Personlig Træner Emdrup – Resultater Garanteret

Gitte tabte 4 kg på 7 uger

“Jeg er overrasket over, at man på så kort tid og med så lidt træning kan opnå så godt et resultat.”

Lærke tabte 6 cm i den første uge

“Jeg har ikke et sekund fortrudt, at jeg gjorde det – kun at jeg ikke gjorde det noget før!”

Læs min historie

Jeg har egentlig altid været slank, men det betyder nu ikke, at jeg altid har været tilfreds med min krop. For selv en slank krop kan have flad numse, store lår og topmave, og det havde jeg, før jeg begyndte at styrketræne.

Tidligere gik jeg ofte i lange bluser, som dækkede min kedelige numse og de runde lår. Jeg brød mig ikke synderligt om at shoppe, for jeg syntes altid, at tøjet sad dårligt på mig. Og når jeg så endelig fik købt noget af det tøj, som jeg virkelig drømte om, endte det med at blive liggende ubrugt i skabet.

Jeg brød mig heller ikke om at være på stranden. Eller jo, jeg har altid elsket at være på stranden, men jeg brød mig ikke om at vise min krop frem i bikini, og derfor dækkede jeg mig altid lidt til, hvis jeg skulle op at gå. Jeg syntes især det var pinligt, hvis nogen skulle se mig bagfra.

Mine veninder syntes, jeg var fjollet, når jeg prøvede at tage emnet op. Jeg var jo slank, så hvad brokkede jeg mig over? Det er måske svært at sætte sig ind i, men man kan altså godt være utilfreds med en slank krop. Det var jeg i hvert fald.

Jeg var slank og slap på én gang, selvom jeg egentlig var forholdsvis aktiv. Gennem årene prøvede jeg både kræfter med løb, aerobic, zumba og hvad der ellers var på mode, men uanset hvor mange timer jeg brugte på det, hjalp det ikke rigtigt.

Med tre børn og en dertilhørende travl hverdag var der grænser for, hvor mange timer jeg kunne træne om ugen. Derfor var jeg i mange år både ked af min krop og frustreret over de manglende resultater.

FRA SLAP OG SKUFFET TIL STÆRK OG GLAD

Én ting var mit udseende, men jeg begyndte faktisk også at få ondt i både lænd, skulder og nakke som følge af mange år med stillesiddende kontorarbejde. Jeg gik til kiropraktor, men det hjalp desværre ikke.

Vendepunktet kom, da jeg på en ferie mødte nogle piger, som havde præcis de kroppe, jeg selv drømte om. Vi faldt i snak, og de fortalte, at de alle styrketrænede.

Det var virkelig en øjenåbner for mig, for jeg havde altid troet, at styrketræning kun var for mænd, som gerne ville ligne Arnold Schwarzenegger i de gode gamle bodybuilderdage.

Efter ferien begyndte jeg at styrketræne og kunne glad konstatere, at alle mine skavanker forsvandt som dug for solen. Min krop begyndte også at forme sig i den rigtige retning, men der var stadig langt igen. Jeg brugte alt for lang tid på at træne og fik ikke helt det ønskede resultat.

Og så tog jeg en vild beslutning. Sådan føltes det i hvert fald dengang. Jeg sagde mit faste job op og kastede mig ud i forskellige uddannelser, blandt andet som personlig træner. Da jeg var færdig, gav min træning endnu mere mening.

Jeg brugte nu kun den halve tid og skabte langt bedre resultater. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er altså rigtigt nok.

I dag elsker jeg stadig at være på stranden, og nu har jeg ikke længere et problem med min bikinikrop. Jeg har også fornyet min garderobe med alt det tøj, som jeg tidligere drømte om, men som jeg ikke syntes klædte min krop. Det er den fedeste fornemmelse at kunne gå i lige præcis det tøj, som jeg har lyst til.

Jeg er blevet så glad for min krop, og det kan du også blive. For det er faktisk muligt at ændre sin krop med de rette redskaber, og det behøver ikke at være svært. Uanset hvor gammel du er, hvor mange børn du har født eller hvor dårlig form du er i, så kan du skabe resultater.

Jeg elsker at hjælpe andre til at få en krop, de er glad for, og jeg vil elske at hjælpe dig. Jeg håber vi ses.

Mange hilsner,

Mia

SÅDAN SIGER MINE KLIENTER

Gitte tabte 17 cm og 2.5 i fedtprocent på 6 uger

“Jeg har fået meget mere energi og føler mig generelt bare bedre tilpas. Jeg er blevet stærk, jeg kan udholde mere, og jeg mærker det hver eneste dag”*

personlig coach på østerbro
“Tidligere har jeg forsøgt mig med styrketræning på egen hånd, men har ikke formået at holde fast i det. Jeg synes det var svært at holde fast i træningen og syntes heller ikke jeg nåede nogle vegne med træningen.

Cross-fitness fik jeg også afprøvet over en periode, men fik desværre belastede mine knæ pga. forkert teknik og manglende kompetent vejledning fra instruktøren, hvilket resulterede i en lang pause.

Efter at mine knæ kom sig igen, var det svært for mig at gå i gang med at træne igen pga. frygten for tilbagevendende smerter. Samtidig begyndte jeg at få andre gener fra bl.a. skulderled og nakke som simpelthen skyldtes manglende styrke, og det blev klart for mig at min krop havde brug for træning.

Det var naturligt for mig at vælge personlig træning for netop at få den rette instruktion så skader kunne undgås, og på samme tid at have en kompetent træner med mig, som kunne hjælpe mig fremad, så jeg ikke gav op undervejs.

Min træner var dedikeret, opmuntrende og støttende hele vejen igennem. På en meget respektfuld og anderkendende måde har hun gennem hele processen formået at presse mig lige så stille – og jeg kan nu løfte mere end jeg nogensinde havde troet var mig muligt.

Takket være min træner, har jeg fundet ind til fighteren i mig selv, og jeg synes nu det er sjovt at presse mig selv og sætte nye mål. Mit træningsprogram er enkelt, det tager mig mindre en time at komme igennem det, og så er det effektivt.

Jeg har fået meget mere energi og føler mig generelt bare bedre tilpas. Jeg er blevet stærk, jeg kan udholde mere, og jeg mærker det hver eneste dag.

Jeg havde fra starten et ønske om at spise anderledes og komme af med et par kilo. Jeg har kunnet sparre med min træner om min kost på en meget fin måde, hun har kunnet vejlede mig og give mig gode tips undervejs.

Målet er nået, og jeg er meget tilfreds.

Jeg kan varmt anbefale andre at få en personlig træner – det er en gave til dig selv. Jeg har været meget glad for Mia og hun får mine varmeste anbefalinger.”

Gitte Dons – 37 år, Administrativ medarbejder, Søborg

Helena tabte 51 cm og 9,7 kg og fik energi og kropsglæde tilbage

“Min opfattelse af min egen krop var, at jeg for stor i forhold til min højde og havde det bare elendigt med mig selv. Så jeg tog tyrene ved hornene og må sige. at det er den bedste beslutning jeg har taget for hold nu op, hvor er jeg glad og positiv overrasket over, hvor meget der egentlig kan ske på 1 måned (34 cm og 5,5 kg). Det har været alle pengene værd”*

“Jeg valgte Fortius Fitness, fordi jeg havde kigget lidt rundt på internettet, og synes at det så lovende ud.

Mit ønske var at få en sundere tilgang min mad, da jeg primært levede af pastaretter, og gammel dansk mad med masser af sovs. Vidste godt, at det var helt forkert mad i forhold til, at jeg ikke dyrekede noget som helst motion.

Jeg var altid træt og slet ikke motiveret til at komme i gang, men kunne ikke lide at se mig selv så tyk.

Jeg havde aldrig prøvet noget lignede med kostomlægning og intens træning, men vidste at det var en personlig træner der skulle til.

Min opfattelse af min egen krop var, at jeg for stor i forhold til min højde og havde det bare elendigt med mig selv. Så jeg tog tyrene ved hornene og må sige. at det er den bedste beslutning jeg har taget for hold nu op, hvor er jeg glad og positiv overrasket over, hvor meget der egentlig kan ske på 1 måned (34 cm og 5,5 kg.) Det har været alle pengene værd.

Mit mål er at komme ned mellem 65-70 kg, så der lige lidt tilbage der skal af, men jeg føler mig så stærkt klædt på, at jeg er sikker på at nok skal kunne holde den her livstilændring resten af livet.

Jeg er så stolt over at det kunne lykkes. Jeg er blevet mere glad og har fået mere energi og så er jeg blevet mere glad for min krop.

Forløbet har været så godt for mig, og jeg har haft den bedste træner, jeg kunne drømme om, som formået at presse mig på den helt rigtige måde.

Også med kosten har hun været en stor hjælp, da det primært var kosten jeg havde rigtig svært ved, da jeg er meget kræsen, men det er simpelthen gået så godt det hele.

Jeg kan helt klart anbefale Mia hun er seriøst den bedste træner nogensinde, hun har virkelig været en god støtte og altid dejlig og glad.”

Helena Skourup Larsen – 25 år, Dyrepasser, Kastrup

Semja fik styrket sin ryg og tabte 10 kg

“Jeg er blevet vejet af flere omgange og det er støt gået ned i vægt, men der har også en øgning af muskelmasse, tab af mange centimeter samt tab af fedt. Der er klart blevet strammet op her og der. MEN det bedste af det hele – min krop og min ryg er blevet stærkere, hvilket var det overordnede mål”*

Semja
“Jeg valgte Fortius Fitness, efter at jeg havde set resultatet for min veninde, som var mødt op med en rigtig dårlig skulder/arm, og igennem træning havde opnået flotte resultater. Da jeg selv havde, og fortsat har, en rigtig dårlig ryg tænkte jeg, at der skulle en kyndig vejledning til for at se om det var muligt med træning – at styrke min ryg.

Inden mit møde med Fortius havde jeg prøvet rigtig meget.

Selv aktiv sportsudøver i svømning og styrketræning, men ikke bevidst om at gøre det rigtigt og derfor havde det umiddelbart heller ikke den rette effekt. Mængden af træning var stor, men spørgsmålet var om det var den rette eller der skulle mere struktureret træning og ikke mindst faglig viden til.

Ligeledes havde jeg prøvet træningsplaner, som var lagt over internettet samt en personlig vejledning i det træningscenter jeg er tilknyttet, men det var uden den ønskede effekt. Så jeg havde det som om, at jeg egentlig havde gjort en masse, havde fortsat ondt i ryggen, morgenstiv i hele kroppen og egentlig ikke rigtig frisk.

Jeg skulle tage tilløb til at kontakte Fortius Fitness, for det er et dyrt valg. Men omvendt, hvis man kan betale sig fra at få det fysisk bedre – så findes der umiddelbart ikke for høj en pris.

Jeg mødte Mia for første gang omkring maj 2016, hvor jeg købte 12 gange og har herefter tilkøbt 12 gange mere, som jeg er i gang med nu. Og her begyndte mit nye eventyr. Fast besluttet på, at nu skulle det være.

Efter en grundig fortælling om mig selv og egne udfordringer var Mia godt sat ind i min situation. Der blev målt og vejet, og det var da ganske grænseoverskridende, men det skulle gøres. Mit hovedfokus har ikke været på vægten, men havde dog samtidig et ønske om at tabe 10 kg, hvis det var muligt.

Jeg er blevet vejet af flere omgange og det er støt gået ned i vægt, men der har også en øgning af muskelmasse, tab af mange centimeter samt tab af fedt. Der er klart blevet strammet op her og der. MEN det bedste af det hele – min krop og min ryg er blevet stærkere, hvilket var det overordnede mål.

Det har klart givet mig en bedre bevidsthed omkring min krop og måden den skal trænes på, jeg føler, at jeg har mindre væske i kroppen, mindre stivhed i ledende og føler generelt mere velvære.

Forløbet har levet fuld ud til mine forventninger og mere til. Jeg havde ikke regnet med, at jeg 4 mdr. efter start ville stå og være 10 kg mindre og være i en form, jeg ikke har været i mange år.

Jeg har ikke haft udfordringer med kosten, da det ikke drejer sig om at måle og veje, men spise ud for nogle bestemte principper – så i min hverdag har det været let og håndtere, hvilket også har gjort det hele meget lettere.

Det har været supermotiverende at vide, at der står en træner og sikre, at man ikke springer træningen over….Man ved, at man har en aftale og derfor kommer man afsted.

Jeg har haft Mia med hele vejen. Med Mia har man 200 % opbakning, en der altid er positiv, forstående, empatisk og mest af alt motiverende. Hun har været meget opmærksom på min ryg og hvilke øvelser som er mulige. Meget professionel i hendes tilgang til de ”klienter” hun træner.

Man får altid hurtig respons på en sms og altid et skulderklap. Mia er fleksibel ift. træningstiderne, hvilket er rigtig vigtigt for at passe det ind i en travl hverdag. Takket være Mia har jeg for første gang i mange år været på sommerferie, hvor jeg ikke ønskede mig hjem efter 4 dage pga. smerter i ryggen.

Så Mia er en stor del af min hverdag og uden hende var jeg ikke kommet så langt. Jeg har fortsat smerter i ryggen, men de skal ikke bestemme over mig!! De ville med garanti være værre, hvis jeg ikke havde valgt og investere i min krop. Men selvom smerterne er der – så giver mit vægttab og det, at jeg kan se, at min krop har ændret sig fortsat et stort smil på læberne. Så tusind tak til mig og de bedste anbefalinger herfra.”

Semja Lindsted – 40 år, Socialrådgiver, Bagsværd

Marianne tabte 4% fedt på 1,5 måned og fik gejsten tilbage efter hårdt kræftforløb

“Forløbet sammen med Mia har været supersjovt, megahårdt og meget intenst på samme tid. Den gode kemi er alfaomega for, at det bliver rigtig godt og her synes jeg, at Fortius Fitness har ramt plet”*

Marianne Ekelund

“Jeg hedder Marianne Ekelund og er 44 år gammel og bor i Hellerup sammen med min mand og datter på 12 år. Jeg er projektleder hos IKEA og superglad for det.

I efteråret 2017 fik jeg konstateret brystkræft og har nu lige afsluttet et langt behandlingsforløb. Først 5 mdr. med kemoterapi, derefter 2 operationer og til sidst 30 dage med stråler. Nu er det hele slut og jeg er rask igen :)

I mange år har jeg været løber og løb mellem 100-150 km om mdr. Under mit behandlingsforløb var det begrænset, hvad jeg kunne præstere på den konto – specielt efter operationerne og under strålebehandlingen måtte/kunne jeg ikke løbe.

Det gjorde, at jeg tog på i vægt og min krop på mange måder ændrede sig og jeg blev ked af mit spejlbillede. Jeg havde også under forløbet fået hang til at trøstespise – til tider syntes jeg, det var rigtig synd for mig og jeg måtte da fortjene et stykke chokolade!

Jeg søgte lidt rundt på nettet og faldt så over Fortius Fitness og skrev derfor til dem for at høre nærmere. Jeg blev anbefalet Mia og glædede mig over et tilsyneladende godt match. Mia virkede som en god træner, vores alder matchede og vores kemi var fra starten supergod.

Jeg havde sat mig for at jeg skulle tabe de 6-8 kg, der var kommet på min krop, inden jeg skulle på ferie i slutningen af juli. Min første time hos Mia var midt i maj. Så der skulle kampgejst og vilje til – men alt det havde jeg – sådan en omgang kræft skulle ikke slå mig ud!

Så fra midt maj og til min sidste time i slutningen af juni havde jeg kæmpet med hård træning og omlægning af kost – jeg gjorde store fremskridt, fordi Mia pressede mig og hele tiden lagde ekstra vægt på. Selv om man tror, man ikke kan – så kan man meget mere, end man tror. Jeg er også en ”smule” konkurrencemenneske og det udnyttede Mia også til fulde :)

Forløbet sammen med Mia har været supersjovt, megahårdt og meget intenst på samme tid. Den gode kemi er alfaomega for, at det bliver rigtig godt og her synes jeg, at Fortius Fitness har ramt plet.

Jeg vil til enhver tid anbefale både Mia og Fortius Fitness til andre – det har virkelig kickstartet mit vægttab, opbygning af en krop, som havde ligget stille samt givet mig nogle gode og sunde kostvaner jeg kan leve med resten af livet.

Og kampen fortsætter 3 gange om ugen med styrketræning. Løbet må vente lidt endnu, da jeg stadig har eftervirkninger efter behandlingen. Men det skal nok komme igen. Nu har jeg i hvert fald gode muskler på min krop igen og jeg er meget mere tilfreds med mit spejlbillede.

Sidder nu her 2 uger før min ferie og mangler at tabe 1,5 kg og det skulle jo nok være muligt :)”

Marianne Ekelund – 44 år, Projektleder, Hellerup

Linda tabte 4,3 kg og fik træningsglæde og motivation tilbage

“Hos Fortius Fitness får man en ægte ”personlig” træner og bliver inspireret/trænet i et behageligt, roligt og ikke stressfuldt miljø. Helt på klientens betingelser, ukompliceret træning og meget overskuelig kostvejledning, som jeg gerne anbefaler til alle, der har lyst til at lytte”*

Linda Kaspersen

“Den bedste beslutning jeg har taget i lang tid.

Jeg var og er stadig helt på toppen og stolt over, at det i 2015 endelig lykkedes mig at smide smøgerne på hylden for altid. Det kostede desværre en del kilo og alt for mange ekstra cm omkring livet, som jeg selvfølgelig var rigtig ked af.

Efter adskillige mislykkedes forsøg på at tabe mig besluttede jeg mig for at finde en personlig træner, som kunne få mig tilbage på sporet af en sund krop og en varig sund livsstil.

Det vigtigste for mig i forhold til valg af personlig træner var, at jeg fik kontakt til en, der var i øjenhøjde med mig – dvs. en person med indlevelse, krævende tilgang, en dygtig motivator, alderssvarende og evt. en kvinde, der selv havde lidt erfaring med den forandring kroppen gennemgår med alderen.

Fortius Fitness leverede det match, da jeg blev kontaktet af Mia – hun er supersød og meget nem at tilbringe tid sammen med.

Mia fandt hurtigt ud af, hvordan hun skulle motivere og fastholde mig og på trods af hendes eget høje niveau formåede hun på en diskret og meget elegant måde, at få mig til at føle mig succesfuld.

Hun får alle de stjerner, der er mulige at få fra mig og jeg skal helt sikkert inspireres af hende igen på et senere tidspunkt.

Mit mål var at opnå vægttab, få inspiration til styrketræning og at blive motiveret til en sundere livsstil. Mission accomplished!

Mit forløb begyndte d. 04.12.17 og sluttede d. 10.01.18 – i alt 10 personlige træningstimer, som resulterede i et vægttab på 4,3 kilo, mit taljemål blev reduceret med 9 cm og min fedtprocent blev reduceret med 3,2%.

Min krop føles stærk og jeg glædes hver dag over, at jeg har fået min træningsglæde og motivation tilbage.

Hos Fortius Fitness får man en ægte ”personlig” træner og bliver inspireret/trænet i et behageligt, roligt og ikke stressfuldt miljø. Helt på klientens betingelser, ukompliceret træning og meget overskuelig kostvejledning, som jeg gerne anbefaler til alle, der har lyst til at lytte.

Mia, tak for hjælpen og jeg glæder mig til vi ses igen!”

Linda Kaspersen – 51 år, Controller, Søborg

Lone fandt balancen i kosten og fik sat gang i udviklingen

“Dels var fokus på mig og min træning i top, da det er en til en. Har selv oplevet, at selvom man har personlig træner på i de store centre, er det meget svært for trænerne at holde fokus, da de selv bliver forstyrret af omgivelserne. Ydermere blev jeg så glad og positiv over, at jeg ikke skulle veje og måle min mad, men blot følge nogle ganske simple og lette kostråd”*

Lone
“Inden jeg startede hos Mia i Fortius Fitness, opstartede jeg et forløb hos en anden personlig træner, hvor både kost og træning var det vigtige punkt.

Mit mål var opstramning af hele kroppen, og en god solid grundstyrke. Det gik super godt med træningen, og mærkede hurtigt en mere energifyldt hverdag, samtidig med at jeg kunne mærke min krop reagerer positivt på træningen. Det var et supergodt program, der kom hele vej rundt om kroppen, men et meget langt program.

Mht kosten trak det tænder ud. Jeg fik en kostplan, hvor jeg skulle måle og veje alt.

Da jeg af natur er en slank person, og havde løbet en del op til opstarten af dette forløb, skulle jeg lære at spise mere proteinholdigt mad, som min træner sagde. Så jeg prøvede at holde kostplanen. Men efter nogle måneder, måtte jeg kapitulerer.

Dels var det trættende at veje alt, det tog lysten fra at tilberede maden, dels var det så store portioner og flere gange om dagen, at jeg droppede det. Havde taget en del på, naturligvis muskelmasse, men så sandelig også en del på maven, som absolut ikke var klædeligt.

Så da kontrakten udløb, valgt jeg at træne videre, men fik anbefalet en anden personlig træner, som lavede et andet kostprogram til mig. Det var så næsten i den anden grøft, men stadig hvor alt skulle vejes og måles. Her skulle jeg pludselig tabe 6 kg fedt, dvs nærmest ikke spise, og alt skulle vejes stadigvæk.

Så efter en måned på den plan, valgt jeg igen at stoppe kostplaner.

Der har uden tvivl ikke været noget i vejen med nogle af kostplanerne, men for mig fungerede det overhovedet ikke, at skulle tænke mad, madlavning og veje måle alt konstant.

Jeg var dog blevet meget glad for styrketræningen, og da jeg havde fået en skade i min ene fod efter mit sidste halvmaraton, og ikke kunne løbe, fortsatte jeg med styrketræningen.

Jeg var så heldig, at jeg kunne dele min begejstring for styrketræningen med mine brugere på mit job.

Jeg arbejder til dagligt som sygeplejerske på en specialinstitution for misbrugere. Dette bevirkede at efterspørgslen blandt mine brugere blev større og større, og derfor valgt min arbejdsplads at give mig fitnessinstruktør uddannelsen.

Det er skønt at kunne kombinere min passion for styrketræning med mit arbejde, og det giver så meget mening.

Men efter et års tid syntes jeg, at jeg var gået lidt i stå med min egen udvikling, og min krop var jo vænnet til styrketræningen 3 gange ugentligt. Det er svært at presse sig selv, synes jeg. Så jeg fandt ud af, at jeg måtte have fat i en personlig træner.

Valget faldt på Fortius Fitness, for da jeg søgte på nettet efter personlige trænere, syntes jeg absolut det tiltalte mig mest.

Dels var der fred og ro omkring træningen, da der ikke er mere end to, der træner samtidig. Det er et kæmpe plus, da træningscentrene tit er overfyldte.

Dels var fokus på mig og min træning i top, da det er en til en. Har selv oplevet, at selvom man har personlig træner på i de store centre, er det meget svært for trænerne at holde fokus, da de selv bliver forstyrret af omgivelserne.

Ydermere blev jeg så glad og positiv over, at jeg ikke skulle veje og måle min mad, men blot følge nogle ganske simple og lette kostråd.

Jeg søgte en moden træner, der matchede min egen alder, og gerne en kvinde, da jeg tænkte en kvinde bedre kunne forstå mine ønsker som kvinde. Jeg havde brug for en træner, der kunne skubbe og presse mig på en god, rolig og moden facon.

Jeg fik Mia, og det har virkelig været et utrolig godt forløb. Hun var stille, rolig og meget imødekommende. Lyttede til mine ønsker og mål, som var at blive strammet op. Jeg skulle ikke tabe mig, men have mere muskelmasse.

Mia har været i stand til at støtte og vejlede mig på en dejlig rolig og omsorgsfuld måde, og har presset mig i de forskellige øvelser, præcis som jeg ønskede.

Hun har formået at lave et program, der er let og enkelt og virkelig giver bonus.

Selve kostprogrammet er ganske enkelt og let at gå til, og alt i alt har jeg tabt mig nogle centimeter over det hele, og fået meget mere muskelmasse.

Jeg har trænet en gang om ugen med Mia i ca. 8 uger og har selv trænet 2 gange ugentligt.

Hun har været en virkelig god træner og sparringspartner for mig under hele forløbet, og jeg slipper hende heller ikke. Har bestemt tænkt mig, at tage en time med hende i ny og næ, så jeg kan fortsætte min udvikling.

Jeg kan varmt anbefale Mia og Fortius Fitness.”

Lone Søgaard – 54 år, Sygeplejerske, Hvidovre

Mette smed 3,3 kg og hele 34,5 cm trods medicin

Jeg er fortsat kun på halv dosis af min medicin, men har det så godt, at jeg er sikker på, at det ikke længere er nødvendigt for mig”*

Mette Andersen

“Jeg valgte et forløb hos Fortius fitness, da det tiltalte mig, at man max træner 2 af gangen. Det gør det til et mere privat rum, hvor der også lystigt er blevet snakket om alt mellem himmel og jord.

Da jeg tilmeldte mig, var mit ønske at ændre min livsstil, og få inspiration til dette.

Jeg havde været på antidepressiv medicin i knap 2 år, og igennem en (stresset) periode, havde jeg glemt at tage min medicin, og ramte ”bunden”. Det var netop på ”bunden”, at jeg besluttede mig for at ændre min livsstil, og se om jeg igennem træning og kosten, kunne få livsglæden igen.

Mit syn på mig selv var ikke godt!

Jeg hadede at se mit eget spejlbillede, med alt for meget på sidebenene og ingen glød i ansigtet. Mit mål var derfor at gøre træning til min medicin, og samtidig få et spejlbillede, der for mig, var til at holde ud og kigge på.

Jeg er netop ved at afslutte min 10. gang hos Mia, som har varet over små 2 måneder.

Jeg er fortsat kun på halv dosis af min medicin, men har det så godt, at jeg er sikker på, at det ikke længere er nødvendigt for mig.

Mit resultat indtil videre er et vægttab på 3,3 kg. Jeg er godt tilfreds med det, da jeg godt ved at muskler vejer mere end fedt.

Det der er sjovere at måle på, er centimeterne man taber. Der har jeg smidt 34,5 cm. fordelt på kroppen – og det kan ses og mærkes på bukserne :).

På grund af min medicin, er det ikke helt let for mig at tabe mig, men jeg har opnået et tilfredsstillende resultat, og det er fantastisk at se centimeterne forsvinde fra gang til gang.

Mit spejlbillede har ændret sig markant. Min glød i øjnene og min hud er blevet så meget bedre, og energien er så meget bedre.

Jeg har igennem årene prøvet rigtig meget forskelligt for at opnå et vægttab, men med det resultat at jeg har lagt al for hårdt ud med at nægte mig selv bestemte fødevarer.

Eller prøvet at skære gevaldigt ned for kalorierne i løbet af dagen, og så om eftermiddagen ikke at kunne holde det længere, og gå fuldstændig amok i køleskabet, når jeg kom hjem. Det er mislykkedes for mig rigtig mange gange.

Ca. halvvejs inde i forløbet hos Mia, meldte jeg mig ind i det lokale fitness og styrketræner på egen hånd to gange om ugen, og har været hos Mia ca. 1 gang om ugen. Det har for mig været rigtig godt at kombinere det, så jeg har kunne stille spørgsmål til Mia, når man står på egen hånd.

Jeg føler allerede, at træningen er blevet så stor en del af mig, at jeg ikke er bange for at fortsætte på egen hånd.

Jeg kan i allerhøjeste grad anbefale Mia, som din personlige træner.

Jeg har været rigtig glad for at gå hos hende, og vi kan snakke om alt. Hun er fantastisk til at vejlede og give gode råd og sender dig også gerne et lille klap på skulderen via sms. ”

Mette Andersen – 32 år, Skolesekretær, Lundby

Lene tabte 18,5 cm på 6 uger og genvandt motivation til vægttab og træning

Jeg har gjort helt vildt fremskridt, og er nu stærkere i min krop end jeg nogensinde havde troet, jeg kunne blive”*

personlig træner Østerbro

Lene Knudsen

“Mit navn er Lene Knudsen, og jeg er 50 år og bor i Søborg. Jeg arbejder som regnskabsassistent.

Jeg har i lang tid haft et stort ønske om både at træne og ikke mindst tabe mig, da kiloene stille og roligt har sneget sig på med tiden. Jeg har lige som mange andre, været tilmeldt et fitness center i flere år, og det er mere en 1½ år siden jeg har været der sidst.

Jeg har startet i fitness centre til holdtræning flere gange, men er hoppet fra efter nogle mdr. da min motivation er røget, pga. manglende resultater.

Jeg fandt Fortius Fitness på nettet en af de mange gange jeg igen sad og kiggede på forskellige trænings -og vægttabs muligheder, men denne gang nøjedes jeg ikke med at kigge.

Jeg skrev en mail til Fortius Fitness og få dage efter havde jeg en aftale om at komme til samtale.

Hos Fortius Fitness fik jeg kostoptimering af min træner og startede et træningsforløb, der også tog hensyn til at jeg startede fra scratch –og var knap så motiveret. Jeg var meget spændt på, om jeg kunne holde det denne gang.

For mig har det været en meget stor hjælp, at min personlige træner Mia ventede på mig, og jeg følte at hun troede på, at jeg kunne gennemføre det, hvilket også gjorde at jeg turde tro på det. Hun har presset mig lidt hele tiden, men ikke mere end jeg har kunnet holde til.

Jeg har gjort helt vildt fremskridt, og er nu stærkere i min krop end jeg nogensinde havde troet, jeg kunne blive.

Jeg har nu efter at have trænet i 6 uger opnået et vægttab på 3,5 kilo og formindsket mit kropsmål med 18,5 cm. Jeg har fået meget mere energi, og føler mig bedre tilpas. Det er også rart at føle, at mit tøj sidder bedre. Jeg ved, at den forandring disse uger har gjort for mig er motivation til at blive ved med at træne og leve sundt, også uden at Mia venter på mig.

Jeg er bare så glad for det forløb, jeg har haft hos Mia, og kan kun anbefale andre at gøre det samme.”

Lene Knudsen – 50 år, Regnskabsassistent, Søborg

Karin tabte 19 cm på mave og hofte

“Jeg er vant til at træne med vægte og have en god grundform, men det skulle vise sig, at jeg ikke trænede på den rigtige måde i forhold til, hvad jeg gerne ville opnå, nemlig en øget muskelstyrke, og dette er jeg super glad for at havde lært”*

karin

Karin Falk

“Grunden til at jeg valgte at få personlige træning med Fortius Fitness var, at jeg manglede lidt inspiration/motivation og var kørt lidt træt af at gå til det ene ”stram op” efter det andet.

Jeg er vant til at træne med vægte og have en god grundform, men det skulle vise sig, at jeg ikke trænede på den rigtige måde i forhold til, hvad jeg gerne ville opnå, nemlig en øget muskelstyrke, og dette er jeg super glad for at havde lært.

Grunden til at jeg valgte lige netop Fortius Fitness er, at man kun er max 2 som træner på samme tid, hvilket jeg synes er rart, for det giver en ro til at kunne fokusere kun på én selv.

Jeg nåede at blive så glad for det sted, da det er et lille, men hyggeligt sted, hvor jeg opnåede et personligt forhold til Mia, som gjorde at jeg blev motiveret og ydede mit bedste hver gang.

Udover at jeg har lært at træne på en anden måde, lærte jeg også at spise på den ”rigtige” måde, uden at føle at jeg gik glip af en masse og uden at være sulten hele tiden.

Jeg har lært at spise flere grøntsager som gør, at jeg er mæt i lang tid, og som gør at min krop ændrede sig i den retning, som jeg gerne ville, og dette gjorde at jeg blev endnu mere motiveret til at fastholde denne nye livsstilsændring.

Jeg vil klart anbefale Mia som personlig træner, da hun altid er glad og smilende og fyldt med overskud selv, og det smitter af på alle.

Hun har en måde at motivere en på, som gør at man sidder tilbage med følelse af tilfredshed, stolthed over det man har opnået og overskud til at køre videre på egen hånd.”

Karin Falk – 38 år, sundhedsplejerske, Virum

Gitte tabte adskillige cm og genfandt motivationen til at træne

Jeg er selv temmelig stolt over dette resultat og utrolig overrasket over, at man på så kort tid og med så ” lidt ” træning kan opnå så godt et resultat. Efter at jeg er startet med at træne hos Fortius Fitness, har jeg oplevet, at jeg har fået mere energi, ikke længere er oppustet og er blevet glad for min krop og gået ned i tøj str. ”*

Gitte Pihl

Gitte Pihl

“Jeg har altid været en rimelig aktiv person, spillet meget håndbold, løbet samt styrketrænet.

Men efter at have fået et par tvillinger har det knebet med tid til træning samt motivationen.

Har i længere tid overvejet en personlig træner og har læst en del om forskellige muligheder på nettet. Men det har altid været utroligt dyrt og meget tidskrævende.

MEN så læste jeg om Fortius Fitness, og det inspirerede mig.

Jeg valgte Fortius Fitness, fordi de lovede, at deres træningsprogram ikke er særlig tidskrævende, og at man på kort tid kan opnå gode resultater, og at man IKKE skal gå sulten i seng.

Efter et intro møde med Mia var jeg overbevist.

Inden mit træningsforløb startede, var jeg ret træt af min krop. Vejede altid 5 kg for meget, oppustet, var blevet lidt slap og havde for meget fedt de forkerte steder samt tit træt og ingen lyst til træning.

Jeg syntes selv, at jeg lever rimeligt sundt og har også trænet 2 til 3 gang om ugen i et Fitnesscenter. Men manglede at få styr på min træning, øvelser der virker samt at blive motiveret.

Jeg startet hos Fortius Fitness 21. februar 2017 med Mia som personlig træner.

Her må jeg sige, det rykker :)

Mia har flyttet på mine grænser om, hvor meget jeg kan på utrolig kort tid. Jeg har trænet samme med Mia 2 gange om uge og selv trænet trænet 1 gang om ugen. Udover at jeg har fået redskaber til træningen, har jeg fået lysten til at træne tilbage.

Jeg har på kun 7 uger opnået FANTASTISKE resultater, tabt 4 kg, taljen under er reduceret med 9 cm, taljen over reduceret med 8 cm, mine lår er blevet 3 cm mindre, triceps samme mål, men klart mere fast, både min og BMI og fedt% er faldet.

Jeg er selv temmelig stolt over dette resultat og utrolig overrasket over, at man på så kort tid og med så ” lidt ” træning kan opnå så godt et resultat.

Efter at jeg er startet med at træne hos Fortius Fitness, har jeg oplevet, at jeg har fået mere energi, ikke længere er oppustet og er blevet glad for min krop og gået ned i tøj str.

Mia har helt klart en stor del af æren for mit resultat.

Hun har skubbet til mine grænser, motiveret mig, troet på mig. Blot et eksempel f.eks. Squat der startede jeg med en træpind, i dag løfter jeg 35 kg, SÅDAN.

Det har været en fornøjelse at træne sammen med Mia. Hun er utrolig professionel, men samtidig har der altid været en god stemning samt højt humør, når vi har trænet, og man kan altid få gode råd til f.eks. kost.

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Mia, og håber at det kan give andre lyst og mod på at komme i gang med træningen.”

Gitte Pihl – 51 år, Kundekonsulent/Salgstræner, Skodsborg

Ann tabte 26,5 cm og fik styrken og motivationen tilbage efter hjerteoperation

“Før jeg blev fysisk påvirket af min hjertesygdom, har jeg altid været i ret god form og været ok tilfreds med min træningsform. Under forløbet har jeg meget hurtigt set resultater ved at have fået meget mere styrke i min krop og energi, der også har påvirket min lyst til at få spist og tilberedt mine måltider efter de rigtige principper uden dog at være helt fanatisk”*

Ann Søndergård

“Midt juli 2018 var jeg på ferie i Spanien og jeg blev klar over, at det var nu, jeg skulle gøre en alvorlig indsats for at komme tilbage i fysisk god form og få en krop som kan holde til den daglige belastning med det slid, arbejdspres, sportsudøvelse, golfrunder som jeg gerne vil kunne belaste den med i årerne fremover.

Min kondition og krop var simpelthen på stand-by efter en alvorlig hjerteoperation i december 2017. En investering, i min fremtid, er det, som jeg ser min start og træning hos Fortius Fitness ved Mia som.

Det har været en øjenåbner at få sat tal og mål på, hvordan min krop var ved starten af min træning og se den fantastiske udvikling som de 13-14 x træning har påvirket min krop i positiv retning.

Før jeg blev fysisk påvirket af min hjertesygdom, har jeg altid været i ret god form og været ok tilfreds med min træningsform.

Under forløbet har jeg meget hurtigt set resultater ved at have fået meget mere styrke i min krop og energi, der også har påvirket min lyst til at få spist og tilberedt mine måltider efter de rigtige principper uden dog at være helt fanatisk.

Jeg har aldrig før brugt personlig træningsassistance, men vil helt klart anbefale forløbet hos Fortius Fitness. Som jeg for øvrigt blev anbefalet, af en god bekendt, som også har haft et positivt forløb.

Jeg har tidligere trænet i fitnesscentre, gået til yoga, pilates, spillet badminton og golf på eliteniveau.

Diverse anbefalinger som detox, lov carb, antiinflamatorisk kost har været oppe og vende med jævne mellemrum og således har mine kostvaner aldrig været rigtig usunde, men jeg har altid haft en sød tand.

Dette har dog ændret sig siden min start i dette træningsforløb og jeg føler at motivation og lyst til at få den rigtige kost, er vokset og giver min hverdag et helt andet indhold med energi og glæde.

Det har været et fantastisk forløb hos Mia, som er en skøn, engageret, og opmærksom træner/coach. Jeg kan helt klart anbefale et træningsforløb sammen med dig.

Du har virkelig fået mig til at få motivation og lyst til at transformere min krop med enkle midler og uden at det bliver for besværligt at fastholde et træningsforløb med en sund kost.

Jeg er nu selv begyndt at træne de øvelser, jeg har lært under de 14 x i Hellerup.

Jeg håber virkelig, at jeg kan bibeholde denne enkle træning og kost i min hverdag i fremtiden, så jeg kan få den krop jeg fortjener og som skal holde i mange gode år fremover.

Af hjertet tak Mia.

Jeg vil helt klart vende tilbage, såfremt jeg kommer i problemer og har brug for støtte og motivation til at holde min nye livsform på rette spor.”

Ann Søndergård – 63 år, Sælger, Herlev

“Lærke tabte 23 cm på 6 uger trods PCO”*

Personlig træner fra København Ø

Lærke Lisberg Poulsen

“Jeg har altid tænkt meget over min kost, og trænet både styrketræning og fitness flere gange i ugen, i en del år, men på trods af at have brugt mange hundrede timer i fitness centeret, og prøvet diverse kure og diæter, har jeg altid slæbt rundt på 10+ kg for meget, kæmpet med yoyo vægt, og aldrig fået de resultater jeg ønskede.

Da jeg opsøgte Mia, ønskede jeg en gang for alle, at viske tavlen ren for diverse fitness råd og slankekure, og i stedet begynde på en helt ny livsstil, så jeg endelig kunne få et godt og afslappet forhold til min krop, og ikke mindst min kost.

Allerede efter kort tid i mit forløb, kunne jeg mærke betydelig forskel.

Efter kun en uge havde jeg tabt 6 cm. Om maven. Der gik heller ikke længe, før jeg havde slået alle mine personlige rekorder. Træningen bliver hurtigt noget man glæder sig til, når man bliver ved at forbedre sig!

Min vægt har været rimelig stabil igennem mit forløb, men det betyder noget, når man tydeligt ser forbedringer! Jeg har tabt en masse centimeter over hele kroppen, og jeg kan både se og mærke jeg er blevet strammet op, og blevet meget stærkere!

Jeg er nu et kæmpe skridt nærmere målet, og Mia har virkelig været en stor hjælp, og trofast støtte. Før var træningen bare noget som skulle overstås, nu hvor jeg virkelig ser fremgang og resultater, er det pludselig sjovt igen!

Da jeg startede, var jeg ret nervøs for at skulle ændre kosten, da jeg lider af PCO, og har svært ved at holde mit blodsukker stabilt. Men det har simpelthen været så nemt og ligetil med alle de lækre opskrifter, som jeg fik ved forløbets start. Jeg kan med sikkerhed sige, at jeg aldrig slipper denne livsstil igen!

Jeg kan varmt anbefale Mia som personlig træner. Mia er meget nem at snakke med, er altid i godt humør og er virkelig god til at presse en det sidste stykke mod de gode resultater. Hun har givet mig de redskaber jeg skal bruge til for eftertiden at føle mig helt tryk ved at stå på egne ben, i min nye livsstil.

Dette forløb har givet mig så meget, og jeg har ikke et sekund fortrudt at jeg gjorde det, kun at jeg ikke gjorde det noget før!”

Lærke Lisberg Poulsen – 23 år, Bygningsmaler, Rødovre

Naja og Pia blev strammet op og glæder sig nu til sommeren

“Vi føler os stærkere. Vi har meget fysisk arbejde, og det er blevet lettere for os. Vi har mere kontrol over vores krop, hvilket er fedt. Vi glæder os til at gå sommeren i møde, da vi syntes vi ser bedre ud. Vi er helt klart blevet gladere”*

naja og pia
“Vi trænede ikke før vi startede. Pia løber et par gange om ugen, og det er det. Vi spiser sundt og lagde alt de søde på hylden i december. Men i bund og grund gjorde vi ikke noget inden.

Vi ledte efter et træningssted tæt på Lyngby/Gladsaxe. Vi syntes website og Facebook så gode ud.

Vi fik hurtigt feedback på vores henvendelse, og det betyder meget.

Vi har begge født indenfor det sidste år, og vi ville gerne prøve at træne med en personlig træner for at se, hvor meget vi kunne stramme op.

Vores mål var at få en flottere krop. Vi lever generelt sundt, men vi har en travlt hverdag, og vi springer tit træningen over for at arbejde eller være sammen med vores familie.

Vores forløb har været vildt godt.

Vi har en god kemi med Mia, hun er super dygtig og sød. Hun har presset os lidt og hjulpet os på vej.

Vi er blevet markant stærkere og det er virkelig overraskende. Vores forløb har bare været fantastisk, det er blevet sjovt at træne, fordi vi kan se resultatet.

Vi er vildt glade for de resultater vi har opnået. Vores fedtprocent er faldet rigtig meget.

Vi har begge fået en synligt pænere krop, maven er ikke så oppustet, numsen er løftet og armene er stærke.

Naja har taget lidt på, hvilket var hendes mål, da hun ville opbygge muskler.

Pia har tabt sig meget lidt, men har omdannet fedt til muskler.

Vi spiser meget sundere og drikker meget mindre alkohol, især Pia.

Vi vil fortsætte med at følge kostrådene, da det har givet os en større velvære i vores hverdag og en mindre ballonmave.

Vi fortsætter hos Mia, men skal også selv træne ved siden af, hun skal holde os til ilden. Det er helt klart noget af det bedste vi har gjort for os selv i lang tid.

Vi føler os stærkere. Vi har meget fysisk arbejde, og det er blevet lettere for os. Vi har mere kontrol over vores krop, hvilket er fedt.

Vi glæder os til at gå sommeren i møde, da vi syntes vi ser bedre ud. Vi er helt klart blevet gladere.

Vi vil rigtig gerne anbefale Mia som personlig træner. Hun har gjort træning til en fed oplevelse, hvor vi har haft det sjovt, er blevet presset på den gode måde og har opnået så gode resultater.”

Naja Silfen – 33 år, Designer hos Adax & Núnoo, Lyngby
Pia Silfen-Jensen – 36 år, Medejer Núnoo, Lyngby

Nicole fik synlige og hurtige resultater*

“Mit vægttab er nu på ca. 20 kg. Jeg har tabt 67 cm fordelt 4 steder på kroppen samt er landet på en fedtprocent på 25 %. At starte på mit store vægttab og starte hos Fortius Fitness har været den bedste investering for mig”*

Personlig træning på Østerbro kbh

Nicole Viola Petz Abreu

“Efter mange år med overvægt havde jeg et stort ønske om et væsentligt vægttab. Jeg ønskede mere overskud i hverdagen – mere overskud til både mand og børn samt overskud til at gøre det, jeg havde lyst til og i det hele taget opnå et større velvære.

Jeg ønskede et vægttab for min egen skyld, men også for min mand og mine børn; for min familie. Jeg ønskede ligeledes at give mine børn en sund og naturlig tilgang til det at leve sundt. Jeg var ked af hvordan jeg så ud og følte mig.

Jeg har tidligere forsøgt at tabe mig via motion (svømning og løb) og slankekure. Jeg oplevede ofte, at disse slankeure var for strenge og for svære for mig at overholde i en travl hverdag med fuldtidsjob og børnefamilie.

Efter at have besluttet mig for at der nu skulle ske noget, søgte jeg på nettet og fandt Fortius Fitness i Søborg, hvor jeg efter en uforpligtende samtale kunne mærke, at det var stedet for mig og et skridt på vejen til mit vægttab.

Hun vidste hvad hun snakkede om.

Målet var og er et vægttab på omkring 30 kg, hvilket var en stor opgave, som kunne synes uopnåeligt uden den rette guidance og træning.

Mia blev min personlige træner. Mia har været en enorm stor støtte, sparring og inspiration gennem hele forløbet.

Mia har kunnet presse mig, så jeg leverede mit ypperste, hvilket har resulteret i synlige og hurtige resultater hvad både cm og kilo angår. Træningen har aldrig været kedelig, og vi har jævnligt prøvet nye ting. Det har for mig været spændende og givende.

Mit vægttab er nu på ca. 20 kg. Jeg har tabt 67 cm fordelt 4 steder på kroppen samt er landet på en fedtprocent på 25 %.

At starte på mit store vægttab og starte hos Fortius Fitness har været den bedste investering for mig.

Jeg er ikke i mål endnu, men målet er inden for rækkevidde og dermed meget tættere på end det nogensinde har været.

Jeg er så stolt og glad over alt det, som mit vægttab har bidraget til for mig, min familie og starten på et nyt kapitel i mit liv.”

Nicole Viola Petz Abreu – 35 år, Kjoleskrædder, Bagsværd

Louise tabte 15 cm trods PCO og fik selvtilliden igen

“Hårdt, overraskende og godt. Jeg har fået lyst til at spise sundt og så vidt muligt undgå, det som min krop ikke kan lide. Da jeg selv i spejlet kan se, at jeg er blevet mindre og sundere at se på, er min selvtillid blevet højere og kan faktisk lide det jeg ser i spejlet nu”*

Louise Storch

Louise Storch

“Mit navn er Louise Storch, og arbejder som pædagogmedhjælper i en vuggestue og læser HF enkeltfag ved siden af.

Jeg valgte for ca. 3 måneder siden, at starte et forløb hos Fortius Fitness. Jeg havde hørt om dem via bekendte og følte, at det skulle prøves, da jeg hele mit liv havde kæmpet med vægten, prøvet diverse kurer, andre trænere og diætister, men intet fungerede for mig, og da jeg kun havde hørt positivt om dem, tænkte jeg, at det skulle prøves.

Mit mål og mine ønsker var at tabe mig og få en god rutine i træningen. Og så ville jeg godt have nogen, der kunne hjælpe mig, så træning og kost blev PCO rigtig, da jeg for et par år siden fik konstateret PCO.

Da jeg jo som sagt, havde prøvet en masse kurer og fejlet, var det ikke troen på, at det kunne lade sig gøre der var størst, men da jeg af person aldrig giver op, måtte det prøves. Mit selvværd er i top, men selvtilliden manglede i den grad og var træt af altid at skulle have en trøje på, der hang løs ud over maven.

Da jeg selv er uddannet personlig træner og fitness instruktør, vidste jeg jo en del og har også altid trænet og har også hjulpet familie og venner, men når det kom til at få sparket mig selv i den rigtige retning, så lykkedes det aldrig rigtigt.

Jeg skrev til Kasper og der var hurtigt respons. Han anbefalede mig, at jeg skulle træne med Mia fra Søborg afdelingen. Og der gik kun en dag, inden hun havde taget kontakt til mig. Vi kom hurtigt igang og kunne bare mærke, at det her var helt anderledes.

Mine resultater er, at jeg i vægt har tabt 3 kg og smidt 15 cm på kroppen og min fedtprocent er gået ca. 1 procent ned.

Det er ikke de vilde resultater, men jeg er tilfreds og føler mig stærkere end nogensinde før! Og så har jeg jo fået andre mere positive og langsigtede resultater. Jeg har fået lyst til at spise sundt og så vidt muligt undgå, det som min krop ikke kan lide.

Da jeg selv i spejlet kan se, at jeg er blevet mindre og sundere at se på, er min selvtillid blevet højere og kan faktisk lide det jeg ser i spejlet nu. Træningen er blevet mere overskuelig og jeg bliver rent faktisk stærkere dag for dag.

Jeg kan kun snakke positivt om Fortius Fitness, de har gjort mit liv bedre, man føler sig velkommen, og der er ikke noget der er et problem.

Og så kan jeg kun anbefale Mia fra Søborg afd. som træner.

Hun er en af de mest positive mennesker jeg har mødt i mit liv. Hun har hjulpet mig i min kamp mod kiloene og givet min selvtillid et kæmpe boost. Hun skaber rammerne for, at jeg kan yde mit bedste og skubber en i en rigtig retning for at opnå de resultater, man ønsker.

Mia er bestemt en træner, jeg vil anbefale til alle. Det er ikke med min gode vilje jeg skal slippe hende, men hun har heldigvis givet mig alle de redskaber, som jeg skal bruge i at komme videre i mit forløb, så jeg kan finde min vej. Tak!!!!!”

Louise Storch – 30 år, Pædagogmedhjælper, Søborg

Mikkel tabte sig og slap af med rygproblemer

“Mit tøj er pludseligt blevet for stort, og det er rigtig dejligt. Jeg har tidligere lidt under en svag ryg og ofte hold i lænden. Det er fuldstændigt forsvundet nu. Jeg er mere frisk om morgenen. Jeg glæder mig til træning og mine madvaner har ændret sig”*

“Jeg valgte personlig træning, fordi jeg brug for et struktureret forløb for at komme i gang med motion igen. Mit primære mål var at tabe mig og se godt ud i spejlet.

Jeg har tidligere prøvet crossfit og spinning. Crossfit var lidt for hårdt for en utrænet krop og for mange svære tekniske øvelser. Spinning var jeg egentlig glad for, men spinning havde kun fokus på cardio og ikke styrke.

Tidligere trænede jeg ikke et fast antal gange og ugen, og det hændte ikke ofte, at det blev alt for lidt træning og resultaterne udeblev.

Jeg har aldrig prøvet personlig træning før. Jeg har fået lagt et træningsprogram i et fitnesscenter, men det fik jeg ikke fulgt. Personlig træning er ikke billigt, men virker rigtig godt. Det er lige dele ”forkælelse” for kroppen og giver samtidig en utrolig motivation til at gøre noget.

Kombinationen af styrketræning og kostoptimering hos Mia har virket ret godt for mig. Jeg tabte mig i det første forløb omkring 8 kilo på 6 uger og jeg har ikke tal på hvor mange centimeter rundt på kroppen jeg er blevet mindre, men det er ikke få centimeter.

Jeg træner med min hustru, som har tabt 3 kg og 40 cm, og vi har besluttet at tage et forløb til, hvor vi denne gang træner færre gange hos Mia og øger træning på egen hånd. Naturligvis også fordi 6 uger har været en god start, men vi er ikke i mål.

Mit tøj er pludseligt blevet for stort, og det er rigtig dejligt. Jeg har tidligere lidt under en svag ryg og ofte hold i lænden. Det er fuldstændigt forsvundet nu. Jeg er mere frisk om morgenen. Jeg glæder mig til træning og mine madvaner har ændret sig.

Samtidig har den personlige træning medført, at jeg også dyrker motion ved side af træningen.

Det har været helt fantastisk med personlig træning, og Mia er helt fantastisk motiverende. Hun forstår, at støtte og presse på sammen tid. Der er super god stemning i lokalerne.

Det er bare at komme i gang med træningen sammen med Mia. Man bliver forbavset over hvor store forandringer det kan give på relativt kort tid.”

Mikkel Oxfeldt – 43 år, Charlottenlund

Anne tabte sig og blev mere tonet

“Allerede fra tredje træning blev vægtbelastningen øget på flere af øvelserne, jeg har smidt 12 cm i taljen og der er kommet antydninger af muskler på overarmene! Det i den grad motiverende at opleve så store fremskridt og resultater!”*

Kostplan Østerbro

Anne Nordestgaard

“Den britiske forfatter Rudyard Kipling, som blandt andet har skrevet Junglebogen, har en gang sagt “Alt taget i betragtning, er der kun to slags mennesker i verden. Dem der bliver hjemme og dem der ikke gør det”.

Han sagde det om at rejse, og på mange måder kan man sige, at jeg startede på en rejse, da jeg en aften skrev en mail til Fortius Fitness. Min rejse handler om at ændre min livsstil og tabe de ekstra kilo, der gennem årene stille og roligt er taget på.

Jeg tror ikke, jeg er den eneste, der igennem mange år, har betalt abonnement til et fitness center og gang efter gang tænkt ” i morgen går jeg ned og træner” og er så alligevel blevet hjemme…

Konsekvensen har været tydelig: 15 kilo (eller to-tre buksestørrelser) for meget, en elendig kondition og en tvivlsom titel som “Dronningen af Dårlige Undskyldninger”.

Allerede ved opstartsmødet med Mia, havde jeg en god fornemmelse: Her var det mig, og mine mål, der var fokus på, men samtidig var budskabet også tydeligt: Det er din egen indsats, der bliver afgørende for resultatet. Der er ingen lette løsninger eller mirakel træningsøvelser!

Jeg er rigtig glad for at træne med Mia hos Fortius i Søborg; et lille sted, hvor der er “ro” til at fokusere på min træning uden ventetid undervejs.

Min motivation, for at vælge et forløb med en personlig træner, har både været at lære at træne rigtigt (bl.a. på grund af en gammel knæskade) men ikke mindst, at jeg havde behov for “en rygrad” – en der står og venter på mig… Mia har i høj grad leveret begge dele!

Hun har stået der med et smil (og tung rock på anlægget), hun har heppet og “skubbet” og har givet mig en enorm positiv oplevelse med træningen!

Allerede fra tredje træning blev vægtbelastningen øget på flere af øvelserne, jeg har smidt 12 cm i taljen og der er kommet antydninger af muskler på overarmene! Det i den grad motiverende at opleve så store fremskridt og resultater!

Mia har, i den grad, været en fantastisk rejseleder! Min “rygrad” bliver langsomt stærkere, de dårlige undskyldninger bliver færre og min rejse mod de mindre bukser er nu rigtigt på vej (de er allerede købt)!

Takket være Mia, hører jeg ikke længere til i den kategori, der bliver hjemme!”

Anne Nordestgaard – 36 år, Senior Global Brand Manager, Søborg

Pia tabte sig og fik ændret livsstil og træningsvaner

“Startede hos Mia i Søborg og allerede efter 2½ uge sagde målebåndet minus 12 cm om livet!”*

Pia Wessel

Pia Wessel

“Efter at have trænet 3-5 gange om ugen over en periode på ca. 1½ år, fik jeg pludselig en skade og kiloene satte sig meget hurtigt.

Pludselig kunne jeg ikke passe mit tøj mere!

Da jeg havde fået bugt med min skade, manglede jeg inspiration og motivation til at komme i gang med at træne igen. Havde skelet lidt til de personlige trænere man ser i diverse fitnesscentre, men det tiltalte mig ikke at stå midt i en gruppe af muskuløse mænd og forsøge at blive dus med redskaberne.

Jeg søgte mange steder efter noget, som jeg kunne bruge – faldt over Fortius Fitness´ hjemmeside og blev super inspireret af, at høre alle de gode historier.

Startede hos Mia i Søborg og allerede efter 2½ uge sagde målebåndet minus 12 cm om livet!

Mit mål er at kunne smutte i de bukser, som ligger og venter hjemme i skabet, og jeg er overbevist om, at det nok skal lykkes.

Mia har givet mig inspiration og værktøjer til at fortsætte min ændrede livsstil og det er slet ikke svært – tværtimod.

Det er ikke så vigtigt, hvad der står på vægten. Det er mere afgørende, hvilket spejlbillede man ser på hver morgen.

Det har været et super godt forløb, og jeg vil til enhver tid anbefale Mia og Fortius Fitness til andre.”

Pia Wessel – 50 år, Teknisk Assistent, Tune

Helle fik sin ryg, bevægelighed og søvn tilbage

“Før i tiden vågnede jeg hver gang jeg var i gang med at vende mig, da jeg skulle have hjælp til det. Jeg rejser mig fra sengen uden problemer, ryggen føles ikke som kogt spaghetti længere. Og endnu bedre, jeg kan stå og bukke mig ned over sofaen og kysse min kæreste godnat om aftenen. Og så er der røget nogle cm om livet. Skønt!”*

Styrketræning med træner i Kbh

Helle Mie Thomsen

“Jeg var længe om at tage beslutningen om at få mig en personlig træner.

Jeg fik en diskusprolaps i 2012, og har været kastet rundt på diverse “genoptræningshold” som på det bedste, kun lærte mig at strække mine forkrøblede muskler ud.

Ikke nogen større succes.

Jeg havde brug for en, som i bogstavelig forstand ville stå med hænderne på min ryg og holde mig i hånden under øvelserne, og guide mig.

Jeg kiggede flere steder, men ret mange personlige trænere, sender dig et program, og så skal du selv tage ned et sted og træne ud fra det. Det var for tamt.

Så faldt jeg over Fortius Fitness. De fortalte at man kunne træne alene, og der tænkte jeg, at det ville hjælpe mig meget, især på min koncentration. Så jeg skrev til Kasper og fortalte ham, hvordan min ryg var skadet, hvor lang tid jeg havde brugt på nytteløse forløb, og om han ville kunne hjælpe.

Det kunne han. Jeg forklarede ham, at topprioriteten var, at min ryg skal kunne fungere igen, bonussen ville være, at jeg også tabte mig.

Siden 2012, var jeg blevet mere og mere bange for at træne. Jeg blev bedt om at stoppe med at løbe, da det muligvis ville kunne forværre min skade.

Hver gang jeg var i træningscenteret, endte det med at jeg tog for mange kilo i vægt, og jeg så lå på langs i 14 dage efterfølgende, så jeg blev simpelthen bange for at løfte noget… Så man kan sige, at jeg faktisk ikke trænede før, jeg startede hos Fortius Fitness, for jeg turde ikke.

Det tør jeg nu.

Mia er en drøm at have som træner, hun er lige det perfekte match som Kasper gjorde.

Hun har fra starten været ultra opmærksom på min ryg, har passet på den, og faktisk næsten holdt mig i hånden, som jeg håbede og ønskede. Jeg kan for første gang sove på maven om natten, det har jeg ikke kunne siden skaden i 2012, (det lyder fjollet) men jeg sover igennem nu.

Før i tiden vågnede jeg hver gang jeg var i gang med at vende mig, da jeg skulle have hjælp til det. Jeg rejser mig fra sengen uden problemer, ryggen føles ikke som kogt spaghetti længere.

Og endnu bedre, jeg kan stå og bukke mig ned over sofaen og kysse min kæreste godnat om aftenen. Og så er der røget nogle cm om livet. Skønt!

Mia er guld værd for mig, hun har hjulpet mig til, at jeg kan bruge min ryg igen… Jeg har jo kun den.

Er blevet så afhængig af Mias energi, at den bliver svær at slippe, når jeg skal “flyve fra reden”

Helle Mie Thomsen – 34 år, Planlægger i hjemmepleje, Frederiksberg

“Noget af dét der tiltaler mig allermest ved træningsforløbet hos Fortius Fitness er, at det er nemt! Øvelserne er ikke komplicerede – det er kostanvisningerne heller ikke – og så tager det kun 1 time fra jeg kommer, til jeg går”*

Personligt træningsforløb kbh

Heidi Bredberg Petersen

“Jeg valgte Fortius Fitness, fordi jeg over en periode på et halvt år var gået fuldstændig i stå med min løbetræning pga. en skade og derfor var kommet til den erkendelse, at NU blev jeg nødt til at finde på et alternativ, for ellers ville jeg ikke kunne holde vægten nede.

Jeg brugte en formiddag til at finkæmme internettet for inspiration og faldt ad denne vej over FF. Til at begynde med var jeg noget skeptisk, da jeg aldrig rigtigt har følt at et træningscenter var noget for mig, men der var noget ved Fortius Fitness´ hjemmeside der fængede, så jeg udfyldte formularen og sendte den afsted.

Egentlig havde jeg den opfattelse, at dét med en personlig træner nok var lidt for smart til en ”nede på jorden-type” som mig.

Men den tvivl blev manet i jorden, da jeg modtog et imødekommende og nærværende svar på min henvendelse fra teamet bag Fortius Fitness, som desuden kom med et forslag til, hvilken personlig træner der kunne være et godt match til mig på baggrund af min personlige beskrivelse.

Den ”modtagelse” gjorde udslaget, og jeg bestilte tid til en samtale hos Mia, der efterfølgende blev min personlige træner.

Noget af dét der tiltaler mig allermest ved træningsforløbet hos Fortius Fitness er, at det er nemt! Øvelserne er ikke komplicerede – det er kostanvisningerne heller ikke – og så tager det kun 1 time fra jeg kommer, til jeg går.

Og selv om det føles nemt, så giver øvelserne virkelig sved på panden og følelsen af, at jeg har brugt min krop effektivt, når jeg er færdig med træningen.

I skrivende stund har jeg netop afsluttet grundforløbet.

Med Mia som personlig træner har jeg hele vejen igennem følt mig i professionelle hænder. Desuden har jeg sideløbende med træningen nydt godt af hendes mange gode fif på nemme og velsmagende opskrifter til brug i hverdagen.

Så alt i alt kan jeg på det varmeste anbefale dig et træningsforløb hos Mia.

Jeg har tabt 32 cm og føler, at jeg er blevet guidet godt på vej til en motions- og livsstilsændring der virker realistisk – også i det lange løb.”

Heidi Bredberg Petersen – 41 år, Dyrlægestuderende, Brønshøj

Mette genvandt styrken og fik styr på kosten og træner nu stort set på egen hånd

“Mia har fra starten troet på mig – mere end jeg selv har faktisk, og det har bl.a. betydet, at jeg nu både dødløfter og laver squats med en vægtstang, og laver planke med en vægtskive på ryggen! Dét havde jeg seriøst aldrig troet, at jeg ville blive i stand til. Jeg har også fået masser af gode råd til min kost, og har opnået både vægttab og tab af cm undervejs”*

Mette Nørbjerg

“Jeg valgte at kontakte Fortius Fitness efter at have modtaget deres nyhedsbrev i nogle måneder. Jeg havde modtaget nyhedsbreve fra flere personlige trænere, men der var noget, der var anderledes her, for Fortius Fitness nyhedsbreve var ikke fyldt med salgsgejl. I stedet fik jeg meget konkrete forklaringer på, hvorfor jeg muligvis ikke havde opnået de resultater, som jeg gerne ville, og hvad der efter deres opfattelse skulle til.

Jeg har i mine yngre dage været meget slank, men efter en graviditet for tyve år siden, kom jeg aldrig rigtigt af med de overskydende kilo igen, og da jeg havde været vant til at spise, som jeg havde lyst til uden at tage på, var det svært at ændre vaner. Og efterhånden var jeg bare SÅ træt af at se mig selv i spejlet med alt for meget fedt på maven! Så jeg tog en beslutning og kontaktede Fortius Fitness, og bad om at komme til at træne med Mia, da der bare var noget ved hendes billede, der appellerede til mig.

Jeg er glad for mad, og havde (har) møgsvært ved at sige nej til god mad, kage og snacks. Jeg ved egentlig godt, hvad der er sundt/usundt og hvordan jeg bør spise, hvis jeg vil tabe mig, men derfra og så til at gøre det, der er et stykke vej for mig. Jeg har i perioder været restriktiv med min mad, men jeg har svært ved at holde det i længden, så før eller siden ”ryger jeg i igen” og spiser både for meget og forkert.

Før jeg begyndte mit forløb hos Mia, trænede jeg 2-3 gange om ugen på det, jeg kalder ”mande-måden”: Arme og bryst den ene dag, så et par dages pause, og så ben og ryg, pause et par dage igen og så forfra. Så jeg synes jo egentlig, at jeg gjorde noget – det havde bare ikke den store effekt på hverken vægt eller udseende. Jeg har forresten også en gang tilmeldt mig et seks ugers gruppeforløb i et fitnesscenter, dog uden nogen som helst effekt!

Jeg kan allerede (efter fem uger) SE forandringerne på min krop. Mine arme og ben er blevet mere tonede, og min mave (lidt) mindre. Har ikke været i gang så længe, og jeg har ikke travlt, så jeg er meget tilfreds med mine resultater indtil videre. Jeg har også mere energi, og føler mig meget stærkere!

Mit forløb hos Mia er uden tvivl noget af det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv! Og jeg kommer også til at fortsætte udover dette forløb, da jeg har brug for at blive holdt til ilden. Jeg træner lige nu en gang hver 2. uge med Mia og derudover to gange om ugen selv i fitnesscenter. Når mit første forløb er afsluttet, har vi aftalt at jeg træner tre gange om ugen selv og en gang om måneden med Mia.

Mia er en superdygtig træner, og hun er et rigtigt dejligt menneske. Jeg følte mig fra starten både velkommen og i gode hænder, og jeg har hele vejen igennem forløbet følt, at jeg gjorde fremskridt og var godt på vej! Mia har fra starten troet på mig – mere end jeg selv har faktisk, og det har bl.a. betydet, at jeg nu både dødløfter og laver squats med en vægtstang, og laver planke med en vægtskive på ryggen! Dét havde jeg seriøst aldrig troet, at jeg ville blive i stand til. Jeg har også fået masser af gode råd til min kost, og har opnået både vægttab og tab af cm undervejs. Centret i Søborg er lille og hyggeligt, og der er alt, hvad der skal være af vægte og udstyr – og så er der fine badefaciliteter!

Jeg kan kun give Mia og Fortius Fitness mine allervarmeste anbefalinger, så hvis du overvejer at bruge dem (og det gør du jo nok, siden du læser dette J) så gør det! De er hver en krone værd!”

Mette Nørbjerg – 51 år, Selvstændig Yogalærer, Frederiksberg C

Mette fik selvtilliden igen og blev gladere for sin krop

“Det har givet mit et enormt overskud i hverdagen, at jeg ikke skal bekymre mig om, hvordan jeg ser ud hele tiden, og at jeg nu kan begynde at arbejde med min psyke og lære at elske mig selv og den krop, jeg nu har kæmpet mig til”*

personlig træner og kostvejleder

Mette Munk Wiinberg

“Mit navn er Mette Munk Wiinberg, jeg er 20 år gammel, jeg bor i Søborg og arbejder til dagligt i en dag institution.

Jeg valgte at kontakte Fortius Fitness, fordi jeg var nået til et sted i mit liv, hvor jeg kunne vælge at ødelægge min krop, mit selvværd og selvtillid, eller jeg kunne gøre noget for at stoppe den onde cirke,l jeg var kommet ind i. Så jeg kontaktede dem i håb om at få en sund livstil og et gladere jeg.

Inden jeg kontaktede Fortius Fitness havde jeg taget 7-8 kg på, på et halvt år, og jeg var blevet mere indelukket og mere usikker på mig selv end nogensinde. Jeg dækkede mig til med sort tøj og store bluser, der skulle dække det hele.

Jeg gik ikke så meget op i, hvad jeg spiste, fordi jeg følte at det ingen forskel ville gøre om jeg spiste et stykke kage, eller en gulerod. Jeg bevægede mig ikke meget, udover arbejdet, fordi jeg ikke orkede, og hvis jeg skulle ned i det lokale fitness center, følte jeg bare at alle de andre kiggede på og tænkte, at jeg nok var gået forkert.

Jeg var bange for hvad folk tænkte, så jeg blev helst hjemme.

Jeg har altid undgået situationer, hvor jeg skulle vise min krop, og til sidst blev det selv over for familien og mine nære veninder. Så jeg besluttede til sidst at dette problem, skulle jeg havde hjælp til, og da min familie har prøvet nogle forsøg uden held, tænkte jeg at prøve med en professionel.

Jeg skrev en mail til Fortius Fitness, men havde ikke forventet et så hurtigt svar. Dagen efter blev jeg kontaktet af Mia, som skulle være min træner, og vi aftalte en dag til en opstartssamtale.

Så der gik det hele for alvor i gang, og jeg besluttede, at det ikke kun træningen der skulle i gang, jeg skulle også ændre min kost. Så jeg besluttede at ændre hele min livstil med hjælp fra Mia.

Allerede efter vores første træningstime fik jeg blod på tanden og tænkte, at det her er noget jeg skal forsætte med. Jeg glædede mig til hver træningstime, fordi jeg skulle bruge min krop, som jeg ikke anede, jeg kunne, og jeg vidste, at selvom det var hårdt, så var det sjovt.

Da mit forløb med Mia sluttede, og jeg skulle træne på egen hånd, var det en kæmpe udfordring at komme ned i det lokale fitnesscenter, men jeg havde heldigvis en god ven at tage med de første par gange. Men det var stadig svært at komme afsted og få det gjort, når jeg vidste, at Mia ikke var der til at sparke mig i gang og få kæmpet mig igennem det. Men jeg gjorde det, og tænkte tit på, hvad Mia havde lært mig, og hvad hun altid sagde til mig for at få mig i gang.

Det hjalp en hel del.

Nu er løber jeg et par gange om ugen eller powerwalker, og jeg elsker det. Bruger det som et frirum efter en lang eller stresset dag. Jeg er startet til boksetræning en gang om ugen. Også styrketræner jeg også et par gange, ofte efter en løbe tur/powerwalk.

Da det stadig er en udfordring for mig at komme ned til det lokale fitness center, har jeg købt en masse redskaber, som jeg kan bruge hjemme til min styrketræning, og det fungerer rigtig godt for mig, og på den måde er det nemmere at få det gjort.

Da jeg startede mit forløb i maj måned vejede jeg 81kg, og er nu nede på 68kg. 7 måneder efter.

Min krop har været igennem en kæmpe forandring på kort tid, og har derfor resulteret i, at jeg har lidt af hår tab, søvnløs hed og uren hud, fordi den har været stresset. Dette er dog ved at være ovre igen og jeg er ved at få min energi tilbage.

Jeg er blevet mere bevidst om at passe på min krop, og tænker mig om, inden jeg spiser et stykke kage, hvilket jeg ikke ville havde gjort før i tiden. Jeg er blevet gladere for at gå ud og møde nye mennesker. Jeg kan klæde mig i stamme bluser, uden at jeg tænker over, om jeg har en lille delle på maven. Og jeg er langsomt begyndt at acceptere min krop og udseende.

Det har givet mit et enormt overskud i hverdagen, at jeg ikke skal bekymre mig om, hvordan jeg ser ud hele tiden, og at jeg nu kan begynde at arbejde med min psyke og lære at elske mig selv og den krop, jeg nu har kæmpet mig til.

Det har været hårdt, og jeg har tit haft lyst til at give op, men nu er det en rejse der har gjort mig stærkere som person, og det er første gang i mit liv jeg har kæmpet så hårdt for at opnå MIT mål. Mit mål om at blive sund, stærk og glad. Der er stadig et stykke vej, men jeg er tættere på end jeg nogensinde havde turdet drømme om.

At starte på forløbet var den bedste beslutning jeg kunne tage.

Og jeg kan helt klart anbefale Mia som personlig træner. Det har været et forløb, hvor jeg har lært rigtig meget og samtidig haft det sjovt. Jeg er hende evig taknemlig for den hjælp, hun har givet mig, og hjulpet mig godt videre derfra.”

Mette Munk Wiinberg – 20 år, Pædagog, Søborg

Per reducerede sin fedtprocent fra 33 til 29

“Træningen hos Mia har gjort, at jeg nu – med glæde – styrketræner tre gange om ugen, samtidigt med, at jeg nu har fået mod på at supplere med løb og cykling”*

Østerbro

Per Geisler Hansen

“Jeg er en mand 61, som gennem de senere år blot oplevede vægten krybe lige så langsom op til et alt for højt niveau.

Min vægt gjorde, at jeg følte mig for tung til at løbetræne og det med at komme fitnesscentret skete bare ikke. Jeg trængte simpelthen til en, der kunne hjælpe mig med at få skabt en god rutine om vedholdende træning, og det var derfor jeg meldte mig hos Fortius Fitness og Mia.

Mia har været en rigtig god støtte for i forløbet – støttende og stadig udfordrende. Træningen hos Mia har gjort, at jeg nu – med glæde – styrketræner tre gange om ugen, samtidigt med, at jeg nu har fået mod på at supplere med løb og cykling.

I træningsforløbet hos Mia tabte jeg 4 kg og reducerede min fedtprocent fra 33 til 29, så jeg er på vej i den rigtige retning. Jeg har væsentlig mere energi og kan klart mærke, at kroppen er strammet mere op.

Jeg har været meget glad for at have Mia som træner, og kan varmt anbefale Mia. Hun er professionel og samtidig meget nem at tale med. Nu tager jeg en tørn alene, men kommer sikkert til at tage en time i ny og næ hos Mia.”

Per Geisler Hansen – 61 år, Direktør, Birkerød

Dorthe og Michael tabte hver 6 kg rent fedt og adskillige cm

“Vi har henholdsvis tabt 28,5 og 24 cm og er nu meget tæt på at komme i kategorien: normal fedtprocent. Vi er sikre på, at det ikke bliver et problem at fortsætte træning 2-3 gange om ugen fremover. Dette er helt i modsætning til de motionsformer, vi tidligere har forsøgt os med, bl.a. løb og spinning”*

Dorthe Stormly

Dorthe Stormly

“Min mand og jeg opdagede Fortius Fitness via Facebook. Vi havde længe tænkt på, om personlig træning var en god mulighed for at komme i gang med at træne og opnå vægttab.

Min mand, Michael 56 år, og jeg, Dorthe 52 år, havde for meget fedt på kroppen. Vi ønskede os også en stærkere krop.

Efter nogen ventetid kom vi til introduktionssamtale og besluttede os derefter at starte et forløb med 14 træningssessioner med Mia som træner.

Vi valgte at træne som par og har sammen med Mia planlagt forløbet til at strække sig over 2 mdr., hvilket passede os bedst.

Derved kunne vi langsomt overgå til træning i vores eget fitnesscenter. Det synes vi begge har været ideelt.

Vi fik gennemgået nogle i virkeligheden, simple træningsøvelser, hvor styrken blev øget hver eller hver anden gang.

Mia har, med sin rolige fremtoning, formået at få presset os til at kunne øge vores styrke ved træningen i hele forløbet.

Det mest overraskende for os ved vores første fedtmåling var, at vi begge lå i fedtprocent kategorien: svært overvægtig.

Det har været inspirerende at vide, at vi ca. hver 14 dag ville få målt vores fedtprocent, og det har i den grad været med til at holde motivationen oppe.

Det har været en succes oplevelse at se, hvad 2 mdr. kan gøre. Er blevet overbevist om at der stille og roligt kan tillægges yderligere vægt på øvelserne, hvilket i starten syntes uopnåeligt.

Vi har henholdsvis tabt 28,5 og 24 cm og er nu meget tæt på at komme i kategorien: normal fedtprocent. Vi har begge tabt 6 kg fedt.

Vi er gennem vores forløb, kommet til at holde af vægttræning. Den gode følelse man får i kroppen, når musklerne er brugt, er skøn.

Vi er sikre på, at det ikke bliver et problem at fortsætte træning 2-3 gange om ugen fremover. Dette er helt i modsætning til de motionsformer, vi tidligere har forsøgt os med, bl.a. løb og spinning.

Det er klart bedre at træne i Fortius Fitness end vores eget center. Der er ro og ingen ventetid, samt at Mia venter os med et smil.

Vi kan varmt anbefale Mia som personlig træner.”

Dorthe Stormly – 52 år, Sygeplejerske og Michael Pedersen – 56 år, Hvidovre

Rikke fik hjælp til at komme tilbage i form efter to graviditeter

“Jeg gik ind til træningen med et fokus på at få styrken tilbage i koppen, men kom ud med både vægttab og en helt ny tilgang til kost”*

Rikke Anker Haugaard

“Mit mål med at komme til Fortius Fitness var at kick-starte min træning igen. Efter to fødsler, en svækket core og manglende motivation til at prioritere træning, så havde jeg brug for hjælp til at komme godt i gang. Den sidste graviditet havde slidt en del på kroppen og jeg var der, hvor jeg ikke en gang kunne støvsuge eller gå en tur uden smerter i både lænd og bækken bagefter.

Jeg gik ind til træningen med et fokus på at få styrken tilbage i koppen, men kom ud med både vægttab og en helt ny tilgang til kost. Jeg har tidligere været i kontakt med andre personlige trænere, men jeg har haft svært ved at finde en træner som kunne ’møde mig’ i mit udgangspunkt.

Mia har været fantastisk god til netop det – at tage udgangspunkt i min hverdag, uden en masse trænings- og kostprædikater. Mia har formået at motivere, ikke kun til træning, men også en øget kost-bevidsthed. Ikke en eneste gang hvor jeg har haft en træningstime om morgenen, har jeg tænkt: ”jeg orker ikke træning i dag”. Det har været ekstremt lærerigt, sjovt og fyldt med resultater på både styrke, vægt, energi og motivation til selv at fortsætte de gode vaner.

Jeg kan varmt anbefale et træningsforløb med Fortius Fitness og Mia!”

Rikke Anker Haugaard – 37 år, Proceskonsulent, Kongens Lyngby

Natascha fik lagt anoreksien bag sig og blev glad for sit spejlbillede

“Nu ser jeg ikke længere et barn i spejlet, men en slank, veltrænet kvinde, der ELSKER tilværelsen! Jeg ville ønske for alle, at de gav sig selv den gave, det er at gennemgå et forløb hos en personlig træner som Mia. Det er en investering i livet selv”*

Natascha

Natascha Fuglebjerg

“Som ung 13. årig udviklede jeg et forvrænget forhold til mad, træning og min krop. Jeg begyndte at spise mindre og mindre og fandt til min misforståede glæde ud af, at jeg kunne kontrollere min vægt gennem mad og træning. I en tid hvor alt virkede rodet i mit liv, fandt jeg ro i det, der hurtigt udviklede sig til anoreksi.

Men efter mange år i anoreksiens vold, lignede min 22-årlige krop ikke en ung kvindes, men et barns og jeg var led og ked af den. Når jeg så mig i spejlet mindede den mig konstant om den kamp, jeg har måttet kæmpe mod anoreksien.

Den atletiske krop, jeg havde som elitesvømmer, var væk, og uanset hvor mange løbeture jeg løb og øvelser jeg lavede på stuegulvet, forblev den tynd og mager at se på.

Jeg ønskede at opbygge muskler, tage på på den sunde måde og forme en smuk, muskuløs og stærk krop, men havde ikke selv de nødvendige kundskaber.

Derfor søgte jeg en personlig træner, til at give mig indsigt i styrketræningens verden. En verden, der, trods et liv fyldt med svømning, taekwondo, løb, dans og andet træning, var mig ukendt.

Efter lang tids søgen blandt al verdens trænere, der lovede at jeg kunne ”tabe mig X antal kg på få uger”, fandt jeg Fortius Fitness. Jeg læste tidligere klienters rosende ord og kontaktede dernæst Fortius Fitness.

Straks tilbød de mig et forløb hos Mia, som, ligesom jeg, ikke startede med at styrketræne for at tabe sig, men fordi hun ønskede at forme sin ellers slanke krop.

Jeg blevet taget super godt imod og Mia var øjeblikkeligt klar på opgaven – at give mig de nødvendige redskaber til at kunne styrketræne og spise korrekt, med det formål at bygge muskler.

Appetitten kom i takt med at træningen påbegyndte, og jeg mærkede hurtigt ændringer i form af større glæde, positivitet, bedre søvn og mere energi.

Jeg fik det 200x bedre og Mia var FANTASTISK til at motivere og lytte, hvis der var noget, jeg havde brug for at få talt om. Allerede efter få uger var mine overarme synligt større og styrken fulgte med. Fremskridtene var markante og sås efter få træningspas.

Ligeledes var det skønt, at der ikke blev set skævt til mig trods min forhistorie og mit magre udseende. Jeg blev accepteret og hjulpet med udgangspunkt i det sted, jeg nu engang var i mit liv.

Mit forløb hos Fortius Fitness med Mia har været skelsættende.

Jeg har fået mod på livet, lagt sygdommen bag mig og er blevet glad og positiv.

Nu ser jeg ikke længere et barn i spejlet, men en slank, veltrænet kvinde, der ELSKER tilværelsen!

Jeg ville ønske for alle, at de gav sig selv den gave, det er at gennemgå et forløb hos en personlig træner som Mia. Det er en investering i livet selv!”

Natascha Fuglebjerg – 22 år, Medicinstuderende, Søborg

Sarah tabte 3 kilo og smed 18 centimeter

“Efter forløbet har jeg haft langt mere energi og motivation til træning. Jeg synes det har været super fedt, at jeg har et program at følge i træningscentret, så jeg har en klar plan for hvilke øvelser jeg skal lave – og jeg ved hvordan de teknisk skal laves. Det har været virkelig godt for motivationen og gjort, at jeg har holdt fast i træningen, og ikke længere synes, at det er så farligt at være i frivægtsområdet sammen med de pumpede fyre :)”*

Sarah

Sarah Andreasen

“Jeg har trænet on/off i mange år i diverse fitness centre, men aldrig rigtig opnået de resultater jeg gerne ville have, og dermed har jeg haft svært at holde motivationen. Og kostmæssigt var jeg heller ikke on track. Derfor var vægten også røget et godt stykke i vejret, og jeg havde det ikke længere godt med min krop og var begyndt at gå i løst tøj for at skjule mine former.

Da jeg læste om Fortius Fitness, syntes jeg, at det for det første at lød som en god måde at træne på. Jeg har altid godt kunne lide at styrketræne, men har været usikker på hvilke øvelser, der var bedst at lave og hvordan træningssæt skulle sammensættes, så det tiltalte mig meget, at det er 6 ”simple” øvelser. Derudover kunne jeg rigtig godt lide, at principperne i kosten også var realistiske, så det også er til at leve med på sigt.

Mit ønske med forløbet var derfor selvfølgelig et vægttab, men også at få et forløb, der kunne give mig nogle gode vaner, principper og ikke mindst motivation jeg kunne leve efter – også efter forløbet er slut. Og det har jeg fået.

Inden jeg startede, har jeg trænet både styrke- og cardiotræning on/off de sidste mange år. I nogle perioder kunne jeg træne 3-4 gange om ugen, mens jeg i andre perioder slet ikke kunne slæbe mig af sted.

Kostmæssigt svingede det også rigtig meget. Jeg kender godt til sunde kostprincipper, da jeg for nogle år siden har gået hos en diætist – men selvom jeg har den kostplan liggende, så kunne jeg bare ikke finde motivationen til at spise efter den. Så jeg havde brug for et kærlig spark i røven, til at få startet de gode vaner.

Jeg har ikke haft et forløb med en personlig træner før, men diætisten fungerede godt, mens forløbet stod på. Det var dog svært at finde motivationen til at spise efter den plan, da jeg stod på egen ben. Dette var også én af grundene til at jeg valgte Fortius, nemlig at det var en kombination af både træning og kost.

På det forløb jeg har været igennem har jeg tabt ca. 3 kilo, nedsat min fedtprocent med 3 procent og smidt 18 centimeter fordelt på kroppen. Derudover har jeg i gennemsnit fordoblet vægten på alle øvelserne siden jeg startede.

Efter forløbet har jeg haft langt mere energi og motivation til træning. Jeg synes det har været super fedt, at jeg har et program at følge i træningscentret, så jeg har en klar plan for hvilke øvelser jeg skal lave – og jeg ved hvordan de teknisk skal laves. Det har været virkelig godt for motivationen og gjort, at jeg har holdt fast i træningen, og ikke længere synes, at det er så farligt at være i frivægtsområdet sammen med de pumpede fyre.

Hele forløbet har været rigtig godt – og helt sikkert noget jeg vil anbefale til alle. En god kombination af kost og træning, kompetent træner og med gode redskaber som opskrifter og facebookgruppe til at understøtte de gode vaner i hverdagen mellem træning.

Jeg vil helt sikkert anbefale Mia som personlig træner! Hun har på en virkelig god og tryg måde rykket mine grænser og fået mig til at lave øvelser og løftet vægte, jeg aldrig ville have troet jeg kunne. Hun har været rigtig god både som motivator og som sparringspartner, og hele forløbet har været super fedt. Og udover at hun har skabt resultater med mig, har jeg glædet mig til at komme til træning hver gang – hvilket 100% er Mias fortjeneste :)”

Sarah Andreasen – 30 år, In-store Manager, København

Penny tabte sig og har nu færre gigtsmerter

“Jeg har genvundet så meget energi i hverdagen, er begyndt at lide min krop, og kan endelig passe noget af mit tøj fra for 3 år siden. Appelsinhuden er forsvundet fra mine lår igen. Jeg har tabt 5,7 kilo på halvanden måned. 21 cm er røget af min mave, og min fedtprocent er tæt på “normal” nu. Men det alle vigtigste er… Jeg går meget bedre, har mindre ondt i mit knæ og er den glade kvinde, jeg plejede at være, igen”*

“Jeg har gigt i mit højre knæ, som er blevet værre henover de sidste 3 år.

Det har betydet, at jeg motionerer mindre og mindre.

Jeg plejede at spinne på motionscykel i en time, 2 – 3 gange om ugen. Mange år forinden gik jeg også til holdtræning i “Body Pump” en gang imellem.

I forbindelse med min gigt, kunne jeg til sidst ikke stå op på cyklen, og klare intervaltræning. Derfor fik jeg ikke længere så meget ud af spinning.

Lysten forsvandt, jeg tog cirka 12 kilo på, og blev faktisk lidt deprimeret.

Et forløb hos en fysioterapeut, målrettet mod at styrke musklerne rundt om mit knæ, gav ikke de resultater jeg havde håbet.

Selvfølgelig gjorde det ikke det: At træne det ene ben giver ikke en slankere, tonet krop, så man kan være i det tøj man tidligere kunne passe. Jeg sad på en motionscykel to gange om ugen à 30 minutter, stod op og ned fra en stol, og lavede øvelser med en elastik.

I sommers nåede jeg til et punkt, hvor jeg vidste at der skulle mere til.

Jeg var dog ikke sikker på, at jeg kunne finde motivationen denne gang, selvom jeg før har tabt mig ved at gå til regelmæssigt holdtræning, skære ned på kulhydrater og strege alkohol og søde sager fra min kost.

Jeg snakkede med en god veninde, som spurgte om jeg havde overvejet en personlig træner.

Det havde jeg ikke.

Så jeg gik på nettet og fandt Fortius Fitness.

Jeres koncept lød så godt. Simple øvelser kombineret med en kostvejledning. Ja, det er dyrt, men alle pengene værd.

Jeg har altid været en smule bange for fitness-maskiner i et center, og jeg troede ikke jeg kunne magte vægttræning med et dårligt knæ.

Men Mia har vist mig, at jeg sagtens kan, jeg skal bare lytte til min krop.

Hun tog meget hensyn og spurgte ind til, hvordan mit knæ havde det. Det er så nemt at komme ind i en rutine med øvelser, og jeg blev slet ikke forvirret, som jeg ellers havde frygtet.

Jeg kan også virkelig godt lide, at det er ikke kompliceret at følge kostplanen.

Der er masser af muligheder for spændende, smagfulde måltider til hverdag, og det er super, at man får serveret nogle opskrifter fra dag 1.

I øvrigt føler jeg ikke, at jeg er en kedelig person at være sammen med, da det er helt OK at synde lidt, når man er ude.

Jeg ser frem til at lave planke, som var grænseoverskridende de første par uger, og jeg savnede at være til træning da jeg var ude at rejse i en uge.

Jeg har genvundet så meget energi i hverdagen, er begyndt at lide min krop, og kan endelig passe noget af mit tøj fra for 3 år siden.

Appelsinhuden er forsvundet fra mine lår igen.

Jeg har tabt 5,7 kilo på halvanden måned. 21 cm er røget af min mave, og min fedtprocent er tæt på “normal” nu.

Men det alle vigtigste er… Jeg går meget bedre, har mindre ondt i mit knæ og er den glade kvinde, jeg plejede at være, igen.

Bare aftal en snak med Mia – hun skal nok få dig i gang med en fantastisk effektiv rejse til at ændre dit liv, og du vil have det så hyggeligt på vejen.”

Penny Schmith – 57 år, Partner and Office Manager, Kgs. Lyngby

Annette fik styrke, selvtillid og rank ryg

“Træningen har givet mig så meget mere end bare vægttab og muskler. Har ikke været syg (ikke at jeg var meget syg), føler mig stærk og går med rank ryg i dag, hvor jeg nok før helst krøb langs panelet i fitnesscentret. Jeg er glad og energien er langt højere, end den var før”*

anette s

Annette Sørensen

“Mine ønsker for forløbet var at blive mere fit.

At få smidt de overflødige kilo som var kommet på lidt efter lidt og pludselig var de 10 kilo for meget.

Var på ingen måde tilfreds med mig selv og min krop. Jeg vidste at jeg havde behov for et ordentligt spark bagi.

Var til samtale med Mia i december 2016.

Hun forstod med det samme, hvor jeg var trænings- og kostmæssigt.

Vidste jo godt, at jeg nok snackede lidt for meget om aftenen ?.

Jeg var slet ikke i tvivl om, at hun var den rette til at hjælpe mig.

Startede op slut januar 2017 med træning 3 gange om ugen, for jeg havde et stort behov for at se resultat hurtigt for ikke at miste modet.

Har før gået i fitnesscentret dog uden helt at vide, hvad jeg foretog mig, men nu fik jeg forståelse for, hvad jeg skulle lave, hvilke vægte jeg skulle bruge, og hvordan jeg kunne forbygge skader.

Det var super hårdt, da jeg aldrig har trænet med vægte før, så jeg var konstant øm, men på den gode måde.

Kosten var let at gennemskue, gudskelov var det ikke en kostplan, der skulle spises efter, for så tror jeg at filmen var knækket for mig. Og det, at der ikke er noget som er ”forbudt”, er godt for ens samvittighed, for hvem kan ikke lide en flødebolle ?.

Efter et forløb var jeg på ingen måde klar til at slippe Mia og hende guiden, så jeg købte et forløb mere, hvor jeg dog kun kom 2 gange om ugen, og så trænede jeg selv ved siden af, og det var så fedt første gang, jeg stod i det lokale fitnesscenter, og så vidste jeg lige, hvad jeg skulle fra A-Z.

Jeg kan lide at træne nu, det havde jeg så ikke lige set komme ?.

Tredje forløb købte jeg, for selvom jeg godt ved, hvad jeg skal, så giver det bare noget ekstra for mig lige at have Mia med på min side, selvom det kun er 1 gang hver ca. tredje uge.

Hun guider mg, hun roser og ikke mindst presser mig.

Og at tage før- og efterbilleder er noget af det bedste, når man føler at det hele er gået i stå, for man skal jo huske at muskler også vejer, og det glemte jeg ofte.

Træningen har givet mig så meget mere end bare vægttab og muskler.

Har ikke været syg (ikke at jeg var meget syg), føler mig stærk og går med rank ryg i dag, hvor jeg nok før helst krøb langs panelet i fitnesscentret.

Jeg er glad og energien er langt højere, end den var før.

Kan kun anbefale Mia til andre, hendes forståelse for at få guidet en det rigtige sted hen har været guld værd for mig.”

Annette Sørensen – 50 år, Rødovre

Kirstine blev hjulpet til at få styr på styrketræningen og fik styrke og energi tilbage

“Under Mias kyndige ledelse har jeg nået mit mål om at få meget mere styrke tilbage i kroppen og den energi tilbage i hverdagen, der skaber overskud”*

Kirstine Hindhede

“Det føles som stor luksus at få Mia som personlig træner, og jeg har glædet mig til samtlige træninger i forløbet.

Under Mias kyndige ledelse har jeg nået mit mål om at få meget mere styrke tilbage i kroppen og den energi tilbage i hverdagen, der skaber overskud.

Jeg havde brug for støtte til at blive selvkørende og sikker i min styrketræning, og Mia tog mig gennem en personlig og faglig rejse. Igennem forløbet fik Mia mig til at bryde med mine normale vaner og forestillinger om, hvordan styrketræning bør være og hvad der er muligt.

Mia er en knivskarp, sød og en personlig mentor. Efter to forløb står jeg tilbage med en a-ha oplevelse om, at jeg kan mere end jeg havde troet, og at styrketræning er sjovt og meningsfuldt.

Jeg kan absolut anbefale Mia som personlig træner.”

Kirstine Hindhede – 48 år, Gymnasielærer, Søborg

Iben øgede sin muskelmasse med ca. 1,5 kg på 6 uger og blev klar til at fortsætte på egen hånd

“Mht. resultater, så føler jeg mig stærkere og lettere/mere ”affjedret”. Og mine lår er blevet pænere”*

Iben

“Jeg kan godt lide at træne og er vant til at bruge min krop. Jeg har født tre børn og har et aktivt liv, der gør mig glad, men jeg ville gerne tilbage i topform efter barn nummer tre.

Jeg var godt i gang med vægttræning, men turde ikke at udfordre mig selv med (endnu) tungere vægte, fordi jeg ikke ville risikere skader, da jeg så måske skulle undvære at træne. For mig er det vigtigt at vide, at min teknik er i orden, så jeg ikke skader min krop, men kun gør den godt og får det fulde udbytte ud af øvelserne.

Så jeg havde brug for et par dygtige øjne, som kunne guide mig. Og det fik jeg i Mia. Jeg har taget et 6-ugers forløb med 1 træning om ugen med Mia (og 2 gange ugentligt alene).

Jeg kan godt lide at skifte mellem træningsformer, så det bliver ved med at være sjovt, og så er det en naturlig følge, at jeg skal have eksperthjælp i ny og næ. Jeg har ikke brug for motivationen fra en træner, fordi jeg elsker at bruge min krop, så det var egentlig overraskende, hvor rart det var at have Mia ”med” til træning.

Hun er utroligt sød og hyggelig – og så har hun gode idéer til kost/velvære. Hun har været rigtig god til at vise mig, hvor meget jeg egentlig kan løfte og hvordan jeg skal sørge for progression i min træning uden at få skader – samtidig med, at hun har forstået, at jeg ikke vil se alt for stærk ud 

Mht. resultater, så føler jeg mig stærkere og lettere/mere ”affjedret”, selvom jeg ikke har tabt specielt meget i kilo. Jeg er svundet lidt ind, men det vigtigste, som også var mit udgangspunkt, er, at jeg føler mig totalt klar til at løfte videre alene. Og så er mine lår blevet pænere  På 6 uger har jeg forøget min muskelmasse med ca. 1,5 kilo og har tabt ca. 14 cm i omkreds fordelt over hele kroppen.

Det har været et rigtig fint forløb, og jeg kan varmt anbefale Fortius Fitness og Mia – både fordi hun er dygtig, men også fordi hun er helt vildt rar at være sammen med.”

Iben – 42 år, København

Andreas og Camilla har begge oplevet en øget styrke og har fået betydeligt mere energi i hverdagen

“Når vi ser os selv i spejlet er resultaterne tydelige og det har hjulpet meget på motivationen at man kan se fremskridt”*

“Vi valgte Fortius Fitness, da vi ledte efter en personlig træner, som kunne hjælpe os begge to med teknikker og inspiration til både træning og kost, og her lød Fortius Fitness lovende. Målet for os begge har været øget styrke og stram op og for Andreas at tabe sig.

Camilla Schiøtte Andersen

Camilla var især interesseret i at finde en træner, som kunne inspirere hende til at begynde at træne, og her passede Mias beskrivelse godt.

Andreas havde nogen erfaring med styrketræning i forvejen, men har manglet viden og teknik for at være sikker i et træningscenter samt kontinuitet i styrketræningen.

Andreas spiller håndbold 2-3 x ugentligt og fodbold 1 x ugentligt, men dette har ikke givet de ønskede resultater om vægttab og større muskelmasse.

Andreas Bjerg Christensen

Camilla har periodisk gået til hold i Fitness World, men kom aldrig ind i en god rytme og havde ikke nogen erfaring med styrketræning.

Vi har flere gange prøvet at spise sundere og lave madplan med det vi ”troede” var rigtigt, men ikke noget der har holdt eller givet ønskede resultater. Vi har dog været klar over kostens store betydning for vægttab og sund livstil, men har manglet viden for at kunne gøre dette rigtigt.

Målet har for os begge to været at få mere energi i hverdagen og få et skub i den rigtige retning ift. nogle gode trænings -og spisevaner, og det har vi opnået.

Det er nemt at leve efter Fortius Fitness principperne og da det for Camilla ikke har været målet at tabe sig, har Mia været helt fantastisk til at kunne hjælpe med inspiration til en mere proteinrigkost og til hurtige mellemmåltider i en travl hverdag.

Det har været en stor øjenåbner for Camilla at styrketræning kan gøre så stor en forskel og det er en god motivationsfaktor gradvist at mærke man bliver stærkere når kiloene på vægtstangen øges.

Andreas har både opnået sit ønsket vægttab og en øget muskelmasse. Vi har begge to fundet glæden ved at træne igen og kostprincipperne er blevet en del af vores hverdag efter forløbet med Mia.

Vi har fået meget mere energi i hverdagen og kan tydeligt mærke at vi er blevet stærkere. Når vi ser os selv i spejlet er resultaterne også tydelige og det har hjulpet meget på motivationen at man kan se fremskridt.

For Camilla har det især været en øget muskelmasse, som har gjort en positiv forskel i hendes daglige arbejde som sygeplejerske, da hun før dette forløb ofte, døjede med ondt i ryggen, som nu helt er forsvundet.

Forløbet med Mia har været helt fantastisk og med en høj grad af fleksibilitet. Kostprincipperne er lette at følge og gøre til en del af hverdagen. Øvelserne har været simple, med mulighed for tillæg af øvelser til vores individuelle behov, her har Andreas fået ekstra øvelser til armene og Camilla til ryggen.

Vi kommer hele kroppen igennem på kort tid, hvilket har betydet meget i en travl hverdag. Desuden har det betydet meget, at det er nogenlunde de samme øvelser vi har fået, således at vi kan træne sammen i hverdagen.

Vi vil begge anbefale personlig træning med Mia. Hun har en stor viden om kost og træning, er meget inspirerende, støttende og fleksibel i sin vejledning og træning. Mia har en professionel tilgang til sine klienter og har været god til at forstå vores individuelle behov og haft forståelse for vores hverdag således at træning og kost passer ind i den.”

Andreas Bjerg Christensen – 27 år, Produktionsingeniør, Ballerup
Camilla Schiøtte Andersen – 26 år, Sygerplejerske, Ballerup

Sandra lost 4% body fat, got more energy and more able to concentrate

“In two months after practicing two times a week and following the recommended diet, which was really easy even though I have two children and a husband that did not follow it. I had lost 12 cm on my waist and 4 % body fat. I feel that I’ve got more energy, I am able to concentrate longer and as a person I am happier”*

“My name is Sandra I am 45 years old.

Since giving birth to my two kids 8 and 10 years old today, I have tried to get in shape. I have started several initiatives to get in shape but never been able to hold up the spirit and always felt as a failure when not being able to accomplish the change.

I have as many other women struggled with afterbirth challenges. I also have had shin splints as well as a knee starting to challenge me, due to that I started following a kick boxing app and following the high tempo even though I was not in shape for it.

I have looked at several opportunities for a PT in the many different work out places in the Copenhagen area. The PTs were often younger and very in shape. With my 45 year old belly and hips I felt a bit embarrassed to talk about my shortcomings.

I was recommended FF by a friend who had great result in short time. When I went into FF Webpage I was matched with Mia. I had a great introduction talk with Mia. Mia was in the same age group as I and had three kids and understood all my challenges.

Needless to say, I was not very happy with my a little bit chubby body. But had almost given up.

I had tried several initiatives to get back in shape as running following a fitness app, with yoga, webguidance to strengthen my core. All initiatives with the intention to change my life. But slowly my but, stomach and hips were becoming bigger and kilos on the scale adding on.

In two months after practicing two times a week and following the recommended diet, which was really easy even though I have two children and a husband that did not follow it. I had lost 12 cm on my waist and 4 % body fat. I feel that I’ve got more energy, I am able to concentrate longer and as a person I am happier.

I give Mia the best recommendations, she is inspiring, motivating and a life changer. She is also really good in helping me to start working out by myself and guiding me in exercises that I can do by myself. Since, I have been able to work out on my own and I actually enjoy it. Which has been a dream come through.

Thanks FF and Mia”

Sandra Perlman Aisen – 45 år, Self-employed, Gentofte>

Neriman fik en fastere krop og en sundere tilværelse

“Efter at have haft første forløb med Mia, kunne jeg godt både se og mærke forandringerne på såvel krop, som humør og overskud”*

Neriman

Neriman Sulcevski

“Jeg valgte Fortius Fitness, da det var den træningsform og struktur, jeg havde brug for.

Efter 2 børn og 10 års pause fra motion, med kun lidt løb ind i mellem, besluttede jeg mig for at skulle i gang med at styrke min krop og mit velvære.

Når man som jeg sidder på kontor og ikke dyrker regelmæssig motion, så er der ikke mange muskler i kroppen at gøre godt med, og det kunne jeg både se og mærke. Mit mål var at få en fastere krop og ikke så meget vægttab, da min vægt lå på 52 kg.

Jeg har løbet lidt ind i mellem og trænet med vægte hjemme, men da jeg ikke gjorde det kontinuerligt, og jeg ikke havde de korrekte tekniker, så følte jeg ikke, at min krop fik så meget ud af det.

Jeg har ikke tidligere gjort brug af personlig træning, men efter at have læst om Fortius Fitness og deres principper og træningsmetoder, var jeg ikke længere i tvivl om, at det var dem som skulle hjælpe mig på vej til en mere fast krop og et sundere liv.

Efter at have haft første forløb med Mia, kunne jeg godt både se og mærke forandringerne på såvel krop, som humør og overskud. Det gav mig blod på tanden til at fortsætte fra det ene forløb til det næste, som jeg er stadig er i gang med.

Jeg lever en sundere tilværelse, og det smitter af på familien, men stadig med plads til, at der en gang imellem kan være en “gulerod” i kosten.

Det vigtigste i forløbet har været, at hos Fortius Fitness føler jeg, at jeg kommer i centrum, når jeg er til træning hos Mia. Jeg har ikke skulle følge et hold eller stå med en masse andre som også træner samtidigt. Det er intensiv træning, og du har din træners fulde opmærksomhed.

Den anden vigtige ting er trænerens kemi med mig. Jeg er SÅ glad for at have Mia som træner.

Hun er først og fremmest professionel og har givet mig rigtig god sparring undervejs i forløbet. Mia er også en varm og meget behagelig træner, som lytter til ens behov. Jeg har været super glad for at have Mia som træner og kan varmt anbefale hende til andre som gerne vil have et forløb hos Fortius Fitness.”

Neriman Sulcevski – 41 år, Søborg

* Lovpligtig disclaimer: De opnåede resultater vil naturligvis variere fra person til person i forhold til grundform, fedtprocent og muskelmasse ved programstart.