Personlig Træner
Christina Krogsgaard

Træner profil

Christina Krogsgaard – Certificeret Personlig Træner

Christina elskede sport og afprøvede i barndommen og ungdommen mange forskellige idrætsgrene.

På hjemmefronten var livet præget af, at hun som 10-årig fik konstateret en stofskiftesygdom og måtte i medicinsk behandling. Men sygdommen var svær at stabilisere, så stofskiftet fløj op og ned sammen med vægten.

Sporten blev på mange måder et fristed, hvor hun høstede ros og anerkendelse for sine præstationer, hvilket gav et tiltrængt boost til selvtillid og selvværd.

I slutningen af teenageårene måtte den aktive livsstil dog vige for en læreplads, for træningstider, kampe og arbejdstider hang ikke sammen.

Den tidligere sunde kost blev afløst af nemme junkfood-løsninger, byture med masser af alkohol og mange aftener på sofaen med chips og chokolade. Vægten steg, og selvværdet røg den modsatte vej.

Hun bemærkede slet ikke, hvordan den stressede hverdag påvirkede hende, og at hun spiste mindre og mindre som følge af den stigende arbejdsmængde.

Det var ikke et bevidst valg at tabe sig, men hun havde så travlt, at hun ikke mente, at hun havde tid til at spise et helt måltid. Kiloene raslede af, og inden hun fik set sig om, var anoreksien en realitet.

Sulten og vægten kunne hun kontrollere i modsætning til det stigende arbejdspres og kaos, der ellers herskede i hendes arbejds- og privatliv, men med tiden kunne hun godt selv se, at hun var røget ud på et sidespor, og at der skulle ske noget, hvis ikke det skulle ende helt galt.

Så hun droppede sin læreplads til fordel for gymnasiet og fik med en stor portion vilje bugt med anoreksien.

Hun havde det rigtig skidt med at tage på, og det tog tid at komme af med det forskruede forhold til sig selv og maden, men langsomt og sikkert ændredes både vægt og mentalitet.

I dag har Christina for længst passeret de 30 år og lagt de svære år bag sig – ikke mindst takket være den træningsform, der erstattede den tidligere sport.

Fra personlige fordomme til personlig træner

I starten tyverne fik hun øjnene op for fitness og styrketræning, for her var hun ikke afhængig af andre eller faste træningstider, så hun kunne træne, når det passede ind med job, uddannelse, familie m.v.

I begyndelsen var træningen begrænset til mere eller mindre virkningsløse øvelser på stuegulvet, og det bragte hende ingen vegne i forhold til hendes mål, men hun værgerede sig fra at tage i et fitnesscenter, for selvværdet var helt i bund efter de mange år med ukontrollerbar elevatorvægt grundet stofskiftesygdom og spiseforstyrrelse.

Hun frygtede, at der ville blive kigget skævt til hende, fordi hun var utrænet og måske ikke kunne finde ud af det, så hun forsøgte at dække sig ind under fordomme om fitnesscentre og de typer, der kom sådan et sted.

Hun var bange for at blive til grin på grund af den ekstra polstring på sidebenene, og for at gøre noget forkert.

Der skulle et udefrakommende spark til, og det kom, da en kæreste, der dyrkede fitness og styrketræning, slæbte den modvillige Christina med i det lokale træningscenter, hvor han havde bestilt en prøvetime til hende.

Hendes fordomme blev modbevist, og hun blev fascineret af, hvordan kroppen kan formes gennem kost og styrketræning.

Hun havde tidligere prøvet kræfter med de tunge vægte og elskede at mærke, hvordan kroppen blev stærkere, men hun anede ikke, hvad hun lavede, så de virkelige resultater udeblev.

De fine resultater, som hun fik, holdt desværre ikke i længden.

Christina overtrænede nemlig uden at vide det og fik hele tiden skader, så hun måtte ofte holde pauser, hvilket sled på motivationen.

Samtidig var det umuligt at holde de strenge og forbudsfyldte diæter. Hun blev helt besat af alt det, hun ikke måtte spise, så når målet var nået, gav hun slip og kastede sig hæmningsløst over chokolade, kager og slik, hvilket medførte yoyo-vægt, utallige nedture og selvbebrejdelse.

Vendepunktet kom, da hun læste til idrætspædagog. En ny verden åbnede sig og ændrede hendes forhold til, hvad sunde vaner og motivation indebærer.

Tidligere havde formålet med træning kun handlet om at nå fysiske mål, men nu blev de suppleret med mål om velvære og glæde. Det skulle være sjovt og lystbetonet – ikke en sur pligt.

Det bar især frugt i forhold til motivationen. De lange pauser fra træningen blev færre og kortere, selvom hun fortsat overtrænede og derfor ikke slap af med skaderne.

Det var på tide at finde ud af, hvad hun gjorde forkert, og hun besluttede at uddanne sig til personlig træner. Her fandt hun ud af, at hun faktisk gjorde det rigtige – bare i alt for store mængder.

Hun ændrede tilgang, satte træningsmængden væsentligt ned og erstattede forbud i kosten med et ”alt med måde”- princip. Ud med forbud og ind med sund fornuft.

Hun fik nu værktøjerne til at få balance og lysten til at give de mange fordele videre og hjælpe andre med at sige farvel til forbud, at undgå skader som følge af for meget og forkert træning og at slippe af med dårlig samvittighed.

Styrketræningen har for længst afløst barndommens sport som fristed.

Det er her, hun henter overskud i hverdagen, og træning er ikke længere en stressfaktor, men et frirum.

Hun elsker at følge sine klienters udvikling både fysisk og mentalt, og synes det er fantastisk, når de opdager, at det slet ikke behøver at være tidskrævende eller svært at nå sine mål, og at de som ekstra bonus får overskud og energi i deres hverdag.

Hold fokus på succeserne og hold det simpelt, så holder det hele livet, er det motto, som hun lærer videre, så hendes klienter også kan finde den ro og balance, der kendetegner Christina.

Hvad siger klienterne

Lis tabte 13,4 kg og 65,5 cm på 4 måneder og fik troen tilbage

“Når jeg kigger i spejlet i dag, så kan jeg se, at der er sket en masse med min krop. Jeg har på intet tidspunkt lidt afsavn i min kost, og jeg har fået en tro på, at mit mål om -20 kg sagtens kan nås. Også selvom jeg skal stå på egne ben”*

“Det har været som at vinde i Lotto.

Efter et kig i spejlet på en krop, der var mindst 20 kg for tung, tog jeg beslutningen: Der skulle ske noget nu.

Det har jeg sagt til mig selv mange gange, hvorefter jeg har kastet mig ud i forskellige kure, regelmæssig træning mv.

Men resultaterne udeblev!

Derfor var beslutningen om at finde en personlig træner og kostvejleder ikke særlig svær. Spørgsmålet var bare, hvor jeg kunne finde en, som kunne sætte sig ind i mine udfordringer og begrænsninger.

Med løfte om ”Træn uforstyrret i privat center hos specialuddannede trænere, når det passer dig” tænkte jeg:

DET ER HER, DET SKAL SKE!

Som gammel håndboldspiller har jeg nogle problemer med fysikken, hvor især et ødelagt knæ har været en barriere for at træne med vægte.

Men efter en samtale hos Christina Krogsgaard i Søborg var jeg overbevist – hun vidste, hvad jeg talte om, og hvordan træningen skulle sammensættes, så det passede til mig.

DET HAR TIL DATO VÆRET DEN BEDSTE BESLUTNING, JEG NOGENSINDE HAR TAGET.

I dag 4 måneder senere siger vægten -13,4 kg, omkredsen -65,5 cm og et BMI, der er faldet med 4,9.

Når jeg kigger i spejlet i dag, så kan jeg se, at der er sket en masse med min krop. Jeg har på intet tidspunkt lidt afsavn i min kost, og jeg har fået en tro på, at mit mål om -20 kg sagtens kan nås.

Også selvom jeg skal stå på egne ben.

Jeg ville for enhver pris ikke have undværet Christina, som har været ganske fantastisk igennem hele forløbet.

Og skulle jeg nogensinde have brug for hjælp til træning ude i fremtiden, så vil Christina være den første, jeg kontakter.”

Lis Altmann – 53 år, Rødovre, Selvstændig

Betina tabte sig endelig og fik mere energi

“Det er så skønt endelig at have fundet en måde at træne på, som jeg synes er fantastisk fed, og ikke mindst – så virker det virkelig på min krop. Muskelmassen sørger for at holde forbrændingen i gang hele tiden. Og det har jeg manglet førhen. Derudover har jeg fået meget mere energi i hverdagen”*

betina d

Betina Stoltz Duhn

“Jeg har haft den store fornøjelse at træne med personlig træner Christina Krogsgaard hos Fortius Fitness.

Jeg var nået til et punkt i mit liv, hvor jeg var klar til at få hjælp til at arbejde med min livsstil og krop.

Jeg valgte derfor at kontakte Fortius Fitness, og efter at have læst om deres koncept og forløb, bestilte jeg straks et møde med Christina.

Det er nok noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv i rigtig mange år.

Jeg er en kvinde på 37 år, der til dagligt arbejder med regnskab.

Det var vigtigt for mig, at blive mødt af en, jeg havde en god kemi med. Det er alligevel meget grænseoverskridende at komme og fortælle, at man ønsker hjælp til (i mit tilfælde) at tabe sig, og arbejde med en krop der, efter en bilulykke, var blevet smadret godt og grundigt.

Jeg var ikke klar over, hvordan jeg skulle træne for at kroppen kunne klare det, og stadigvæk opnå vægttab, og vigtigst af alt for mig, at få mere energi i hverdagen. Men det kunne Christina i den grad hjælpe mig med.

Hver træning starter med et kæmpe smil, og jeg er i den grad blevet guidet igennem med højt humør og tilkendegivelser om, at jeg gør det rigtig godt.

Christina har hjulpet mig med at gøre min krop stærkere, og jeg har tabt mig et par kilo og holder fast i vægttabet på trods af ferie med god mad (og træning), og julemåneden.

Jeg har altid været vant til en elevatorvægt, der i sidste ende kun gik opad.

Men efter jeg er startet hos Christina, har jeg tabt mig ca. 500 g hver uge, og vægten holder ved. Den går ikke op ad mere, og jeg taber mig gradvist.

Det er så skønt endelig at have fundet en måde at træne på, som jeg synes er fantastisk fed, og ikke mindst – så virker det virkelig på min krop.

Muskelmassen sørger for at holde forbrændingen i gang hele tiden. Og det har jeg manglet førhen. Derudover har jeg fået meget mere energi i hverdagen.

Da jeg var på ferie i udlandet, ville jeg gerne holde min træning ved lige. Desværre var der ikke så mange træningsmuligheder, men efter en lille besked til Christina, kom der straks en par gode beskeder retur med forslag til, hvordan jeg kunne træne. Det var bare guld værd, og SÅ fedt !!!

Jeg vil til enhver tid anbefale Christina til dem som overvejer en personlig træner.

Hun har hjulpet mig utrolig meget, og er bare en helt fantastisk pige med skønt humør, og giver en kæmpe opbakning. Jeg har dig med i træningslokalet og husker alle dine råd, og motiverende ”tilråb” 🙂

Tak for et fantastisk godt og spændende træningsforløb.”

Betina Stoltz Duhn – 37 år, Regnskabsassistent, Allerød

Hans tabte 6,2 kg og 12,5 cm på 10 træninger

“Jeg har nu gennemført de aftalte 10 træninger á 1 time, og har fulgt Fortius Fitness kostprincipper i en måned, med fremragende resultater, uden at jeg på nogen måde har følt, at jeg er på ”slankekur”*

Hans Nielsen

“Jeg er 62 år, og nærmer mig med hastige skridt slutningen af mit aktive arbejdsliv, og i den forbindelse har jeg gjort mig nogle tanker om, hvordan jeg bedst muligt kan træde ind i den 3. alder med overskud og energi til at deltage i alle de kulturelle tilbud, jeg endelig får tid til at dyrke – igen.

Jeg har for længst opdaget, at for mig er det ikke nok bare at abonnere på fx Slankekassen fra Årstiderne og at melde mig ind i en tilfældig fitness klub. Der skal mere håndfaste regler til.

Målet er at tabe ca. 10-15 kg i løbet af et år og reducere taljemålet med nogle centimeter.
Konklusionen på ovenstående var: En personlig træner, kostvejledning samt nøje fastlagte træningstider.

Valget faldt på Fortius Fitness som træningspartner, og Christina Krogsgaard som personlig træner.

Jeg har nu gennemført de aftalte 10 træninger á 1 time, og har fulgt Fortius Fitness kostprincipper i en måned, med fremragende resultater, uden at jeg på nogen måde har følt, at jeg er på ”slankekur”.

Det mest fantastiske er, at jeg stadig kan deltage i alle vores sociale arrangementer på arbejdspladsen, uden at det på nogen måde bryder med Fortius Fitness kostprincipper.

Christina Krogsgaard har givet mig nogle værktøjer, som jeg kan arbejde videre med alene, og jeg kan varmt anbefale andre at tilslutte sig Fortius Fitness familien, og gerne med Christina Krogsgaard som personlig træner. ”

Hans Nielsen – 62 år, Arkitekt m.a.a, Søborg

Maibritt tabte 3 kg og 14,9 cm på 5 uger

“Jeg kan se den krop, jeg ønsker meget tydeligere. Jeg har lyst og energi til at træne, og jeg ved, at jeg er rustet til selv at nå det sidste stykke på egen hånd”*

Maibritti

“Fortius Fitness fangede min opmærksomhed pga. deres overskuelige hjemmeside og deres enkle tilgang til træning/vægttab/livsstilsændring.

De ønsker/mål som jeg fortalte til min træner Christina, ved vores første møde, var meget enkle: Stramme op og blive stærkere.

At få den sunde og fastere krop som jeg kunne se omridset af i spejlet, men som jeg ikke selv kunne få frem, på trods af at jeg spiste og trænede forholdsvis fornuftigt.

Og Christina var lige, hvad jeg havde brug for.

Hun var motiverende, pressede mig til at yde det bedste jeg kunne og støttede mig ekstra de dage, hvor jeg var lidt ”ramt” – når motivationen og energien ikke lige helt var der, eller når livet ikke helt gik som planlagt.

11 dage inde i forløbet havde jeg tabt 2.5 kg og 8.1 cm. 5 uger og 10 træningstimer senere er jeg tættere på mit mål end nogensinde før.

Min træning er blevet mere skemalagt og effektiv, selv om den kun varer 1 time af gangen og kun består af 6 øvelser.

Jeg kan se den krop, jeg ønsker meget tydeligere. Jeg har lyst og energi til at træne, og jeg ved, at jeg er rustet til selv at nå det sidste stykke på egen hånd.

Det kan kun anbefales.

Det har været luksus at komme til træning et sted, hvor alt var klar, når man kom – både udstyr og træner.

Det gjorde det så meget nemmere at fokuserer og skabe mærkbare resultater.”

Maibritt – 38 år, Kok, Lyngby

Admira blev mere selvsikker og slap for at begå fejl

“Mit ønske var, at jeg fik en bedre forståelse inden for kost og træning, og efter et forløb hos Fortius Fitness har jeg endelig fået det”*

personlig træner rødovre

Admira Adami

“Jeg valgte Fortius fitness, fordi det var et perfekt sted for mig at opnå mit mål og udvikle mig…

Mit ønske var, at jeg fik en bedre forståelse inden for kost og træning, og efter et forløb hos Fortius Fitness har jeg endelig fået det.

Jeg har prøvet alt fra slankekure til at spise sundt, troede jeg, og at træne hver dag, men på en forkert måde.

Vidste aldrig, hvad jeg lavede, slankekurene holdt aldrig, det endte altid med at vende tilbage til den gamle livsstil, jeg trænede on and OFF, inden jeg startede på forløbet med Christina

Jeg tabte mig ikke, da det var svært at holde kosten i starten, men det gjorde ikke jeg tabte modet eller gav op. Det gav mig mere blod på tanden fordi jeg fik viden og redskaberne til at kunne klare mig selv.

Forløbet med Christina har været helt fantastisk, hun gjorde mig topmotiveret, hun fik mig til at føle jeg kunne klare ALT, pressede mig på en god måde, jeg er blevet meget mere selvsikker pige takket være hende.

Forløbet med Christina har været helt fantastisk, hun gjorde mig topmotiveret, hun fik mig til at føle jeg kunne klare ALT, pressede mig på en god måde.

Jeg er blevet meget mere selvsikker pige takket være hende, og jeg vil helt klart anbefale er forløb med Christina, hun er virkelig dygtig til sit arbejde.

Når det bliver hårdt, er hun god til at få en til at grine, og det vigtigt for mig, så alting ikke bliver så
seriøst.”

Admira Adami – 21 år, Brønshøj

Tommy tabte 7 kg fedt og 20 cm og blev operationsklar

“Efter 6½ uge var jeg til ny undersøgelse på hospitalet. Fedtprocenten var dykket til 26,9. På magisk vis var 7 kg fedt forsvundet, 2 kg. nye muskler installeret og vægten nede på 92″*

Tommy Nyegaard Andersen

“Jeg var i den situation, at jeg gerne skulle tabe mig inden planlagt operation.

Kosten var lagt om, og jeg var nået et pænt stykke, men på et tidspunkt skete der ikke så meget. En undersøgelse på hospitalet viste 97 kg på vægten og en fedtprocent på 32,6.

Jeg måtte speede processen op og begynde at træne.

Det var ikke just tiltalende at gå i et fitnesscenter med store udstillingsvinduer, når man har rundet de 60.

Jeg fandt frem til Fortius Fitness, hvor jeg kunne træne med privat træner uden at være til offentlig skue.

Resultatet er ikke udeblevet.

Efter 6½ uge var jeg til ny undersøgelse på hospitalet.

Fedtprocenten var dykket til 26,9. På magisk vis var 7 kg fedt forsvundet, 2 kg. nye muskler installeret og vægten nede på 92.

Målebåndet viser også minus 20 centimeter fordelt på 3 mål på overkroppen, så tøjet er begyndt at vokse i stedet for at krympe som det plejer.

At jeg fik Christina som træner har været et stort plus for mig.

Der har været plads til både alvor og smil, hun har været god til at motivere, når det blev rigtig hårdt.

Kan kun give hende min bedste anbefaling.”

Tommy Nyegaard Andersen – 61 år, havnearbejder, Frederiksberg

Camilla fik styrket sin ryg

“Jeg er klart blevet stærkere i min krop. Christina misser ikke en chance for at enten øge vægten eller kræve flere gentagelser – og det kan mærkes at min krop er i udvikling!”*

træner rødovre

Camilla Vikkelsø

“Jeg har længe gerne ville i gang med at træne, men har været fast besluttet på at det skulle gøres ordentligt, så jeg ikke fik påført skader.

Der er gået nogle år siden jeg stoppede til spinning, så min krop skriger efter muskler.

Jeg tog derfor en beslutning om at kontakte en personlig træner, og med et hurtigt klik på computeren, fandt jeg Fortius Fitness i Søborg.

Mit vigtigste argument var min ryg, idet jeg ofte oplever smerter i ryggen.

Efter nogle spørgsmål på hjemmesiden, blev jeg kontaktet af Christina Krogsgaard, som tilbød mig en uforpligtende samtale om et muligt forløb.

Allerede fra første møde kunne jeg mærke Christinas smitsomme engagement og humør og tog en rask beslutning om at takke ja til et forløb.

Christina er altid topmotiveret under en træning, hun er sjov og nem at tale med, og selvom vi har det sjovt, ved hun bestemt også, hvornår den seriøse mine skal findes frem.

I starten af mit forløb, på i alt 10 gange, havde jeg nogle gange smerter i ryggen. Christina tog min
situation meget seriøst og tilrettelagde et program ud fra, hvad min krop kan klare.

Christina fokuserer 100 % på mig, når jeg træner, og hun observerer min krops signaler.
Hvis min teknik pludselig halter, fordi jeg bliver træt, så er hun der med det samme, så jeg får rettet min teknik i næste gentagelse.

Hun kender balancen mellem at presse mig mest muligt– og samtidig træne forsvarligt, så jeg ikke får lavet noget uhensigtsmæssigt, fordi min teknik ”halter”.

Jeg er klart blevet stærkere i min krop. Christina misser ikke en chance for at enten øge vægten eller kræve flere gentagelser – og det kan mærkes at min krop er i udvikling!

Jeg har lært af Christina, at træning ikke behøver være uoverkommeligt – og jeg er nu helt klar til at begynde mit nye træningsliv uden min søde støttepædagog. Hvis det var muligt, tog jeg gerne mange flere træningstimer sammen med Christina.”

Camilla Vikkelsø – 29 år, Jurist cand/jur, Søborg

Connie tabte sig og fik et liv uden smerter

“Det er helt vildt, så hurtigt det er gået, og UDEN SMERTER – jeg er simpelthen i den syvende himmel”*

pt træner i rødovre

Connie Lund

“Jeg har altid dyrket meget motion, men siden jeg for 4-5 år siden fik konstateret skoliose (skæv ryg), har jeg næsten dagligt haft smerter i ryg, ben og hoved samt snurren i fødder og hænder.

Så for 1½ år siden blev jeg nødt til at stoppe al min motion, og uden motion er der røget al for mange kilo på sidebenene.

Så jeg besluttede mig for at prøve træning igen, men denne gang med hjælp fra en professionel – Fortius Fitness.

Efter 6 uger (10 træninger) hos Fortius Fitness i Søborg hos super søde Christina, har jeg tabt mig 3,2 kg = 22,4 cm. Det er helt vildt, så hurtigt det er gået, og UDEN SMERTER – jeg er simpelthen i den syvende himmel. Så jeg satser stærkt på, at de sidste 4-5 kg er væk 1. marts 2018.

Jeg troede, at jeg ville være lang tid om at tabe mig, og især i denne søde juletid med julegløgg, æbleskiver og et par julefrokoster. Men kosten er nem at følge, og der er plads til lidt usundt en gang imellem.

Derudover føler jeg mig stærk og super stolt over, at jeg kan løfte sådan nogle tunge vægte. Det havde jeg aldrig troet jeg ville være i stand til med en skæv ryg.

Jeg vil bestemt anbefale Fortius Fitness, og især Christina for at hjælpe mig på vej til et liv uden smerter.”

Connie Lund – 55 år, Projektassistent, Kbh

Heidi tabte 12,5 cm og fik bugt med smerter i knæet

“Og to ting har virkelig overrasket mig: a) at jeg efter få uger rent faktisk var i stand til at lave dybe squats uden at få smerter i knæet – endda med en vægtstang på mere end 30 kilo på ryggen! Og b) at jeg i dag faktisk kan nyde det at træne med vægte og endda på egen hånd i et fitnesscenter! Jeg kan derfor kun anbefale et forløb hos Fortius Fitness”*

Heidi Liv

“En mindre knæskade for nogle år siden, betød at jeg pludselig var tvunget til at stoppe mine ugentlige løbeture.

Da mit knæ efter flere måneder stadig ikke var kommet sig, begyndte jeg på et styrkeprogram primært med kettlebells og senere på et program baseret på barretræning.

De to forløb gjorde mig stærkere, men jeg oplevede begge gange, at jeg mistede motivationen, da jeg havde været igennem programmet et par gange.

Det med at skulle fortsætte med de samme øvelser uden en egentlig plan for fremskridt, virkede ikke motiverende.

Samtidig havde jeg i længere tid arbejdet på et vægttab, men måtte sande, at de kostprincipper, som jeg tidligere havde haft succes med af en eller anden grund ikke virkede.

Jeg kastede mig derfor både ud i en lavkaloriekur og senere i et forsøg med periodisk faste. Resultatet var et vægttab på 10 kilo, men da jeg vendte tilbage til en sund kost baseret på primært protein, frugt og grøntsager, tog jeg næsten det hele på igen.

Og så anede jeg faktisk ikke mine levende råd!

I perioden herefter havde jeg alene fokus på at træne for at blive stærkere. Jeg kastede mig med fornøjelse over reformertræning og yoga, men indså hurtigt, at træning med vægte nok ville være mere effektivt, når det kom til at opbygge muskelmasse og øge min forbrænding.

Da jeg stadig kunne opleve en let smerte i mit knæ, ledte jeg efter et sted, hvor jeg kunne få en grundig instruktion og vejledning til at komme i gang. I min søgning stødte jeg på Fortius Fitness. Det vakte min interesse, at de havde fokus på varige forandringer, hvad jeg jo netop søgte.

At de samtidig kunne vejlede i både kost og træning, gjorde det blot endnu mere interessant.

Jeg har nu gennemført et forløb over to måneder, hvor jeg efter Christinas kyndige vejledning har spist og trænet efter Fortius Fitness principper.

Kostprincipperne er enkle og lette at følge. Øvelserne er få og effektive.

Og to ting har virkelig overrasket mig:

a) at jeg efter få uger rent faktisk var i stand til at lave dybe squats uden at få smerter i knæet – endda med en vægtstang på mere end 30 kilo på ryggen!

Og b) at jeg i dag faktisk kan nyde det at træne med vægte og endda på egen hånd i et fitnesscenter! Jeg kan derfor kun anbefale et forløb hos Fortius Fitness.

Christina har jeg i øvrigt oplevet som en engageret træner, der hver gang mødte op med et godt humør. Altid klar med et godt svar og en opmuntrende kommentar. Så Christina – tak for et blidt men effektivt skub!”

Heidi Liv – 43 år, Søborg, projektkoordinator

Michelle tabte 19,4 cm og flere graviditetskilo

“Min hverdag er blevet mere overskuelig, efter at jeg er begyndt at træne. Jeg er altid glad og tilfreds, når jeg tager fra centeret, og føler at jeg har overskud til meget mere. Jeg kan mærke, at jeg gør noget for mig selv. Det giver mig mere glæde i livet, og jeg får energi til at lave flere ting. I takt med at jeg har tabt mig, er jeg også begyndt at være mere social”*

michelle tabte sig med pt træner

Michelle Sørensen

“Jeg valgte Fortius Fitness, fordi jeg læste om det på Facebook, og synes at det lød meget realistisk, og de billeder der er på deres hjemmeside viste at nogen var nået meget langt hos dem.

Så læste jeg et oplæg om en der havde været gravid, og havde smidt maven forholdsvis hurtigt efter sin fødsel, og det inspirerede mig, da det var det jeg også gik og kæmpede med.

Jeg synes også, at det var fedt, at man kunne besvare nogen spørgsmål og så ud fra mine svar valgte de en personlig træner, der ville passe lige til mig og mine mål. (Det virkede – jeg fik den bedste personlige træner og det gav resultater)

Mit ønske var, at komme til at se ud som jeg gjorde inden graviditeten.

Jeg ville gerne tabe 10 kilo, men jeg forventede ikke at tabe alle 10, mens jeg gik hos min personlige træner, men bare at få hjælp til hvordan jeg kunne komme af med dem.

Hvilke øvelser osv jeg skulle lave, også for at få lært det rigtigt, så jeg selv kan gå op i et center og træne.

Jeg havde aldrig lavet styrketræning, inden jeg startede hos Fortius Fitness.

Jeg havde prøvet med noget løb og noget cardio-træning, men synes ikke rigtig jeg kom nogen steder.

Angående kosten spiste jeg ikke noget slik, eller anden form for sukker, men jeg spiste stadig almindelig aftensmad så som kartofler, ris, pasta osv., men igen jeg synes ikke rigtig der skete så meget.

Så derfor valgte jeg at tage et forløb hos en personlig træner, hvilket har hjulpet mig rigtig meget med at forstå, hvordan jeg faktisk skal spise og træne for at komme mit mål til livs.

Jeg har opnået at tabe mig 4 kilo på 5 uger, hvilket jeg selv er rigtig tilfreds med!

Jeg har lært at stå på egene ben i forhold til træning.

Jeg kan nu gå op i et træningscenter og træne, så jeg faktisk får noget ud af det og uden at føle mig som en tåbe, der ikke ved hvad jeg laver.

Jeg synes at mit liv ser meget mere lyst ud nu i forhold til før, og det er, fordi jeg føler mig bedre tilpas nu end før.

Min hverdag er blevet mere overskuelig, efter at jeg er begyndt at træne. Jeg er altid glad og tilfreds, når jeg tager fra centeret, og føler at jeg har overskud til meget mere.

Jeg kan mærke, at jeg gør noget for mig selv. Det giver mig mere glæde i livet, og jeg får energi til at lave flere ting. I takt med at jeg har tabt mig, er jeg også begyndt at være mere social.

Jeg har været så glad for mit forløb.

Det har været den bedste beslutning for mig, ellers var jeg aldrig kommet i gang, og jeg var bare blevet nede i det sorte hul, jeg var kommet ned i.

Jeg har været så glad for min personlige træner Christina, hun har virkelig formået at få træning til at være sjovt i stede for bare en sur pligt.

Jeg har glædet mig hver gang, jeg har skulle op til Christina og træne, da der altid er humør og et smil på læben.

Hun formår bare at få glæden frem i en, selv om det møghårdt, og man føler man bare ikke kan mere, men hun kan bare et eller andet, som gør, at man lige giver sig det ekstra.

For hun ved, at man kan, og hun ved lige, hvad hun skal sige for at få en til at give det allersidste, man har i sig.

Jeg kommer i den grad til at savne Christina ved min side og vil til hver en tid kontakte hende, hvis jeg går død i min træning eller på nogen måde for brug for hjælp.

Så jeg vil til hver en tid anbefale Christina som personlig træner til jer, der har det svært med jeres krop og gerne vil af med nogen kilo.

Christina er sindssygt dygtig til sit arbejde og sammen kan I opnå resultater man ikke troede var realistiske.”

Michelle Sørensen – 21 år, Pædagogisk assistent, Roskilde

Anton tabte 4,6 kg og 27 cm

“I min korte tid hos FF har jeg tabt fedt og fået noget mere muskelmasse. Og selvom at jeg ikke har nået min ideelle vægt eller størrelse, har det givet mig de redskaber, jeg skal bruge for at kunne træne selv uden at komme til skade”*

Anton

“Grunden til at jeg valgte at træne med FF var, at jeg gentagende gange havde startet træning på egen hånd og det endte ud i at få skader, fordi jeg ikke passede på min krop.

Desuden var jeg nået et punkt, hvor jeg syntes min krop ikke havde den størrelse og form, jeg ønskede.

Jeg havde tidligere trænet med personlige trænere fra andre større fitnesskæder, men følelsen af man ikke fik meget andet end en række øvelser, og så ser man aldrig den træner igen, var ikke noget jeg fandt tilfredsstillende.

I min korte tid hos FF har jeg tabt fedt og fået noget mere muskelmasse. Og selvom at jeg ikke har nået min ideelle vægt eller størrelse, har det givet mig de redskaber, jeg skal bruge for at kunne træne selv uden at komme til skade.

Jeg har fået mere energi i min hverdag, og selvom jeg ikke lever af grønsager, er det rart at kunne spise sundere uden at hele mit liv skal lægges om.

Forløbet var hårdt, men meget givende, og jeg er glad for, at jeg valgte at gøre det. Jeg tabte mig ikke 15 kg på en måned, eller fik sixpack. Men jeg kan se mit mål, og hvordan jeg når det på sigt.

Min træner Christina var god til konstant at hjælpe med at rette mine træningsstillinger, så jeg fik dem ind på rygraden, og dele ud af sin viden om ting jeg måtte have spørgsmål til og synes bestemt, at hun har levet op til mine forventninger.”

Anton – 30 år, Selvstændig, Søborg

Joy tabte 15,8 cm og blev glad for styrketræning

“Træningen har taget hensyn til min fysiske formåen, og jeg har kunnet ændre min kost med vejledning på gode fokuspunkter, inden for rammer der har været uden for store afsavn. Jeg har gennem træningsforløbet fundet ud af, at styrketræning en træningsform der passer godt til mig takket været Christina”*

Joy Clausen

“Jeg er en 63-årig kvinde, som har spillet håndbold på divisionsplan indtil jeg var 30 år, og derefter på et lavere plan til jeg var sidst i fyrrerne.

Derefter har jeg løbetrænet lidt (løbebånd i kælderen), men ingen rigtig struktureret træning.

Jeg synes, min kost er varieret og relativ sund, men der er jo altid plads til forbedringer.

Mit valg af Fortius Fitness var ud fra et Facebook opslag, som flere personer jeg kender, havde delt.

Jeg henvendte mig på hjemmesiden og fik en samtaletid med en træner (Christina), som var valgt ud fra mine ønsker og mål for træningen.

Christina og jeg havde derefter en personlig samtale, hvor vi gennemgik mine ønsker og aftalte rammerne for det videre træningsforløb.

Min træning og vejledning med Christina har været præcis, som jeg gerne ville have.

Træningen har taget hensyn til min fysiske formåen, og jeg har kunnet ændre min kost med vejledning på gode fokuspunkter, inden for rammer der har været uden for store afsavn.

Jeg har gennem træningsforløbet fundet ud af, at styrketræning er en træningsform der passer godt til mig takket været Christina.

Jeg kan godt mærke en forandring i kroppen, både i forhold til styrken og vægten, da der også røget et par kilo og et par cm.

Jeg har været meget glad for og tilfreds med, at jeg valgte Fortius Fitness og specielt med deres valg af Christina som min personlige træner.

Christina er god til at læse den person hun arbejder med og har en åben og positiv personlighed.

Jeg kan kun give hende mine bedste anbefalinger.”

Joy Clausen – 63 år, Tandlæge, Vanløse

Martin tabte 10 kg og 35 cm trods rygproblemer

“Jeg har helt sikkert fået mere energi, og tror på at jeg kan stå på egne ben. Er blevet glad for at træne og at det ikke bare er en pligt. Kan helt sikker godt anbefale Fortius Fitness til andre, da det for mig har været den helt rigtige måde, det er blevet gjort på”*

Martin Fischer

“Jeg valgte en personlig træner,for at få et los i røven til at komme i gang med at træne.

Har de sidste mange år prøvet at melde mig ind i forskellige fitnesscentre, for at komme i gang med at træne og tabe mig, og det er hver gang løbet ud i sandet, plus diverse slankekure, som er gået i stå hver gang.

Da jeg startede hos Fortius Fitness (Christina i Søborg), var jeg lidt skeptisk omkring det, men det blev hurtigt gjort til skamme.

Jeg har virkelig været super glad for mit forløb, og den måde der bliver trænet på.

Min kost er selvfølgelig også ændret væsentligt. Ingen kartofler og sovs, men kød og salat og det synes jeg bare kører derud af.

Og så hjælper det selvfølgelig meget, at der også har været resultater.

Har tabt 10 kg og 35 cm samlet på kroppen.

Det havde nok været mere, hvis jeg ikke havde fået problemer med ryggen. Men der var Christina hurtig, og vi fandt nogle andre øvelser, jeg kunne lave. Helt perfekt, så man ikke gik helt i stå.

Jeg har helt sikkert fået mere energi, og tror på at jeg kan stå på egne ben. Er blevet glad for at træne og at det ikke bare er en pligt.

Kan helt sikker godt anbefale Fortius Fitness til andre, da det for mig har været den helt rigtige måde, det er blevet gjort på.

Min træner Christina har for mig været en kæmpe inspiration, både som træner og kostvejleder og hendes gode humør smitter altid af.

Udover det bliver jeg presset til det yderste, hver gang jeg er der, og det er der ikke mange der kan få mig til.

Derfor kan jeg kun anbefale Christina til andre, da mit forløb har været over alt forventning.”

Martin Fischer – 42 år, Fodplejer, Skovlunde

* Lovpligtig disclaimer: De opnåede resultater vil naturligvis varierer fra person til person i forhold til grundform, fedtprocent og muskelmasseprocent ved programstart.