Personlig Træner
Pia Odyja Pedersen

Træner profil

Pia Odyja Pedersen – Læge og Fysioterapeuteksamineret Personlig Træner

Siden de unge år har Pia, trods et liv med fodbold, håndbold, badminton, tennis og fitness, altid kæmpet med vægten der oftest lå 10 kilo for højt. Det betød, at hun konstant var bevidst om ikke at købe tøj, der sad for stramt af frygt for at lårene skulle se for store ud eller at mavefolderne kunne ses. Smarte støvler var også et problem, fordi læggene var for store og hun syntes aldrig, at hun var lige så smart klædt som veninderne der ikke havde problemer med vægten.

Som 30-årig blev hun mor til sønnen Bertram og satte træningen på holdt. Amningen hjalp hende i første omgang ned på ønskevægten, men kroppen endte med at se tarvelig, slap og tynd ud i stedet for slank og sund. De kvindelige former var helt væk og tøjet hang. Det samme gjorde selvtilliden.

Derfor besluttede hun sig for at genoptage træningen. Denne gang kastede hun sig over bodybike og løb, men ligesom med de tidligere sportsgrene, blev hun aldrig rigtig hooked og kroppen og livet var stadig ikke der, hvor hun gerne ville.

Samme følelse stod hun med i arbejdslivet, hvor hun havde en lederstilling som logistikmanager i en metalvarevirksomhed. På trods af en god løn og en stor fleksibilitet manglede arbejdsglæden. Så hun sagde jobbet op efter 25 år for at finde nye udfordringer.

På sin første ledighedsdag besluttede hun, at hun ville gøre noget godt for sig selv. Hun ville nu engang for alle have styr på kroppen og hun begyndte at styrketræne og fik endelig oplevelsen af at blive virkelig grebet af en motionsform.

Styrketræning gav vægttab

I takt med at kroppen tog form, steg glæden og interessen i en sådan grad, at hun læste alt, hvad hun kunne få fat på om styrketræning og en drøm begyndte at tage form: ”Tænk, hvis hun kunne uddanne sig til personlig træner og arbejde med noget der gav hende så stor glæde og samtidig give den oplevelse videre til andre mennesker!”

Hun trænede 5-6 gange om ugen, men midt i al glæden ved den nye træningsform opdagede hun, at hun ikke længere rykkede sig i sin træning og hun besluttede, at tiden var inde til SELV, at hyre en personlig træner. På den måde kunne hun også få be- eller afkræftet om jobbet som personlig træner, var den rigtige vej.

Fra klient til personlig træner

Hun støvsugede nettet for personlige trænere og endte med at vælge Kasper V. Christensen fra Fortius Fitness, fordi konceptet skilte sig ud. En hverdag med en enkel kost og styrketræning 3 gange om ugen, var både overskueligt og tiltrækkende.

Især fordi teenagesønnen spiller fodbold på højt plan, og derfor fylder meget i hverdagen, så det var mere end svært at nå at træne 5-6 gange om ugen og det resulterede i dårlig samvittighed, når det ikke lykkedes.

Allerede efter den første uge med Fortius Fitness metode var der resultater. Både hvad angik kroppen og afklaringen på fremtiden.

Hun behøvede ikke engang et målebånd for at se forandringerne, for det var så markant. Hendes talje, som hun havde kæmpet for at se i årevis, var tilbage. Herefter fulgte hofter og lår hurtigt efter og hendes krop begyndte at forme sig til en flot slank muskuløs krop.

I 2015 valgte Pia i en alder af 45 år for første gang at stille op i en fitnesskonkurrence. Natural Power Fitness, som konkurrencen hedder, er speciel fordi deltagerne skal igennem såvel dopingtest som løgnedetektor for at sikre at ALLE er rene og konkurrerer på lige vilkår uden snyd.

Pia løb med en flot 2. plads ved hjælp af Fortius Fitness strategier.

Takket være styrketræningen er hun nu for første gang i sit liv supertilfreds med sit spejlbillede, og den fede følelse synes hun også, at hendes klienter skal opleve.

Personlig træner til styrketræning

Fra venstre: Kasper V. Christensen, Pia Odyja Pedersen, Randi Negendahl og Joan Lang

hvad siger klienterne

Mai-Britt Vingsøe fik løsere bukser og de arme, hun drømte om

“Man får en form for afhængighed, man får lyst til at gøre det og man kommer ind i en rutine”*

Julian tabte 8 kg fedt og smed 17 cm – det meste på maven

“Da jeg trænede før, fik jeg det fysisk dårligt halvvejs gennem træningen. Nu, efter at jeg har været her, kan jeg klare et helt træningsset uden problemer”*

Jeannet og Betina tabte tilsammen 62 cm

”Jeannet & jeg, har nu trænet hos Fortius Fitness i et forløb, hvor Pia var vores personlige “sergent”, og vil nu gerne gøre status. Det er SÅ fedt!”*

personlig-traener-vaegttab
“En lille hilsen til Fortius Fitness & SPECIELT personlig træner Pia Odyja Pedersen, fra 2 MEGET tilfredse VENINDER!

Jeannet & jeg, har nu trænet hos Fortius Fitness i et forløb, hvor Pia var vores personlige “sergent”, og vil nu gerne gøre status.

Det er SÅ fedt!

Vi valgte Fortius Fitness/personlig træning, fordi vi begge trængte til at få styrket vores krop og opstramning af de typiske kvindelige problemområder. Samtidigt fik vi omlagt vores kost til den sundere, hvilket helt klart var en stor hjælp, via de opskrifter vi fik udleveret. Dette har helt klart givet os en BOOST både fysik & psykisk – hvilket vi tydeligt mærker, også i træningen.

Udover som bonus i forløbet at have fået så MEGET mere energi… energi af træningen samt kosten, er vi nærmest uovervindelig, hehe. 🙂 !!!!!

Jeannet & jeg kan VARMT anbefale Fortius Fitness og BESTEMT PIA, som udover at give “gaver” ( i form af øget vægt 🙂 altid er glad, smilende og til rådighed 24/7

Pia, du er fantastisk ! og TAK Fortius Fitness for at vise en enormt effektiv og ikke overvældende træningsform! ( 3×45 min ugentligt ) come on hvem kan ikke overkomme det, VI KUNNE & GJORDE DET !!!!!

Kæmpe knus til dig PIA du vil blive savnet, meeeeen i vores VIP gruppe slipper du “sgu” ikke for os.:-)!!!!!!”

Resultat af 3 mdr. hvoraf 8 x 45 min. var i selskab med Pia:

* Jeannet: 33 cm i alt – 5,9 kilo i alt – 4,1% fedtprocent i alt

* Betina: 29 cm i alt – 4,7 kilo i alt – 6,8% fedtprocent i alt

Carsten og Mie trænede sammen og fik et kæmpe skub i den rigtige retning

“Det har været en fed oplevelse, og vi kunne sagtens finde på at vende tilbage for at blive holdt lidt i ørene og få ny inspiration”*

carsten havde vægttab med styrketræning
“Min kæreste Carsten og jeg startede vores træningsforløb hos Fortius Fitness i efteråret.

Vi startede med et uforpligtende møde med vores personlige træner Pia. Mødet gik godt og vi følte at Pia kunne sende os i den rigtige retning for at nå vores mål.

Vi var igennem et 3 måneders forløb, og selvom vores udgangspunkt var forskelligt og vi havde individuelle mål, har det været super fedt at træne sammen!!

Vi har været virkelig glade for Pia som træner, og hun har uden tvivl givet os et kæmpe skub i den rigtige retning både hvad angår mad og træning!

Vi anbefaler klart Fortius fitness. Det har været en fed oplevelse, og vi kunne sagtens finde på at vende tilbage for at blive holdt lidt i ørene og få ny inspiration, og så vi sikker på der venter ‘gaver’ fra Pia!”

Mie Ipsen – 32 år, Kbh
Carsten Petersen – 42 år, Kbh

Tove slap af med smerter og slidgigt

”Nu har jeg ikke ondt længere. Mærker intet til slidgigten, har meget mere energi”*

tove på 70 styrketræner
“Jeg er 70 år og begyndte i Fortius Fitness lige efter efterårsferien.

Jeg havde smerter i lænd og især hofte pga. slidgigt.

2 uger tidligere måtte jeg opgive et højskoleophold i Sønderjylland efter bare én dag, fordi jeg fik voldsom ondt i øverste del af ryggen. Jeg var ude af stand til at gå mere end et par hundrede meter, og vi skulle på vandreture ca. 16-18 km hver dag.

Nu ville jeg have styrket min muskulatur omkring ryg og mave. (Coremusklerne) En studiekammerat på samme alder, havde talt om, at styrketræning havde hjulpet hende meget.

Jeg er overrasket over, hvor godt det har været.. Tak Pia. Det har og er fantastisk. Jeg glæder mig hver gang til træningen.

Nu har jeg ikke ondt længere. Mærker intet til slidgigten, har meget mere energi.

Og håber aldrig, jeg får så ondt i ryggen, at jeg ikke kan bevæge mig frit.

Efter en periode mere i træningscentret med Pia, vil jeg kunne “stå på egne ben” sammen med min datter, der også er begyndt i Fortius Fitness.

Hvis du har ondt i ryg og lænd, så tøv ikke. “Sæt igang”. I vil ikke fortryde det. Alder er ingen hindring!

Tove Frank Lindhardtsen – 70 år, Pensionist, Allerød

Birgitte tabte 20 kg over 3 måneder

“Hver gang jeg har været der og træne, har vi fået vendt alt, og man kommer ikke bare derfra med ro i kroppen men også med ro i sjælen”*

“Jeg har haft den kæmpe fornøjelse at havde Pia som træner under forskellige perioder de sidste år.

De perioder jeg har haft Pia er det lykkedes mig at tabe 20 kg over 3 måneder.

Pia er ikke kun en fantastisk træner som brænder for det hun laver men er også et varmt og empatisk menneske som involverer sig i sine kunders ve og vel og jeg har sparet mange penge på psykolog ved at gå hos Pia:-)

Hver gang jeg har været der og træne, har vi fået vendt alt, og man kommer ikke bare derfra med ro i kroppen men også med ro i sjælen.

Jeg vil helt sikkert anbefale Pia til alle der ønsker at investere i deres krops velvære og trivsel.

Træningen giver helt sikkert resultater og Pias viden og passion for faget har en stor del af æren for dette!!!!!

Jeg kommer gerne tilbage, når det er muligt for jeg vil savne ikke kun træningen men også Pia!!!”

Birgitte Surtees – 42 år, Leder, Gentofte

Benjamin opnåede et vægttab på 3,3 Kg og tabte 17 cm på 5 uger, trods træningspause mellem jul og nytår

“Jeg har opnået utrolige mål i fedt/vægttab, og ikke mindst i cm, på bare 12 lektioner. Jeg har trænet 3 gange om ugen og fået noget gode værktøjer til øvelser og i høj grad til kost og oplevet, hvor let dette kan være, og hvor meget det betyder, hvad man spiser”*

vægttab med styrketræning
“Jeg har haft Pia som personlig træner, og det har været en intet mindre end fantastisk fysisk og psykisk ”rejse”, jeg har oplevet.

Jeg har opnået utrolige mål i fedt/vægttab, og ikke mindst i cm, på bare 12 lektioner. Jeg har trænet 3 gange om ugen og fået noget gode værktøjer til øvelser og i høj grad til kost og oplevet, hvor let dette kan være, og hvor meget det betyder, hvad man spiser.

Det har på ingen måde været kedelig mad eller noget med at stå og veje og tælle, og jeg har da bestemt også holdt mine syndedage og fået depoterne fyldt op. Forløbet foregik jo igennem jul og nytår, hvor jeg holdt fri fra træning.

Jeg har holdt mig meget til de gode ting i kosten, men er til gengæld overrasket over, hvor meget jeg har spist, og hvad det har givet min krop både synligt, men også af mentalt overskud igennem den mørke tid i december og januar.

Pia er utrolig motiverende samt lydhør overfor de ting, jeg oplevede i min krop under forløbet, og kom med gode råd som virker.

Jeg har også stået i den situation at stå med noget mad og tænkt, om det nu var af den gode slags og så sendt en kort sms, ”go eller ikke go coach?”, hvorefter jeg har fået et dejligt svar tilbage.

Det har faktisk været utrolig lækkert, da det ikke var en service, jeg kunne forvente, men det virkede.

Jeg har et tidskrævende job som længe har fået skylden for ikke at komme i gang, men helt ærligt … 45 min. træning, 3 gange om ugen, slut med undskyldninger.

Bedste anbefaling herfra, tak Pia.”

Benjamin Ziegler – 41 år, Ejer af ZieglerGulve, Stenløse

Laila tabte 62 cm og hele 24,2 kg

“Jeg synes ikke, og har aldrig syntes, at det har været svært at følge kostprincipperne. Træningen var hård men, selv for mig som ikke er træningselsker, overskuelig”*

vægttab med personlig træner

Laila Tordrup

“Fantastisk proces.

Jeg har været i et personligt forløb hos Pia hos Fortius Fitness.

Det har været er hårdt, men fantastisk forløb.

Startede på 112 kg og kom under 90 på ca. 4 måneder.

Min fantastiske træner Pia var med til at holde gejsten oppe og holde mig til ilden, selv når det var svært.

Havde det ikke været for hende, var jeg ikke kommet hele vejen.

Jeg har tabt 62 cm og 24,2 kg, og det er mega-motiverende at se, at det kan lade sig gøre.

Pia fantastiske humør og lige fremme tilgang gjorde, at man aldrig behøvede at have dårlig samvittighed, men at man kunne tale om det, man f.eks. havde spist som ikke lige var en del af kostprincipperne.

Jeg synes ikke, og har aldrig syntes, at det har været svært at følge kostprincipperne. Træningen var hård men, selv for mig som ikke er træningselsker, overskuelig.

Tak Pia for et fantastisk forløb og for din opbakning ALTID!”

Laila Tordrup – 37 år, Brøndby

* Lovpligtig disclaimer: De opnåede resultater vil naturligvis varierer fra person til person i forhold til grundform, fedtprocent og muskelmasseprocent ved programstart.