Personlig Træner
Frederik Winther Waldorff

Træner profil

Frederik Winther Waldorff – Certificeret Personlig Træner

Frederik voksede op i en familie, hvor en travl hverdag ofte resulterede i fed takeaway-mad eller ophold hos hans farmor, hvor portionerne af hendes gode danske mad var lige så store som hendes hjerte, så

Frederik var et rund dreng, der blev til en rund teenager.

Det ændrede sig dog, da han som 15-årig startede med at ro kajak.

Han var nemlig så heldig, at han fik en rigtig god træner, der førte ham til en sejr ved sit allerførste konkurrence og det gav ham blod på tanden.

Han begyndte at styrketræne og tænke over, hvad han spiste, og i den blå bog fra folkeskolen skrev de andre elever, at Frederik ville komme til at arbejde i fitnessbranchen, og at hans farmor måtte smugle fedt i hans mad.

Frederik ville ikke famle i blinde og lade tilfældet diktere, om han fik resultater af sit hårde arbejde.

Derfor begyndte han at læse alt hvad han kunne om træning og kost, hvilket han stadig gør den dag i dag, og han blev hurtigt fascineret af, hvordan han kunne modellere sin krop.

Fra fitnessentusiast til personlig træner

Med styrketræningen var der mange små sejre og mange bække små gør som bekendt en stor å.

I takt med at han satte små nye rekorder i træningslokalet, ændrede hans fysik sig, og hans krop kom til at fremstå veldefineret og atletisk. Med de ændrerede kost- og motionsvaner fulgte et øget fysisk velvære og med den ændrede krop fulgte en sund selvtillid.

Væk var den runde teenagers flovhed over sin fysik. Det var slut med at forsøge at dække sig til med det tøj, han var ved at tage af, når der skulle skiftes t-shirt i omklædningsrummet.

Alt gik fremad med stormskridt og i årene efter voksede såvel musklerne som egoet og til sidst trænede Frederik ofte 4-6 gange om ugen, og altid brystpartiet, ud fra devisen no pain no gain. Det resulterede selvfølgelig i en skade i skulderen, og så begyndte han at læse bøger om fysioterapi og finde frem til en mere velafbalanceret hverdag.

Han havde dog ikke glemt, hvordan det føles at være lidt rund i kanterne, og dermed var lysten vakt til at hjælpe andre i samme situation. Han blev derfor uddannet først fitnessinstruktør og siden personlig træner, hvilket han har fungeret som i nu 21 år.

De første ti år arbejdede han i de store fitnesskæder og senere fungerede som instruktør og personlig i ”in house centre” for nogle Danmarks største virksomheder herunder bl.a. en bank, et rederi og et forsikringsselskab.

Frederik er en travl familiefar og har derfor gennem de seneste år igen mærket, hvor stor en udfordring det kan være at holde fast i de gode vaner, og det har givet ham en endnu større forståelse for andres situation, som han ikke tidligere havde i helt samme grad.

Som hans kajaktræner i sin tid gjorde det for ham, er det nu Frederiks mål at føre dem, han træner til sejre – store og små. De mange erfaringer, han har gjort sig gennem et helt liv, glæder han sig til at dele med dig.

Hvad siger klienterne

Hanne fik muskelmassen igen, fedtprocenten ned og konditionen op

“De fysiske plusser er nu til at tage og føle på; muskler kan både mærkes og ses, vægten og fedtprocenten er dalet betydeligt, det går lettere op og ned ad trapper og mine bukser er blevet for store”*

“Efter en kostomlægning til plantebaseret kost og et deraf følgende vægttab på 20-25 kg stod det mig klart, at jeg måtte gøre noget for at redde min svindende muskelmasse.

Jeg fandt Fortius Fitness på nettet, købte det dyreste forløb og fik tildelt Frederik. som erfaren træner, hvilket viste sig at være ”a match made in heaven”.

Forinden var jeg både spændt på og skeptisk mht. den mentale træning, men jeg opdagede, at de mentale plusser kom i takt med, at jeg arbejdede med min krop.

Jeg lærte at sætte mål og ikke mindst delmål og at justere dem undervejs.

Jeg lærte at mærke og bøje mig for mine egne begrænsninger, hvilket alt sammen har haft positive efterdønninger i mit øvrige liv.

Selv pletvise frustrationer over fx ikke at føle mig god nok, delte jeg åbent med min træner, og det var slet ikke svært at føle tillid og tryghed, da jeg blev mødt af et roligt, vidende, forstående og rummeligt menneske.

Jeg blev opmærksom på, hvor meget jeg skælder ud på mig selv, bl.a. fordi Frederik slet ikke gjorde det.

Hans tilgang til mine præstationer var altid positiv, ligegyldigt hvordan de var, og han udviste en exceptionel intuition for, hvad jeg havde brug for.

De fysiske plusser er nu til at tage og føle på; muskler kan både mærkes og ses, vægten og fedtprocenten er dalet betydeligt, det går lettere op og ned ad trapper og mine bukser er blevet for store.

Billederne på mobilen viser en markant bedre holdning, knæene er smertefri og selv mine fødder har forandret sig.

Sidst men ikke mindst har jeg lært en hulens masse teknik, som jeg nyder godt af nu, hvor jeg skal videre på egen hånd.

Stor tak til Frederik og Fortius Fitness for et fantastisk forløb! 😉

Det har været alle pengene værd.”

Hanne Dyveke Bruun – 55 år, Gentofte

Mette tabte sig 10 kg på 2 måneder

“Hurtigt sov jeg bedre om natten, havde mere energi om dagen, blev stærkere og havde færre smerter – og det helt uden afsavn”*

“Jeg har leddegigt og efter to graviditeter, hvor jeg tog 30 kg på, blev smerterne i mine led kun værre.

Jeg har længe ønsket mig at blive både stærkere og slankere, da jeg både privat og arbejdsmæssigt kunne mærke, at min vægt og manglende styrke hæmmede mig.

Da jeg sidste sommer alt for mange gange måtte lade min mand om alt det sjove med vores to drenge, satte det for alvor nogle tanker i gang.

Samtidig hørte jeg fra en gammel kollega om Fortius Fitness, som hun varmt kunne anbefale.

Jeg var skeptisk – og der skulle gå næsten et år, inden jeg kom afsted.

Og nu – kun 2 måneder senere – har jeg tabt 10 kg og mærker min krop bliver stærkere og stærkere for hver dag, der går.

Enkle kostråd, der blev tilpasset min situation – nogle få men effektive justeringer i min kost samt træning, der på samme tid var enkel og udfordrende.

Hurtigt sov jeg bedre om natten, havde mere energi om dagen, blev stærkere og havde færre smerter – og det helt uden afsavn.

Jeg er nødt til at nævne Frederik, som har lyttet, fortalt, opmuntret og udfordret.

Uden ham ville jeg ikke være, hvor jeg er i dag – på vej til træning på egen hånd, smertefri og fuld af energi og lyst til at gøre det, der er bedst for min krop.”

Mette Romme – 44 år, Bagsværd

* Lovpligtig disclaimer: De opnåede resultater vil naturligvis varierer fra person til person i forhold til grundform, fedtprocent og muskelmasseprocent ved programstart.