Personlig Træner
Frederik Winther Waldorff

Træner profil

Frederik Winther Waldorff – Certificeret Personlig Træner

Frederik voksede op i en familie, hvor en travl hverdag ofte resulterede i fed takeaway-mad eller ophold hos hans farmor, hvor portionerne af hendes gode danske mad var lige så store som hendes hjerte, så

Frederik var et rund dreng, der blev til en rund teenager.

Det ændrede sig dog, da han som 15-årig startede med at ro kajak.

Han var nemlig så heldig, at han fik en rigtig god træner, der førte ham til en sejr ved sit allerførste konkurrence og det gav ham blod på tanden.

Han begyndte at styrketræne og tænke over, hvad han spiste, og i den blå bog fra folkeskolen skrev de andre elever, at Frederik ville komme til at arbejde i fitnessbranchen, og at hans farmor måtte smugle fedt i hans mad.

Frederik ville ikke famle i blinde og lade tilfældet diktere, om han fik resultater af sit hårde arbejde.

Derfor begyndte han at læse alt hvad han kunne om træning og kost, hvilket han stadig gør den dag i dag, og han blev hurtigt fascineret af, hvordan han kunne modellere sin krop.

Fra fitnessentusiast til personlig træner

Med styrketræningen var der mange små sejre og mange bække små gør som bekendt en stor å.

I takt med at han satte små nye rekorder i træningslokalet, ændrede hans fysik sig, og hans krop kom til at fremstå veldefineret og atletisk. Med de ændrerede kost- og motionsvaner fulgte et øget fysisk velvære og med den ændrede krop fulgte en sund selvtillid.

Væk var den runde teenagers flovhed over sin fysik. Det var slut med at forsøge at dække sig til med det tøj, han var ved at tage af, når der skulle skiftes t-shirt i omklædningsrummet.

Alt gik fremad med stormskridt og i årene efter voksede såvel musklerne som egoet og til sidst trænede Frederik ofte 4-6 gange om ugen, og altid brystpartiet, ud fra devisen no pain no gain. Det resulterede selvfølgelig i en skade i skulderen, og så begyndte han at læse bøger om fysioterapi og finde frem til en mere velafbalanceret hverdag.

Han havde dog ikke glemt, hvordan det føles at være lidt rund i kanterne, og dermed var lysten vakt til at hjælpe andre i samme situation. Han blev derfor uddannet først fitnessinstruktør og siden personlig træner, hvilket han har fungeret som i nu 21 år.

De første ti år arbejdede han i de store fitnesskæder og senere fungerede som instruktør og personlig i ”in house centre” for nogle Danmarks største virksomheder herunder bl.a. en bank, et rederi og et forsikringsselskab.

Frederik er en travl familiefar og har derfor gennem de seneste år igen mærket, hvor stor en udfordring det kan være at holde fast i de gode vaner, og det har givet ham en endnu større forståelse for andres situation, som han ikke tidligere havde i helt samme grad.

Som hans kajaktræner i sin tid gjorde det for ham, er det nu Frederiks mål at føre dem, han træner til sejre – store og små. De mange erfaringer, han har gjort sig gennem et helt liv, glæder han sig til at dele med dig.

* Lovpligtig disclaimer: De opnåede resultater vil naturligvis varierer fra person til person i forhold til grundform, fedtprocent og muskelmasseprocent ved programstart.