen, en stærk krop der er i stand til at klare den belastning som en så krævende fysisk udfoldelse vil medføre.

Derfor har jeg søgt hjælp hos flere forskellige personlige trænere med forskellige resultater. Fælles for dem alle var dog, at ingen af disse rigtig formåede at sætte sig ind i mit projekt, mit behov og meget vigtigt, at få mig til at føle deres commitment – og deraf blev resultaterne i den sidste ende heller ikke helt tilfredsstillende.

Jeg sad ofte tilbage med følelsen af, at træningen og træningsplanlægningen var for overfladisk og for tilfældigt – og jeg havde svært ved at få sikkerhed for, at jeg var på rette vej. Jeg savnede målsætninger og snak om resultater – jeg var usikker.

Min kontakt til Fortius Fitness var således endnu et forsøg på at finde en personlig træner der dels var i stand til at planlægge min træning ud fra mit projekt – dels overfor mig formåede at vise og udstråle at vedkommende faktisk interesserede sig for, at vi sammen kom i mål.

Derudover var det et meget vigtigt punkt for mig, at vi sammen kontinuerligt skulle kunne både konstatere og vurdere resultaterne, drøfte resultaterne og deraf sikre at vi hele tiden er på rette vej.

Jeg tog kontakt til Fortius Fitness. Og det var et rigtigt godt valg!

Fra dag 1 har der været fuldstændig styr på træningsplanlægningen. Og fra dag 1 er alle resultater blevet skrevet ned. Træneren har konstant fokus på, at vi når præcis det, vi skal og at træningen styrker de områder der vigtige i forhold til mit projekt.

Uheldigvis er jeg meget disponeret for småskader. Også disse er han rigtig dygtig til at tage hensyn til og finde alternative veje. Han siger bestemt “nej” når en træningsøvelse, grundet en skade, ikke må gennemføres – men samtidig har han så altid et alternativt.

Jeg har tidligere selv formået at skabe et dengang nødvendigt vægttab på 25 kg – og således er min vægt ikke et problem. Ligeledes har jeg egentlig følt at min krop har haft det godt, og at jeg var forholdsvis stærk.

Træningen med Fortius Fitness har åbnet mine øjne for, at godt nok var jeg i fin form, men der var og er stadig masser af potentiale til at blive meget stærkere. Allerede nogle få måneder inde i træningen, kunne jeg direkte mærke og måle fremgang.

En deltagelse i et hårdt og særdeles kuperet cykelløb gav mig beviset for at træningen allerede havde skabt resultater.

Jeg gennemførte det samme løb året før – men denne gang kunne jeg mærke at jeg var meget stærkere, de mange og særdeles stejle bakker blev passeret med en helt anden styrke end året før – og den endelige placering viste også en markant forbedring.

Den dag blev beviset leveret og resultaterne dokumenteret. At kroppens forandring så også lige så stille kan ses – det er blot et tilfredsstillende plus.

Jeg vil til enhver tid give Fortius Fitness min bedste og stærkeste anbefaling.

Endelig har jeg fundet en personlig træner som viser interesse og engagement – og endelig har jeg fået en personlig træner der holder et skarpt øje på, at vi når de resultater vi skal.

Samtidig føler jeg mig meget tryg, da jeg dels kan mærke at træningen er planlagt nøje, men også det at træneren formår at skifte kurs og finde en alternativ vej, når eksempelvis en skade eller overbelastning driller.

At træne hos Fortius Fitness har indtil videre på alle områder oversteget mine forventninger – og jeg håber (og planlægger efter) at bruge træneren i rigtig lang tid fremover.

Søger du en personlig træner – så er du hos Fortius Fitness i trygge hænder!”

Peter Jakobsen – 52 år, Selvstændig (ejer af WastePartner Management), Ultracyklist, Birkerød

Lis tabte 13,4 kg og 65,5 cm på 4 måneder og fik troen tilbage

“Når jeg kigger i spejlet i dag, så kan jeg se, at der er sket en masse med min krop. Jeg har på intet tidspunkt lidt afsavn i min kost, og jeg har fået en tro på, at mit mål om -20 kg sagtens kan nås. Også selvom jeg skal stå på egne ben”*

“Det har været som at vinde i Lotto.

Efter et kig i spejlet på en krop, der var mindst 20 kg for tung, tog jeg beslutningen: Der skulle ske noget nu.

Det har jeg sagt til mig selv mange gange, hvorefter jeg har kastet mig ud i forskellige kure, regelmæssig træning mv.

Men resultaterne udeblev!

Derfor var beslutningen om at finde en personlig træner og kostvejleder ikke særlig svær. Spørgsmålet var bare, hvor jeg kunne finde en, som kunne sætte sig ind i mine udfordringer og begrænsninger.

Med løfte om ”Træn uforstyrret i privat center hos specialuddannede trænere, når det passer dig” tænkte jeg:

DET ER HER, DET SKAL SKE!

Som gammel håndboldspiller har jeg nogle problemer med fysikken, hvor især et ødelagt knæ har været en barriere for at træne med vægte.

Men efter en samtale hos Christina Krogsgaard i Søborg var jeg overbevist – hun vidste, hvad jeg talte om, og hvordan træningen skulle sammensættes, så det passede til mig.

DET HAR TIL DATO VÆRET DEN BEDSTE BESLUTNING, JEG NOGENSINDE HAR TAGET.

I dag 4 måneder senere siger vægten -13,4 kg, omkredsen -65,5 cm og et BMI, der er faldet med 4,9.

Når jeg kigger i spejlet i dag, så kan jeg se, at der er sket en masse med min krop. Jeg har på intet tidspunkt lidt afsavn i min kost, og jeg har fået en tro på, at mit mål om -20 kg sagtens kan nås.

Også selvom jeg skal stå på egne ben.

Jeg ville for enhver pris ikke have undværet Christina, som har været ganske fantastisk igennem hele forløbet.

Og skulle jeg nogensinde have brug for hjælp til træning ude i fremtiden, så vil Christina være den første, jeg kontakter.”

Lis Altmann – 53 år, Rødovre, Selvstændig

Jørn tabte 3 kg og 19 cm og fik velværen og energien tilbage

“Gennem et par måneders træning hos Fortius Fitness er vægten gået nedad i et fornuftigt tempo. Alt tyder på, at målet nok skal blive nået, samtidig med at jeg kan mærke, at jeg har fået et større velvære og mere energi i hverdagen, både på grund af en mere fornuftig kost og den effektive træning”*

Jørn Ibsen

“Efter mange år med flittig løbetræning og badminton blev jeg desværre ret inaktiv i en periode på ca. 3 år. Når man samtidig er nået op i 50’erne med dertil hørende vellevned, havner der hurtigt ekstra kilo på sidebenene.

Da vægten en morgen fortalte mig, at jeg havde taget 15 kg på, besluttede jeg mig for at gøre noget ved det. Jeg havde i nogen tid set annoncer på nettet for Fortius Fitness og begyndte så at undersøge, om de kunne gøre noget anderledes end andre Fitnesscentre.

Det tiltalte mig meget, at Fortius Fitness satser på, at det skal være enkelt at tabe sig. Ikke noget med besværlige kure, hvor maden skal vejes, og hvor alt det sjove er strengt forbudt. Heller ikke timevis motionscykling eller løbebånd, som alligevel kun har effekt i starten.

Kostvejledningen bestod af nogle få, enkle regler, som er forholdsvis nemme at efterleve i det daglige. Desuden er der mulighed for at holde fri fra reglerne med jævne mellemrum, så man kan være social og gå til middagsselskaber uden at skulle have dårlig samvittighed.

Træningen er baseret på, at man bruger mindst mulig tid på at forbrænde mest muligt – igen en fordel, da slanketræning ofte bliver skubbet i baggrunden, hvis det først bliver for tidskrævende eller besværligt.

Jeg begyndte derfor at træne hos Fortius Fitness i Ørestaden, med Christina som personlig træner. Christina er særdeles engageret og yderst kompetent, både med hensyn til kostvejledningen og med selve træningen. Hun forstår at opmuntre, så man yder sit absolut bedste, men samtidig også at begrænse, så man ikke risikerer skader. Desuden sørger hun med sit gode humør for, at man ikke keder sig i fitnesscenteret.

Selvom jeg tidligere har dyrket både vægtløftning og styrketræning, lærte jeg alligevel en masse om løfteteknik, muskelgrupper, øgning i belastning, fedtforbrænding og meget mere under forløbet. Desuden kunne jeg tydeligt se fremgang i træningen, faktisk fra gang til gang, hvilket jo altid er en motiverende faktor.

Gennem et par måneders træning hos Fortius Fitness er vægten gået nedad i et fornuftigt tempo. Alt tyder på, at målet nok skal blive nået, samtidig med at jeg kan mærke, at jeg har fået et større velvære og mere energi i hverdagen, både på grund af en mere fornuftig kost og den effektive træning.

Jeg kan derfor kun anbefale andre i lignende situation et medlemskab hos Fortius Fitness, hvis man vil se resultater.”

Jørn Ibsen – 56 år, selvstændig IT-konsulent, Tårnby

Gurli tabte 6 kg, 17 cm og fik afhjulpet smerter

“Det er der man mærker forskellen mest i starten – super dejligt at livremmen kan spændes et par hul mere ind, ynglings blusen strammer pludselig ikke mere om maven. Alle de små fremskridt gør én megaglad og jeg fortryder ikke et sekund, at jeg kom til at træne med Anna”*

Gurli Pelvang

“Jeg har trænet med personlig træner Anna Halvor i Fortius Fitness gennem de sidste par måneder, hvilket har været en stor fornøjelse.

Bagved hendes milde ydre, gemmer der sig en kompetent, inspirerende og krævende træner.

Hun er samtidig en rigtig sød pige, god til at forklare, lytte og tage hensyn til ens skavanker.

Hun formår helt klart også at få sat det nødvendige pres til, at man lige bliver tændt og tager ekstra fat så man rykker sig.

Ros er også en god ingrediens.

Jeg havde gennem længere tid vidst, at noget måtte der gøres for at få vægten ned samt almindeligt velvære tilbage. Jeg havde alt for længe ”sovet i timen”, for stillesiddende og travlt job, ingen motion og dårlig søvn.

En god veninde anbefalede mig at kontakte Fortius Fitness. Det passede fint med en mulighed i nærheden af min arbejdsplads.

Jeg har tidligere været ret aktiv med cykling på landevej, spinning, cirkeltræning i Fitness center har været en fast del af mit liv gennem en del år.

Styrketræning har jeg altid fundet kedeligt. Jeg syntes, at det har været svært de senere år at overvinde mig selv til at skulle ned i et Fitness center – altså er det ikke blevet til noget! Hører til dem der melder sig ind uden at få det brugt, for så at melde sig ud igen et år senere!

Dertil kom smerter i mit ene knæ som til sidst også gjorde det svært for mig at cykle.

Jeg fik det langt om længe undersøgt. Svær slidgigt var dommen, men at jeg jo gerne måtte bruge det i det omfang jeg kunne.

Ved langsomt at komme i gang med styrketræningen, har det også hjulpet på smerterne i mit knæ.

Dejligt at mærke at det godt kan lade sig gøre at træne det op og håber på sigt, at det bliver smertefrit at cykle i skoven på min MTB igen.

Det er for mig også blevet meget grænseoverskridende at skulle træne blandt andre grundet min størrelse, en følelse som mange nok kender.

Men Anna har givet mig troen på mig selv tilbage, og gjort mig tryg ved øvelserne, som jeg nu kan arbejde videre med alene i Fitness centret – tusind tak for det :)

Kostprincipperne er også en del af pakken. De er gode pga. de ikke er så restriktive. Ikke noget med at al maden skal vejes, men gode råd at støtte sig til og indarbejde i hverdagen. Samtidig giver de også mulighed for at man kan deltage i sociale arrangementer uden at få vildt dårlig samvittighed.

Gennem den korte tid jeg har trænet, har jeg opnået dels at tabe godt 6 kg, men vigtigst at tabe 17,5 cm.

Det er der man mærker forskellen mest i starten – super dejligt at livremmen kan spændes et par hul mere ind, ynglings blusen strammer pludselig ikke mere om maven. Alle de små fremskridt gør én megaglad og jeg fortryder ikke et sekund, at jeg kom til at træne med Anna.

Tusind tak for et supergodt og motiverende forløb, som jeg tager med mig i min fremtidige træning.

Jeg vil gerne give Anna min varmeste anbefaling, og opfordre andre til at tage springet. Det er det værd.”

Gurli Pelvang – 57 år, Design Engineer, Kongens Lyngby

Liselotte tabte 6,8 kg og 26 cm og øgede sin styrke væsentligt

“Jeg kom hurtigt til at elske de to gange om ugen, hvor Pia kompetent indviede mig i styrketræningens principper. Det var meget trygt, husker jeg, at være ”overvåget” af en ekspert som hende, så jeg fik de rette vaner fra starten”*

Liselotte

“Jeg mindes med smil min første time i Fortius Fitness. Som gammel triatlet og stadig meget aktiv på løbe- og cykelfronten, havde indendørs træning og motionscentre slet ikke min interesse. Men nysgerrig som jeg er, og frisk på at prøve en ny sportsgren, stod jeg der i centret for første gang, med det planlagte forløb foran mig.

Jeg var dog afklaret med, hvad jeg ville have ud af det, nemlig træning af de store muskelgrupper og en endnu bedre fysisk form, så jeg kan beholde min stærke krop længe endnu. Altså ingen konkurrencer og store muskler: ”Gad vide, om træneren vil forstå det,” tænkte jeg.

Det gjorde Pia selvfølgelig.

Nu tilbage til starten. Jeg smilede mig igennem alle øvelserne første gang, da jeg slet ikke kunne kende mig selv med vægtstænger i hænderne.

Hvad lavede jeg dér?

Og det sjove var, at da vægtbelastningen jo i starten var lille, mens jeg lærte teknikken i øvelserne, så kom jeg ud med ømme muskler i nakken. Det var et udpræget begynderfænomen, en slags anspændthed i den nye verden af jern og vægte, som heldigvis hurtigt forsvandt, da vægten langsomt forøgedes, og træningen gav mere og mere mening.

Jeg kom hurtigt til at elske de to gange om ugen, hvor Pia kompetent indviede mig i styrketræningens principper. Det var meget trygt, husker jeg, at være ”overvåget” af en ekspert som hende, så jeg fik de rette vaner fra starten.

Og stor var glæden hver gang, jeg oplevede, at vægtebelastningen blev mindre under øvelsen. Det skete nemlig, når jeg fangede den helt rigtige måde at lave den på.

Så lagde Pia ”gaver” på (mere vægt), så jeg hele tiden blev udfordret. Hverken for meget eller for lidt, og jeg oplevede, at jeg blev stærkere og stærkere.

Det kunne jeg især konstatere, da jeg hjemme greb fat i min ellers tunge hækkeklipper for at give hækken en omgang. Maskinen havde sørme tabt sig siden sidst, så det blev en leg at klippe hæk.

Nu, et halvt år efter jeg startede hos Pia, træner jeg selv to gange ugentligt i et center. Blot 45 minutter pr. gang behøver jeg for at styrke de store muskelgrupper.

Så kan jeg jo løbe og cykle alt det jeg vil ved siden af, men jeg er vild med at vide, at jeg får den grundige muskeltræning hver uge.

Og udover at belastningen jævnligt øges, så arbejder jeg på mere bevidsthed i øvelserne, altså at være tilstede og nyde dem, selv om kroppen presses og sveden hagler af.

Sidst men ikke mindst er der jo den fantastiske oplevelse at vitalitet, som følger efter hver træning og tanken om, at jeg har gjort noget godt for at beholde min sunde og stærke krop længe endnu.”

Liselotte – 51 år, Kontor, København

Pia tabte sig og fik ændret livsstil og træningsvaner

“Startede hos Mia i Søborg og allerede efter 2½ uge sagde målebåndet minus 12 cm om livet!”*

Pia Wessel

Pia Wessel

“Efter at have trænet 3-5 gange om ugen over en periode på ca. 1½ år, fik jeg pludselig en skade og kiloene satte sig meget hurtigt.

Pludselig kunne jeg ikke passe mit tøj mere!

Da jeg havde fået bugt med min skade, manglede jeg inspiration og motivation til at komme i gang med at træne igen. Havde skelet lidt til de personlige trænere man ser i diverse fitnesscentre, men det tiltalte mig ikke at stå midt i en gruppe af muskuløse mænd og forsøge at blive dus med redskaberne.

Jeg søgte mange steder efter noget, som jeg kunne bruge – faldt over Fortius Fitness´ hjemmeside og blev super inspireret af, at høre alle de gode historier.

Startede hos Mia i Søborg og allerede efter 2½ uge sagde målebåndet minus 12 cm om livet!

Mit mål er at kunne smutte i de bukser, som ligger og venter hjemme i skabet, og jeg er overbevist om, at det nok skal lykkes.

Mia har givet mig inspiration og værktøjer til at fortsætte min ændrede livsstil og det er slet ikke svært – tværtimod.

Det er ikke så vigtigt, hvad der står på vægten. Det er mere afgørende, hvilket spejlbillede man ser på hver morgen.

Det har været et super godt forløb, og jeg vil til enhver tid anbefale Mia og Fortius Fitness til andre.”

Pia Wessel – 50 år, Teknisk Assistent, Tune

Gerd fik styrket sin krop og fik fedtprocenten 5 % ned

“Min dagligdag har ændret sig. Større velvære, bedre nattesøvn og jeg begynder at se forandringerne på min krop. Jeg træner 3 gange om ugen med stor fornøjelse. Mit højre knæ fungerer uden smerter, og min venstre skulder bliver stærkere allerede nu og arbejder sammen med højre side. Hele mit skulder/nakkeparti styrkes og min holdning er allerede forbedret markant”*

“Jeg startede forløb i Fortius Fitness februar 2018 hos Finn Erik – det er det bedste jeg har gjort for mig selv i årevis og hver træningsseance giver glæde og fastholder målet.

En overbelastningsskade i højre knæ stoppede min indendørs cykeltræning (som optakt til foråret udendørs) og efter jul stod jeg med en krop som bulede forkert og intet kunne.

Jeg har altid motioneret mange timer om ugen, men de seneste 5 år har arbejdet fået mere plads og styrketræning er aldeles forsvundet, og en venstre skulder nåede kun lige tilbage i form efter en operation, da cykelpas blev den eneste træning.

Rastløs, uden at kunne kanalisere energien over på cyklen, med et knæ der ikke kunne gå på trapper og en tydelig fornemmelse af manglende styrke, og en venstre skulder som var efterladt uden muskler – og en vægt på vej i en forkert retning – måtte jeg konstatere, at det kunne jeg ikke tale mig fra.

Jeg ved, hvor vigtigt det er for kroppen (bliver 60 i år) at fastholde styrke og funktion, og motivationen var nu i top for at forandre min virkelighed. Dog ville jeg ikke kunne starte uden sparring og personlig træner, hvilket jeg ikke har prøvet før.

Jeg valgte personlig træning via Fortius Fitness. Hjemmesiden guidede fint i forhold til mål med min træning og match med træner, som ramte lige i plet. Hurtig respons og opstart.

Målene for min træning var styrke, muskler og et lille vægttab.

Efter en måned fik jeg øjnene op for ekstra gevinster – hvordan min træning også understøttes af Finn Erik med øje for smidighed, funktionalitet af kroppen, fokus på hele kroppens samfunktion og styrke ud fra mit niveau. Hver eneste gang.

Mine øjne er for alvor åbnet i forhold til genopdagelse af muskler, funktion, træning mm.

Det er en glæde, og jeg traf en beslutning om at forlænge mit 3-måneders forløb allerede nu med yderligere 3 måneder.

Jeg kan se min egen langsigtede positive udvikling, i samarbejdet med Finn Erik, og jeg vil gerne løfte barren højere og nå i mål med super teknik, god styrke og funktion af hele kroppen – også til gavn på cyklen.

Træningen giver energi, glæde og fokus på udvikling i en virkelighed, hvor der også er set backs.

Min dagligdag har ændret sig. Større velvære, bedre nattesøvn og jeg begynder at se forandringerne på min krop. Jeg træner 3 gange om ugen med stor fornøjelse.

Mit højre knæ fungerer uden smerter, og min venstre skulder bliver stærkere allerede nu og arbejder sammen med højre side. Hele mit skulder/nakkeparti styrkes og min holdning er allerede forbedret markant.

Finn Erik er en personlig træner med altid godt humør.

Han tager afsæt i din dagsform og forstår at presse dig på en positiv måde til at yde det bedste. Ser på kroppen som en helhed og er konstant opmærksom på justeringer og optimeringer. Finder den bedste arbejdsform for dig til at nå dine mål. Støttende, fokuseret og opmærksom i hver eneste øvelse.

Jeg vil anbefale ham som personlig træner, uanset om du er skadesramt, nybegynder eller blot skal have boostet din form – han får det bedste frem i dig.”

Gerd Leikersfeldt – 59 år, Overlæge, Herlev

Tine tabte 5,4 kg og 35 cm efter endt forløb og klar til at bestige Kilimanjaro til efteråret

“Efter kun to ugers træning, kunne jeg mærke det på min kondition. Pludselig var bakkerne nemme at gå op ad”*

Tine Busk

“Jeg besluttede i oktober sidste år at give mig selv en julegave, som skulle få mig i form og også gerne lette mig for nogle kilo.

Selv om jeg var blevet for stor, så var og er det for mig vigtigst, at blive stærk i kroppen igen.

Da jeg havde set mig omkring, var det logisk for mig at tage kontakt til Fortius. Jeg vidste, at jeg skulle give mig selv et seriøst los bagi, for at det skulle lykkes, og derfor måtte jeg også investere både tid og penge.

For ja, Fortius er lige når man ser det et dyrt valg, men det er på alle måder investeringen værd.

Jeg kom til samtale med Nina i Fredericia.

Nina ved hvad hun taler om, og hun er en dedikeret træner. Hun forventer, at man slider, hun presser en, på den helt gode måde, hun har humor og hun opmuntrer. Hun forventer, at man passer sin madplan og sin træning.

Efter kun to ugers træning, kunne jeg mærke det på min kondition. Pludselig var bakkerne nemme at gå op ad. Og her hvor det nærmer sig afslutningen er der røget 21 cm og knap 5 kg.

Det er ikke helt nok til at Nina er tilfreds, og det er så fint at hun lige presser på. Jeg skal nok nå de sidste kilo inden sommer tænker jeg.

Til gengæld er de kilo jeg løfter, presser eller trækker, steget betragteligt på de her otte uger.

Den fantastiske følelse af at være stærk, sammen med følelsen af at tøjet sidder meget bedre er helt fantastisk. Så meget på så kort tid, og meget mere end jeg havde troet.

Resten tager jeg selv.

Det tager helt sikkert længere tid, når jeg ikke har Nina til at skubbe på, lige bede om et løft mere, lige øge vægten på løftene osv. Men det skal såmænd nok gå, for den her form, den skal bevares

Så tag endelig forbi Nina i Fredericia og på sparket din form i gang igen.”

Tine Busk – 53 år, Arbejdstilsynet, Asperup

Tine kom i form og tabte det sidste genstridige fedt

“Jeg kunne mærke, at jeg sad og faldt sammen i kroppen, da jeg nåede halvtredserne. Jeg er blevet mere trimmet og velformet”*

Uli fik has på de sidste kilo og gik en tøjstørrelse ned

“Jeg har tabt godt 5 kilo, min fedtprocent faldet væsentligt, er blevet adskillige centimeter slankere og har fået opbygget mine muskler ved hjælp af styrketræningen. Disse resultater gør mig meget glad, og gør at jeg er blevet mere tilfreds med min krop – jeg er jo også gået mindst en tøjstørrelse ned”*

uli

Uli Heyden

“Jeg har haft den store fornøjelse at gennemføre et træningsforløb, med Nana som min personlige træner.

Jeg lever generelt sundt, er veltrænet og dyrker forskellige former for træning – både fysisk træning sammen med gode kolleger – to gange om ugen, 1 ½ times yoga og 1½ times pilates hver uge, så min tid med skemalagt træning af forskellig art ligger på 5 timer om ugen.

Dertil kommer så selvfølgelig den motion og bevægelse der kommer ind i dagligdagen.

Jeg har en tendens til at blive fyldig, trods træning, og har da også gennem de senere år smidt nogle overflødige kilo.

Alligevel syntes jeg, at jeg havde behov for et motiverede skub til at få bugt med de sidste 5-7 kilo, så jeg kom ned på min idealvægt.

Jeg kom til den konklusion at det bedst skete gennem et fokuseret forløb, hvor der er øget fokus på styrketræning og selve kosten.

Jeg undersøgte derfor forskellige muligheder på Internettet og kom frem til at den form der ville passe bedst til mig, er det der tilbydes i Fortius Fitness.

Her har jeg nemlig mulighed for at træne allerede fra kl. 6 om morgenen, hvilket er perfekt i forhold til mit arbejde – så nu kunne jeg både træne og samtidig nå at være på mit arbejde i rette tid.

Jeg kontaktede Fortius og aftalte hvilket forløb der passede bedst til min aktuelle situation – dvs. hvor vant jeg i forvejen er til at træne, hvor meget jeg gerne ville tabe mig osv.

Jeg blev tildelt Nana som min personlige træner – og allerede fra første gang jeg trådte ind i træningslokalet kunne jeg fornemme at det ville blive et godt forløb, for Nana er så sød og imødekommende – og så er hun også inspirerende med sine råd og super motiverende.

Jeg har fået en række opskrifter på mad der er god at anvende, når man gerne vil tabe sig. Dem har jeg ladet mig inspirere af, hvis jeg havde behov for at prøve noget nyt, i forhold til den ellers sunde mad jeg spiser.

Og så har jeg valgt at følge rådene om ikke at spise brød, pasta, ris og kartofler. Jeg har ikke været fanatisk og har da også spist lidt brød en gang om ugen og lidt chokolade i weekenden.

Efter to måneders forløb med træning sammen med Nana to gange om ugen og fokus på kosten har jeg nået mit mål – anstrengelserne har båre frugt.

Og dog kan man ikke sige at der har været tale om væsentlige anstrengelser, træningen har været perfekt til mit niveau, jeg har næsten spist som jeg plejer, blot udeladt nogle få ting og tilføjet noget andet, så jeg har aldrig været sulten – men tilpas mæt. Og så har jeg glædet mig til hver en træningstime med Nana.

Jeg har tabt godt 5 kilo, min fedtprocent faldet væsentligt, er blevet adskillige centimeter slankere og har fået opbygget mine muskler ved hjælp af styrketræningen. Disse resultater gør mig meget glad, og gør at jeg er blevet mere tilfreds med min krop – jeg er jo også gået mindst en tøjstørrelse ned.

Jeg kan absolut anbefale Nana som personlig træner – med hende får man et personligt forløb, der er tilpasset behovet og så er hun supermotiverende.”

Uli Heyden – 59 år, Hundested

Dorte tabte 6,3 kg og 18 cm

“Jeg har fået meget mere energi. Og jeg er blevet helt ”høj” af det resultat, som jeg har opnået med træningsforløbet. Derudover har jeg opnået en meget sundere livsstil uden kulhydrater samt kommet ind i en rytme med træning 3 gange om ugen. Jeg har fået det meget bedre og er blevet mere glad”*

Dorte Jellested

“Efter nogle svære år rent personligt samt en hælspore i den ene fod, hvor jeg ikke havde haft mulighed for – og ej heller energien til at træne – besluttede jeg mig for, at der skulle ske noget for at komme af med en del af de kilo, som der var kommet på kroppen igennem årerne.

Jeg havde tidligere prøvet at træne selv i det lokale fitnesscenter samt været på diverse kure – ingen med et blivende tilfredsstillende resultat.

Følelsen af ikke at være attraktiv, og det jeg så i spejlet, var jeg bestemt ikke tilfreds med.

Da jeg ligeledes heller ikke var helt sikker på, hvordan jeg på den bedste måde kunne starte træningen op igen uden at få hælsporen tilbage, måtte jeg erkende, at jeg behøvede hjælp.

Jeg havde forsøgt mig med forskellige vægttabskure samt diverse tabletter. Jeg trænede 1 gang om ugen (spinning) i det jeg var meget ophængt af mit arbejde.

Jeg ville gerne i gang igen med at træne, men tog ikke hensyn til mine egne behov, og jeg var ikke ”committed” til min træning.

Jeg tilsidesatte altid tiden til mig selv til fordel for mit arbejde.

En personlig træner kunne være løsningen på at komme i gang på den helt rigtige måde samt hjælp til kosten.

Jeg startede med at kontakte mit lokale fitnesscenter. Ingen respons.

Derefter søgte jeg på internettet og fandt hjemmesiden hos FF.

Jeg synes, at det lød spændende/professionelt, og desuden lød kosten ikke til at være kompliceret. Så jeg sendte en mail og der kom respons med det samme. Derefter blev der aftalt en introtime/information.

Særdeles positivt og meget professionelt. Jeg får løbende råd og vejledning både mht. kost og træning af min træner, der ved hver træning presser mig til det yderste, men stadig iht. aftale med mig.

Jeg tabte 6,3 kilo samt 18 cm. Det er kun en del af resultatet.

Jeg har fået meget mere energi. Og jeg er blevet helt ”høj” af det resultat, som jeg har opnået med træningsforløbet.

Derudover har jeg opnået en meget sundere livsstil uden kulhydrater samt kommet ind i en rytme med træning 3 gange om ugen. Jeg har fået det meget bedre og er blevet mere glad.

Jeg har i skrivende stund tilkøbt mig endnu et træningsforløb, således at jeg kan blive fastholdt i den gode træningsrytme, udvikling og hjælpen til at få sat tid af til træning.

Således at jeg hjælper mig selv i en fastholdelse af den livstilsændring, som jeg er påbegyndt. Jeg betragter hele forløbet som en gave til mig selv, en gave jeg er yderst glad for.”

Dorte Jellested – 52 år, KBH S

Hanne tabte sig og blev stærkere

“Træning i FF handler kun om dig og din træning og ikke om at blive set”*

“Jeg kan takke min søster for, at jeg kom i gang ved Fortius Fitness (FF).

Hun ringede til mig og sagde, at hun havde fundet det helt rigtige sted for mig at træne.

“Der er ikke noget fikumdik – det er bare vægte, tungt og koncentreret og no-nonsense – lige noget for dig”.

Og hun havde helt ret? – ikke noget med spejle og mennesker, der fører sig frem i sidste nye outfit og en hyperaktiv overfrisk træner.

Træning i FF handler kun om dig og din træning og ikke om at blive set. Så Søs, Tak for det ?.

Jeg har altid dyrket meget sport – mest fodbold og håndbold og var desuden generelt fysisk stærk, men desværre er jeg også disponeret for at tage på i vægt, så mange års inaktivitet havde gjort noget ved vægten.

Jeg vidste af erfaring, at fysisk aktivitet – oftest løb – var bedste middel til vægtreduktion. Problemet var dog altid at komme i gang og få hjælp til at holde ved.

Meget arbejde gjorde det svært at passe en sport i klubregi, så jeg var “alene” om at komme videre.

I FF har jeg imidlertid fundet en rigtig god “træningspartner” i træneren. Det er godt nok mig, der løfter vægtene ?, men hun er der hver gang og hjælper med lige præcis det, der er nødvendigt – opmuntring, udfordring, pausesnak, råd og sparring.

Vi har en personlig aftale ved hver træning, hvilket gør, at jeg altid kommer afsted. Hvis aftalen må ændres, er der også stor imødekommenhed – vi finder altid en god løsning?.

Jeg har tidligere trænet med vægte, men som læge har jeg set rigtig mange skader som følge af forkert eller for meget træning. Det har altid gjort mig lidt bekymret for selv at få skader.

Når der trænes med frie vægte er teknik og viden helt nødvendig for at undgå og forebygge skader. Jeg føler mig rigtig tryg ved at træne med hende.

Hun har stor viden om emnet og følger mig nøje under træningen. Hun er også klar til en snak, når jeg selv nørder i anatomiske overvejelser?.

Det absolut vigtigste for mig ved FF, at jeg føler mig helt tryg ved at træne med vægtene, fordi jeg ved, at træneren kender mig og ved, hvornår jeg godt kan lidt mere eller bør stoppe, og hun forstår at vejlede og give feedback på øvelserne på en rigtig god og konstruktiv måde.

Mit mål er at få styrken tilbage og få smidt de fleste af de overflødige kilo – og jeg er allerede over halvvejs.

Jeg er 53 år, så jeg sigter ikke efter at nå mit niveau som 25-årig, men det må godt være i nærheden heraf

Personlig træning i FF får min bedste anbefaling – det er ægte, nærværende, trygt, effektivt og yderst professionel træning.”

Hanne Dalsgaard – 53 år, Læge, Horsens

Annette fik styrke, selvtillid og rank ryg

“Træningen har givet mig så meget mere end bare vægttab og muskler. Har ikke været syg (ikke at jeg var meget syg), føler mig stærk og går med rank ryg i dag, hvor jeg nok før helst krøb langs panelet i fitnesscentret. Jeg er glad og energien er langt højere, end den var før”*

anette s

Annette Sørensen

“Mine ønsker for forløbet var at blive mere fit.

At få smidt de overflødige kilo som var kommet på lidt efter lidt og pludselig var de 10 kilo for meget.

Var på ingen måde tilfreds med mig selv og min krop. Jeg vidste at jeg havde behov for et ordentligt spark bagi.

Var til samtale med Mia i december 2016.

Hun forstod med det samme, hvor jeg var trænings- og kostmæssigt.

Vidste jo godt, at jeg nok snackede lidt for meget om aftenen ?.

Jeg var slet ikke i tvivl om, at hun var den rette til at hjælpe mig.

Startede op slut januar 2017 med træning 3 gange om ugen, for jeg havde et stort behov for at se resultat hurtigt for ikke at miste modet.

Har før gået i fitnesscentret dog uden helt at vide, hvad jeg foretog mig, men nu fik jeg forståelse for, hvad jeg skulle lave, hvilke vægte jeg skulle bruge, og hvordan jeg kunne forbygge skader.

Det var super hårdt, da jeg aldrig har trænet med vægte før, så jeg var konstant øm, men på den gode måde.

Kosten var let at gennemskue, gudskelov var det ikke en kostplan, der skulle spises efter, for så tror jeg at filmen var knækket for mig. Og det, at der ikke er noget som er ”forbudt”, er godt for ens samvittighed, for hvem kan ikke lide en flødebolle ?.

Efter et forløb var jeg på ingen måde klar til at slippe Mia og hende guiden, så jeg købte et forløb mere, hvor jeg dog kun kom 2 gange om ugen, og så trænede jeg selv ved siden af, og det var så fedt første gang, jeg stod i det lokale fitnesscenter, og så vidste jeg lige, hvad jeg skulle fra A-Z.

Jeg kan lide at træne nu, det havde jeg så ikke lige set komme ?.

Tredje forløb købte jeg, for selvom jeg godt ved, hvad jeg skal, så giver det bare noget ekstra for mig lige at have Mia med på min side, selvom det kun er 1 gang hver ca. tredje uge.

Hun guider mg, hun roser og ikke mindst presser mig.

Og at tage før- og efterbilleder er noget af det bedste, når man føler at det hele er gået i stå, for man skal jo huske at muskler også vejer, og det glemte jeg ofte.

Træningen har givet mig så meget mere end bare vægttab og muskler.

Har ikke været syg (ikke at jeg var meget syg), føler mig stærk og går med rank ryg i dag, hvor jeg nok før helst krøb langs panelet i fitnesscentret.

Jeg er glad og energien er langt højere, end den var før.

Kan kun anbefale Mia til andre, hendes forståelse for at få guidet en det rigtige sted hen har været guld værd for mig.”

Annette Sørensen – 50 år, Rødovre

Susanne øgede sin styrke og fik genbygget sin krop

“For mit vedkommende begyndte jeg at mærke en ændring til det absolut bedre allerede efter tre træningsgange Efter femte træningsgang var der markante forskelle at mærke og se, både mht. mine mål og min vægt”*

Susanne Nørgaard

“Som følge af et langvarigt sygdomsforløb havde jeg “glemt” og misligholdt min krop. Jeg havde virkelig brug for at få genopbygget mig selv og få min fysiske styrke tilbage og valgte at starte et forløb i Fortius, fordi mit ønske om styrketræning her kunne kombineres med en personlig træner.

Selve træningen i Fortius foregår i behagelige omgivelser uden en masse andre der træner samtidig. Der er ro til koncentration, og plads og rum til at være nybegynder med alt, hvad dette kan indebære. Den personlige træner har fuldkommen fokus på dig, din træning, dine behov og ønsker og alt foregår på en professionel måde.

For mit vedkommende begyndte jeg at mærke en ændring til det absolut bedre allerede efter tre træningsgange Efter femte træningsgang var der markante forskelle at mærke og se, både mht. mine mål og min vægt.

Jeg er nu færdig med forløbet med min personlige træner og jeg er helt klar til, og fuldt ud instrueret til at fortsætte min træning i Fortius på egne ben.”

Susanne Nørgaard – 57 år, Lærer og afdelingsleder på en folkeskole, Vanløse

Connie tabte sig og fik et liv uden smerter

“Det er helt vildt, så hurtigt det er gået, og UDEN SMERTER – jeg er simpelthen i den syvende himmel”*

pt træner i rødovre

Connie Lund

“Jeg har altid dyrket meget motion, men siden jeg for 4-5 år siden fik konstateret skoliose (skæv ryg), har jeg næsten dagligt haft smerter i ryg, ben og hoved samt snurren i fødder og hænder.

Så for 1½ år siden blev jeg nødt til at stoppe al min motion, og uden motion er der røget al for mange kilo på sidebenene.

Så jeg besluttede mig for at prøve træning igen, men denne gang med hjælp fra en professionel – Fortius Fitness.

Efter 6 uger (10 træninger) hos Fortius Fitness i Søborg hos super søde Christina, har jeg tabt mig 3,2 kg = 22,4 cm. Det er helt vildt, så hurtigt det er gået, og UDEN SMERTER – jeg er simpelthen i den syvende himmel. Så jeg satser stærkt på, at de sidste 4-5 kg er væk 1. marts 2018.

Jeg troede, at jeg ville være lang tid om at tabe mig, og især i denne søde juletid med julegløgg, æbleskiver og et par julefrokoster. Men kosten er nem at følge, og der er plads til lidt usundt en gang imellem.

Derudover føler jeg mig stærk og super stolt over, at jeg kan løfte sådan nogle tunge vægte. Det havde jeg aldrig troet jeg ville være i stand til med en skæv ryg.

Jeg vil bestemt anbefale Fortius Fitness, og især Christina for at hjælpe mig på vej til et liv uden smerter.”

Connie Lund – 55 år, Projektassistent, Kbh

Penny tabte sig og har nu færre gigtsmerter

“Jeg har genvundet så meget energi i hverdagen, er begyndt at lide min krop, og kan endelig passe noget af mit tøj fra for 3 år siden. Appelsinhuden er forsvundet fra mine lår igen. Jeg har tabt 5,7 kilo på halvanden måned. 21 cm er røget af min mave, og min fedtprocent er tæt på “normal” nu. Men det alle vigtigste er… Jeg går meget bedre, har mindre ondt i mit knæ og er den glade kvinde, jeg plejede at være, igen”*

“Jeg har gigt i mit højre knæ, som er blevet værre henover de sidste 3 år.

Det har betydet, at jeg motionerer mindre og mindre.

Jeg plejede at spinne på motionscykel i en time, 2 – 3 gange om ugen. Mange år forinden gik jeg også til holdtræning i “Body Pump” en gang imellem.

I forbindelse med min gigt, kunne jeg til sidst ikke stå op på cyklen, og klare intervaltræning. Derfor fik jeg ikke længere så meget ud af spinning.

Lysten forsvandt, jeg tog cirka 12 kilo på, og blev faktisk lidt deprimeret.

Et forløb hos en fysioterapeut, målrettet mod at styrke musklerne rundt om mit knæ, gav ikke de resultater jeg havde håbet.

Selvfølgelig gjorde det ikke det: At træne det ene ben giver ikke en slankere, tonet krop, så man kan være i det tøj man tidligere kunne passe. Jeg sad på en motionscykel to gange om ugen à 30 minutter, stod op og ned fra en stol, og lavede øvelser med en elastik.

I sommers nåede jeg til et punkt, hvor jeg vidste at der skulle mere til.

Jeg var dog ikke sikker på, at jeg kunne finde motivationen denne gang, selvom jeg før har tabt mig ved at gå til regelmæssigt holdtræning, skære ned på kulhydrater og strege alkohol og søde sager fra min kost.

Jeg snakkede med en god veninde, som spurgte om jeg havde overvejet en personlig træner.

Det havde jeg ikke.

Så jeg gik på nettet og fandt Fortius Fitness.

Jeres koncept lød så godt. Simple øvelser kombineret med en kostvejledning. Ja, det er dyrt, men alle pengene værd.

Jeg har altid været en smule bange for fitness-maskiner i et center, og jeg troede ikke jeg kunne magte vægttræning med et dårligt knæ.

Men Mia har vist mig, at jeg sagtens kan, jeg skal bare lytte til min krop.

Hun tog meget hensyn og spurgte ind til, hvordan mit knæ havde det. Det er så nemt at komme ind i en rutine med øvelser, og jeg blev slet ikke forvirret, som jeg ellers havde frygtet.

Jeg kan også virkelig godt lide, at det er ikke kompliceret at følge kostplanen.

Der er masser af muligheder for spændende, smagfulde måltider til hverdag, og det er super, at man får serveret nogle opskrifter fra dag 1.

I øvrigt føler jeg ikke, at jeg er en kedelig person at være sammen med, da det er helt OK at synde lidt, når man er ude.

Jeg ser frem til at lave planke, som var grænseoverskridende de første par uger, og jeg savnede at være til træning da jeg var ude at rejse i en uge.

Jeg har genvundet så meget energi i hverdagen, er begyndt at lide min krop, og kan endelig passe noget af mit tøj fra for 3 år siden.

Appelsinhuden er forsvundet fra mine lår igen.

Jeg har tabt 5,7 kilo på halvanden måned. 21 cm er røget af min mave, og min fedtprocent er tæt på “normal” nu.

Men det alle vigtigste er… Jeg går meget bedre, har mindre ondt i mit knæ og er den glade kvinde, jeg plejede at være, igen.

Bare aftal en snak med Mia Schwenke I Hellerup – hun skal nok få dig i gang med en fantastisk effektiv rejse til at ændre dit liv, og du vil have det så hyggeligt på vejen.”

Penny Schmith – 57 år, Partner and Office Manager, Kgs. Lyngby

Julie tabte 15 cm, 3,7 kg og kom sine skavanker til livs

“Træningen har været meget målrettet og intensiv og det har givet resultater”*

julie r

Julie Rubow

“Det har virkelig givet mig meget at træne med Nina.

Jeg har altid trænet meget og været meget fysisk aktiv, med løb, fitness og aerobic.

De seneste år har jeg dog været ramt af en del skader grundet overtræning, hvilket har gjort at jeg har trænet mindre og mindre, men uden det er lykkes at komme mine skader til livs.

Jeg har nu med kun 1 måneds træning med Ninas kyndige vejledning og Fortius Fitness fået skabt en større muskelmasse, som har styrket min krop og generelt givet mig mere energi og overskud samtidig med at jeg er kommet mine skavanker til livs.

Træningen har været meget målrettet og intensiv og det har givet resultater.

Nina er omhyggelig og tålmodig, der bliver ikke gået på kompromis med øvelserne, og du bliver guidet hele tiden så øvelserne udføres optimalt, så du når dine mål.

Jeg vil til en hver tid anbefale Nina som træningscoach.”

Julie Rubow – 50 år, Selvstændig – Ejer / Indehaver af Nybjerg Mølle, Egtved

Anne genvandt styrken og muskelmassen efter selv at have forsøgt i mange år

“Jeg er nu godt på vej tilbage i min gamle form. Selvom det ikke lyder af meget, at jeg har tabt 3,5 kg fedt, så er det helt fantastisk for mig, for jeg har kæmpet i flere år for at få has på de her kilo, og nu gik der 2 måneder og så var de væk – og jeg er SÅ glad for resultatet”*

vægttab med personlig træner

Anne Bindholt

“Jeg har tabt 3,5 kg fedt og 17 cm og nået alle de mål, jeg ikke troede var mulige at nå mere.

Jeg overgav mig til et forløb hos Fortius Fitness, Kgs. Nytorv og Pia, da jeg hørte om deres indsatspunkter. De ramte nemlig præcis alle mine ømme punkter, hvor jeg faktisk havde givet mere eller mindre op – og det handlede både om vægttab, opstramning, muskelmasse og styrke.

Jeg har trænet både løb og styrke siden jeg var ca. 20 år gammel. Samtidig har jeg også i sin tid taget en aerobic instruktøruddannelse, så jeg har altid ment, at jeg havde styr på det der. Men jeg har åbenbart alligevel ikke formået at forny min træning.

Jeg var begyndt at opleve, at jeg ikke kunne holde vægten og at mine muskler samtidig skrumpede ind. Min styrke var derfor også for nedadgående og huden bliver jo ikke mere elastisk med årene. Jeg tænkte, at det jo nok bare var noget, jeg måtte acceptere.

Men da jeg så læste om Fortius og deres resultater og deres strategi, så øjnede jeg alligevel en chance for at vende den synkende skude. Og det skete.

Jeg er nu godt på vej tilbage i min gamle form. Selvom det ikke lyder af meget, at jeg har tabt 3,5 kg fedt, så er det helt fantastisk for mig, for jeg har kæmpet i flere år for at få has på de her kilo, og nu gik der 2 måneder og så var de væk – og jeg er SÅ glad for resultatet.

Min krop er igen blevet muskuløs og jeg oplever, at jeg stadig kan forme den, så jeg ikke føler mig som en synkende skude, der må overgive sig.

Pia har gjort et super stykke arbejde og givet mig så meget inspiration, som jeg aldrig selv havde kunne mobilisere.

Samtidig foregår træningen i en tryg og rar atmosfære, som er med til at gøre det hele til en endnu mere positiv oplevelse.

Jeg har opdaget, at jeg ikke skal være bange for at sætte vægt bag øvelserne. Nu gælder det om at holde fast, men ellers så ved jeg, hvor jeg skal henvende mig.

Tusinde tak for et super forløb og jeg giver den allerhøjeste anbefaling.”

Anne Bindholt – 57 år, IT-konsulent, København

Lisbeth tabte 9 kg og 23 cm på 6 uger

“Min første reaktion var nej, syntes det var grænseoverskridende og en anelse for dyrt. Men som min mand sagde, “selvfølgelig skal du prøve det, man må godt investere penge og tid i sig selv”. Jeg har ALDRIG fortrudt.”*

Lisbeth Apel

“I mine unge år var jeg en slank person, men i takt med at jeg fik 3 børn, blev tiden til mig selv ikke prioriteret så højt. Jeg brugte alle mine timer på børn / familie og arbejde.

Derfor sneg de mange kilo sig på.

Igennem flere år / flere omgange har jeg prøvet diverse former for slankemetoder, men modet, motivationen og tiden modarbejdede mig, og jeg tabte hurtigt fokus.

Diverse træningsformer, fitnesscentre er også afprøvet, holdtræning m.m. Syntes ikke jeg fik resultater, og så mistede jeg modet.

For et års tid siden hørte min datter fra en veninde om Fortius Fitness.

Min første reaktion var nej, syntes det var grænseoverskridende og en anelse for dyrt.

Men som min mand sagde, “selvfølgelig skal du prøve det, man må godt investere penge og tid i sig selv”.

Jeg har ALDRIG fortrudt.

Min træner Morten Storgaard Mortensen er helt suveræn.

Aldrig før nu har jeg lært, hvordan man får det optimale ud af styrketræning.

Morten har givet mig så meget info omkring træning og øvelser, jeg kan tage med mig i mit videre forløb. Motivationen er helt i top, og nu ved jeg jo hvordan.

Jeg har følt mig rigtig godt tilpas i træningslokalet, og Morten har givet mig ro på, så min selvsikkerhed i træningen er i top.

Min anden udfordring var maden.

Jeg er vegetar og mange slankeretter er med kød.

Vi har snakket mad/kostplaner, ideer og meget mere. Morten har givet mig inspiration til kost, vegetar retter m.m.

Jeg har fået afprøvet opskrifter, jeg ikke anede eksisterede. De smager vidunderligt og er utrolig mættende.

Nu hvor jeg er færdig med mit forløb, efter 6 uger, har jeg tabt mig 9 kg og 23 cm.

Jeg har nogle kilo endnu, men jeg har en kæmpegejst og troen på det nok skal lykkes.

Det kan jeg udelukkende takke Morten for. Han har været en kæmpe inspiration og lærermester som jeg sætter stor pris på.

Vil man tabe sig og få det ypperste med sig videre fra sit trænings forløb, kan jeg varmt anbefale Morten.”

Lisbeth Apel – 53 år, Tranbjerg

Marianne fik øget sin styrke og blev klar til at træne på egen hånd

“Opstarten kunne godt mærkes, men hvor var det bare godt at komme i gang igen og mærke kroppen og de “glemte” muskler igen :-)”*

Marianne Østergaard

“Jeg så et opslag på Facebook omkring Fortius og blev interesseret i deres set up med personlig træning.

Jeg havde i et stykke tid gået og overvejet personlig træning og opslaget gav mig et skub til at komme i gang.

Derfor meldte jeg mig til det nærmeste center og startede et forløb på 10 træningsgange hos Tina Boye.

Baggrunden for at jeg valgte Fortius er, at jeg havde brug for at komme i gang igen, få styrket mine muskler og knogler og samtidig blive tonet – og gerne som sidegevinst tabe nogle kilo – efter en periode fyldt op af nyt job og mange timers undervisning og selvstudie.

Jeg har gennem mange år lavet forskellige fysiske aktiviteter som kortere løbeture, dans og fitness, men manglede at få styrket mine muskler. Mit ønske var at lære teknikkerne rigtigt, så jeg fremadrettet træner rigtigt og at undgå skader.

Mit forløb har været lidt længere end normalt grundet arbejdsrelateret rejseri og i den periode havde jeg ikke mulighed for at træne vægttræning – så der har været “pauser” under forløbet.

Opstarten kunne godt mærkes, men hvor var det bare godt at komme i gang igen og mærke kroppen og de “glemte” muskler igen :-).

Her mod slutningen af forløbet føler jeg mig mere fit, har fået bedre kontrol og mere styrke generelt i core og ekstremiteterne.

Jeg har lært rigtigt meget af Tina – hun har en rigtig god og fin måde både at presse til at yde mest muligt men samtidigt at gøre det teknisk rigtigt.

Jeg kan kun anbefale Tina, hvis du ønsker et forløb med indhold, teknik og smil.”

Marianne Østergaard – 50 år, Key Account Manager, Aarhus

Lena tabte 15kg, fik energien tilbage og kom af med rygproblemerne

“Siden da har jeg trænet to gange ugentlig og vægten er gået stødt nedad og energien og velværen er vokset fra måned til måned. Mine rygproblemer er fortid og det er fantastisk ikke at være begrænset af en dårlig ryg. Det er første gang nogensinde, at jeg er kommet igennem december måned med et vægttab, selvom jeg har fået både julemad og juleknas og ikke føler jeg har måttet lide afsavn”*

“Jeg har været igennem utallige slankekure, som gik fint mens de stod på, men bagefter faldt jeg langsomt tilbage til de gamle vaner og kiloene sneg sig på igen og lidt til.

Jeg har periodevis trænet on and off i fitnesscentre og hjemme. Gennem en periode læste jeg om Fortius Fitness træningsmetoder og kunne godt lide ideen om at træne effektivt på mindre tid.

Efter en længere periode med nye arbejdstider, der passede dårligt til mig, blev jeg drænet for energi og orkede ikke engang at lave ordentligt mad, så vægten tog et spring opad.

Jeg skriftede tilbage til arbejdstider, der passede mig bedre og begyndte langsomt at få overskud til at komme i gang med en omlægning af mine dårlige kostvaner og manglende træning.

Jeg besluttede at gå all in og lære at træne på en måde, der var mest muligt effektiv på kortest muligt tid og valgte at starte et træningsforløb hos Fortius Fitness, som jeg jo havde læst om tidligere.

Mit mål var at få et bedre velvære, da jeg følte mig begrænset og dårligt tilpas pga. min overvægt og en dårlig ryg, der manglede styrkende træning.

Jeg startede medio juli 2018 hos Anna Halvor i Allerød med en god snak om kost og gode råd til, hvordan jeg kunne ændre mine vaner og få en bedre balance mellem sundt og mindre sundt.

Da selve træningen kom i gang var jeg overrasket over, hvor ”forkert” jeg selv har trænet i mange år. Ikke så mærkeligt at resultaterne udeblev.

Nu kunne jeg faktisk også mærke at jeg havde haft et træningspas og Anna var fantastisk til lige at få mig til at give mig en ekstra tand. Siden da har jeg trænet to gange ugentlig og vægten er gået stødt nedad og energien og velværen er vokset fra måned til måned.

Mine rygproblemer er fortid og det er fantastisk ikke at være begrænset af en dårlig ryg.

Det er første gang nogensinde, at jeg er kommet igennem december måned med et vægttab, selvom jeg har fået både julemad og juleknas og ikke føler jeg har måttet lide afsavn.

Her et halvt års tid efter start har jeg tabt 15kg og 52cm og er meget tæt på, hvor jeg gerne vil være vægtmæssigt. Jeg er ikke på slankekur, men jeg har ændret mine spisevaner i en sundere retning med en god balance mellem sundt og mindre sundt og så er jeg kommet af med min tendens til at overspise, hvilket har givet et fantastisk velvære.

Jeg føler mig rigtig godt klædt på til at fortsætte min træning på egen hånd, når jeg er færdig med mit forløb hos Anna og kan varmt anbefale hende til alle, der har et seriøst ønske om at få styr på det der med træning og gode kostvaner.”

Lena van Hees – 54 år, lagermedarbejder, Allerød

Helle tabte sig 12 kg og blev glad for sit spejlbillede

“Jeg har på 4 måneder tabt 12 kg og kan passe mit gamle tøj igen, og jeg er faktisk rigtig godt tilfreds med mit spejlbillede allerede nu, selvom jeg mangler nogle kilo i at nå mit mål”*

Helle Smit

“Jeg er 54-årig kvinde og har gennem de sidste 3 år forsøgt at kontrollere min vægt gennem spinning 2-3 gange om ugen og kulhydratfattig kost.

Jeg tabte mig 10 kg for 10 år siden ved at bruge vægtkonsulenternes kur, og har til dels spist som de anbefalede siden.

De sidste 3 år er min vægt bare steget, og til sidst opgav jeg både træning og kost, og tænkte at det måske var overgangsalderen der gjorde, at jeg ikke kunne tabe mig.

Det endte med 20 kg overvægt i forhold til min ønskede vægt.

Jeg kunne ikke være i noget af mit sædvanlige tøj, gruede for skiferien og for ikke at kunne klare det fysisk, og jeg syntes ikke der var noget tøj, jeg så pæn ud i.

Min mand havde hørt om Fortius Fitness gennem en kollega, og han fik mig til at starte et forløb.

Jeg var skeptisk, fordi jeg efterhånden mente, at det var umuligt for mig at tabe mig, også selvom jeg skulle træne igen, og styrketræning har jeg egentlig aldrig haft lyst til.

Samtidig var jeg også meget opsat på at give det en sidste chance, da det var svært at holde spejlbilledet ud.

Så jeg startede hos træneren, og fik i første omgang en kostvejledning.

Kosten var måske ikke så anderledes, end det jeg var vant til, når jeg ville tabe mig. Men samtidig rummede den flere variationer og frihedsgrader, og ikke så megen religion, og det at kunne spise som jeg havde lyst til 2 gange om ugen har været en meget stor faktor for, at det har været muligt at gennemføre.

Styrketræningen har træneren virkeligt givet mig mod på.

Jeg har aldrig haft en personlig træner, men hun har været meget dygtig til at få mig til at yde, så jeg har fået noget ud af det, uden at det er blevet sur træning.

Øvelsernes sværhedsgrad, hårdhed og omfang er for mig til at overskue og gennemføre selvstændigt, og jeg har ikke svært ved at tage ned og træne.

Jeg har på 4 måneder tabt 12 kg og kan passe mit gamle tøj igen, og jeg er faktisk rigtig godt tilfreds med mit spejlbillede allerede nu, selvom jeg mangler nogle kilo i at nå mit mål.

Mine kolleger og omgangskreds kommenterer nu på mit vægttab, og jeg har anbefalet forløbet hos Fortius Fitness.

Det forpligter at have en personlig træner, og det er en stor motivationsfaktor at have en engageret og dygtig træner som forstår at rådgive om både kost og øvelser, og jeg er meget tilfreds med mit resultat.

Jeg glæder mig meget til skiferien, og er både slankere og stærkere end jeg har været i mange år.

Jeg føler mig også godt klædt på til at fortsætte på egen hånd, og har stor tillid til at jeg når mit endelige mål.”

Helle Smit – 54 år, Lærer, Silkeborg

Henrik og Tine fik igennem deres fælles forløb forbedret deres styrke og dermed deres præstationsevne i deres løb

“På vores løbeture kan vi virkelig mærke den styrke vi har fået på den korte tid, vi indtil nu har trænet. Vi kan løbe mere kontrolleret uden at synke sammen i kroppen og i længere tid. Det er en skøn følelse”*

“Jeg gav min kæreste og mig selv den gave at træne i Fortius Fitness med Pia og vi er været meget glade for det.

Vi har begge døjet lidt med ondt i ryggen og ondt hist og her.

Vi er begge løbere og vores mål var at opnå større styrke – primært så vi kunne løbe bedre på de længere distancer og til trail- og crossløb, som kræver mere råstyrke pga. udfordrende terræn.

Ingen af os har nogen erfaring med tung vægttræning og vi glædede os til at prøve noget nyt.

Generelt er vi ret glade for at træne.

Men oplever også, at det kan være svært at komme ud af døren, når vi selv skal tage initiativet.

Måske mest fordi at det kan være svært selv at tage ansvar for, hvad der skal trænes og hvordan.

Men det er jo bare så dejligt her hos Pia.

Vi skal bare møde op og så har hun helt styr på det hele.

Det er en kæmpe luksus.

Vi har været meget glade for hele forløbet.

På vores løbeture kan vi virkelig mærke den styrke vi har fået på den korte tid, vi indtil nu har trænet.

Vi kan løbe mere kontrolleret uden at synke sammen i kroppen og i længere tid.

Det er en skøn følelse.

Vi vil helt sikkert fortsætte træningen og så indimellem komme tilbage til et træningstjek hos Pia.

Også for at holde motivationen.

Vi kan helt klart anbefale konceptet og Pia.”

Henrik Larsen – 57 år, Østerbro
Tine Broksø – 47 år, Østerbro

Liselotte blev stærkere og fik en bonus

“Og så har jeg måtte sande, at styrketræning er den bedste træning for kvinder i den modne alder, hvis muskelmassen skal beholdes. En hel fantastisk bonus ved at blive stærkere og få mere muskelmasse, er det vægttab der følger med”*

Vesterbro træner

Liselotte Jensen

“Jeg valgte Fortius Fitness, fordi min træner selv har mærket præcis de udfordringer, jeg selv kæmper med på egen krop, og pga. lokaliteterne, som er et mindre og superhyggeligt center nær Kgs. Nytorv.

Der er ingen ventetid ved maskinerne, ingen høj musik, ingen rod, ingen mobil snak, ingen trængsel – dejligt!

Der er ingen forvirrende snak om træning og kost, om hvornår du skal spise, og hvornår du ikke skal.

Jeg har fået godt styr på kosten ved at følge de lette kostprincipper og Fortius Fitness kostpyramide.

Mit største mål var at blive stærkere, og det må absolut siges at være nået.

Jeg er f.eks. gået fra blot 5 kg i skulderpres – til 12 kg i dag!

Det samme gør sig gældende i Pulldown, hvor jeg startede på 25 kg, og synes det var voldsomt tungt, og alligevel er jeg på 48 kg i dag.

Jeg har fulgt de enkelte træningsmetoder jeg har fået, og trænet 3 gange om ugen – og er, med hjælp fra min træner, på rette vej mod de resultater jeg ønsker med min træning.

Og så har jeg måtte sande, at styrketræning er den bedste træning for kvinder i den modne alder, hvis muskelmassen skal beholdes.

En hel fantastisk bonus ved at blive stærkere og få mere muskelmasse, er det vægttab der følger med.

Jeg er stadig i et forløb, og selvom man ikke kommer sovende til resultaterne og selv skal huske at være 100% engageret – så er min træner altid motiverende og støtter mig – og hjælper mig op på hesten igen, når jeg er falder af.

Stor tak til Eva, det har været utrolig lærerigt og hårdt på den fede måde at have dig som træner.

Jeg vil til hver en tid anbefale dig.

Du har så meget erfaring, energi og smittende humør, at alle burde træne sammen med dig.”

Liselotte Jensen – 53 år, Advokatsekretær, Frederiksberg

* Lovpligtig disclaimer: De opnåede resultater vil naturligvis varierer fra person til person i forhold til grundform, fedtprocent og muskelmasseprocent ved programstart.