Personlig Træner Jægersborg

personlig traener jægersborg

Læs min historie

For Martin har træning være en fast del af livet i mange år – en del han er meget glad for, men sådan har det ikke altid været…

Som en 14-årig var Martin med sine 42 kg ekstremt spinkel. De fleste andre drenge på hans alder vejede nærmere omkring 60 kg eller derover. Faktisk var han så tynd, at skolelægen var efter ham, og Martin følte sig også mest som et omvandrende fugleskræmsel.

Når der skulle udvælges spillere til de vigtige foldboldkampe, lød der kommentarer fra træneren som “Jeg sætter lige de store drenge ind først”, og de mange negative oplevelser gav sig udslag i en hæmmede usikkerhed og en selvtillid, der kunne lægge under gulvbrædderne – både i forhold til sport, men også i forhold til et ellers nyt og spændende område: piger.

Martin følte generelt ikke at der var overensstemmelse mellem hans indre person og så den krop han havde, og derfor var følte han sig ikke hjemme i sin krop. Det stod derfor klart, at det ville være en kæmpe fordel at tage affære så hurtigt som muligt.

Det var hans morbror der foreslog styrketræning som en løsning – en løsning som Martin havde blandede følelser omkring. Efter nogen tid besluttede han sig alligevel for at give det et forsøg, men han hadede det inderligt!

Frustrationen ved ikke at kunne løfte noget som helst blandet med tilsyrede arme og ben, træthed og fornemmelsen af fysisk modstand mest af alt gav lyst til at kyle håndvægtene langt væk – ikke at han var i stand til det…

Efter nogle måneder med afbrudte træningsperioder viste det sig dog, at der alligevel var sket noget mærkbart. Langsomt blev følelsen af frustration forvandlet til noget mere neutralt, og som tiden gik udviklede det sig til glæde, stolthed og en lyst til videre udvikling. Følelsen af håbløshed og irritation blev erstattet med følelsen af viljestyrke, og den øgede kropsstyrke og udholdenhed medførte begejstring, fordi det der før var tungt nu var let.

Efter 1 års træning – og kæmpe fremskridt – begyndte nogle af de andre drenge, der fortsat var størrere, også at træne, og efter 3 måneder overhalede nogle af dem Martin i styrke, hvilket igen fik ham til at overveje at opgive det hele. Den uretfærdige fordeling af kropsstørrelse frembragte en blanding af stædighed og lysten til at give op, men heldigvis vækkedes et indbygget konkurrence-gen Martin valgte at træne oftere, hårdere og længere tid end de andre – omend det ikke altid var særligt fornuftig metode.

Fra fitness som hobby til professionel personlig træner

Det tog 1 år at nå det ønskede resultat og træningen blev en del af livet, for den nye vane førte mange positive ting med sig: øget selvtillid og selvværd, nye bekendtskaber, en stærkt forbedret viljestyrke og en fornemmelse af at kunne nå de mål han satte. Oveni klarede han sig pludselig meget bedre i mange andre sportsaktiviteter, og nu var den tidligere lille spinkle dreng pludselig ham, som alle de andre spurgte til råds om træning, kost, skader og livsstil. Træning (og følelsen af at træne) var gået fra at være noget pinefuldt til noget, der føltes rigtig godt og som Martin ikke ville være foruden.

Succesen med styrketræning øgede også interessen for andre aktiviteter, og Martin har siden dyrket en række andre sportsgrene, heriblandt løb, Kyokushin karate, kitesurfing, ridning, floorball, squash, streetbasket og beachvolley.

I dag har han bachelor i idræt og kandidat i biologi og han bruger sin store teoretiske viden kombineret med sine mange års praktiske erfaring i sit arbejde som personlig træner.

Det var ønsket om at dele sine erfaringer og glæder fra egen træning og bruge dem til at hjælpe andre med at nå deres mål, der i sin tid fik han til at uddanne sig til personlig træner, for lige siden sine unge år har han ofte ageret personlig træner for venner, familie og bekendte, så for ham var det en naturlig videreudvikling af personlige interesser og livsstil at vælge at være personlig træner på et professionelt plan.

Hvad siger klienterne

Anders sænkede sin fedtprocent med 11%

“Alt i alt synes jeg bestemt mit liv har forandret sig de sidste 9 måneder. Jeg er blevet en langt gladere person med et højere energiniveau. Jeg har opnået en selvstændighed som gør at jeg træner på egen hånd nu, og føler mig helt tryk ved det”*

fitness og sundhed

“Jeg har de sidste 9 måneder trænet i Fortius Fitness med Martin, og det har udelukkende været en positiv oplevelse.

Jeg valgte Fortius Fitness af flere årsager.

Jeg havde i nogen tid gået med tanken om at starte på styrketræning igen. Efter flere “mislykkede” forsøg på egen hånd, besluttede jeg mig for at prøve personlig træning for bedre at kunne opnå resultater. Efter en hurtig søgning på nettet, blev det klart, at Fortius Fitness havde fået bedst anmeldelser.

Mit hovedmål dengang var en kombination af vægttab og større fysisk styrke. Jeg var på ingen måder tilfreds med min krop, og derfor blev jeg enig med mig selv om, at jeg ville se nogle markante ændringer og resultater.

Mit første møde med Martin var en behagelig oplevelse.

Ved den uforpligtende samtale var han meget imødekommende og lyttede meget til, hvad jeg havde af tanker omkring forløbet.

Denne fremgangsmåde havde en betryggende virkning på mig, da han via mine forventninger bedre kunne danne sig et indtryk af, hvordan træningen skulle forløbe.

Også under træningen har Martin været behagelig at være sammen med.

Alle mine spørgsmål omkring træning, kost ect. har jeg fået besvaret meget grundigt, så der ikke er opstået nogen tvivl.

Dette har gjort, at jeg mellem træningerne har kunnet omlægge min kost til sundere alternativer.

Noget af det jeg har været særlig tilfreds med i mit forløb hos Martin er, at han har udvist en god forståelse og har lyttet til det, jeg havde at sige.

Hvis der har været øvelser, der enten har været svære for mig at udføre, eller ikke har kunne lade sig gøre af fysiske årsager, har han været god til at komme med fornuftige alternativer.

Alt i alt synes jeg bestemt mit liv har forandret sig de sidste 9 måneder. Jeg er blevet en langt gladere person med et højere energiniveau. Jeg har opnået en selvstændighed som gør at jeg træner på egen hånd nu, og føler mig helt tryk ved det.

Jeg er gået fra, i starten af forløbet, at veje 78,1 kg til i dag at veje 69 kg. Ligesom min fedtprocent er faldet fra 28,6 % til 17,5 %. Rundt om livet har jeg tabt 15,6 cm i alt.

Jeg finder Martin utrolig sympatisk og betragter ham nærmest son en ven efter vores forløb.

Jeg kan på det kraftigste anbefale Martin, og hvis jeg en dag starter forløb hos Fortius Fitness, er det ham, jeg skal have som træner igen!”

Anders Verdelin Jensen – 22 år, Studerende, Kongens Lyngby 

Yannick øgede sin muskelmasse og fik afhjulpet sine skader

“Jeg er gået fra 68.5 kg til 75.8 kg, hvilket var målet, at jeg gerne ville op og veje minimum 75kg”*

Personlig træner fitness og sundhed

Yannick Verge Jensen

“Efter nogle år med on and off træning valgte jeg Fortius Fitness, da jeg havde brug for at få noget kontinuerlig træning indført i min hverdag. Jeg havde fra jeg var helt lille og til teenagealderen dyrket meget fodbold, men det stoppede som 16-årig for alvor grundet ankel og lyskeskade.

Jeg havde, som en del andre, valgt at træne her og der i et fitness center, men havde aldrig kunne holde det vedlige, grundet manglende tracking af resultater, samt professionel vejledning omkring øvelser, teknik og kost. Jeg ledte længe efter det rette sted, og faldt over Fortius Fitness, som jeg havde læst gode anmeldelser om.

Og jeg blev ikke skuffet.

Et af mine mål var at tage på i vægt, da jeg altid har vejet lige en tand for lidt. Derudover var det også et mål at lære at kunne løfte rigtigt, bruge den rigtige teknik i øvelserne, og ikke overbelaste de skader, jeg i forvejen havde.

Som sælger fra kl.10-18 hver dag havde jeg levet usundt med nemme spisevaner som junkfood, manglende motion og sene sengetider. Så det var også noget, jeg ville have rodet bod på. Generelt havde jeg ikke været alt for flink ved min krop. Det var på tide at gøre noget ved de dovne vaner.

Martin blev min træner, og jeg har ikke et sekund fortrudt, at jeg valgte Fortius Fitness som stedet, hvor jeg skulle få sparket mine dårlige vaner væk. Martin har fra dag 1 af, været yderst behagelig at tale med, taget hensyn, hvis jeg har haft nogle små skavanker, samt været med til at motivere og skubbe mig hen mod der hvor jeg er nu, blot på rundt regnet en måned.

Jeg er gået fra 68.5 kg til 75.8 kg, hvilket var målet, at jeg gerne ville op og veje minimum 75kg.

Jeg føler mig stærkere, jeg føler mig mere tilpas, og jeg spiser mere af det grønne og mere af det rigtige. Jeg husker mine måltider, og jeg ville ikke have nået en så hurtig fremgang uden Martin ved min side.

Træningen tager hensyn til ens krop, og hvem man er, og man lægger stille og roligt på fra gang til gang. Resultaterne taler sit tydelige sprog. Efter at par få gange med Martin kunne min omgangskreds tydeligt se, at jeg havde fået lidt større arme, og havde fået en sundere tilgang til tingene.

Man skal være indstillet på, at forløbet kræver man selv yder 100%. Dvs. at man så vidt så muligt overholder de råd, man får, og at man tager det der bliver sagt til en til sig. Gør man det, ja så kan man ikke undgå at opnå resultater.

Jeg har været rigtig glad for forløbet med Martin. Martins øvelser har på kort tid hjulpet mig til at blive mere muskuløs, tage på i vægt og få det endnu bedre med mig selv.

Han er en yderst sympatisk fyr, samt en superdygtig træner. Man får lyst til at presse sig selv ekstra, med ham som træner. Han tager hensyn til ens småskader og finder alternativer, hvis man har for ondt. Jeg har nydt rigtig godt af træningsøvelserne, og fået nogen fifs med omkring, hvad der ville hjælpe på min dårlige ankel og lyske.

Det har betydet, at jeg har benyttet en af Martins øvelser til min ankel, og min ankel har fået det meget bedre siden det.

Træningen har medført jeg er blevet endnu gladere for min krop, fået endnu mere velvære og fået endnu mere mod på tingene. Martin har med andre ord i den grad været en nøgle faktor for, at jeg har fået glæden tilbage ved træning, og opnået de resultater, jeg har opnået på så kort tid.

Derudover skal der også lyde en stor tak, til min dejlige kæreste for at have støttet mig igennem hele forløbet, som selv er en del af træningsmiljøet og stor fortaler for det. Det har været medvirkende til, jeg har taget skridtet videre. Alt i alt en super positiv indvirkning i mit liv.

Jeg vil anbefale Martin som personlig træner til hver en tid. 10/10 fra mig.”

Yannick Verge Jessen – 24 år, Erhvervskonsulent for 2 M solutions, København 

Lonnie blev stærkere og tabte sig

“Jeg har tabt mig flere centimeter mange steder og flere kilo også. Det er meget simpelt at følge kostprincipperne og endnu federe, at det så rent faktisk virker :-). Det har været meget motiverende at kunne se fremskridt, selvom jeg kun har trænet 1-2 gange pr uge, har drukket vin, spist slik mv”*

Sundhed

Lonni Ruth Winsløw Henriksen

“Jeg valgte Fortius Fitness af flere årsager. En af årsagerne var fx, at det var dem med flest positive historier fra tidligere Kunder. Det lød nærmest for godt til at være sandt.

Derudover lå det tæt på mit hjem, men vigtigst af alt viste det sig, at det var muligt at få tilpasset øvelser og træning til det genoptræningsstadie jeg var på.

Jeg havde brug for hjælp til at opnå en stærkere fysik, og hjælp til at sikre at jeg lavede øvelser korrekt. Det var måske endnu vigtigere, fordi jeg aldrig havde prøvet styrketræning før.

Mit overordnede mål var at blive fysisk stærkere, så jeg bedre kunne lege med mine børn på 3 og 4 år.

Det var fedt at blive instrueret af Martin, bl.a. fordi han kunne svare på spørgsmål både dem som vedrørte de tekniske i selve styrketræningen, men også det der vedrørte det fysiske fx i forhold til min diskusprolaps.

Qua Martin også har læst Idræt på KU, er han enorm troværdig i forhold alle de idrætsrelaterede spørgsmål og emner, vi har drøftet.

Jeg styrketræner selv hjemme en-to gange pr. uge nu.

Jeg har tidligere haft personlig træner til at opnå andre mål fx i forhold til at kunne løbe en vis distance hurtigt. Men det var noget helt andet, og jeg havde ikke på samme måde behov for at tage hensyn til min ryg, som jeg har haft i denne omgang.

Jeg har tabt mig flere centimeter mange steder og flere kilo også. Det er meget simpelt at følge kostprincipperne og endnu federe, at det så rent faktisk virker:-). Det har været meget motiverende at kunne se fremskridt, selvom jeg kun har trænet 1-2 gange pr uge, har drukket vin, spist slik mv.

Det har været en rigtig god oplevelse at træne hos Martin, som virkelig er sød, forstående og professionel fx i arbejdet med at finde mit rette niveau og stadig være i stand til at presse mig til at opnå større styrke.

Jeg vil anbefale andre at overveje et sådant forløb, også selvom man måske ikke er hel intakt fysisk :-).”

Lonni Ruth Winsløw Henriksen – 40 år, Proceskonsulent, København

Peter øgede sin styrke og forbedrede sine sportsresultater

“Træningen med Fortius Fitness og Martin Jensen har åbnet mine øjne for, at godt nok var jeg i fin form, men der var og er stadig masser af potentiale til at blive meget stærkere. Allerede nogle få måneder inde i træningen, kunne jeg direkte mærke og måle fremgang”*

Fitness

Peter Jakobsen

“Jeg er ultracyklist og har et mål om at cykle langt – rigtigt langt, sådan ca. 10.000 km som en lang enkeltstart. Det kræver, udover en masse træning på cyklen, en stærk krop der er i stand til at klare
den belastning som en så krævende fysisk udfoldelse vil medføre.

Derfor har jeg søgt hjælp hos flere forskellige personlige trænere med forskellige resultater. Fælles for dem alle var dog, at ingen af disse rigtig formåede at sætte sig ind i mit projekt, mit behov og
meget vigtigt, at få mig til at føle deres commitment – og deraf blev resultaterne i den sidste ende heller ikke helt tilfredsstillende.

Jeg sad ofte tilbage med følelsen af, at træningen og træningsplanlægningen var for overfladisk og for tilfældigt – og jeg havde svært ved at få sikkerhed for, at jeg var på rette vej. Jeg savnede målsætninger og snak om resultater – jeg var usikker.

Min kontakt til Fortius Fitness var således endnu et forsøg på at finde en personlig træner der dels var i stand til at planlægge min træning ud fra mit projekt – dels overfor mig formåede at vise og udstråle at vedkommende faktisk interesserede sig for, at vi sammen kom i mål.

Derudover var det et meget vigtigt punkt for mig, at vi sammen kontinuerligt skulle kunne både konstatere og vurdere resultaterne, drøfte resultaterne og deraf sikre at vi hele tiden er på rette vej.

Jeg tog kontakt til Fortius Fitness og via Kasper blev jeg sat i kontakt med personlig træner Martin. Og det var et rigtigt godt valg!

Fra dag 1 har der været fuldstændig styr på træningsplanlægningen. Og fra dag 1 er alle resultater blevet skrevet ned. Martin har konstant fokus på, at vi når præcis det, vi skal og at træningen styrker de områder der vigtige i forhold til mit projekt.

Uheldigvis er jeg meget disponeret for småskader. Også disse er Martin rigtig dygtig til at tage hensyn til og finde alternative veje. Han siger bestemt “nej” når en træningsøvelse, grundet en skade, ikke må gennemføres – men samtidig har han så altid et alternativt.

Jeg har tidligere selv formået at skabe et dengang nødvendigt vægttab på 25 kg – og således er min vægt ikke et problem. Ligeledes har jeg egentlig følt at min krop har haft det godt, og at jeg var forholdsvis stærk.

Træningen med Fortius Fitness og Martin har åbnet mine øjne for, at godt nok var jeg i fin form, men der var og er stadig masser af potentiale til at blive meget stærkere. Allerede nogle få måneder inde i træningen, kunne jeg direkte mærke og måle fremgang.

En deltagelse i et hårdt og særdeles kuperet cykelløb gav mig beviset for at træningen allerede havde skabt resultater.

Jeg gennemførte det samme løb året før – men denne gang kunne jeg mærke at jeg var meget stærkere, de mange og særdeles stejle bakker blev passeret med en helt anden styrke end året før – og den endelige placering viste også en markant forbedring.

Den dag blev beviset leveret og resultaterne dokumenteret. At kroppens forandring så også lige så stille kan ses – det er blot et tilfredsstillende plus.

Jeg vil til enhver tid give Fortius Fitness og personlig træner Martin Jensen min bedste og stærkeste anbefaling.

Endelig har jeg fundet en personlig træner som viser interesse og engagement – og endelig har jeg fået en personlig træner der holder et skarpt øje på, at vi når de resultater vi skal.

Samtidig føler jeg mig meget tryg, da jeg dels kan mærke at træningen er planlagt nøje, men også det at Martin formår at skifte kurs og finde en alternativ vej, når eksempelvis en skade eller overbelastning driller.

At træne hos Fortius Fitness og samarbejde med Martin har indtil videre på alle områder oversteget mine forventninger – og jeg håber (og planlægger efter) at bruge Martin i rigtig lang tid fremover.

Søger du en personlig træner – så er du hos Fortius Fitness i trygge hænder!”

Peter Jakobsen – 52 år, Selvstændig (ejer af WastePartner Management), Ultracyklist, Birkerød

* Lovpligtig disclaimer: De opnåede resultater vil naturligvis varierer fra person til person i forhold til grundform, fedtprocent og muskelmasseprocent ved programstart.