CERTIFICERET PERSONLIG TRÆNER

Laila tabte 62 cm og hele 24,2 kg

“Jeg synes ikke, og har aldrig syntes, at det har været svært at følge kostprincipperne. Træningen var hård men, selv for mig som ikke er træningselsker, overskuelig.”

Anne genvandt sin ungdoms styrke

“Da jeg læste om Fortius, øjnede jeg en chance for at vende den synkende skude. Og det skete. Tusind tak for et super forløb – jeg giver den allerhøjeste anbefaling.”

Læs min historie

Jeg har aldrig været dus med nogen form for træning. Som ung prøvede jeg kræfter med alt fra fodbold og håndbold til badminton, tennis og fitness, men uden de store resultater. Jeg gik altid efter et hurtigt resultat, og når det så udeblev, gav jeg op.

Det betød blandt andet, at jeg i mange år vejede 10 kilo for meget, og det gik mig rigtig meget på. Jeg var konstant bevidst om ikke at købe tøj, der sad for stramt og afslørede enten mavedeller eller lår. Jeg havde også svært ved at finde støvler, fordi mine lægge var for store, og jeg følte mig aldrig helt lige så fiks som de veninder, der ikke kæmpede med vægten.

Som 30-årig blev jeg mor og satte træningen på pause. Modsat mange andre tog jeg ikke på – jeg tabte mig faktisk, nok på grund af amning. Jeg kom ned på min ønskevægt, men var på ingen måde tilfreds med min krop. Jeg syntes, den var tarvelig, slap og tynd i stedet for slank og sund. Mine kvindelige former var forsvundet, tøjet hang og selvtilliden røg i bund.

Derfor besluttede jeg mig for at genoptage træningen. Denne gang kastede jeg mig ud i spinning og løb, men ligesom tidligere blev jeg aldrig rigtig fan og gav hurtigt op. Og der stod jeg så med en krop, der ikke så ud som ønsket, og endnu en fejlslagen træningsstrategi i bagagen.

Mit arbejdsliv var heller ikke optimalt. Jeg havde egentlig en fin stilling som logistikmanager, men på trods af god løn og stor fleksibilitet var jeg ikke tilfreds. Arbejdsglæden manglende, og en dag sagde jeg op efter 25 år i samme virksomhed.

På min allerførste dag som ledig besluttede jeg at gøre noget godt for mig selv. Jeg ville have styr på min krop én gang for alle, og det skulle være nu. Derfor begyndte jeg at styrketræne, og endelig fandt jeg en motionsform, som motiverede mig til at blive ved.

Styrketræning gav drømmekrop

Min krop begyndte så småt at tage form, og jeg blev vildt interesseret i styrketræning og begyndte at læse en masse om det. Samtidig overvejede jeg min fremtidige karriere, og en drøm begyndte at spire. Tænk hvis jeg kunne uddanne mig til personlig træner. Så kunne jeg arbejde med noget, der gav mig stor glæde rent personligt og samtidig give den oplevelse videre til andre mennesker.

Men midt i al glæden opdagede jeg, at jeg ikke længere rykkede mig og skabte resultater som før. Jeg trænede 5-6 gange om ugen, men resultatet stod slet ikke mål med min indsats.

Så besluttede jeg, at tiden var inde til selv at hyre en personlig træner. På den måde ville jeg komme helt i mål med min styrketræning og måske samtidig få afklaret, om det var en karriere for mig.

Jeg støvsugede nettet for personlige trænere og endte med at vælge Kasper V. Christensen fra Fortius Fitness. En hverdag med en enkel kost og styrketræning tre gange om ugen var lige til at overskue, og allerede efter den første uge var der succes. Både hvad angik kroppen og min fremtidige karriere.

Jeg behøvede ikke et målebånd for at se forandringerne, for det var så markant. Min talje, som jeg havde kæmpet for at se i årevis, var tilbage. Herefter fulgte hofter og lår, og min krop begyndte at forme sig til en slank, muskuløs skikkelse.

Jeg var super tilfreds og super motiveret både omkring kost og træning. Jeg har aldrig været en ørn i et køkken, men udstyret med et par simple tips og opskrifter fra Kasper var det ingen sag at spise sundt og varieret.

Jeg endte med at blive så motiveret, at jeg i en alder af 45 valgte at stille op i en fitnesskonkurrence. Jeg blev nr. 2 og har sjældent været så stolt af mig selv og min krop.

Takket være styrketræning og en fornuftig kost var jeg for første gang 100 procent tilfreds med mit eget spejlbillede. Den følelse gav mig så meget energi og selvtillid, og jeg ønsker for alle, at de skal opleve det samme.

Netop derfor elsker jeg mit arbejde som personlig træner. Jeg elsker at se mine klienters glæde, når de når deres mål, hvad enten det er at tabe sig, øge muskelmassen eller få balance mellem kost og motion.

Jeg håber at se dig her i centeret, så vi sammen kan opfylde dine mål og forme den krop, som du drømmer om.

Mange hilsner,

Pia

SÅDAN SIGER MINE KLIENTER

Mai-Britt Vingsøe fik løsere bukser og de arme, hun drømte om

“Man får en form for afhængighed, man får lyst til at gøre det og man kommer ind i en rutine”*

Julian tabte 8 kg fedt og smed 17 cm – det meste på maven

“Da jeg trænede før, fik jeg det fysisk dårligt halvvejs gennem træningen. Nu, efter at jeg har været her, kan jeg klare et helt træningsset uden problemer”*

Jeannet og Betina tabte tilsammen 62 cm

”Jeannet & jeg, har nu trænet hos Fortius Fitness i et forløb, hvor Pia var vores personlige “sergent”, og vil nu gerne gøre status. Det er SÅ fedt!”*

personlig-traener-vaegttab
“En lille hilsen til Fortius Fitness & SPECIELT personlig træner Pia, fra 2 MEGET tilfredse VENINDER!

Jeannet & jeg, har nu trænet hos Fortius Fitness i et forløb, hvor Pia var vores personlige “sergent”, og vil nu gerne gøre status.

Det er SÅ fedt!

Vi valgte Fortius Fitness/personlig træning, fordi vi begge trængte til at få styrket vores krop og opstramning af de typiske kvindelige problemområder. Samtidigt fik vi omlagt vores kost til den sundere, hvilket helt klart var en stor hjælp, via de opskrifter vi fik udleveret. Dette har helt klart givet os en BOOST både fysik & psykisk – hvilket vi tydeligt mærker, også i træningen.

Udover som bonus i forløbet at have fået så MEGET mere energi… energi af træningen samt kosten, er vi nærmest uovervindelig, hehe. :) !!!!!

Jeannet & jeg kan VARMT anbefale Fortius Fitness og BESTEMT PIA, som udover at give “gaver” ( i form af øget vægt :) altid er glad, smilende og til rådighed 24/7

Pia, du er fantastisk ! og TAK Fortius Fitness for at vise en enormt effektiv og ikke overvældende træningsform! ( 3×45 min ugentligt ) come on hvem kan ikke overkomme det, VI KUNNE & GJORDE DET !!!!!

Kæmpe knus til dig PIA du vil blive savnet, meeeeen i vores VIP gruppe slipper du “sgu” ikke for os.:-)!!!!!!”

Resultat af 3 mdr. hvoraf 8 x 45 min. var i selskab med Pia:

* Jeannet: 33 cm i alt – 5,9 kilo i alt – 4,1% fedtprocent i alt

* Betina: 29 cm i alt – 4,7 kilo i alt – 6,8% fedtprocent i alt

Joo Hanne tabte 6,6 kg og 28 cm og fik en masse redskaber til både træning og kost

”Men hold op, hvor var jeg ”slap” i starten! Men med den rigtige vejledning og diverse opmuntrende ord, begyndte jeg langsomt at opbygge en styrke i kroppen, samtidig med at resultaterne begyndte at vise sig. Vægten gik ned og fedtprocenten blev mindre, men den bedste følelse var, at jeg pludselig blev glad for at ”være i min egen krop””*


“Shit, mine bukser strammer!

Nu skulle det være – ikke flere overspringshandlinger, og uinspireret, kedelig træning og dårlige madvaner. Jeg ville i gang med at træne – ikke bare konditionstræning, men ”rigtig” træning med vægte. Men hvordan og hvor…?

Tidligere på året i 2017 oplevede jeg, at vægten langsomt steg i takt med ”dårlige” madvaner og inaktivitet. Jeg manglede motivation og hjælp til at komme i gang med træningen. Jeg faldt over et FF-opslag på FB, og jeg kontaktede Kasper angående et træningsforløb. Han matchede mig hurtigt med Pia – et match, der viste sig at være ”lige i skabet”.

Mit forløb hos Pia

Jeg startede et forløb i FF-Gothersgade i august 2017, lige efter jeg var kommet hjem fra Skanderborg festival (ja, det var hårdt). Jeg valgte et forløb med personlig træning 2x om ugen. Det passede perfekt til mig, da jeg derfor ikke behøvede at supplere med selvtræning nede i det lokale fitnesscenter. Det var nemlig aldrig sket!

Derudover er det fantastisk at træne i et privat center, hvor man ikke skal stå i kø til de forskellige maskiner. Ud over et andet ”træningspar”, undgik jeg også at skulle træne ”foran” andre, hvilket tidligere har fungeret som en personlig barriere i forhold til vægttræning.

Men hold op, hvor var jeg ”slap” i starten! Men med den rigtige vejledning og diverse opmuntrende ord, begyndte jeg langsomt at opbygge en styrke i kroppen, samtidig med at resultaterne begyndte at vise sig. Vægten gik ned og fedtprocenten blev mindre, men den bedste følelse var, at jeg pludselig blev glad for at ”være i min egen krop”.

Kostændringer – til dagligt og i weekenden

Jeg har altid været modstander af diverse ”kostkure”. Derfor var det dejligt befriende, at FF fokuserer på kostændringer – hvilket viste sig at være nemmere at forholde sig til end først antaget. Jeg har ikke stringent og konsekvent holdt mig fra søde sager (og alkohol), men jeg ændrede min kost i hverdagene, og i weekenderne var der derfor plads til en pizza og en bytur. Jeg benytter mig meget af FF’s og alle medlemmernes opskrifter i det private rum på FB – så tak for det!

”En Lene”

Jeg var så heldig at træne ved siden af en anden FF’er, Lene. Vi klikkede med det samme og fandt hurtigt ind i en rytme, hvor vi trænede hvert vores program samtidig med, at der var plads til opmuntrende ord, fælles vandpauser og gode samtaler om alt andet end træning. Jeg glædede mig hver gang til at komme til træning, hvilket var en ny og ukendt følelse.

Jeg håber, at I hver især har mødt ”en Lene” – en form for træningsmakker, som går igennem den samme omstilling, ”smerte” og forløb som dig selv, men som altid er klar med opmuntrende og motiverende ord, som lige gør træningen en smule nemmere. Jeg opfordrer i hvert fald alle til at give sine medtrænere et ”hep” med på vejen – vi er her jo med samme formål.

Hvad så nu?

Jeg afsluttede mit forløb hos Pia og FF i februar 2018. Første alenetræning ude ”i den virkelige verden” var lidt skræmmende, men jeg har efterhånden fået indarbejdet faste træningsrutiner i det lokale fitnesscenter. Jeg har både gode og dårlige perioder med svingende motivation. Dog har jeg fået så mange træningsredskaber og et større kostkendskab, at jeg på egen hånd formår at ”træne mig op” igen.

Jeg kan varmt anbefale et træningsforløb hos FF, og jeg håber, at alle FF’er får samme positive oplevelse som mig. Hos FF er der plads til alle – uanset ”størrelse” og alder.”

Joo Hanne Poulsen – 34 år, Studerende, København

Carsten og Mie trænede sammen og fik et kæmpe skub i den rigtige retning

“Det har været en fed oplevelse, og vi kunne sagtens finde på at vende tilbage for at blive holdt lidt i ørene og få ny inspiration”*

carsten havde vægttab med styrketræning
“Min kæreste Carsten og jeg startede vores træningsforløb hos Fortius Fitness i efteråret.

Vi startede med et uforpligtende møde med vores personlige træner Pia. Mødet gik godt og vi følte at Pia kunne sende os i den rigtige retning for at nå vores mål.

Vi var igennem et 3 måneders forløb, og selvom vores udgangspunkt var forskelligt og vi havde individuelle mål, har det været super fedt at træne sammen!!

Vi har været virkelig glade for Pia som træner, og hun har uden tvivl givet os et kæmpe skub i den rigtige retning både hvad angår mad og træning!

Vi anbefaler klart Fortius fitness. Det har været en fed oplevelse, og vi kunne sagtens finde på at vende tilbage for at blive holdt lidt i ørene og få ny inspiration, og så vi sikker på der venter ‘gaver’ fra Pia!”

Mie Ipsen – 32 år, Kbh
Carsten Petersen – 42 år, Kbh

Tove slap af med smerter og slidgigt

”Nu har jeg ikke ondt længere. Mærker intet til slidgigten, har meget mere energi”*

tove på 70 styrketræner
“Jeg er 70 år og begyndte i Fortius Fitness lige efter efterårsferien.

Jeg havde smerter i lænd og især hofte pga. slidgigt.

2 uger tidligere måtte jeg opgive et højskoleophold i Sønderjylland efter bare én dag, fordi jeg fik voldsom ondt i øverste del af ryggen. Jeg var ude af stand til at gå mere end et par hundrede meter, og vi skulle på vandreture ca. 16-18 km hver dag.

Nu ville jeg have styrket min muskulatur omkring ryg og mave. (Coremusklerne) En studiekammerat på samme alder, havde talt om, at styrketræning havde hjulpet hende meget.

Jeg er overrasket over, hvor godt det har været.. Tak Pia. Det har og er fantastisk. Jeg glæder mig hver gang til træningen.

Nu har jeg ikke ondt længere. Mærker intet til slidgigten, har meget mere energi.

Og håber aldrig, jeg får så ondt i ryggen, at jeg ikke kan bevæge mig frit.

Efter en periode mere i træningscentret med Pia, vil jeg kunne “stå på egne ben” sammen med min datter, der også er begyndt i Fortius Fitness.

Hvis du har ondt i ryg og lænd, så tøv ikke. “Sæt igang”. I vil ikke fortryde det. Alder er ingen hindring!

Tove Frank Lindhardtsen – 70 år, Pensionist, Allerød

Birgitte tabte 20 kg over 3 måneder

“Hver gang jeg har været der og træne, har vi fået vendt alt, og man kommer ikke bare derfra med ro i kroppen men også med ro i sjælen”*

“Jeg har haft den kæmpe fornøjelse at havde Pia som træner under forskellige perioder de sidste år.

De perioder jeg har haft Pia er det lykkedes mig at tabe 20 kg over 3 måneder.

Pia er ikke kun en fantastisk træner som brænder for det hun laver men er også et varmt og empatisk menneske som involverer sig i sine kunders ve og vel og jeg har sparet mange penge på psykolog ved at gå hos Pia:-)

Hver gang jeg har været der og træne, har vi fået vendt alt, og man kommer ikke bare derfra med ro i kroppen men også med ro i sjælen.

Jeg vil helt sikkert anbefale Pia til alle der ønsker at investere i deres krops velvære og trivsel.

Træningen giver helt sikkert resultater og Pias viden og passion for faget har en stor del af æren for dette!!!!!

Jeg kommer gerne tilbage, når det er muligt for jeg vil savne ikke kun træningen men også Pia!!!”

Birgitte Surtees – 42 år, Leder, Gentofte

Benjamin opnåede et vægttab på 3,3 Kg og tabte 17 cm på 5 uger, trods træningspause mellem jul og nytår

“Jeg har opnået utrolige mål i fedt/vægttab, og ikke mindst i cm, på bare 12 lektioner. Jeg har trænet 3 gange om ugen og fået noget gode værktøjer til øvelser og i høj grad til kost og oplevet, hvor let dette kan være, og hvor meget det betyder, hvad man spiser”*

vægttab med styrketræning
“Jeg har haft Pia som personlig træner, og det har været en intet mindre end fantastisk fysisk og psykisk ”rejse”, jeg har oplevet.

Jeg har opnået utrolige mål i fedt/vægttab, og ikke mindst i cm, på bare 12 lektioner. Jeg har trænet 3 gange om ugen og fået noget gode værktøjer til øvelser og i høj grad til kost og oplevet, hvor let dette kan være, og hvor meget det betyder, hvad man spiser.

Det har på ingen måde været kedelig mad eller noget med at stå og veje og tælle, og jeg har da bestemt også holdt mine syndedage og fået depoterne fyldt op. Forløbet foregik jo igennem jul og nytår, hvor jeg holdt fri fra træning.

Jeg har holdt mig meget til de gode ting i kosten, men er til gengæld overrasket over, hvor meget jeg har spist, og hvad det har givet min krop både synligt, men også af mentalt overskud igennem den mørke tid i december og januar.

Pia er utrolig motiverende samt lydhør overfor de ting, jeg oplevede i min krop under forløbet, og kom med gode råd som virker.

Jeg har også stået i den situation at stå med noget mad og tænkt, om det nu var af den gode slags og så sendt en kort sms, ”go eller ikke go coach?”, hvorefter jeg har fået et dejligt svar tilbage.

Det har faktisk været utrolig lækkert, da det ikke var en service, jeg kunne forvente, men det virkede.

Jeg har et tidskrævende job som længe har fået skylden for ikke at komme i gang, men helt ærligt … 45 min. træning, 3 gange om ugen, slut med undskyldninger.

Bedste anbefaling herfra, tak Pia.”

Benjamin Ziegler – 41 år, Ejer af ZieglerGulve, Stenløse

Laila tabte 62 cm og hele 24,2 kg

“Jeg synes ikke, og har aldrig syntes, at det har været svært at følge kostprincipperne. Træningen var hård men, selv for mig som ikke er træningselsker, overskuelig”*

vægttab med personlig træner

Laila Tordrup

“Fantastisk proces.

Jeg har været i et personligt forløb hos Pia hos Fortius Fitness.

Det har været er hårdt, men fantastisk forløb.

Startede på 112 kg og kom under 90 på ca. 4 måneder.

Min fantastiske træner Pia var med til at holde gejsten oppe og holde mig til ilden, selv når det var svært.

Havde det ikke været for hende, var jeg ikke kommet hele vejen.

Jeg har tabt 62 cm og 24,2 kg, og det er mega-motiverende at se, at det kan lade sig gøre.

Pia fantastiske humør og lige fremme tilgang gjorde, at man aldrig behøvede at have dårlig samvittighed, men at man kunne tale om det, man f.eks. havde spist som ikke lige var en del af kostprincipperne.

Jeg synes ikke, og har aldrig syntes, at det har været svært at følge kostprincipperne. Træningen var hård men, selv for mig som ikke er træningselsker, overskuelig.

Tak Pia for et fantastisk forløb og for din opbakning ALTID!”

Laila Tordrup – 37 år, Brøndby

Anne genvandt styrken og muskelmassen efter selv at have forsøgt i mange år

“Jeg er nu godt på vej tilbage i min gamle form. Selvom det ikke lyder af meget, at jeg har tabt 3,5 kg fedt, så er det helt fantastisk for mig, for jeg har kæmpet i flere år for at få has på de her kilo, og nu gik der 2 måneder og så var de væk – og jeg er SÅ glad for resultatet”*

vægttab med personlig træner

Anne Bindholt

“Jeg har tabt 3,5 kg fedt og 17 cm og nået alle de mål, jeg ikke troede var mulige at nå mere.

Jeg overgav mig til et forløb hos Fortius Fitness, Kgs. Nytorv og Pia, da jeg hørte om deres indsatspunkter. De ramte nemlig præcis alle mine ømme punkter, hvor jeg faktisk havde givet mere eller mindre op – og det handlede både om vægttab, opstramning, muskelmasse og styrke.

Jeg har trænet både løb og styrke siden jeg var ca. 20 år gammel. Samtidig har jeg også i sin tid taget en aerobic instruktøruddannelse, så jeg har altid ment, at jeg havde styr på det der. Men jeg har åbenbart alligevel ikke formået at forny min træning.

Jeg var begyndt at opleve, at jeg ikke kunne holde vægten og at mine muskler samtidig skrumpede ind. Min styrke var derfor også for nedadgående og huden bliver jo ikke mere elastisk med årene. Jeg tænkte, at det jo nok bare var noget, jeg måtte acceptere.

Men da jeg så læste om Fortius og deres resultater og deres strategi, så øjnede jeg alligevel en chance for at vende den synkende skude. Og det skete.

Jeg er nu godt på vej tilbage i min gamle form. Selvom det ikke lyder af meget, at jeg har tabt 3,5 kg fedt, så er det helt fantastisk for mig, for jeg har kæmpet i flere år for at få has på de her kilo, og nu gik der 2 måneder og så var de væk – og jeg er SÅ glad for resultatet.

Min krop er igen blevet muskuløs og jeg oplever, at jeg stadig kan forme den, så jeg ikke føler mig som en synkende skude, der må overgive sig.

Pia har gjort et super stykke arbejde og givet mig så meget inspiration, som jeg aldrig selv havde kunne mobilisere.

Samtidig foregår træningen i en tryg og rar atmosfære, som er med til at gøre det hele til en endnu mere positiv oplevelse.

Jeg har opdaget, at jeg ikke skal være bange for at sætte vægt bag øvelserne. Nu gælder det om at holde fast, men ellers så ved jeg, hvor jeg skal henvende mig.

Tusinde tak for et super forløb og jeg giver den allerhøjeste anbefaling.”

Anne Bindholt – 57 år, IT-konsulent, København

Liselotte tabte 6,8 kg og 26 cm og øgede sin styrke væsentligt

“Jeg kom hurtigt til at elske de to gange om ugen, hvor Pia kompetent indviede mig i styrketræningens principper. Det var meget trygt, husker jeg, at være ”overvåget” af en ekspert som hende, så jeg fik de rette vaner fra starten”*

Liselotte

“Jeg mindes med smil min første time i Fortius Fitness. Som gammel triatlet og stadig meget aktiv på løbe- og cykelfronten, havde indendørs træning og motionscentre slet ikke min interesse. Men nysgerrig som jeg er, og frisk på at prøve en ny sportsgren, stod jeg der i centret for første gang, med det planlagte forløb foran mig.

Jeg var dog afklaret med, hvad jeg ville have ud af det, nemlig træning af de store muskelgrupper og en endnu bedre fysisk form, så jeg kan beholde min stærke krop længe endnu. Altså ingen konkurrencer og store muskler: ”Gad vide, om træneren vil forstå det,” tænkte jeg.

Det gjorde Pia selvfølgelig.

Nu tilbage til starten. Jeg smilede mig igennem alle øvelserne første gang, da jeg slet ikke kunne kende mig selv med vægtstænger i hænderne.

Hvad lavede jeg dér?

Og det sjove var, at da vægtbelastningen jo i starten var lille, mens jeg lærte teknikken i øvelserne, så kom jeg ud med ømme muskler i nakken. Det var et udpræget begynderfænomen, en slags anspændthed i den nye verden af jern og vægte, som heldigvis hurtigt forsvandt, da vægten langsomt forøgedes, og træningen gav mere og mere mening.

Jeg kom hurtigt til at elske de to gange om ugen, hvor Pia kompetent indviede mig i styrketræningens principper. Det var meget trygt, husker jeg, at være ”overvåget” af en ekspert som hende, så jeg fik de rette vaner fra starten.

Og stor var glæden hver gang, jeg oplevede, at vægtebelastningen blev mindre under øvelsen. Det skete nemlig, når jeg fangede den helt rigtige måde at lave den på.

Så lagde Pia ”gaver” på (mere vægt), så jeg hele tiden blev udfordret. Hverken for meget eller for lidt, og jeg oplevede, at jeg blev stærkere og stærkere.

Det kunne jeg især konstatere, da jeg hjemme greb fat i min ellers tunge hækkeklipper for at give hækken en omgang. Maskinen havde sørme tabt sig siden sidst, så det blev en leg at klippe hæk.

Nu, et halvt år efter jeg startede hos Pia, træner jeg selv to gange ugentligt i et center. Blot 45 minutter pr. gang behøver jeg for at styrke de store muskelgrupper.

Så kan jeg jo løbe og cykle alt det jeg vil ved siden af, men jeg er vild med at vide, at jeg får den grundige muskeltræning hver uge.

Og udover at belastningen jævnligt øges, så arbejder jeg på mere bevidsthed i øvelserne, altså at være tilstede og nyde dem, selv om kroppen presses og sveden hagler af.

Sidst men ikke mindst er der jo den fantastiske oplevelse at vitalitet, som følger efter hver træning og tanken om, at jeg har gjort noget godt for at beholde min sunde og stærke krop længe endnu.”

Liselotte – 51 år, Kontor, København

Henrik og Tine fik igennem deres fælles forløb forbedret deres styrke og dermed deres præstationsevne i deres løb

“På vores løbeture kan vi virkelig mærke den styrke vi har fået på den korte tid, vi indtil nu har trænet. Vi kan løbe mere kontrolleret uden at synke sammen i kroppen og i længere tid. Det er en skøn følelse”*

“Jeg gav min kæreste og mig selv den gave at træne i Fortius Fitness med Pia og vi er været meget glade for det.

Vi har begge døjet lidt med ondt i ryggen og ondt hist og her.

Vi er begge løbere og vores mål var at opnå større styrke – primært så vi kunne løbe bedre på de længere distancer og til trail- og crossløb, som kræver mere råstyrke pga. udfordrende terræn.

Ingen af os har nogen erfaring med tung vægttræning og vi glædede os til at prøve noget nyt.

Generelt er vi ret glade for at træne.

Men oplever også, at det kan være svært at komme ud af døren, når vi selv skal tage initiativet.

Måske mest fordi at det kan være svært selv at tage ansvar for, hvad der skal trænes og hvordan.

Men det er jo bare så dejligt her hos Pia.

Vi skal bare møde op og så har hun helt styr på det hele.

Det er en kæmpe luksus.

Vi har været meget glade for hele forløbet.

På vores løbeture kan vi virkelig mærke den styrke vi har fået på den korte tid, vi indtil nu har trænet.

Vi kan løbe mere kontrolleret uden at synke sammen i kroppen og i længere tid.

Det er en skøn følelse.

Vi vil helt sikkert fortsætte træningen og så indimellem komme tilbage til et træningstjek hos Pia.

Også for at holde motivationen.

Vi kan helt klart anbefale konceptet og Pia.”

Henrik Larsen – 57 år, Østerbro
Tine Broksø – 47 år, Østerbro

Farrah kom tilbage efter graviditet og fødsel og tabte 15kg

“Jeg er tilfreds og glad. Har former, spiser og drikker uden af tælle kalorier og styrketræner 3 gange om ugen”*

“Jeg har haft flere forløb hos personlige trænere. Fået lagt kost og træningsplaner. Virkeligt brugt tid i motionscenteret 6-7 gange om ugen. Haft “cheat day” og talt kalorier. Altid har jeg haft en to to vægt.

Jeg har vejet helt op til 110 kg og været nede på 58 kg. Selv da jeg vejede 58 kg var jeg energiforladt, så usund ud og følte mig utilstrækkelig. Jeg var ikke tilfreds. Vægten steg igen og igen.

Min veninde fortalt mig om Fortius Fitness. Jeg tog kontakt og har aldrig før haft det så godt med mig selv. Jeg har haft et forløb for ca. 3 år siden hos Fortius Fitness hos Pia, hvilket jeg var så glad for. Jeg bruger max 1 time i træningscenteret 3 gange om ugen og er blevet fuldstændig tosset med at løfte tungt.

Første billede vejede jeg 58 kg. Ingen former overhovedet og masser af løs hud. Talte kalorier og trænede 6-7 gange om ugen. Andet billede har jeg taget på og vejer 80 kg. Er ked af vægt og måden jeg ser ud. Kan ikke håndtere min måde at spise på. Billede 3 er fra mit første afsluttende forløb hos Fortius Fitness.

Jeg er tilfreds og glad. Har former, spiser og drikker uden af tælle kalorier og styrketræner 3 gange om ugen.

Jeg blev mor for første gang i oktober 2018. Har nu er forløb igen hos Pia, hvilket har hjulpet mig enormt. Jeg har tabt 15 kg indtil videre og flere cm. Jeg kan helt klart anbefale Fortius Fitness og især Pia, som virkelig har støttet og guidet mig.

P.S. jeg har til mine træninger haft min datter med, som Pia har taget sig af samtidig med at træne mig. Hvad mere kan man ønske dig.”

Farrah – 34 år, København

* Lovpligtig disclaimer: De opnåede resultater vil naturligvis variere fra person til person i forhold til grundform, fedtprocent og muskelmasse ved programstart.