Personlig Træner Lyngby

Læs min historie

Stephanie var som barn den overvægtige pige der altid blev valgt sidst til gymnastik. Det kom til at præge hendes opvækst og førte til, at hun senere i livet blev meget aktiv og begyndte at eksperimentere med forskellige typer sport og at hun uddannede sig til personlig træner og kostvejleder.

Hun har bl.a. svømmet på konkurrenceplan og kastet sig over roning, crosstræning, boksning og HIT (High intensity training). Hun har trænet i fitnesscenter i 12 år og har i de seneste år fokuseret mest på OCR løb og styrketræning.

Hun har gennem tiden via sin træning fundet ud af, at hun kunne meget mere end, hun selv troede var muligt og er nået dertil, hvor hun ser frem til at vise andre, at de kan opnå det samme.

Hun elsker at hjælpe andre og ønsker at bistå dem i at nå deres mål, så de også kan opleve den glæde, og de store fordele hun finder ved sin træning.

Ud over at holde sig sund og rask tæller de oplevelsen af at få et “kick”, hver gang man kan løfte lidt mere, tilfredsstillelsen ved at lære en ny øvelse og at kunne koble af og være tilstede i nuet.

Stephanie har flere års erfaring som personlig træner og har i sin tid som personlig træner hjulpet hundredvis.

Fritiden bruger hun bl.a. i selskab med venner og familie. Hun elsker at rejse og opleve verden, og ikke mindst at eksperimentere i køkkenet.

Hvad siger klienterne

Emil og Sophie tabte 20,4 cm tilsammen”*

fik hjælp til at tabe sig

Emil og Sophie

“Vi er et yngre kærestepar på 26 og 24 år fra København, som efter at være flyttet sammen var kommet til at hygge lidt for meget derhjemme, hvor træning og motion blev lagt lidt i baggrunden udover fælles gåture og cykling til og fra arbejde.

Vi valgte Fortius Fitness efter megen søgen frem og tilbage på nettet og syntes dette virkede som et oplagt sted for os, da de åbnede et center dejlig centralt i København, og siden det første møde med Stephanie har vi ikke fortrudt vores valg.

Stephanie er meget kompetent og overbevisende i hendes viden, og man er ikke et sekund i tvivl om, at hun kender sit stof og ikke blot argumenterer med noget hun har læst på nettet.

Hun formår på en imponerende pædagogisk måde at give én lysten og energien til at komme videre og udnytte ens egne ressourcer, når et træningsforløb er færdigt hos hende.

Hun evner uden ”løftede pegefingre” at give en den nødvendige forståelse mellem kost, motion og vægt, og samtidig ser hun ikke ned på en, hvis man har haft en enkelt dag eller to, hvor kosten ikke har været så sund og proteinrig, som den burde være.

Stephanie er et utroligt glad og optimistisk menneske, og selvom vores træningstimer lå kl. 7 om morgenen og Stephanie skulle rejse længere end de fleste ville have lyst til at gøre på det tidspunkt om morgenen, så var vi sikre på at blive mødt med det største smil man kan finde på denne jord, hvilket helt sikkert hjalp en til at blive sparket i gang til en ordentlig omgang træning om morgenen.

Stephanie er utrolig pålidelig og nærværende og er klar til at give en den støtte man har behov for. Dette gælder også efter endt træningsforløb, hvilket er en stor hjælp i kampen om at opnå det ønskede mål – hvad enten målet er stort eller lille.

Stephanie er en sand ”tryllekunstner” i et træningslokale, og hun har formået at afpasse vores træning, så den dækker begges vores behov og kapacitet, selvom vores trænings-niveau fra tidligere ikke var det samme.

Sophie døjer med en ski-skade i det ene knæ og har utallige gange før måtte opgive påbegyndt træning, da knæet blev overbelastet.

Hver gang vi har mødt modstand i forhold til knæet til træningen, så har Stephanie været klar med en simpel løsning, som vi senere har kunne overføre til vores eget træningscenter, når vi træner.

Udover træningen, har vi også taget de nye kostvaner til os, som vi lærte under vores forløb med Stephanie.

Vi er blevet super motiverede til at lave god og spændende og sund mad, og vi kan tydeligt mærke på vores kroppe samt ve og vel, at den forbedrede kost har haft en optimal effekt.

Alt i alt kan man kun blive inspireret til at yde sit bedste hver gang man træner med Stephanie. Man kan ikke være anonym og der er kun en vej frem – og det er fremad!

Vi er meget imponerede over vores egne fremskridt samt Stephanies kunnen og gøren, og vi vil stærkt anbefale hendes vejledning til andre, da vi fuldkomment stoler på den.

Igennem forløbet hos Stephanie har Sophie tabt i alt 9,5 cm rundt omkring på kroppen samt gået 2,3 kg. ned i vægt.

Også i øvelserne har hun oplevet flotte fremskridt.

Sophie er eksempelvis gået fra at ligge i planken i 30 sek. uden vægt, til at komme op og ligge med 12,5 kg på ryggen. I underhand pulldown er hun gået fra 19 kg. op til 35,5 kg., mens at hun steget fra 3 kg. op til 8 kg. i skulderpres.

Emil har samlet tabt 10,9 cm rundt omkring på kroppen og 1,5 kg. Han har øget sin styrke i squat fra 20 kg. og op til 50 kg. I dødløft er han gået fra 30 kg. til 62,5 kg. og i bænkpres har han øget sin styrke fra 25 kg. til 45 kg.

Og her efter forløbet bliver vi begge ved med at opnå endnu større resultater på egen hånd.”

Emil og Sophie – 26 og 24 år, Erhvervsrådgiver og MSc.Scient.Stud, København

Camilla fik smidt de sidste kilo og tabte 17,2 cm

“Resultaterne kom hurtigt, og jeg var så positivt overrasket”*

at tabe sig hvordan?

Camilla Jensen

“Jeg har aldrig været stor eller overvægtig, men efter en graviditet og mindre tid til træning begyndte jeg at blive mindre tilfreds med min krop.

Jeg har gennem de sidste mange år levet sundt og dyrket en masse motion – primært cardiotræning som løb og spinning, men på trods af det har jeg altid haft svært ved lige at få smidt de sidste kilo.

Jeg prøvede derfor at ændre mine kostvaner yderligere og hoppede med på LCHF livsstilen. Jeg fik smidt et par kilo, og så gik det ellers i stå. Jeg valgte derfor til sidst at tage kontakt til Fortius Fitness.

Da jeg startede op hos Stephanie, var jeg topmotiveret og glædede mig rigtig meget til at komme i gang.

Jeg turde dog ikke gøre mig de store forhåbninger om at kunne tabe de sidste kilo, da jeg selv synes, jeg spiste fornuftigt og trænede en del. Folk i min omgangkreds var også en smule skeptiske, da de mente, det var begrænset, hvor meget jeg kunne tabe mig.

Resultaterne kom hurtigt, og jeg var så positivt overrasket.

Uanset hvor hårdt jeg førhen har trænet, hvor lidt jeg har spist, er resultaterne udeblevet, og ved hver eneste vejning og måling var der fremskridt.

Jeg har aldrig været vild med at styrketræne, og altid tænkt ”det er ikke noget for mig, det kan jeg ikke finde ud af, jeg kommer alligevel aldrig til at kunne løfte særlig meget”. De tanker fik Stephanie mig hurtigt væk fra.

Jeg gik bl.a. fra at lave Squat med 10 kg til 32,5 kg, dødløft fra 20 kg til 47,5 kg, og skulderpres fra 4 kg til 11 kg. Derudover startede jeg med at tage planken i 30 sek. med 5 kg på ryggen og afsluttede med 30 kg.

Jeg endte med i alt at tabe 4,3 kilo og 17,2 cm i alt (talje, hofte, arm og lår).

Jeg har nu de redskaber både træningsmæssigt og kostmæssigt, som der skal til for at holde dette vægttab, og det allerbedste har været, at jeg ikke har følt, jeg har skulle sulte mig selv.

Jeg ved, at uden Stephanies hjælp havde det ikke været muligt for mig at få smidt de sidste kilo.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Stephanie som personlig træner. Stephanie er en utrolig imødekommende og dejlig person at være sammen med. Man bliver altid mødt med et smil, og har man spørgsmål, bliver de altid besvaret med det samme over mailen.

Jeg har nydt mit forløb hos Stephanie, fordi man ikke føler, man blot er endnu en kunde i rækken, men en individuel person.

Stephanie er utrolig motiverende at træne sammen med og har presset mig til bedre resultater gang på gang, selvom jeg ikke har troet, det kunne være muligt.

Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre træner end Stephanie. Det har været så gennemført og professionelt hele vejen igennem.

Keep up the good work, og tak for en fantastisk rejse!”

Camilla Jensen – 28 år, Administrativ medarbejder, Rødovre

Stephanie viste mig en hel ny verden inden for styrketræning og kost”*

“Før jeg kontaktede Stephanie havde jeg på egen hånd tabt mig over 30 kg. men jeg var ikke i mål, og gået fuldstændig i stå. Jeg havde holdt min vægt i næsten et halv år, og havde derfor også fuldstænding mistet motivationen til at fortsætte det hårde arbejde. Min motivation kommer med resultater og dem fik Stephanie heldigvis bragt på banen.

Under forløbet, på en måned, gik jeg fra at kunne lave planken uden noget vægt i 15-20 sek. til lave den med 22,5 kg. på ryggen i 30 sek. jeg gik fra 10 til 55 kg. i bænkpres og fra 20 til 55 kg. i dødløft. Derudover har jeg tabt mig 6 kg. og 17 cm. over hele kroppen.

Jeg havde trænet længe og jeg havde en ide om hvad der var sundt for mig og hvad der ikke var, men Stephanie viste mig en hel ny verden inden for styrketræning og kost som har rykket mig et stort skridt nærmere at få det godt med min krop.

Jeg er endnu ikke i mål, men jeg har aldrig været tættere på og nu har jeg alle de værktøjer som jeg skal bruge for at nå dertil og for at holde ved min nye livsstil i fremtiden.

Jeg kan uden tvivl anbefale Stephanie, det har først og fremmest været super hyggeligt, hvilket også har været vigtigt for mig, men det har også været rigtig effektivt og resultatgivende.”

Casper – 21 år, København

Stephanies evner til at motivere overbeviste mig med det samme”*

“Efter en en del år med manglende træning og stillesiddende arbejde havde jeg et udbredt behov for at komme i bedre form i gen. Jeg fik i den forbindelse anbefalet Stephanie, der tilrettelagde et intensivt træningsforløb for mig af en varighed på 1 1/2 måned, som skulle få mig tilbage på et mere sundt livsspor.

Da jeg aldrig før har benyttet en personlig træner, var jeg meget spændt på, hvordan forløbet ville blive. Stephanies sparring og evner til at motivere overbeviste mig dog med det samme. Hun har en ligetil personlighed og stor viden på sit felt, og hun fandt hurtigt frem til, der lige præcise kunne motivere mig til at træne hårdere under hver eneste træningstime.

Træningsforløbet har helt sikkert givet mig blod på tanden på at komme i endnu bedre form. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale Stephanie, og jeg vil selv helt sikkert vende tilbage til hende i fremtiden!”

Eddie Khawaja – 37 år, advokat, København

* Lovpligtig disclaimer: De opnåede resultater vil naturligvis varierer fra person til person i forhold til grundform, fedtprocent og muskelmasseprocent ved programstart.