Anna Vittrup Halvor

KANDIDAT I HUMANFYSIOLOGI OG CERTIFICERET PERSONLIG TRÆNER

Lena tabte 15 kg

“Det er første gang nogensinde, at jeg er kommet igennem december måned med et vægttab, selvom jeg har fået både julemad og juleknas og ikke føler jeg har måttet lide afsavn.”

Ulrik fandt motivationen

“Anna har været en kæmpe hjælp. Det er hendes fortjeneste, at jeg på blot to måneder har fået et utrolig godt afsæt til at fortsætte med de positive ændringer i min livsstil.”

Læs min historie

Som barn gik jeg blandt andet til tennis, svømning og håndbold, men selvom jeg syntes det var sjovt, blev jeg aldrig rigtig god. Til gengæld faldt jeg over en anden træningsform, som lige var mig – nemlig styrketræning.

Min far styrketrænede jævnligt, og for at gøre det lidt hyggeligt tog han min lillebror og mig med ned i det lokale fitnesscenter allerede fra en ung alder.

Det var både super hyggeligt og super fascinerende. Jeg blev hurtigt fanget af de simple øvelser, som var lette at mestre, selv for en pige med dårligt boldøje og begrænset talent. Allerede her blev min interesse for sundhed, krop og træning vakt, og det har faktisk holdt ved lige siden.

Med styrketræningen fulgte også interessen for, hvad træning og kost kan gøre i forhold til helbred sådan generelt set. Jeg blev meget optaget af, hvor mange sygdomme og skavanker man kan forebygge med en sund livsstil, og jeg brugte timevis på at læse alt, hvad jeg kunne finde om emnet.

FRA HOBBY TIL KARRIERE

Da det senere blev tid til at vælge uddannelse, faldt valget hurtigt på Idræt og Humanfysiologi, hvor jeg rigtig kunne nørde med tingene og blive klogere. Det var super fedt, og jeg var ikke i tvivl om, at jeg havde taget det rigtige valg.

Jeg endte med at blive personlig træner, og det har jeg aldrig fortrudt. I dag møder jeg nemlig en masse skønne mennesker, som alle har taget en stor personlig beslutning om at forandre deres krop. Jeg nyder at hjælpe dem på vej og se de resultater, som vi skaber sammen.

Min holdning er, at træning skal være nemt at komme i gang med. Det skal være sjovt, simpelt og effektivt, så du nyder at komme afsted, men samtidig kan få det klaret på overskuelig tid.

Sidstnævnte sætter jeg personligt særlig meget pris på efter jeg er blevet mor. Dagen er hurtigt fyldt op med bleskift, højtlæsning og hente-bringe-praktik, og tiden er bare ikke den samme som før.

Derfor har jeg fået fornyet kærlighed til Fortius Fitness programmet, som betyder, at jeg ikke behøver at træne mere end to gange om ugen for at gå rundt i den samme slanke krop som før min graviditet.

Jeg har faktisk også fået fornyet kærlighed til kostprincipperne efter jeg er blevet mor. Der findes så meget misinformation omkring sundhed derude, og det hele bliver gjort meget komplekst med utallige opskrifter på, hvad du må og ikke må.

Alt det vil jeg gerne skåne mine børn for, så de får et afslappet forhold til mad og sundhed fra starten, og det hjælper Fortius Fitness tilgangen med. Mine børn må gerne spise slik og sukker, det er helt fint. Bare de ikke spiser alle mælkesnitterne, for dem elsker jeg selv (nu har jeg endelig en god undskyldning for at købe dem, og så skal der altså også være en enkelt eller to tilovers til mor).

Træning og sund kost er en del af mit liv på en god måde, synes jeg. Ingen af delene står i vejen for det, jeg virkelig sætter pris på, nemlig at være sammen med venner og familie. Tværtimod er mine kostvaner og min træning med til at give mig energi til at leve det liv, jeg gerne vil, og så bliver det jo ikke meget bedre.

Nå, det var min historie. Vil du ændre din egen, så den fremover byder på effektiv træning, mere energi, bedre selvværd og et afslappet forhold til mad, så giv lyd.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Mange hilsner,

Anna

SÅDAN SIGER MINE KLIENTER

Josefine tabte 6,8 kg, 34 cm og øgede sin styrke væsentligt

“Jeg har nu 100% motivation til at fortsætte på egen hånd og er slet ikke nervøs for at falde tilbage i min gamle livsstil”*

“Mit navn er Josefine Bucan, 43 år og bor i Birkerød. Min hverdag tilbringer jeg siddende – på kontor.

Jeg har altid døjet med min vægt og jeg har – trods et meget aktivt ungdomsliv med masser af badminton – aldrig været rigtigt slank.

Jeg har kæmpet med de overflødige kilo hele livet, og de 30 kg jeg tog på under min anden graviditet, gjorde det ligesom ikke bedre. Jeg har prøvet MANGE forskellige slankekure, og nogle virker da også – men kun for en kort periode – og så kommer alle kiloene på igen (+ det løse)!

Jeg har prøvet at efterleve alle de mange velmenende kostråd (og der er jo rigtigt mange) – men det eneste jeg har fået ud af det, er at blive endnu mere forvirret og frustreret – da den ene siger ét og en anden siger noget andet … hele tiden støder man på modsigelser og til sidst ved man ikke hvad man skal tro på.

Jeg tænkte med mig selv, at jeg måtte søge hjælp hos en professionel, som kunne guide mig på rette spor igen, og da Fortius Fitness giver tilfredshedsgaranti – eller pengene retur, tænkte jeg OK så kan jeg jo ikke tabe noget… (andet end det overflødige fedt!) – og det virker!!!

Jeg skrev til Fortius Fitness og fik hurtigt svar retur fra Anna. Vi drøftede kort og aftalte et uforpligtende møde. Anna er sød, rolig, lyttende, imødekommende og dygtig! – så jeg takkede ja til et forløb hos hende. Det er nok det bedste valg jeg har truffet for mig selv i meget, meget lang tid.

Første gang var jeg lidt usikker og lidt genert, over at skulle træne med vægte, alene sammen med en jeg ikke kendte, men Anna var utroligt sød, forklarende og rolig – så det gik hurtigt over, og så kunne jeg fokusere på træningen.

Indtil nu, havde jeg kun spillet badminton, været motionsløber (med knæskade til følge) og været på diverse cardiohold i fitnesscenteret – uden dog at være blevet slank af det… så det der med vægttræning var helt nyt for mig.

Det gik overraskende nemt og hurtigt med at lære teknikerne, og med Annas tålmodige væsen, gode råd, vejledninger og instrukser, blev jeg hurtigt stærkere og kunne løfte flere kg end jeg havde troet muligt.

Så ud over at blive mindre i omkreds – så er min krop blevet væsentligt stærkere – og det er en rigtig rar fornemmelse, som gør én glad og stolt.

Endvidere er Anna supergod til at fokusere på ens dagsform – så man ikke får skader – og så er hun supergod til at tale med en om kosten! Fx hvis man (som jeg) panikker lidt over at have spist lidt for meget sødt – så er hun meget afslappet omkring det – og giver én ro på igen.

Jeg havde købt et forløb på 14 gange – og på de 2 måneder vi brugte, har jeg tabt 6,8 kg fedt – og 34 cm (hvoraf de 14 er om maven) – Jubii!!

Jeg er ikke i mål endnu – men efter et forløb hos Anna – har jeg nu fået den fornødne tro på, at jeg rent faktisk KAN nå mit mål – om at blive slank og få et pænt spejlbillede – og jeg har nu fundet en levemåde der virker! – og giver mig de synlige resultater jeg SÅ længe har ønsket mig!

Jeg har nu 100% motivation til at fortsætte på egen hånd og er slet ikke nervøs for at falde tilbage i min gamle livsstil. Det er virkeligt nemt at følge kostrådene – og skal man ud i weekenden el.lign. så er der også plads til det – det er fantastisk.

Hos Anna er man ikke i tvivl om at man er i gode hænder – fra start til slut.

Jeg har været superglad for mit forløb hos Anna, og kan varmt anbefale hende til alle, der ønsker en sundere livsstil – både hvad angår kostråd og god træning!”

Josefine Bucan – 43 år, Kontorarbejdende, Birkerød

Jesper tabte 12,3 kg og 33 cm fordelt på kroppen og fik udbedret smerter og gener

“Ret hurtigt kunne jeg mærke forbedringer i mit knæ. Jeg kunne sove en hel nat igennem uden at vågne op med smerter. Jeg kunne rejse mig fra en stol uden at mit knæ var låst og kunne gå uden at halte. Især det at gå op og ned ad trapper havde været en stor udfordring, men det var hurtigt væk i takt med, at jeg fik trænet squat og dødløft”*

Jesper Kildehøj

“Jeg var godt klar over at jeg var overvægtig. To operationer i mit højre knæ og et i mit venstre knæ, efter et fald ned af en trappe for knapt 7 år siden, havde medført at jeg ikke kunne dyrke motion som jeg plejede.

Jeg har fået indsat en titaniumskrue i mit højre ben og har en grad 3 bruskskade i mit venstre knæ.

Lægen som opererede mig, sagde til mig efter operationerne at jeg nok ikke skulle regne med at jeg kunne komme til at løbe 5 km igen.

For knapt et år siden kunne jeg knapt nok rejse mig fra en stol uden smerter i mine knæ, jeg vågnede op med smerter om natten og jeg var hæmmet i mine aktiviteter sammen med mine børn.

Jeg havde fået en henvisning til en fysioterapeut for at få behandlinger for mine smerter, og fysioterapeuten sendte mig videre til en kiropraktor uden at det hjalp synderligt. Noget måtte der gøres.

Jeg var godt klar over at jeg skulle tabe mig, det ville selvfølgelig hjælpe på mine smerter i knæet, men selvfølgelig også på min generelle sundhedsstatus.

Jeg havde selv prøvet med kostomlægning og at få dyrket lidt motion, men det blev altid kun noget halvt og ikke så struktureret.

Jeg fik tabt mig lidt, og lige så hurtigt jeg tabte nogle kilo, lige så hurtigt kom de tilbage og nogle gange med lidt flere ekstra kg.

På et tidspunkt havde jeg, via en henvisning på Facebook fra en mor til en af mine børns klassekammerater, set noget om Fortius Fitness.

Jeg kunne huske, at jeg var blevet lidt fascineret af den personlige del, at man ikke skulle stå i et stort motionscenter sammen med en masse andre og meget slankere personer og pruste som en hval når man lavede øvelserne.

I efteråret 2017 tog jeg en beslutning, som jeg siden hen skulle sande var det bedste, jeg har gjort for mig selv.

Jeg ville snart blive 49 år og tænkte at en af de vigtigste ting, som jeg kunne gøre for mig selv og mine to børn, var at jeg tabte mig, kom af med mine smerter i knæene og fik mere energi så jeg kunne gøre flere ting sammen med dem.

Derfor besluttede jeg mig for, at min 50 års fødselsdagsgave til mig selv skulle være et forløb med en personlig træner, og så ville jeg give mig et år til at tabe de ca. 40 kg, som jeg vejede for meget.

En af grundene til at jeg valgte Fortius Fitness var at de lå i Allerød, men også mange af de personlige beskrivelser som ligger inde på hjemmesiden, kunne jeg forholde mig til.

Mange i lignende situationer, og at en af instruktørerne selv havde erfaringer med knæskader.

Jeg tænkte at en uforpligtende samtale kunne være med til at afdække, om jeg kunne gennemføre et forløb pga. mine knæ, og om jeg ville synes om at have en personlig træner.

Jeg havde tidligere kun hørt om elitefolk eller semi-professionelle som brugte en personlig træner, så derfor var det også lidt grænseoverskridende for mig at selv skulle benytte mig af en.

Jeg var på ingen måde elitesportsmand, og derfor var jeg noget spændt på at se, om det var sådan en højt råbende militærtype, som ville se blod, sved og tåre, indtil man kastede op af udmattelse.

Mit Introbesøg hos Anna var rigtig positivt.

Jeg fik en grundig introduktion til konceptet og især kombinationen af fokus på træning og kost, var det som fik mig overbevist om, at jeg skulle gøre det her.

Især det at skulle finde datoer til træning allerede på samtaledagen, efter jeg havde sagt ja, var rigtig godt for mig, for så var vi i gang.

Ret hurtigt kunne jeg mærke forbedringer i mit knæ.

Jeg kunne sove en hel nat igennem uden at vågne op med smerter. Jeg kunne rejse mig fra en stol uden at mit knæ var låst og kunne gå uden at halte. Især det at gå op og ned ad trapper havde været en stor udfordring, men det var hurtigt væk i takt med, at jeg fik trænet squat og dødløft.

Jeg har også døjet i mange år med en svag ryg pga. Scheuermanns sygdom, en lidelse hvor der ses vækstforstyrrelse i ryghvirvlerne. Det betyder at ryggen efter nogen tid får en udtalt krumning og i mit tilfælde, hvor hvirvlerne i lænderyggen indgår i sygdommen, vil denne del af ryggen miste sit naturlige lændesvaj.

Det har gjort, at jeg tit fik ondt i ryggen, når jeg stod op længe, men efter jeg begyndte at træne, især dødløft, fik jeg også trænet ryggen, så smerterne ved at stå op er mindre udtalt nu.

Jeg kunne også begynde at mærke, at jeg fik mere energi, og i det hele taget begyndte jeg at få en bedre livskvalitet ret hurtigt, efter at jeg var startet.

Jeg kan huske, at jeg tænkte:

”hvorfor har jeg ikke gjort det her noget før?”

Jeg har nu gået 30 gange hos Anna, og jeg har nydt hver en eneste gang, jeg er kommet hos Fortius Fitness, hvor Anna har altid været god til at motivere mig.

Især i starten hvor vi gik meget langsom frem for at teste om mit knæ kunne holde til squat øvelserne. Jeg var i starten spændt på at se, hvordan jeg ville synes om at lave styrkeøvelser, men jeg må sige, at jeg er blevet positivt overrasket over, hvor effektivt det er, og hvor motiverende det har været for mig.

Selv da jeg fik en mindre skade i mit knæ, kunne jeg træne, og Anna var rigtig god til at få mig tilbage igen til fuld styrke ved at dosere træningen på en fornuftig måde.

Jeg skal nu have min sidste træning, og jeg er overbevist om, at jeg, med den grundige instruktion jeg har modtaget fra Anna, selv vil kunne fortsætte med at træne.

Det som jeg især også har været glad for at kunne bruge Anna til, er at spørge ind til kosten og få gode hverdagsråd, så det er blevet nemmere og mere overskueligt at følge en god og varieret kost.

Samtidig har hun også været god til at coache mig på træningen, så jeg føler mig tryg ved selv at skulle lave øvelserne selv uden at have en personlig træner til at rette mine fejl.

Det som er styrken ved at gå hos Fortius Fitness, er kombinationen mellem kostrådgivningen og træningen, og så at man har sin egen personlige træner som er 100% fokuseret på dig, mens du træner og ikke skal holde øje med andre.

Som et ekstra plus er faciliteterne i Fortius Fitness Allerød også bare lækre. Gode forhold til parkering, omklædning og badefaciliteter er gode og et supergodt træningslokale med de nødvendige faciliteter.

Jeg kan kun give Fortius Fitness mine bedste anbefalinger og anbefale andre at forkæle sig selv på denne måde.

Det er helt klart det bedste, man kan gøre for sig selv.”

Jesper Kildehøj – 49 år, Farmaceut, Allerød

Bente har i en alder af 69 år øget sin styrke væsentligt og er kommet af med smerter i nakke og skuldre

“Ingen tvivl om, at min kropsfysik har nydt godt af træningen hos Fortius Fitness. Bl.a. er nakke- og skuldersmerterne, som jeg i tidens løb har lidt en del under, nu helt forsvundet – og alt i alt kan jeg tydeligt mærke, at min fysik føles stærkere. Det er en rigtig god følelse!”*

Bente

“Fortius Fitness: Seriøst og gennemskueligt koncept – og meget stor tak til personlig træner Anna Halvor.

Anna Halvor, som i dette forår har været min personlige træner i Fortius Fitness Allerød afdeling, har jeg på alle måder oplevet som en faglig kompetent træner og som en meget dygtig og pædagogisk formidler, både hvad angår en kyndig kostvejledning og styrke- og fitnesstræningen efter Fortius Fitness helt unikke koncept.

Allerede for nogle år siden blev jeg opmærksom på konceptet og tog dengang et træningsforløb hos Fortius Fitness, hvilket for mig kik-startede en helt ny forståelse af gode kost- og styrketræningsvaner. Det lykkedes hurtigt at opnå en stærkere krop og at tabe de overskydende kilo. Stor succes!

For at få finpudset teknikken har jeg i dette forår været tilmeldt endnu et forløb hos Fortius Fitness. Konceptet har passet mig fint med to ugentlige træningssessioner, og min personlige træner Anna Halvor har været en yderst kompetent sparringspartner. Det er lykkedes hende på kort tid at højne min teknik betydeligt, og også min kropsstyrke er væsentligt forbedret. Også denne gang har jeg oplevet et hurtigt vægttab. Igen et træningsforløb med stor succes!

Også ros til Anna Halvor for hendes venlige og imødekommende måde at være træner på. Træningssessionerne har ud over det store faglige udbytte været både hyggelige og sjove. Efter hver session er jeg gået fra træningscenteret med et smil på læben og med et stort engagement.

Ingen tvivl om, at min kropsfysik har nydt godt af træningen hos Fortius Fitness. Bl.a. er nakke- og skuldersmerterne, som jeg i tidens løb har lidt en del under, nu helt forsvundet – og alt i alt kan jeg tydeligt mærke, at min fysik føles stærkere. Det er en rigtig god følelse!

Anna Halvor har med sit grundlag i egen faglige ekspertise samt i Fortius Fitness-konceptet givet mig et godt afsæt til at fortsætte på egen hånd. Forløbet hos Anna Halvor lever helt op til firmaets koncept om, at dette de facto er at regne som en miniuddannelse i fremover selv at kunne varetage min egen træning, kost og livsstil – kort sagt, så har forløbet hos Fortius Fitness været langt mere end blot et træningsprogram.

Personlig træner Anna Halvor tillige med fitness-konceptet udbudt af Fortius Fitness giver jeg hermed mine varmeste anbefalinger.”

Bente – 69 år, Vedbæk

Gurli tabte 6 kg, 17 cm og fik afhjulpet smerter

“Det er der man mærker forskellen mest i starten – super dejligt at livremmen kan spændes et par hul mere ind, ynglings blusen strammer pludselig ikke mere om maven. Alle de små fremskridt gør én megaglad og jeg fortryder ikke et sekund, at jeg kom til at træne med Anna”*

Gurli Pelvang

“Jeg har trænet med personlig træner Anna Halvor i Fortius Fitness gennem de sidste par måneder, hvilket har været en stor fornøjelse.

Bagved hendes milde ydre, gemmer der sig en kompetent, inspirerende og krævende træner.

Hun er samtidig en rigtig sød pige, god til at forklare, lytte og tage hensyn til ens skavanker.

Hun formår helt klart også at få sat det nødvendige pres til, at man lige bliver tændt og tager ekstra fat så man rykker sig.

Ros er også en god ingrediens.

Jeg havde gennem længere tid vidst, at noget måtte der gøres for at få vægten ned samt almindeligt velvære tilbage. Jeg havde alt for længe ”sovet i timen”, for stillesiddende og travlt job, ingen motion og dårlig søvn.

En god veninde anbefalede mig at kontakte Fortius Fitness. Det passede fint med en mulighed i nærheden af min arbejdsplads.

Jeg har tidligere været ret aktiv med cykling på landevej, spinning, cirkeltræning i Fitness center har været en fast del af mit liv gennem en del år.

Styrketræning har jeg altid fundet kedeligt. Jeg syntes, at det har været svært de senere år at overvinde mig selv til at skulle ned i et Fitness center – altså er det ikke blevet til noget! Hører til dem der melder sig ind uden at få det brugt, for så at melde sig ud igen et år senere!

Dertil kom smerter i mit ene knæ som til sidst også gjorde det svært for mig at cykle.

Jeg fik det langt om længe undersøgt. Svær slidgigt var dommen, men at jeg jo gerne måtte bruge det i det omfang jeg kunne.

Ved langsomt at komme i gang med styrketræningen, har det også hjulpet på smerterne i mit knæ.

Dejligt at mærke at det godt kan lade sig gøre at træne det op og håber på sigt, at det bliver smertefrit at cykle i skoven på min MTB igen.

Det er for mig også blevet meget grænseoverskridende at skulle træne blandt andre grundet min størrelse, en følelse som mange nok kender.

Men Anna har givet mig troen på mig selv tilbage, og gjort mig tryg ved øvelserne, som jeg nu kan arbejde videre med alene i Fitness centret – tusind tak for det :)

Kostprincipperne er også en del af pakken. De er gode pga. de ikke er så restriktive. Ikke noget med at al maden skal vejes, men gode råd at støtte sig til og indarbejde i hverdagen. Samtidig giver de også mulighed for at man kan deltage i sociale arrangementer uden at få vildt dårlig samvittighed.

Gennem den korte tid jeg har trænet, har jeg opnået dels at tabe godt 6 kg, men vigtigst at tabe 17,5 cm.

Det er der man mærker forskellen mest i starten – super dejligt at livremmen kan spændes et par hul mere ind, ynglings blusen strammer pludselig ikke mere om maven. Alle de små fremskridt gør én megaglad og jeg fortryder ikke et sekund, at jeg kom til at træne med Anna.

Tusind tak for et supergodt og motiverende forløb, som jeg tager med mig i min fremtidige træning.

Jeg vil gerne give Anna min varmeste anbefaling, og opfordre andre til at tage springet. Det er det værd.”

Gurli Pelvang – 57 år, Design Engineer, Kongens Lyngby

Ulrik fandt motivationen og slap af med hovedpinen

“Over 10 gange med Fortius Fitness lykkedes det mig at træne regelmæssigt, spise med omtanke, at eliminere hyppig hovedpine, konvertere lidt fedt til muskler og smile mere til mig selv og mine omgivelser”*

Ulrik Trenckner

“Jeg har af flere omgange forsøgt på egen hånd at ændre min livsstil uden held og er hver gang endt som betalende passivt medlem i et træningscenter.

Jeg valgte derfor personlig træning hos Fortius Fitness, fordi jeg havde brug for den rette start og en målrettet indsats for at holde mig på sporet.

Mit primære mål med forløbet var at få mere fysisk og mentalt overskud gennem træning og at ændre af mine kostvaner.

Over 10 gange med Fortius Fitness lykkedes det mig at træne regelmæssigt, spise med omtanke, at eliminere hyppig hovedpine, konvertere lidt fedt til muskler og smile mere til mig selv og mine omgivelser.

Mere kunne jeg ikke forlange.

Anna har været en kæmpe hjælp, og selv om det er mig der har svedt, så er det hendes fortjeneste, at jeg på blot to måneder har fået et utrolig godt afsæt til at fortsætte med de positive ændringer i min livsstil.

Jeg kan på der varmeste anbefale Anna og Fortius Fitness.”

Ulrik Trenckner – 43 år, E-commerce manager, Hillerød

Lena tabte 15kg, fik energien tilbage og kom af med rygproblemerne

“Siden da har jeg trænet to gange ugentlig og vægten er gået stødt nedad og energien og velværen er vokset fra måned til måned. Mine rygproblemer er fortid og det er fantastisk ikke at være begrænset af en dårlig ryg. Det er første gang nogensinde, at jeg er kommet igennem december måned med et vægttab, selvom jeg har fået både julemad og juleknas og ikke føler jeg har måttet lide afsavn”*

“Jeg har været igennem utallige slankekure, som gik fint mens de stod på, men bagefter faldt jeg langsomt tilbage til de gamle vaner og kiloene sneg sig på igen og lidt til.

Jeg har periodevis trænet on and off i fitnesscentre og hjemme. Gennem en periode læste jeg om Fortius Fitness træningsmetoder og kunne godt lide ideen om at træne effektivt på mindre tid.

Efter en længere periode med nye arbejdstider, der passede dårligt til mig, blev jeg drænet for energi og orkede ikke engang at lave ordentligt mad, så vægten tog et spring opad.

Jeg skriftede tilbage til arbejdstider, der passede mig bedre og begyndte langsomt at få overskud til at komme i gang med en omlægning af mine dårlige kostvaner og manglende træning.

Jeg besluttede at gå all in og lære at træne på en måde, der var mest muligt effektiv på kortest muligt tid og valgte at starte et træningsforløb hos Fortius Fitness, som jeg jo havde læst om tidligere.

Mit mål var at få et bedre velvære, da jeg følte mig begrænset og dårligt tilpas pga. min overvægt og en dårlig ryg, der manglede styrkende træning.

Jeg startede medio juli 2018 hos Anna Halvor i Allerød med en god snak om kost og gode råd til, hvordan jeg kunne ændre mine vaner og få en bedre balance mellem sundt og mindre sundt.

Da selve træningen kom i gang var jeg overrasket over, hvor ”forkert” jeg selv har trænet i mange år. Ikke så mærkeligt at resultaterne udeblev.

Nu kunne jeg faktisk også mærke at jeg havde haft et træningspas og Anna var fantastisk til lige at få mig til at give mig en ekstra tand. Siden da har jeg trænet to gange ugentlig og vægten er gået stødt nedad og energien og velværen er vokset fra måned til måned.

Mine rygproblemer er fortid og det er fantastisk ikke at være begrænset af en dårlig ryg.

Det er første gang nogensinde, at jeg er kommet igennem december måned med et vægttab, selvom jeg har fået både julemad og juleknas og ikke føler jeg har måttet lide afsavn.

Her et halvt års tid efter start har jeg tabt 15kg og 52cm og er meget tæt på, hvor jeg gerne vil være vægtmæssigt. Jeg er ikke på slankekur, men jeg har ændret mine spisevaner i en sundere retning med en god balance mellem sundt og mindre sundt og så er jeg kommet af med min tendens til at overspise, hvilket har givet et fantastisk velvære.

Jeg føler mig rigtig godt klædt på til at fortsætte min træning på egen hånd, når jeg er færdig med mit forløb hos Anna og kan varmt anbefale hende til alle, der har et seriøst ønske om at få styr på det der med træning og gode kostvaner.”

Lena van Hees – 54 år, lagermedarbejder, Allerød

* Lovpligtig disclaimer: De opnåede resultater vil naturligvis variere fra person til person i forhold til grundform, fedtprocent og muskelmasse ved programstart.