Frederik Winther Waldorff

CERTIFICERET PERSONLIG TRÆNER

Hanne fik fedtprocenten ned

“Stor tak til Frederik og Fortius Fitness for et fantastisk forløb! Det har været alle pengene værd.”

Mette tabte sig 10 kg på 2 måneder

“Uden Frederik ville jeg ikke være, hvor jeg er i dag – på vej til træning på egen hånd og fuld af energi.”

Læs min historie

Jeg fik alt for mange kalorier som barn og var lidt til den runde side. Hjemme var der masser af usund takeaway, og hos min farmor, som jeg ofte var sammen med, var der sovs og kartofler i rigelige mængder.

Jeg var en rund dreng og en rund teenager, og det var ikke sjovt. Det var det virkelig ikke, og hvis du selv har prøvet det, ved du sikkert nøjagtigt, hvad jeg taler om. Jeg har især dårlige minder fra folkeskolens idrætstimer, hvor jeg skulle skifte tøj i omklædningsrummet.

Det burde jo være en naturlig ting, men for mig var det en næsten uoverkommelig udfordring. Jeg prøvede altid at dække mig til, mens jeg skiftede tøj, så de andre ikke skulle se mig. Jeg var flov over min krop og havde ikke lyst til at vise den frem.

Først da jeg blev 15 og startede med at ro kajak, skete der noget. Jeg fik en rigtig god træner, som hjalp mig til at vinde førstepladsen i min allerførste konkurrence, og det gav blod på tanden. Både til at fortsætte med sporten og til at ændre min kost.

Jeg begyndte at styrketræne og tænke over, hvad jeg spiste. Og jeg gik faktisk så meget op i det, at det blev nævnt i min blå bog fra folkeskolen. Her spåede mine klassekammerater, at jeg ville få arbejde i fitnessbranchen, og at min farmor måtte smugle fedt i min mad.

Min farmor har nu aldrig puttet ekstra fedt i min mad, men resten endte som forudset. Jeg var vildt fascineret af tanken om at kunne modellere min krop, så den blev som ønsket, og derfor læste jeg alt, hvad jeg kunne om træning og kost.

Jeg gik mere og mere op i det. Jeg ville vide alt, hvad der var at vide, så jeg ikke famlede i blinde og lod tilfældet diktere, hvordan min krop så ud. Og den tilgang skabte resultater.

STORE MUSKLER, STORT EGO OG EN STOR SKADE

Jeg ændrede min kost og mine motionsvaner, og satte løbende nye rekorder i træningslokalet. Min krop ændrede sig også og begyndte så småt at fremstå veldefineret og atletisk. Jeg fik bedre velvære rent fysisk, og så fik min selvtillid et ordentligt skub opad. Endelig var det slut med at være flov over mit udseende.

Alt gik som det skulle med min krop, og i de efterfølgende år voksede både muskler og ego. Til sidst trænede jeg op til seks gange om ugen. Altid med fokus på brystpartiet, og altid ud fra devisen ”no pain, no gain”.

Jeg endte med at træne mig selv til en skade i skulderen, hvilket selvfølgelig var virkelig dumt. Men det gjorde også, at jeg begyndte at læse om fysioterapi, og på den måde fandt jeg faktisk frem til en mere balanceret form for træning.

Jeg skruede ned for antallet af træningstimer og var fortsat glad for min krop. Minderne om den buttede dreng sad dog stadig i mig, og jeg fik lyst til at hjælpe andre i samme situation. Derfor blev jeg uddannet fitnessinstruktør og senere personlig træner.

Det er faktisk hele 21 år siden, og jeg har selvfølgelig gjort mig en del erfaringer siden da. Jeg har blandt andet fået bedre forståelse for de udfordringer, der følger med livet som travl børnefamilie.

Phew altså, det kan være udfordrende at holde fast i de gode vaner, når hverdagen buldrer derudaf, og man bare har lyst til at falde omkuld i sofaen, når klokken slår otte.

Men heldigvis behøver det ikke at være så svært. Du behøver ikke at træne seks gange om ugen for at få den krop du ønsker – og faktisk skal du helst lade være med at træne så meget. Du behøver heller ikke at være fanatisk omkring din kost. Du skal bare finde en god balance.

Jeg vil vildt gerne hjælpe dig med at skabe de resultater, som du drømmer om. Det er så ærgerligt at gå og være ked af sin krop, når man med forholdsvis få virkemidler kan skabe forandring.

Jeg glæder mig til at dele alle mine erfaringer med netop dig.

Mange hilsner,

Frederik

SÅDAN SIGER MINE KLIENTER

Hanne fik muskelmassen igen, fedtprocenten ned og konditionen op

“De fysiske plusser er nu til at tage og føle på; muskler kan både mærkes og ses, vægten og fedtprocenten er dalet betydeligt, det går lettere op og ned ad trapper og mine bukser er blevet for store”*

“Efter en kostomlægning til plantebaseret kost og et deraf følgende vægttab på 20-25 kg stod det mig klart, at jeg måtte gøre noget for at redde min svindende muskelmasse.

Jeg fandt Fortius Fitness på nettet, købte det dyreste forløb og fik tildelt Frederik. som erfaren træner, hvilket viste sig at være ”a match made in heaven”.

Forinden var jeg både spændt på og skeptisk mht. den mentale træning, men jeg opdagede, at de mentale plusser kom i takt med, at jeg arbejdede med min krop.

Jeg lærte at sætte mål og ikke mindst delmål og at justere dem undervejs.

Jeg lærte at mærke og bøje mig for mine egne begrænsninger, hvilket alt sammen har haft positive efterdønninger i mit øvrige liv.

Selv pletvise frustrationer over fx ikke at føle mig god nok, delte jeg åbent med min træner, og det var slet ikke svært at føle tillid og tryghed, da jeg blev mødt af et roligt, vidende, forstående og rummeligt menneske.

Jeg blev opmærksom på, hvor meget jeg skælder ud på mig selv, bl.a. fordi Frederik slet ikke gjorde det.

Hans tilgang til mine præstationer var altid positiv, ligegyldigt hvordan de var, og han udviste en exceptionel intuition for, hvad jeg havde brug for.

De fysiske plusser er nu til at tage og føle på; muskler kan både mærkes og ses, vægten og fedtprocenten er dalet betydeligt, det går lettere op og ned ad trapper og mine bukser er blevet for store.

Billederne på mobilen viser en markant bedre holdning, knæene er smertefri og selv mine fødder har forandret sig.

Sidst men ikke mindst har jeg lært en hulens masse teknik, som jeg nyder godt af nu, hvor jeg skal videre på egen hånd.

Stor tak til Frederik og Fortius Fitness for et fantastisk forløb! ;)

Det har været alle pengene værd.”

Hanne Dyveke Bruun – 55 år, Gentofte

Mette tabte sig 10 kg på 2 måneder

“Hurtigt sov jeg bedre om natten, havde mere energi om dagen, blev stærkere og havde færre smerter – og det helt uden afsavn”*

“Jeg har leddegigt og efter to graviditeter, hvor jeg tog 30 kg på, blev smerterne i mine led kun værre.

Jeg har længe ønsket mig at blive både stærkere og slankere, da jeg både privat og arbejdsmæssigt kunne mærke, at min vægt og manglende styrke hæmmede mig.

Da jeg sidste sommer alt for mange gange måtte lade min mand om alt det sjove med vores to drenge, satte det for alvor nogle tanker i gang.

Samtidig hørte jeg fra en gammel kollega om Fortius Fitness, som hun varmt kunne anbefale.

Jeg var skeptisk – og der skulle gå næsten et år, inden jeg kom afsted.

Og nu – kun 2 måneder senere – har jeg tabt 10 kg og mærker min krop bliver stærkere og stærkere for hver dag, der går.

Enkle kostråd, der blev tilpasset min situation – nogle få men effektive justeringer i min kost samt træning, der på samme tid var enkel og udfordrende.

Hurtigt sov jeg bedre om natten, havde mere energi om dagen, blev stærkere og havde færre smerter – og det helt uden afsavn.

Jeg er nødt til at nævne Frederik, som har lyttet, fortalt, opmuntret og udfordret.

Uden ham ville jeg ikke være, hvor jeg er i dag – på vej til træning på egen hånd, smertefri og fuld af energi og lyst til at gøre det, der er bedst for min krop.”

Mette Romme – 44 år, Bagsværd

* Lovpligtig disclaimer: De opnåede resultater vil naturligvis variere fra person til person i forhold til grundform, fedtprocent og muskelmasse ved programstart.