Personlig Træner Brønshøj

Læs min historie

For Randi har sport og motion altid været en vigtig del af hendes liv og efter at hun måtte lægge fodbolden på hylden som 23 årig efter en korsbåndsskade, prøvede hun i en årrække kræfter med bl.a. løb, boksning, spinning og diverse hold i fitnessscenter.

Men lige meget, hvad hun kastede sig over, blev træningen ofte bare et punkt der skulle overstås for at forbrænde kalorier – den tidligere glæde ved at bruge kroppen var væk.

Efter sit andet barn begyndte hun at styrketræne efter et træningsprogram lagt i et fitnesscenter, og det fangede hurtigt hendes interesse.

Hun kæmpede stadig med de sidste stædige graviditetskilo. Især ”dellen” henover maven og i siderne blev ved at irritere hende. Hun følte sig hverken tilpas eller tilfreds med sin krop, så hun gjorde det som falder mange mennesker naturligt.

Hun skruede op for antallet af træningsdage og kombinerede styrketræningen med cardiotræning, så pludselig brugte hun enorme mængder tid i fitnesscenteret samtidig med sit krævende job som sygeplejerske på kardiologisk afdeling.

Det var svært for både Randi og hendes lille familie, at hun var så meget væk. Hun oplevede en evig dårlig samvittighed både over for familien og over for sin form, når hun måtte springe en træning over. Træningen endte endnu engang med at blive en sur pligt, der i bund og grund handlede om kalorieforbrænding.

Først vægttab siden personlig træner

Noget måtte der ske og hun besluttede sig for at få en personlig træner og fandt frem til Fortius Fitness og Joan Lang i februar 2013. Det var en lettelse at finde ud af, at træning slet ikke behøvede at være så kompliceret og at fylde så meget i hverdagen.

Randi fik lysten og gejsten til at træne igen og familien fik alt den overskydende tid, hun tidligere brugte i fitnesscentret. Og de sidste kilo forsvandt som dug fra solen i løbet af ingen tid, kroppen blev strammet og muskelmassen øget.

I januar 2014 satte Randi sig et nyt mål. Hun ville stille op til debuttantstævne i bodyfitness. Det mål nåede hun i efteråret 2014.

vægttab træningsprogram

I 2015 valgte hun at stille op i fitnesskonkurrencen Natural Power Fitness, hvor deltagerne skal igennem såvel dopingtest som løgnedetektor for at sikre at ALLE er rene og konkurrerer på lige vilkår uden snyd.

Hun fik en flot 3. plads udelukkende ved brug af Fortius Fitness strategier.

Bedste program til vægttab

Randi synes, at det er fantastisk at kunne give noget til sine klienter, som hun selv brænder for og at få lov til at hjælpe dem til at se, at det kan lade sig gøre at komme i form på en superoverskuelig måde – selvom man har mand, børn og fuldtidsjob. Hun håber, at hun med sin egen historie og sin erfaring kan inspirere og motivere andre til komme i gang og tro på, at det sagtens kan lade sig gøre.

hvad siger klienterne

Lise tabte 24 cm på kroppen og fik vægt og fedtprocenten ned

“Selv for en som mig, som har et stort energiniveau, kan jeg mærke en kæmpe forskel. Ting bliver meget nemmere”*

Tine kom i form og tabte det sidste genstridige fedt

“Jeg kunne mærke, at jeg sad og faldt sammen i kroppen, da jeg nåede halvtredserne. Jeg er blevet mere trimmet og velformet”*

Kim tabte 20 kg og 80 cm og fandt glæden ved træning

“Jeg er over 80 cm mindre i kropsmål, har mere end halveret min fedtprocent, og nu har jeg rundet et vægttab på 20 kg, og jeg sover meget bedre om natten og der er ingen snorken”*

Kim fik et vaegttabsprogram
“Jeg havde i flere år snart været godt træt af min vægt, kørte en del MTB og havde opnået et vægttab ved dette, men så kom vinteren, og så var det svært at holde vægten, og når det igen var tid at køre, var det forfra.

Efter at have prøvet dette nogle år, måtte der noget nyt til. Så jeg søgte på nettet og fandt Fortius Fitness og fik kontakt til Kasper, som så satte mig i kontakt til Randi til en personlig samtale.

Randi fik lavet et træningsprogram og vejledt mig i, hvad jeg skulle spise. Der var en ugentlig fridag angående kosten og styrketræning 3 gange om ugen.

Mange havde spået, at det ville holde max en måned så var det slut, men takket være den altid glade Randi, dog med en løftet pegefinger (hvis der ikke var den store fremgang ved vejning og mål), har jeg i dag fået en ny livstil hvor sundhed er kommet naturligt ind i min hverdag, og jeg synes det er fedt, når nogen kommer og siger ”Godt gået” – selv nogle man ikke kender i det lokale fitness Center.

Så nu har jeg fået en meget bedre hverdag og meget mere overskud til hverdagens udfordringer.

Jeg er over 80 cm mindre i kropsmål, har mere end halveret min fedtprocent, og nu har jeg rundet et vægttab på 20 kg, og jeg sover meget bedre om natten og der er ingen snorken.

Og så er jeg også lige gået 2 størrelser ned i bukser og 1 størrelse i bluser, og det er bare super dejligt, at man nu også kan se, at der findes muskler i min krop.

Faktisk er jeg blevet så glad for min nye livsstil, at min næste ferie er en aktivferie.

Nu er jeg kommet så langt, at jeg har aftalt, at jeg 1 gang om måneden kikker forbi Randi, hvor vi lige går øvelser og vægt igennem.

Jeg kan klart anbefale Randi som personlig træner hos Fortius Fitness.”

Kim Nielsen – 47 år, Aut. El-Installatør, Køge

Katrine tabte 5,1 kg fedt og 31 cm på 4 uger

“Det har været helt utroligt tilfredsstillende at se og mærke min krop ændre sig. Steder som ikke har været faste i årevis er det nu :)”*

Katrine tabte sig

Katrine Herfort Bruun

“Efter fødslen af min nu 12-årige søn, har jeg haft det man populært kalder elevatorvægt.

Inden fødslen var jeg slank og behøvede aldrig tænke over kost eller motion.

Det var derfor uvant, at jeg skulle forholde mig til mit kalorieindtag. I perioder fyldte det meget at få vejet al mad, og noteret alle kalorier, jeg indtog, hvorefter jeg i perioder gav helt slip på at tælle – resultat: elevatorvægt.

Jeg eksperimenterede med forskellige former for slankekure som alle havde den fællesnævner, at kalorierne skulle tælles.

Jeg levede et aktivt liv, men havde aldrig forsøgt mig i et træningscenter. Havde nok den fordom, at folk der trænede var besatte af krop og småutålelige at omgås, samt at min tid ikke var til den slags :)

I endnu en jagt på en god slankekur (de findes ikke) stødte jeg tilfældigt på nogle anmeldelser af Fortius Fitness på nettet og kunne godt lide ideen om at have min helt egen personlige træner, der kunne vise mig hvordan, hvor meget og hvor længe i private omgivelser, uden en masse fremmede omkring mig.

Første gang jeg skulle møde Randi, var jeg super nervøs – ville hun være sådan en overgearet drill sergeant type, der råbte i stedet for at tale?

Ville hun synes, at jeg var helt håbløs og umulig, fordi jeg ikke havde plejet min krop på samme niveau?

Alle fordomme blev gjort til skamme!

Randi viste sig at være stille og rolig, super empatisk, imødekommende og god til at sætte sig ind i mine ønsker, formåen og væsen.

Hun ved en masse om ernæring såvel som træning og spottede med det samme, at jeg var en smule besat af at tælle kalorier. Hun udfordrede mig mentalt til at droppe tælleriet.

Ligeledes opfordrede hun mig til at stoppe med at veje – ikke kun min mad – men også mig selv. Det var super angstprovokerende til at begynde med, men har vist sig at gøre livet meget lettere, både helt bogstaveligt – jeg kan gå ud og spise uden at have en køkkenvægt i håndtasken og i overført betydning, ved at jeg taber mig i både kg og centimeter!

Det har været helt utroligt tilfredsstillende at se og mærke min krop ændre sig.

Steder som ikke har været faste i årevis er det nu.

En af de store fordele ved at træne med Randi er, at man hurtigt mærker fremgang og ser resultater.

Derudover har jeg oplevet at have meget mere energi og overskud i hverdagen.

Mit fokus har flyttet sig fra vægt til velvære og jeg ser på min krop med fornyet optimisme.

Jeg har ikke nået mit endelige vægtmål endnu, men har fået et ordentligt boost og en mere realistisk og effektiv tilgang til projektet, og hvad der er endnu bedre – en større kærlighed til min krop og lyst til at træne. Ikke kun fordi jeg ser bedre ud, men fordi jeg får det bedre.

Jeg kan varmt anbefale Randi til enhver der måtte være lidt tøvende i forhold til at komme i gang med at træne.”

Katrine Herfort Bruun – 43år, Økonomirådgiver, Haslev

Jan tabte sig og fik motivationen tilbage

“Jeg har fået lysten til at træne tilbage og ikke mindst en stor opbakning til at holde kosten fra Randi, hvilket altså har båret frugt og jeg har tabt 20 kg og over 73 cm”*

Program til fedttab

Jan Schultz Petersen

“Jeg hedder Jan og er 47 år.

Jeg har for 5-6 år siden tabt 70 kg, og havde desværre taget 20 kg på igen.

Jeg har selv prøvet at spise sundt og tage i fitness center, men jeg var god til at springe over med kosten og blev hurtig træt af den evige kø af mennesker i fitnesscentre.

Jeg havde i et stykke tid tænkt på at tage en personlig træner, og en dag bestemte jeg mig for, at nu skulle det være, og jeg søgte på nettet.

Der var meget at vælge i mellem, men der var især en hjemmeside som fangede mig, og det var Fortius Fitness, og ISÆR det at man stort set kunne træne alene og ikke skulle stå i kø.

Jeg var til samtale hos Randi, og besluttede mig for at give det et forsøg. Nu har jeg gået hos Randi i 6 mdr., og har BESTEMT ikke fortrudt mit valg.

Når man kommer til træning, så bliver man altid mødt af Randi med et stort smil og godt humør.

Jeg har fået lysten til at træne tilbage og ikke mindst en stor opbakning til at holde kosten fra Randi, hvilket altså har båret frugt og jeg har tabt 20 kg og over 73 cm.

Jeg kan derfor på det varmeste anbefale at træne hos Fortius Fitness og ikke mindst Personlig Træner Randi.”

Jan Schultz Petersen – 47 år, Nedrivningsarbejder, Taastrup

Elisabeth tabte sig og fik træningsglæden tilbage

“De første 15 dage gjorde mig 3,6 kg lettere og 20,5 cm mindre i kropsmål. Derudover har jeg fået mere energi og et højere humørniveau”*

Elisabeth tabte sig

Elisabeth Rehling

“Jeg er 73 år, jeg vejer 10-15 kg for meget.

I 2015 var jeg igennem et brystkræftforløb med operation, kemoterapi og Herceptin, noget der sætter sit præg på kroppen, så jeg var meget betænkelig ved at skulle vove mig ind i et center, hvor jeg ville blive kigget på af både andre motionister og min personlige træner, og hvor jeg ville blive konfronteret med min krops forfald.

Men Randi har, med sin empati og entusiasme, formået at få mig til at føle mig rigtig godt tilpas.

Jeg er blevet grebet af hendes begejstring, og jeg er sikker på, at den vil holde i lang tid.

De første 15 dage gjorde mig 3,6 kg lettere og 20,5 cm mindre i kropsmål.

Derudover har jeg fået mere energi og et højere humørniveau.

At leve efter kostprincipperne er ikke svært, fordi jeg som pensionist har god tid til at planlægge.

Når min vægt er kommet lidt længere ned, vil jeg forsøge at komme ud at løbe, som jeg har gjort det for 20-30 år siden.

Jeg fortsætter.”

Elisabeth Rehling – 73 år, Koncertsanger, Søborg

Hanne tabte sig og øgede sin styrke

“Mere energi fysisk som mentalt, – en stærkere og smukkere krop med langt færre fedtdepoter”*

Hanne fik program til at tabe sig

Hanne Jørgensen

“Oktober 2014 kontaktede jeg Fortius Fitness via en mail. På det tidspunkt havde jeg behov for at få hjælp til at komme i gang med et vægttab, og jeg havde brug for at få mere energi og overskud i min hverdag med et krævende lederjob, et stort hus, som der altid er gøremål på, og behov for at være mere tilstede i mine 2 store døtres hverdag.

Fortius konceptet som det er beskrevet på nettet tiltrak mig, og jeg skrev i min mail…:”Jeg ønsker at tabe mig mindst 10 kg og få mere energi i min hverdag.”

Ved mit første møde fik jeg kontakt til Randi. Det var super godt. Hun forklarede mig konceptet og fortalte at det ikke, slet ikke er nødvendigt at træne 5 gange om ugen, men at det handler om, at øge muskelmassen ved træning 3 gange om ugen og spise rigtigt.

Det lød tiltalende.

Hun fortalte også, at jeg skulle huske at se på målene og mindre på vægten.

Jeg blive målt og vejet og kom i gang med træningen. Det har været et rigtigt godt forløb. Randi tilbød morgentræning som lige passende i min hverdag, og jeg gik i gang med den ændrede kost, som vi havde talt om. Med nogle opskrifter fra Randi kom jeg videre, så det ikke kun blev kedeligt mad, men anderledes mad.

Det har været en sejr, hver gang jeg har forladt træningen. Specielt fordi jeg har følt mig super stærk ! Nå ja super og super, men for mig har det været en sejr, og det har givet anledning til styrke både fysisk og mentalt.

Jeg ser også bedre ud !…Jeg har tabt fedt og fået flere muskler. Jeg har fået det, jeg havde brug for! ikke udelukkende det jeg troede, jeg havde brug for, men en stærkere og pænere krop.

Jeg har fået mange positive tilkendegivelser lignende: ”- Hvor har du tabt dig”. I virkeligheden har jeg ikke tabt SÅ meget, men jeg har flyttet mine fedtdepoter til muskelmasse i en rigtig god proces.

Træning med Randi har været en fornøjelse. Hun har hele tiden vist, hvornår der skulle flere kilo på vægtene, og hun har fuldstændig styr på hvordan øvelserne skal laves, så jeg ikke får skader. Hun har aldrig haft den løftede pegefinger i brug i forhold til maden, men opfordret mig til at komme videre og tilbage på sporet, når det gik galt i julen.

Derfor kære Randi, tak for: -Mere energi fysisk som mentalt, -en stærkere og smukkere krop med langt færre fedtdepoter, – en god kostplan for ændring af mine spisevaner og ikke mindst tusind tak for timerne, hvor du gav mig muligheden for at føle mig SEJ og STÆRK. Det bør enhver kvinde unde sig selv.”

Hanne Jørgensen – 48 år, Erhvervsleder, Søborg

Sascha tabte 8.5 kilo og 55,5 cm og blev smertefri

“Det bedste ved at starte træning hos Randi var ikke centimeterne der røg af eller kiloerne der langsomt gik ned, men at jeg blev stærkere i min krop”*

Sascha Pilemann-Lyberg

“Jeg startede hos Randi i Fortius fitness, fordi jeg gerne ville tabe mig efter 3 børn.

Jeg havde tidligere været overvægtig og tabt mig 30 kg på kostomlægninger, men nu taget 20 kg i min sidste graviditet.

Jeg havde svært ved at finde motivationen for vægttab på de måder jeg havde forsøgt før og var desperate efter noget som kunne motivere mig. Jeg fandt Fortius fitness på nettet og bad om en uforpligtende samtale.

Jeg mødte Randi og følte at det var det rigtige at komme i gang med, da jeg aldrig selv havde formået at komme afsted i fitnesscenter og ikke havde den fjerneste anelse om, hvordan man styrketræner.

Det bedste ved at starte træning hos Randi var ikke centimeterne der røg af eller kiloerne der langsomt gik ned, men at jeg blev stærkere i min krop.

Under min sidste graviditet havde jeg følelsen af at min krop var slidt. Den havde taget skade af min sidste graviditet og kom ikke til hægterne, som den havde gjort før.

Jeg var på grænsen til bækkenløsning og havde ondt hvis jeg gik en tur på mere end 100 m.

Hvis jeg lavede øvelser på stuegulvet, var det som om jeg var en løs sæk knogler der ikke sad sammen.

Ret hurtigt efter få gange træning blev min krop mere stabil, jeg kunne rejse mig fra sofaen uden smerter og uden at kravle op af mig selv og humpe to meter før jeg kunne rette mig ud.

Jeg blev hurtig stærkere så jeg kunne bære mine to store børn, hvilket jeg ikke havde kunne siden jeg blev gravid med mit 3. barn.

Jeg har tidligere forsøgt cardio træning, men holdt hurtigt op fordi det gjorde mig utroligt sulten lige efter træning og i det hele taget.

Efter styrketræning har jeg ikke oplevet at blive sulten eller have ekstra behov for mad, hvilket er en lettelse når man er madglad som mig.

Efter 5 mdr. med regelmæssig styrketræning og kost omlægninger har jeg tabt 8.5 kilo og 55,5 cm.

Jeg er glad for træningen og selv efter en periode med sygdom, hvor der er svært at komme i gang igen, er jeg stadig i gang.
Det passer utrolig godt til mit temperament og har endda fået min mand i gang med styrketræning.

Jeg har været utrolig glad for Randi og træning hos Fortius Fitness og kan varmt anbefale det til andre der har brug for hjælp til at komme i gang.”

Sascha Pilemann-Lyberg – 36 år, Læge, Søborg

Kenneth tabte 32 cm på 8 uger

“Fra start i oktober til december 2016 opnåede jeg virkelig gode resultater. Tabte min. 6 kg og blev mere muskuløs og trimmet. Præcis som jeg ønskede. Min fedtprocent faldt og mine mål på kroppen svandt ind”*

“Jeg var på et stadie i mit liv hvor jeg havde gennemgået en krise. Jeg følte lyst og energi på at forfølge en gammel tanke om at blive coachet og inspireret til korrekt træning hvor kost, hvile og øvelser var sat i system.

Fra start havde jeg taget lidt på, da jeg havde været inaktiv i godt 5 måneder. Jeg ville gerne tabe mig og blive mere markeret. Jeg synes selv, at jeg havde for meget på sidebenene.

Jeg har trænet i mange år. Både styrke, løb, crossfit m.m. Havde dog igennem årene en følelse af ikke at træne og spise korrekt. Det var dog svært at sætte min egen finger på, hvorfor det ikke rigtig virkede for mig at få de ønskede resultater.

Jeg har altid læst varedeklarationer og gået op i min kost. Har prøvet 5-2 kuren, paleo osv. Har tabt tråd og motivation hen ad vejen, da de er opbygget omkring må/ikke må. Faste spiseintervaller osv. Det duer ikke for mig.

Jeg har via mit arbejde tidligere prøvet og haft en vis succes med træningsprogrammer, kost og måling. Måske en kombi af motivation og manglende ønskede resultat gjorde, at jeg gik tilbage til basis. Jeg trænede, men glemte at kosten er vigtig!

Fra start i oktober til december 2016 opnåede jeg virkelig gode resultater. Tabte min. 6 kg og blev mere muskuløs og trimmet. Præcis som jeg ønskede. Min fedtprocent faldt og mine mål på kroppen svandt ind. Jeg blev mindre, men følte mig større på grund af større muskelmasse.

Træningsprogrammet er super fedt. Det er for mig “stærk mand øvelser” og styrkeløft. Specielt dødløft og squat er rigtig gode øvelser.

Randi Negendahl var som træner det perfekte match for min træning.

Hendes realistiske og pragmatiske tilgang til kost og træning sad lige i skabet. Hendes egne resultater er bevis på, at hun ved, hvad hun taler om.

Jeg er specielt glad for hendes tilgang til kost, måltider og træning. “spis når du er sulten, ikke overspise, selvregulering af de frie måltider, hvor man kan styre sit kalorieindtag og derigennem bibeholde sin vægt er supernemt.

At jeg er kommet i form og forsat bruger og lever efter principperne, gør at jeg mentalt og fysisk er kommet i bedre balance. Det er en god fornemmelse at føle sig og være stærk i krop og sind. Jeg er kommet i bedre humør.

En vigtig læresætning for mig var og er at principperne virker hvis “du” efterlever dem. “Du” skal selv gøre arbejdet….

Jeg anbefaler Fortius Fitness generelt og Randi specifikt som vejen imod en bedre version af dig selv. Jeg vender helt sikkert retur løbende for at bibeholde motivation og inspiration.”

Kenneth Blumensaath – 41 år, Offentlig ansat, Søborg

Maja smed 40 cm og elsker sin nye livsstil

“Jeg har på 2 måneder tabt 7 kg og 40 cm er røget af på kroppen. Jeg kan tydeligt både se og mærke en forskel og er blevet fuldstændigt vild med min nye livsstil”*

Træningsprogram

Maja Walin

“Efter 3 graviditeter og en vægtstigning på 10 kg var jeg indstillet på, at jeg skulle i gang med noget træning, og jeg startede derfor i fitnesscenter.

Det blev dog ikke nogen succes. Jeg havde svært ved at motivere mig til at tage i træningscenteret, og når jeg endelig kom afsted, følte jeg ikke glæde ved det. Jeg løb engang i mellem derhjemme, men det var svært at finde overskuddet til at fortsætte.

Jeg tænkte, at det måske var en personlig træner der skulle til for at hjælpe mig med motivationen og troen på mig selv – at det kunne lykkedes.

Jeg søgte derfor på nettet og fandt frem til Fortius Fitness, som man let kunne skrive til, hvilket jeg så gjorde. Kom herefter til en uforpligtende samtale hos Randi – som hurtigt gav mig et indtryk af, at hun kunne hjælpe mig. Hun forklarede kort, at det hele ikke behøver at gå op i træning, men at man ved at træne 2-3 gange om ugen, samt spise den rette kost, kan opnå gode resultater.

Jeg valgte at starte med personlig træning hos Randi, og syntes lige fra starten at Randi udviste professionalisme. Det var tydeligt, at hun havde meget og god erfaring med træning og kost, og har været utrolig god til at vejlede mig, så jeg ikke var i tvivl, når jeg var derhjemme.

Jeg var i starten lidt nervøs for, om jeg var alt for svag til at udføre de øvelser, som jeg skulle lave med hende. Men Randi har været god til at lægge træningsprogrammet, så det lige har passet med min styrke og samtidigt udfordret mig, så det gav mig viljen og troen på mig selv.

Randi har altid været smilende og imødekommende og med sit store engagement og entusiasme for sit arbejde, har hun helt sikkert været det rette pust for mig, så jeg har kunnet lykkedes med mine mål.

Jeg har på 2 måneder tabt 7 kg og 40 cm er røget af på kroppen. Jeg kan tydeligt både se og mærke en forskel og er blevet fuldstændigt vild med min nye livsstil.

Nu glæder jeg mig til at træne, og kostændringen er blevet en naturlig del af min hverdag.

Jeg nyder at have fået mere styrke og derved bedre kan løfte mine børn. Jeg har generelt fået meget mere energi, hvilket mine børn også får god gavn af.

Jeg vil helt sikkert anbefale Randi fra Fortius Fitness til andre der skulle stå i samme situation som mig. Venner, kolleger og familie som har bemærket min forandring har allerede hørt mine anbefalinger.”

Maja Walin – 34 år, Sygeplejerske, Birkerød

* Lovpligtig disclaimer: De opnåede resultater vil naturligvis varierer fra person til person i forhold til grundform, fedtprocent og muskelmasseprocent ved programstart.