Christina Krogsgaard

CERTIFICERET PERSONLIG TRÆNER

Lis tabte 13,4 kg og hele 65,5 cm

“Det har været som at vinde i Lotto. Når jeg kigger i spejlet i dag, så kan jeg se, at der er sket en masse med min krop.”

Lis Altmann53 år

Betina blev vild med at træne

“Jeg vil til enhver tid anbefale Christina til dem, som overvejer en personlig træner. Hun har hjulpet mig utrolig meget.”

Betina Stoltz Duhn37 år

Læs min historie

Jeg har altid elsket at bruge min krop og være aktiv. Som barn og ung gik jeg primært til holdsport, og jeg fik prøvet en masse forskellige ting af.

Den del af min barndom var skøn, men samtidig levede jeg med en stofskiftesygdom, som gjorde at jeg måtte i medicinsk behandling allerede som 10-årig. Sygdommen var svær at stabilisere, hvilket gjorde at mit stofskifte fløj op og ned. Det samme gjorde vægten, og derfor fik jeg desværre et anstrengt forhold til min krop i en tidlig alder.

Da jeg senere startede i lære, havde jeg svært ved at opretholde min aktive livsstil. Træningstider, kampe og arbejde – det hang bare ikke sammen.

Jeg spiste egentlig sundt indtil da, men samtidig med at sporten forsvandt, smuttede der også en masse usund mad ombord. Jeg gik rigtig meget i byen og fik pludselig store mængder alkohol, junkfood og chips. Ingen motion, masser af kalorier og et svingende stofskifte. Det gjorde selvfølgelig, at jeg tog på. Vægten steg, og mit selvværd røg den modsatte vej. Øv.

Jeg arbejdede rigtig meget og havde en ret stresset hverdag. Det påvirkede mig faktisk, men der gik lang tid, før jeg rigtig lagde mærke til det.

Jeg havde så travlt, at jeg ikke følte, jeg havde tid til at spise, og derfor spiste jeg mindre og mindre. Det var ikke et bevidst valg i starten, men inden jeg fik set mig om, udviklede det sig til anoreksi. Maden blev noget, som jeg kunne kontrollere, og det var ret befriende midt i det stigende arbejdspres og følelsen af kaos.

Kiloene raslede af mig, og min omgangskreds roste mig for mit flotte og hurtige vægttab. Men i virkeligheden havde jeg det jo rigtig skidt, og jeg kunne godt se, at jeg burde gøre noget, hvis ikke det skulle gå helt galt.

Jeg droppede min læreplads og startede i stedet i gymnasiet. Her fik jeg faktisk bugt med anoreksien, men i lang tid havde jeg et virkelig forskruet forhold til mad. Jeg havde det rigtig dårligt med at tage på og havde svært ved at finde mig til rette i min krop.

Langsomt fik jeg en nogenlunde stabil vægt, og det skubbede min kropsmentalitet i positiv retning. Ikke så positiv at jeg accepterede min krop 100 procent, men dog bedre end før. Jeg kæmpede stadig med stofskiftesygdom og ukontrollerbar elevatorvægt, og sammen med spiseforstyrrelsen gjorde det, at mit selvværd ikke var i top.

I dag har jeg fundet balancen mellem kost og træning. Jeg har også fået et godt forhold til min krop og er glad for mit liv sådan helt generelt. Alt det skyldes blandt andet, at jeg i mine tyvere faldt over en ny træningsform.

FRA PERSONLIGE FORDOMME TIL PERSONLIG TRÆNER

Den nye træningsform var selvfølgelig styrketræning. Her var jeg ikke afhængig af faste træningstider eller kampe og kunne træne, når det passede.

I begyndelsen var min træning begrænset til mere eller mindre virkningsløse øvelser hjemme på stuegulvet, og det gav selvfølgelig ikke de store resultater. Men jeg var ikke vild med tanken om en tur til fitnesscenteret.

Mit selvværd var i bund, og jeg var bange for at blive til grin, når jeg kom valsende ind med både polstrede sideben, dårlig form og generel uvidenhed om hvordan man styrketræner. Derfor undskyldte jeg mig med, at jeg jo slet ikke passede ind i et fitnesscenter, for jeg var ikke sådan en type.

Først da min kæreste trak mig hen i det lokale fitnesscenter, blev mine fordomme og bange anelser gjort til skamme. Jeg kom i gang og blev hurtigt fascineret af, hvordan kroppen kan formes gennem kost og styrketræning.

Jeg trænede og trænede, og blev meget motiveret af det flotte resultat. Men det holdt desværre ikke i længden, for jeg endte med at træne alt for meget og fik hele tiden skader.

Skaderne gjorde, at jeg måtte holde pause fra træningen, og det sled på motivationen. Samtidig fandt jeg det mere og mere udfordrende at overholde den strenge diæt, som fulgte med min træning. Der var ikke plads til så meget som et enkelt stykke chokolade, og snart blev jeg helt besat af alt det, som jeg ikke måtte spise.

Jeg drømte om slik og kager, mens jeg stod i træningscenteret, og så snart jeg havde nået mit mål, gav jeg los og begyndte at spise alt det forbudte. Som du måske kan regne ud, var min yoyovægt tilbage for fuldt drøn, og det gav mig så mange nedture, at jeg stoppede med at tælle dem.

Vendepunktet kom, da jeg startede med at læse til idrætspædagog. Jeg fik indsigt i en hel ny verden, og min opfattelse af sundhed og motivation ændrede sig markant.

Tidligere var formålet med min træning altid knyttet op på fysiske mål, men nu supplerede jeg med mål om velvære og glæde. Træning skulle være sjovt – ikke en sur pligt.

Den indstilling hjalp rigtig meget på min motivation, og jeg fik lyst til at træne igen. Men altså, jeg havde stadig ikke forstået farerne ved at overtræne, og derfor slap jeg aldrig helt af med skaderne.

Jeg vidste, at jeg gjorde noget galt, men jeg kunne ikke se, hvad det var. Først da jeg besluttede mig for at uddanne mig som personlig træner, opdagede jeg, at jeg faktisk gjorde det rigtige – bare alt for meget.

Derefter skruede jeg ned for mængden af træningstimer og erstattede alle mine kostforbud med et ”alt med måde” princip. Ud med forbud, og ind med sund fornuft.

Jeg fik endelig styr på de værktøjer, som giver balance i kroppen, og den viden vil jeg rigtig gerne give videre til dig. Det er så dumt at spilde tid på dårlig samvittighed, forbud, forkert træning og skader. Alt det, som jeg selv kæmpede med i alt for mange år.

Jeg elsker at følge mine klienters udvikling både fysisk og mentalt. Det bedste er det øjeblik, når de for alvor indser, at det slet ikke behøver at være tidskrævende eller svært at nå sine mål, og at de som ekstra bonus får mere overskud og energi i deres hverdag.

Vil du også finde ro og balance, så kom og træn med mig. Så lærer du, hvordan du med simple, tidsbesparende redskaber selv kan fortsætte den nye livsstil efter endt forløb.

Jeg glæder mig til at se dig.

Mange hilsner,

Christina

SÅDAN SIGER MINE KLIENTER

Lis tabte 13,4 kg og 65,5 cm på 4 måneder og fik troen tilbage

“Når jeg kigger i spejlet i dag, så kan jeg se, at der er sket en masse med min krop. Jeg har på intet tidspunkt lidt afsavn i min kost, og jeg har fået en tro på, at mit mål om -20 kg sagtens kan nås. Også selvom jeg skal stå på egne ben”*

“Det har været som at vinde i Lotto.

Efter et kig i spejlet på en krop, der var mindst 20 kg for tung, tog jeg beslutningen: Der skulle ske noget nu.

Det har jeg sagt til mig selv mange gange, hvorefter jeg har kastet mig ud i forskellige kure, regelmæssig træning mv.

Men resultaterne udeblev!

Derfor var beslutningen om at finde en personlig træner og kostvejleder ikke særlig svær. Spørgsmålet var bare, hvor jeg kunne finde en, som kunne sætte sig ind i mine udfordringer og begrænsninger.

Med løfte om ”Træn uforstyrret i privat center hos specialuddannede trænere, når det passer dig” tænkte jeg:

DET ER HER, DET SKAL SKE!

Som gammel håndboldspiller har jeg nogle problemer med fysikken, hvor især et ødelagt knæ har været en barriere for at træne med vægte.

Men efter en samtale hos Christina Krogsgaard i Søborg var jeg overbevist – hun vidste, hvad jeg talte om, og hvordan træningen skulle sammensættes, så det passede til mig.

DET HAR TIL DATO VÆRET DEN BEDSTE BESLUTNING, JEG NOGENSINDE HAR TAGET.

I dag 4 måneder senere siger vægten -13,4 kg, omkredsen -65,5 cm og et BMI, der er faldet med 4,9.

Når jeg kigger i spejlet i dag, så kan jeg se, at der er sket en masse med min krop. Jeg har på intet tidspunkt lidt afsavn i min kost, og jeg har fået en tro på, at mit mål om -20 kg sagtens kan nås.

Også selvom jeg skal stå på egne ben.

Jeg ville for enhver pris ikke have undværet Christina, som har været ganske fantastisk igennem hele forløbet.

Og skulle jeg nogensinde have brug for hjælp til træning ude i fremtiden, så vil Christina være den første, jeg kontakter.”

Lis Altmann – 53 år, Rødovre, Selvstændig

Betina tabte sig endelig og fik mere energi

“Det er så skønt endelig at have fundet en måde at træne på, som jeg synes er fantastisk fed, og ikke mindst – så virker det virkelig på min krop. Muskelmassen sørger for at holde forbrændingen i gang hele tiden. Og det har jeg manglet førhen. Derudover har jeg fået meget mere energi i hverdagen”*

betina d

Betina Stoltz Duhn

“Jeg har haft den store fornøjelse at træne med personlig træner Christina Krogsgaard hos Fortius Fitness.

Jeg var nået til et punkt i mit liv, hvor jeg var klar til at få hjælp til at arbejde med min livsstil og krop.

Jeg valgte derfor at kontakte Fortius Fitness, og efter at have læst om deres koncept og forløb, bestilte jeg straks et møde med Christina.

Det er nok noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv i rigtig mange år.

Jeg er en kvinde på 37 år, der til dagligt arbejder med regnskab.

Det var vigtigt for mig, at blive mødt af en, jeg havde en god kemi med. Det er alligevel meget grænseoverskridende at komme og fortælle, at man ønsker hjælp til (i mit tilfælde) at tabe sig, og arbejde med en krop der, efter en bilulykke, var blevet smadret godt og grundigt.

Jeg var ikke klar over, hvordan jeg skulle træne for at kroppen kunne klare det, og stadigvæk opnå vægttab, og vigtigst af alt for mig, at få mere energi i hverdagen. Men det kunne Christina i den grad hjælpe mig med.

Hver træning starter med et kæmpe smil, og jeg er i den grad blevet guidet igennem med højt humør og tilkendegivelser om, at jeg gør det rigtig godt.

Christina har hjulpet mig med at gøre min krop stærkere, og jeg har tabt mig et par kilo og holder fast i vægttabet på trods af ferie med god mad (og træning), og julemåneden.

Jeg har altid været vant til en elevatorvægt, der i sidste ende kun gik opad.

Men efter jeg er startet hos Christina, har jeg tabt mig ca. 500 g hver uge, og vægten holder ved. Den går ikke op ad mere, og jeg taber mig gradvist.

Det er så skønt endelig at have fundet en måde at træne på, som jeg synes er fantastisk fed, og ikke mindst – så virker det virkelig på min krop.

Muskelmassen sørger for at holde forbrændingen i gang hele tiden. Og det har jeg manglet førhen. Derudover har jeg fået meget mere energi i hverdagen.

Da jeg var på ferie i udlandet, ville jeg gerne holde min træning ved lige. Desværre var der ikke så mange træningsmuligheder, men efter en lille besked til Christina, kom der straks en par gode beskeder retur med forslag til, hvordan jeg kunne træne. Det var bare guld værd, og SÅ fedt !!!

Jeg vil til enhver tid anbefale Christina til dem som overvejer en personlig træner.

Hun har hjulpet mig utrolig meget, og er bare en helt fantastisk pige med skønt humør, og giver en kæmpe opbakning. Jeg har dig med i træningslokalet og husker alle dine råd, og motiverende ”tilråb” 🙂

Tak for et fantastisk godt og spændende træningsforløb.”

Betina Stoltz Duhn – 37 år, Regnskabsassistent, Allerød

Hans tabte 6,2 kg og 12,5 cm på 10 træninger

“Jeg har nu gennemført de aftalte 10 træninger á 1 time, og har fulgt Fortius Fitness kostprincipper i en måned, med fremragende resultater, uden at jeg på nogen måde har følt, at jeg er på ”slankekur”*

Hans Nielsen

“Jeg er 62 år, og nærmer mig med hastige skridt slutningen af mit aktive arbejdsliv, og i den forbindelse har jeg gjort mig nogle tanker om, hvordan jeg bedst muligt kan træde ind i den 3. alder med overskud og energi til at deltage i alle de kulturelle tilbud, jeg endelig får tid til at dyrke – igen.

Jeg har for længst opdaget, at for mig er det ikke nok bare at abonnere på fx Slankekassen fra Årstiderne og at melde mig ind i en tilfældig fitness klub. Der skal mere håndfaste regler til.

Målet er at tabe ca. 10-15 kg i løbet af et år og reducere taljemålet med nogle centimeter.
Konklusionen på ovenstående var: En personlig træner, kostvejledning samt nøje fastlagte træningstider.

Valget faldt på Fortius Fitness som træningspartner, og Christina Krogsgaard som personlig træner.

Jeg har nu gennemført de aftalte 10 træninger á 1 time, og har fulgt Fortius Fitness kostprincipper i en måned, med fremragende resultater, uden at jeg på nogen måde har følt, at jeg er på ”slankekur”.

Det mest fantastiske er, at jeg stadig kan deltage i alle vores sociale arrangementer på arbejdspladsen, uden at det på nogen måde bryder med Fortius Fitness kostprincipper.

Christina Krogsgaard har givet mig nogle værktøjer, som jeg kan arbejde videre med alene, og jeg kan varmt anbefale andre at tilslutte sig Fortius Fitness familien, og gerne med Christina Krogsgaard som personlig træner. ”

Hans Nielsen – 62 år, Arkitekt m.a.a, Søborg

Maibritt tabte 3 kg og 14,9 cm på 5 uger

“Jeg kan se den krop, jeg ønsker meget tydeligere. Jeg har lyst og energi til at træne, og jeg ved, at jeg er rustet til selv at nå det sidste stykke på egen hånd”*

Maibritti

“Fortius Fitness fangede min opmærksomhed pga. deres overskuelige hjemmeside og deres enkle tilgang til træning/vægttab/livsstilsændring.

De ønsker/mål som jeg fortalte til min træner Christina, ved vores første møde, var meget enkle: Stramme op og blive stærkere.

At få den sunde og fastere krop som jeg kunne se omridset af i spejlet, men som jeg ikke selv kunne få frem, på trods af at jeg spiste og trænede forholdsvis fornuftigt.

Og Christina var lige, hvad jeg havde brug for.

Hun var motiverende, pressede mig til at yde det bedste jeg kunne og støttede mig ekstra de dage, hvor jeg var lidt ”ramt” – når motivationen og energien ikke lige helt var der, eller når livet ikke helt gik som planlagt.

11 dage inde i forløbet havde jeg tabt 2.5 kg og 8.1 cm. 5 uger og 10 træningstimer senere er jeg tættere på mit mål end nogensinde før.

Min træning er blevet mere skemalagt og effektiv, selv om den kun varer 1 time af gangen og kun består af 6 øvelser.

Jeg kan se den krop, jeg ønsker meget tydeligere. Jeg har lyst og energi til at træne, og jeg ved, at jeg er rustet til selv at nå det sidste stykke på egen hånd.

Det kan kun anbefales.

Det har været luksus at komme til træning et sted, hvor alt var klar, når man kom – både udstyr og træner.

Det gjorde det så meget nemmere at fokuserer og skabe mærkbare resultater.”

Maibritt – 38 år, Kok, Lyngby

Admira blev mere selvsikker og slap for at begå fejl

“Mit ønske var, at jeg fik en bedre forståelse inden for kost og træning, og efter et forløb hos Fortius Fitness har jeg endelig fået det”*

personlig træner rødovre

Admira Adami

“Jeg valgte Fortius fitness, fordi det var et perfekt sted for mig at opnå mit mål og udvikle mig…

Mit ønske var, at jeg fik en bedre forståelse inden for kost og træning, og efter et forløb hos Fortius Fitness har jeg endelig fået det.

Jeg har prøvet alt fra slankekure til at spise sundt, troede jeg, og at træne hver dag, men på en forkert måde.

Vidste aldrig, hvad jeg lavede, slankekurene holdt aldrig, det endte altid med at vende tilbage til den gamle livsstil, jeg trænede on and OFF, inden jeg startede på forløbet med Christina

Jeg tabte mig ikke, da det var svært at holde kosten i starten, men det gjorde ikke jeg tabte modet eller gav op. Det gav mig mere blod på tanden fordi jeg fik viden og redskaberne til at kunne klare mig selv.

Forløbet med Christina har været helt fantastisk, hun gjorde mig topmotiveret, hun fik mig til at føle jeg kunne klare ALT, pressede mig på en god måde, jeg er blevet meget mere selvsikker pige takket være hende.

Forløbet med Christina har været helt fantastisk, hun gjorde mig topmotiveret, hun fik mig til at føle jeg kunne klare ALT, pressede mig på en god måde.

Jeg er blevet meget mere selvsikker pige takket være hende, og jeg vil helt klart anbefale er forløb med Christina, hun er virkelig dygtig til sit arbejde.

Når det bliver hårdt, er hun god til at få en til at grine, og det vigtigt for mig, så alting ikke bliver så
seriøst.”

Admira Adami – 21 år, Brønshøj

Tommy tabte 7 kg fedt og 20 cm og blev operationsklar

“Efter 6½ uge var jeg til ny undersøgelse på hospitalet. Fedtprocenten var dykket til 26,9. På magisk vis var 7 kg fedt forsvundet, 2 kg. nye muskler installeret og vægten nede på 92″*

Tommy Nyegaard Andersen

“Jeg var i den situation, at jeg gerne skulle tabe mig inden planlagt operation.

Kosten var lagt om, og jeg var nået et pænt stykke, men på et tidspunkt skete der ikke så meget. En undersøgelse på hospitalet viste 97 kg på vægten og en fedtprocent på 32,6.

Jeg måtte speede processen op og begynde at træne.

Det var ikke just tiltalende at gå i et fitnesscenter med store udstillingsvinduer, når man har rundet de 60.

Jeg fandt frem til Fortius Fitness, hvor jeg kunne træne med privat træner uden at være til offentlig skue.

Resultatet er ikke udeblevet.

Efter 6½ uge var jeg til ny undersøgelse på hospitalet.

Fedtprocenten var dykket til 26,9. På magisk vis var 7 kg fedt forsvundet, 2 kg. nye muskler installeret og vægten nede på 92.

Målebåndet viser også minus 20 centimeter fordelt på 3 mål på overkroppen, så tøjet er begyndt at vokse i stedet for at krympe som det plejer.

At jeg fik Christina som træner har været et stort plus for mig.

Der har været plads til både alvor og smil, hun har været god til at motivere, når det blev rigtig hårdt.

Kan kun give hende min bedste anbefaling.”

Tommy Nyegaard Andersen – 61 år, havnearbejder, Frederiksberg

Camilla fik styrket sin ryg

“Jeg er klart blevet stærkere i min krop. Christina misser ikke en chance for at enten øge vægten eller kræve flere gentagelser – og det kan mærkes at min krop er i udvikling!”*

træner rødovre

Camilla Vikkelsø

“Jeg har længe gerne ville i gang med at træne, men har været fast besluttet på at det skulle gøres ordentligt, så jeg ikke fik påført skader.

Der er gået nogle år siden jeg stoppede til spinning, så min krop skriger efter muskler.

Jeg tog derfor en beslutning om at kontakte en personlig træner, og med et hurtigt klik på computeren, fandt jeg Fortius Fitness i Søborg.

Mit vigtigste argument var min ryg, idet jeg ofte oplever smerter i ryggen.

Efter nogle spørgsmål på hjemmesiden, blev jeg kontaktet af Christina Krogsgaard, som tilbød mig en uforpligtende samtale om et muligt forløb.

Allerede fra første møde kunne jeg mærke Christinas smitsomme engagement og humør og tog en rask beslutning om at takke ja til et forløb.

Christina er altid topmotiveret under en træning, hun er sjov og nem at tale med, og selvom vi har det sjovt, ved hun bestemt også, hvornår den seriøse mine skal findes frem.

I starten af mit forløb, på i alt 10 gange, havde jeg nogle gange smerter i ryggen. Christina tog min
situation meget seriøst og tilrettelagde et program ud fra, hvad min krop kan klare.

Christina fokuserer 100 % på mig, når jeg træner, og hun observerer min krops signaler.
Hvis min teknik pludselig halter, fordi jeg bliver træt, så er hun der med det samme, så jeg får rettet min teknik i næste gentagelse.

Hun kender balancen mellem at presse mig mest muligt– og samtidig træne forsvarligt, så jeg ikke får lavet noget uhensigtsmæssigt, fordi min teknik ”halter”.

Jeg er klart blevet stærkere i min krop. Christina misser ikke en chance for at enten øge vægten eller kræve flere gentagelser – og det kan mærkes at min krop er i udvikling!

Jeg har lært af Christina, at træning ikke behøver være uoverkommeligt – og jeg er nu helt klar til at begynde mit nye træningsliv uden min søde støttepædagog. Hvis det var muligt, tog jeg gerne mange flere træningstimer sammen med Christina.”

Camilla Vikkelsø – 29 år, Jurist cand/jur, Søborg

Connie tabte sig og fik et liv uden smerter

“Det er helt vildt, så hurtigt det er gået, og UDEN SMERTER – jeg er simpelthen i den syvende himmel”*

pt træner i rødovre

Connie Lund

“Jeg har altid dyrket meget motion, men siden jeg for 4-5 år siden fik konstateret skoliose (skæv ryg), har jeg næsten dagligt haft smerter i ryg, ben og hoved samt snurren i fødder og hænder.

Så for 1½ år siden blev jeg nødt til at stoppe al min motion, og uden motion er der røget al for mange kilo på sidebenene.

Så jeg besluttede mig for at prøve træning igen, men denne gang med hjælp fra en professionel – Fortius Fitness.

Efter 6 uger (10 træninger) hos Fortius Fitness i Søborg hos super søde Christina, har jeg tabt mig 3,2 kg = 22,4 cm. Det er helt vildt, så hurtigt det er gået, og UDEN SMERTER – jeg er simpelthen i den syvende himmel. Så jeg satser stærkt på, at de sidste 4-5 kg er væk 1. marts 2018.

Jeg troede, at jeg ville være lang tid om at tabe mig, og især i denne søde juletid med julegløgg, æbleskiver og et par julefrokoster. Men kosten er nem at følge, og der er plads til lidt usundt en gang imellem.

Derudover føler jeg mig stærk og super stolt over, at jeg kan løfte sådan nogle tunge vægte. Det havde jeg aldrig troet jeg ville være i stand til med en skæv ryg.

Jeg vil bestemt anbefale Fortius Fitness, og især Christina for at hjælpe mig på vej til et liv uden smerter.”

Connie Lund – 55 år, Projektassistent, Kbh

Heidi tabte 12,5 cm og fik bugt med smerter i knæet

“Og to ting har virkelig overrasket mig: a) at jeg efter få uger rent faktisk var i stand til at lave dybe squats uden at få smerter i knæet – endda med en vægtstang på mere end 30 kilo på ryggen! Og b) at jeg i dag faktisk kan nyde det at træne med vægte og endda på egen hånd i et fitnesscenter! Jeg kan derfor kun anbefale et forløb hos Fortius Fitness”*

Heidi Liv

“En mindre knæskade for nogle år siden, betød at jeg pludselig var tvunget til at stoppe mine ugentlige løbeture.

Da mit knæ efter flere måneder stadig ikke var kommet sig, begyndte jeg på et styrkeprogram primært med kettlebells og senere på et program baseret på barretræning.

De to forløb gjorde mig stærkere, men jeg oplevede begge gange, at jeg mistede motivationen, da jeg havde været igennem programmet et par gange.

Det med at skulle fortsætte med de samme øvelser uden en egentlig plan for fremskridt, virkede ikke motiverende.

Samtidig havde jeg i længere tid arbejdet på et vægttab, men måtte sande, at de kostprincipper, som jeg tidligere havde haft succes med af en eller anden grund ikke virkede.

Jeg kastede mig derfor både ud i en lavkaloriekur og senere i et forsøg med periodisk faste. Resultatet var et vægttab på 10 kilo, men da jeg vendte tilbage til en sund kost baseret på primært protein, frugt og grøntsager, tog jeg næsten det hele på igen.

Og så anede jeg faktisk ikke mine levende råd!

I perioden herefter havde jeg alene fokus på at træne for at blive stærkere. Jeg kastede mig med fornøjelse over reformertræning og yoga, men indså hurtigt, at træning med vægte nok ville være mere effektivt, når det kom til at opbygge muskelmasse og øge min forbrænding.

Da jeg stadig kunne opleve en let smerte i mit knæ, ledte jeg efter et sted, hvor jeg kunne få en grundig instruktion og vejledning til at komme i gang. I min søgning stødte jeg på Fortius Fitness. Det vakte min interesse, at de havde fokus på varige forandringer, hvad jeg jo netop søgte.

At de samtidig kunne vejlede i både kost og træning, gjorde det blot endnu mere interessant.

Jeg har nu gennemført et forløb over to måneder, hvor jeg efter Christinas kyndige vejledning har spist og trænet efter Fortius Fitness principper.

Kostprincipperne er enkle og lette at følge. Øvelserne er få og effektive.

Og to ting har virkelig overrasket mig:

a) at jeg efter få uger rent faktisk var i stand til at lave dybe squats uden at få smerter i knæet – endda med en vægtstang på mere end 30 kilo på ryggen!

Og b) at jeg i dag faktisk kan nyde det at træne med vægte og endda på egen hånd i et fitnesscenter! Jeg kan derfor kun anbefale et forløb hos Fortius Fitness.

Christina har jeg i øvrigt oplevet som en engageret træner, der hver gang mødte op med et godt humør. Altid klar med et godt svar og en opmuntrende kommentar. Så Christina – tak for et blidt men effektivt skub!”

Heidi Liv – 43 år, Søborg, projektkoordinator

Michelle tabte 19,4 cm og flere graviditetskilo

“Min hverdag er blevet mere overskuelig, efter at jeg er begyndt at træne. Jeg er altid glad og tilfreds, når jeg tager fra centeret, og føler at jeg har overskud til meget mere. Jeg kan mærke, at jeg gør noget for mig selv. Det giver mig mere glæde i livet, og jeg får energi til at lave flere ting. I takt med at jeg har tabt mig, er jeg også begyndt at være mere social”*

michelle tabte sig med pt træner

Michelle Sørensen

“Jeg valgte Fortius Fitness, fordi jeg læste om det på Facebook, og synes at det lød meget realistisk, og de billeder der er på deres hjemmeside viste at nogen var nået meget langt hos dem.

Så læste jeg et oplæg om en der havde været gravid, og havde smidt maven forholdsvis hurtigt efter sin fødsel, og det inspirerede mig, da det var det jeg også gik og kæmpede med.

Jeg synes også, at det var fedt, at man kunne besvare nogen spørgsmål og så ud fra mine svar valgte de en personlig træner, der ville passe lige til mig og mine mål. (Det virkede – jeg fik den bedste personlige træner og det gav resultater)

Mit ønske var, at komme til at se ud som jeg gjorde inden graviditeten.

Jeg ville gerne tabe 10 kilo, men jeg forventede ikke at tabe alle 10, mens jeg gik hos min personlige træner, men bare at få hjælp til hvordan jeg kunne komme af med dem.

Hvilke øvelser osv jeg skulle lave, også for at få lært det rigtigt, så jeg selv kan gå op i et center og træne.

Jeg havde aldrig lavet styrketræning, inden jeg startede hos Fortius Fitness.

Jeg havde prøvet med noget løb og noget cardio-træning, men synes ikke rigtig jeg kom nogen steder.

Angående kosten spiste jeg ikke noget slik, eller anden form for sukker, men jeg spiste stadig almindelig aftensmad så som kartofler, ris, pasta osv., men igen jeg synes ikke rigtig der skete så meget.

Så derfor valgte jeg at tage et forløb hos en personlig træner, hvilket har hjulpet mig rigtig meget med at forstå, hvordan jeg faktisk skal spise og træne for at komme mit mål til livs.

Jeg har opnået at tabe mig 4 kilo på 5 uger, hvilket jeg selv er rigtig tilfreds med!

Jeg har lært at stå på egene ben i forhold til træning.

Jeg kan nu gå op i et træningscenter og træne, så jeg faktisk får noget ud af det og uden at føle mig som en tåbe, der ikke ved hvad jeg laver.

Jeg synes at mit liv ser meget mere lyst ud nu i forhold til før, og det er, fordi jeg føler mig bedre tilpas nu end før.

Min hverdag er blevet mere overskuelig, efter at jeg er begyndt at træne. Jeg er altid glad og tilfreds, når jeg tager fra centeret, og føler at jeg har overskud til meget mere.

Jeg kan mærke, at jeg gør noget for mig selv. Det giver mig mere glæde i livet, og jeg får energi til at lave flere ting. I takt med at jeg har tabt mig, er jeg også begyndt at være mere social.

Jeg har været så glad for mit forløb.

Det har været den bedste beslutning for mig, ellers var jeg aldrig kommet i gang, og jeg var bare blevet nede i det sorte hul, jeg var kommet ned i.

Jeg har været så glad for min personlige træner Christina, hun har virkelig formået at få træning til at være sjovt i stede for bare en sur pligt.

Jeg har glædet mig hver gang, jeg har skulle op til Christina og træne, da der altid er humør og et smil på læben.

Hun formår bare at få glæden frem i en, selv om det møghårdt, og man føler man bare ikke kan mere, men hun kan bare et eller andet, som gør, at man lige giver sig det ekstra.

For hun ved, at man kan, og hun ved lige, hvad hun skal sige for at få en til at give det allersidste, man har i sig.

Jeg kommer i den grad til at savne Christina ved min side og vil til hver en tid kontakte hende, hvis jeg går død i min træning eller på nogen måde for brug for hjælp.

Så jeg vil til hver en tid anbefale Christina som personlig træner til jer, der har det svært med jeres krop og gerne vil af med nogen kilo.

Christina er sindssygt dygtig til sit arbejde og sammen kan I opnå resultater man ikke troede var realistiske.”

Michelle Sørensen – 21 år, Pædagogisk assistent, Roskilde

Anton tabte 4,6 kg og 27 cm

“I min korte tid hos FF har jeg tabt fedt og fået noget mere muskelmasse. Og selvom at jeg ikke har nået min ideelle vægt eller størrelse, har det givet mig de redskaber, jeg skal bruge for at kunne træne selv uden at komme til skade”*

Anton

“Grunden til at jeg valgte at træne med FF var, at jeg gentagende gange havde startet træning på egen hånd og det endte ud i at få skader, fordi jeg ikke passede på min krop.

Desuden var jeg nået et punkt, hvor jeg syntes min krop ikke havde den størrelse og form, jeg ønskede.

Jeg havde tidligere trænet med personlige trænere fra andre større fitnesskæder, men følelsen af man ikke fik meget andet end en række øvelser, og så ser man aldrig den træner igen, var ikke noget jeg fandt tilfredsstillende.

I min korte tid hos FF har jeg tabt fedt og fået noget mere muskelmasse. Og selvom at jeg ikke har nået min ideelle vægt eller størrelse, har det givet mig de redskaber, jeg skal bruge for at kunne træne selv uden at komme til skade.

Jeg har fået mere energi i min hverdag, og selvom jeg ikke lever af grønsager, er det rart at kunne spise sundere uden at hele mit liv skal lægges om.

Forløbet var hårdt, men meget givende, og jeg er glad for, at jeg valgte at gøre det. Jeg tabte mig ikke 15 kg på en måned, eller fik sixpack. Men jeg kan se mit mål, og hvordan jeg når det på sigt.

Min træner Christina var god til konstant at hjælpe med at rette mine træningsstillinger, så jeg fik dem ind på rygraden, og dele ud af sin viden om ting jeg måtte have spørgsmål til og synes bestemt, at hun har levet op til mine forventninger.”

Anton – 30 år, Selvstændig, Søborg

Christina opnåede et langtidsholdbart resultat og blev klogere på sine udfordringer omkring kosten

“Christina indprentede mig igen og igen, at 2cm er godt, selvom 4cm er mere. Mit resultat var 3 kg og 25cm på 2,5 måned. Hvilket ikke er 10kg, men til gengæld et langtidsholdbart resultat og virkelig mange erfaringer og erkendelser rigere”*

Christina Alaani

“Da, jeg besluttede at bruge så mange penge på et personligt træningsforløb, tænkte jeg: ”Nu er det nu, nu kommer jeg til at tabe de 10kg”.

Det må Christina og Fortius Finess være garant for, og jeg var fuld af kraft og gåpåmod.

Til det første møde kiggede jeg sammen med Christina på deres kostpyramide, og det gik op for mig, at der faktisk lå et stort arbejde forude for mig.

Jeg fik ikke en kostplan og et træningsprogram, som jeg blindt skulle følge. Jeg forklarede Christina, at jeg ikke har så stor tålmodighed, og at jeg gerne ville have hurtige resultater.

Christina konstaterede ret køligt men kærligt, at der kun er en vej for mig, og det er at lægge den sort/hvide tilgang bag mig.

Ingen kostplaner, ingen tvang, ingen forbud, ingen kalorietælling, ingen hurtige resultater.

Eneste vej er den bevidste og kærlige spisning, hvor jeg spiser for at nære mig selv og ikke for at straffe mig selv.

Til det andet møde havde Christina gennemskuet min anden barriere. Jeg skælder mig selv ud, hvs jeg ikke gør det godt nok, og jeg har kun perfektionistiske krav til mig selv.

Christina indprentede mig igen og igen, at 2cm er godt, selvom 4cm er mere. Mit resultat var 3 kg og 25cm på 2,5 måned. Hvilket ikke er 10kg, men til gengæld et langtidsholdbart resultat og virkelig mange erfaringer og erkendelser rigere.

Jeg anbefaler Christina, hun er total på og jo mere ærlig om mine tilbagefald og udfordringer, jeg var, jo bedre kunne hun hjælpe mig, og jo mere kunne hun give.”

Christina Alaani – 46 år, Antropolog, Amager

Jørn tabte 3 kg og 19 cm og fik velværen og energien tilbage

“Gennem et par måneders træning hos Fortius Fitness er vægten gået nedad i et fornuftigt tempo. Alt tyder på, at målet nok skal blive nået, samtidig med at jeg kan mærke, at jeg har fået et større velvære og mere energi i hverdagen, både på grund af en mere fornuftig kost og den effektive træning”*

Jørn Ibsen

“Efter mange år med flittig løbetræning og badminton blev jeg desværre ret inaktiv i en periode på ca. 3 år. Når man samtidig er nået op i 50’erne med dertil hørende vellevned, havner der hurtigt ekstra kilo på sidebenene.

Da vægten en morgen fortalte mig, at jeg havde taget 15 kg på, besluttede jeg mig for at gøre noget ved det. Jeg havde i nogen tid set annoncer på nettet for Fortius Fitness og begyndte så at undersøge, om de kunne gøre noget anderledes end andre Fitnesscentre.

Det tiltalte mig meget, at Fortius Fitness satser på, at det skal være enkelt at tabe sig. Ikke noget med besværlige kure, hvor maden skal vejes, og hvor alt det sjove er strengt forbudt. Heller ikke timevis motionscykling eller løbebånd, som alligevel kun har effekt i starten.

Kostvejledningen bestod af nogle få, enkle regler, som er forholdsvis nemme at efterleve i det daglige. Desuden er der mulighed for at holde fri fra reglerne med jævne mellemrum, så man kan være social og gå til middagsselskaber uden at skulle have dårlig samvittighed.

Træningen er baseret på, at man bruger mindst mulig tid på at forbrænde mest muligt – igen en fordel, da slanketræning ofte bliver skubbet i baggrunden, hvis det først bliver for tidskrævende eller besværligt.

Jeg begyndte derfor at træne hos Fortius Fitness i Ørestaden, med Christina som personlig træner. Christina er særdeles engageret og yderst kompetent, både med hensyn til kostvejledningen og med selve træningen. Hun forstår at opmuntre, så man yder sit absolut bedste, men samtidig også at begrænse, så man ikke risikerer skader. Desuden sørger hun med sit gode humør for, at man ikke keder sig i fitnesscenteret.

Selvom jeg tidligere har dyrket både vægtløftning og styrketræning, lærte jeg alligevel en masse om løfteteknik, muskelgrupper, øgning i belastning, fedtforbrænding og meget mere under forløbet. Desuden kunne jeg tydeligt se fremgang i træningen, faktisk fra gang til gang, hvilket jo altid er en motiverende faktor.

Gennem et par måneders træning hos Fortius Fitness er vægten gået nedad i et fornuftigt tempo. Alt tyder på, at målet nok skal blive nået, samtidig med at jeg kan mærke, at jeg har fået et større velvære og mere energi i hverdagen, både på grund af en mere fornuftig kost og den effektive træning.

Jeg kan derfor kun anbefale andre i lignende situation et medlemskab hos Fortius Fitness, hvis man vil se resultater.”

Jørn Ibsen – 56 år, selvstændig IT-konsulent, Tårnby

Joy tabte 15,8 cm og blev glad for styrketræning

“Træningen har taget hensyn til min fysiske formåen, og jeg har kunnet ændre min kost med vejledning på gode fokuspunkter, inden for rammer der har været uden for store afsavn. Jeg har gennem træningsforløbet fundet ud af, at styrketræning en træningsform der passer godt til mig takket været Christina”*

Joy Clausen

“Jeg er en 63-årig kvinde, som har spillet håndbold på divisionsplan indtil jeg var 30 år, og derefter på et lavere plan til jeg var sidst i fyrrerne.

Derefter har jeg løbetrænet lidt (løbebånd i kælderen), men ingen rigtig struktureret træning.

Jeg synes, min kost er varieret og relativ sund, men der er jo altid plads til forbedringer.

Mit valg af Fortius Fitness var ud fra et Facebook opslag, som flere personer jeg kender, havde delt.

Jeg henvendte mig på hjemmesiden og fik en samtaletid med en træner (Christina), som var valgt ud fra mine ønsker og mål for træningen.

Christina og jeg havde derefter en personlig samtale, hvor vi gennemgik mine ønsker og aftalte rammerne for det videre træningsforløb.

Min træning og vejledning med Christina har været præcis, som jeg gerne ville have.

Træningen har taget hensyn til min fysiske formåen, og jeg har kunnet ændre min kost med vejledning på gode fokuspunkter, inden for rammer der har været uden for store afsavn.

Jeg har gennem træningsforløbet fundet ud af, at styrketræning er en træningsform der passer godt til mig takket været Christina.

Jeg kan godt mærke en forandring i kroppen, både i forhold til styrken og vægten, da der også røget et par kilo og et par cm.

Jeg har været meget glad for og tilfreds med, at jeg valgte Fortius Fitness og specielt med deres valg af Christina som min personlige træner.

Christina er god til at læse den person hun arbejder med og har en åben og positiv personlighed.

Jeg kan kun give hende mine bedste anbefalinger.”

Joy Clausen – 63 år, Tandlæge, Vanløse

Martin tabte 10 kg og 35 cm trods rygproblemer

“Jeg har helt sikkert fået mere energi, og tror på at jeg kan stå på egne ben. Er blevet glad for at træne og at det ikke bare er en pligt. Kan helt sikker godt anbefale Fortius Fitness til andre, da det for mig har været den helt rigtige måde, det er blevet gjort på”*

Martin Fischer

“Jeg valgte en personlig træner,for at få et los i røven til at komme i gang med at træne.

Har de sidste mange år prøvet at melde mig ind i forskellige fitnesscentre, for at komme i gang med at træne og tabe mig, og det er hver gang løbet ud i sandet, plus diverse slankekure, som er gået i stå hver gang.

Da jeg startede hos Fortius Fitness (Christina i Søborg), var jeg lidt skeptisk omkring det, men det blev hurtigt gjort til skamme.

Jeg har virkelig været super glad for mit forløb, og den måde der bliver trænet på.

Min kost er selvfølgelig også ændret væsentligt. Ingen kartofler og sovs, men kød og salat og det synes jeg bare kører derud af.

Og så hjælper det selvfølgelig meget, at der også har været resultater.

Har tabt 10 kg og 35 cm samlet på kroppen.

Det havde nok været mere, hvis jeg ikke havde fået problemer med ryggen. Men der var Christina hurtig, og vi fandt nogle andre øvelser, jeg kunne lave. Helt perfekt, så man ikke gik helt i stå.

Jeg har helt sikkert fået mere energi, og tror på at jeg kan stå på egne ben. Er blevet glad for at træne og at det ikke bare er en pligt.

Kan helt sikker godt anbefale Fortius Fitness til andre, da det for mig har været den helt rigtige måde, det er blevet gjort på.

Min træner Christina har for mig været en kæmpe inspiration, både som træner og kostvejleder og hendes gode humør smitter altid af.

Udover det bliver jeg presset til det yderste, hver gang jeg er der, og det er der ikke mange der kan få mig til.

Derfor kan jeg kun anbefale Christina til andre, da mit forløb har været over alt forventning.”

Martin Fischer – 42 år, Fodplejer, Skovlunde

Lotte tabte sig, blev meget stærkere og tryg ved at træne videre på egen hånd

“Jeg har det helt fantastisk i min krop nu. Jeg er blevet langt stærkere og min svage lænd driller mig ikke længere. Samtidig har jeg opnået et vægttab på 8 kg på bare 3 mdr”*

Lotte Albjerg

“Jeg har tidligere redet, løbetrænet og lavet hjemmetræning. Men efter en knæskade og dårlig lænd var jeg gået i stå med al form for motion. 1,5 år efter og et par kilo for meget tænkte jeg, at der måtte ske noget.

Jeg havde behov for at komme i gang igen og blive stærkere, men med hjælp, så jeg fik de rigtige resultater ud af det, uden at skade min krop.

Jeg har ikke tidligere prøvet personlig træning, og det var vigtigt for mig, at det ikke var et sted fyldt med andre mennesker, som jeg følte, jeg skulle leve op til, og valgte bl.a. derfor Fortius Fitness.

Jeg fik en aftale med Christina, som forklarede, hvad forløbet gik ud på og den kostplan man skal følge for at opnå de bedste resultater. Kostplanen er virkelig simpel og nem at følge, uden at skulle lave om på særlig meget.

Gennem forløbet, har jeg har fået en virkelig god guidning i alle de forskellige øvelser, vi har lavet og Christina har motiveret på en rigtig god måde. Vi har gradvist øget vægt og jeg har aldrig følt at min krop ikke kunne følge med.

Har der været tvivl om noget med øvelser eller kost, så er der altid et godt og brugbart svar fra Christina.

Jeg har det helt fantastisk i min krop nu. Jeg er blevet langt stærkere og min svage lænd driller mig ikke længere.

Samtidig har jeg opnået et vægttab på 8 kg på bare 3 mdr.

Inden jeg startede mit forløb hos FF, ville jeg aldrig være taget ud i et almindeligt træningscenter og træne på egen hånd.

Jeg synes også, det var grænseoverskridende første gang jeg gjorde det, men fandt ud af med det samme, at jeg var blevet rustet til at klare øvelserne fint selv, takket være min seje træner, Christina.

Jeg kan helt klart anbefale træning med Christina!”

Lotte Albjerg – 42 år, Kontor, Ballerup

Nicole tabte 4 kg og 20 cm, fik styr på kosten og fik mere energi til at være mor og kæreste

“Mit liv nu i forhold til før, er langt mere energifyldt, jeg har meget mere overskud til at være den mor og kæreste jeg gerne vil være. Jeg er blevet stærkere og tabt mig nogle kilo, som planen var, og har derfor også megameget mod på at fortsætte, for der kan ses resultater på alle måder uge for uge”*

Nicole Bøgelund

“Grunden til, at jeg valgte personlig træning med Fortius Fitness, var, at det passede rigtig godt til mig. Det virkede meget jordnært og ikke for “smart i en fart”. Og så kunne jeg godt lide, at de havde forskellige pakker, så man kan vælge, hvad der passer bedst til lige dig.

Endnu et plus var, at man kunne dele regningen op, så man ikke skulle rydde budgettet for en hel måned ad gangen.

Mine mål var at tabe de ekstra kilo og blive strammet lidt op efter et par fødsler og mest af alt få overskud og energien tilbage.

Jeg har før trænet i fitnesscenter, som jeg så aldrig har fået det optimale ud af, faktisk spildt penge, fordi jeg har været for sløset ved maskinerne og ikke lavet træning, hvor jeg rigtig rykkede mig.

Så har jeg prøvet en boot camp for kvinder, der lige har født, hvor jeg kunne have min datter med. Det var jeg rigtig glad for, for der kunne jeg se, at jeg før i tiden havde spildt min træning i centeret.

Og derfor valgte jeg nu også personlig træning.

Min opfattelse til mad har aldrig været dårlig, jeg har for det meste levet sundt og spist varieret og hvis jeg ville tabe mig, har jeg gået på kur, som aldrig rigtig lykkes, men aldrig set det som en livsstil som jeg gør nu.

Det er 2 år siden jeg har trænet og har faktisk kun rigtig rørt mig, når jeg har været på arbejde eftersom jeg også fik bil for 2 år siden.

Mit liv nu i forhold til før, er langt mere energifyldt, jeg har meget mere overskud til at være den mor og kæreste jeg gerne vil være. Jeg er blevet stærkere og tabt mig nogle kilo, som planen var, og har derfor også megameget mod på at fortsætte, for der kan ses resultater på alle måder uge for uge.

Kostmæssigt går jeg aldrig sulten i seng, da proteiner og grøntsager giver en så god mæthedsfornemmelse, at jeg aldrig føler, jeg mangler noget. Og bonus i dagens Danmark i dag er, at i alle supermarkeder kan du få hakket, skåret, skyllet kål og grønt, så du ikke skal have 5 forskellige kål liggende og optage hele køkkenbordet og du skal heller ikke bruge tid på snitteværket.

Så det er helt klart en ny livsstil for mig.

Alt i alt har jeg været rigtig glad for forløbet og især for min personlige træner Christina, som passer rigtig godt til mit temperament.

Hun er en energibombe uden lige og altid i godt humør. Så hvis dagen var lidt øv, da du kom til træning, så vær sikker på du gik derfra med power i baglommen på vej ud. Hun lytter til dine ønsker og behov og er altid klar med at godt råd og alternativer til hverdagen.

Hun er helt klart anbefalelsesværdig.”

Nicole Bøgelund – 35 år, Sosuassistent på barsel, Taastrup

Jane og Kenneth tabte hhv. 6,2 og 6,6 kg på 3 måneder samt fik mere energi og en sundere krop

“Vores kroppe er helt klart forandret, man er meget gladere for at se sig selv i spejlet, når det hele bliver strammet op og tøjet bare sidder bedre. Vi har også mere energi, og især Kenneth kan mærke på sin krop at det har hjulpet at tabe sig i forhold til et alt for højt kolesteroltal”*

Jane & Kenneth

“Vi startede i januar hos Christina i Søborg, da vi synes, vi trængte til at smide nogle kilo, og Kenneth havde fået af vide af sin læge at han skulle tabe sig hurtigst muligt.

Vi snakkede om at prøve at finde en personlig træner og begyndte at google. Da vi faldt over Fortius Fitness og læste om deres visioner, var det lige noget for os.

Kenneth skulle tabe omkring 15 kilo og Jane omkring 10 kilo.

Før vi startede hos Fortius, var vi begyndt at gå nogle ture, men havde ikke trænet længe.

Vi har efter 3 måneder tabt os henholdsvis 6,6 og 6,2 kilo og 28 samt 34 centimeter.

Det er vi meget tilfredse med, da vi i perioden har været på 15 dages ferie og heller ikke holdt os fra fødselsdage mm., men ellers levet efter kostkonceptet, hvilket vi synes, er meget nemt, da der næsten er alternativer til alle retter.

Fortius Fitness´s koncept omkring kosten er nemt at følge og vi kan godt lide, at det ikke er gået for stærkt, da vi også gerne skulle kunne holde det fremover.

Træningsprogrammet er også lige at gå til, og dejligt det kan overstås på cirka en time, så man bedre kan finde tiden i en travl hverdag.

Vores kroppe er helt klart forandret, man er meget gladere for at se sig selv i spejlet, når det hele bliver strammet op og tøjet bare sidder bedre. Vi har også mere energi, og især Kenneth kan mærke på sin krop at det har hjulpet at tabe sig i forhold til et alt for højt kolesteroltal.

Christina har været en fantastisk god træner, som virkelig forstår at motivere en. Vi har glædet os hver gang, og er gået hjem trætte i musklerne, men alligevel fyldt med energi.

Christina er virkelig god til at få en til at kæmpe lidt mere, med sine altid rosende ord, når man virkelig har kæmpet.

Vi vil klart anbefale andre at træne hos Christina.

Hvis vi senere for brug for en peptalk eller lignende, vil vi helt klart købe nogle flere timer, men vi føler godt, at vi kan stå på egne ben nu, efter en fantastisk introduktion til både træning og kost.”

Jane Wittrog – 42 år, Regnskabsassistent, Ishøj
Kenneth Wittrog – 53 år, Vognmand, Ishøj

Karin tabte 8 kg og 35,5 cm og fik det bedre fysisk og psykisk

“Vægttabet har betydet, at jeg både fysisk og psykisk har fået det bedre, der er mere energi, jeg er blevet gladere og er gået 3 str. ned i bukser”*

Karin Løth

“Mit navn er Karin, jeg er 59 år. Jeg fik 14 træningstimer med Christina i Fortius Fitness i gave.

På det tidspunkt havde jeg ikke trænet i ca. 4 år, tidligere havde jeg trænet meget (spinning, bodypump, mountainbike), så jeg var gået fuldstændig i stå og havde taget en del på i vægt.

Når man får sådan en gave, så er man nødt til at vise, at man gør en indsats.

Men en af årsagerne til, at jeg har haft svært ved at tage mig sammen, er, at jeg har en del skavanker i form af led- og slidgigt, samt nedsat lungefunktion og astma.

Jeg fik en god snak med Christina, der lyttede til, hvad jeg fortalte og hvad jeg gerne ville.

Hun lavede et program hvor hun tog hensyn til skavankerne og hvis de ikke helt var gode for ryggen, så lavede vi bare en anden øvelse.

Hun var rigtig god til at finde øvelser, der passede til mig og jeg lover, at jeg fik trænet så jeg fik sved på panden.

Tak for det Christina, det gik fuldstændig som du lovede.

Jeg spiste lige fra starten af totalt efter dine henvisninger, samt egne erfaringer og det gav hurtigt gode resultater.

Jeg trænede to gange om ugen fra d. 7/5-28/6 og i denne periode tabte jeg 8 kg og 35,5 cm.

Vægttabet har betydet, at jeg både fysisk og psykisk har fået det bedre, der er mere energi, jeg er blevet gladere og er gået 3 str. ned i bukser.

Jeg har fået lært at træne selv og i sommerferien har jeg trænet i fitnesscenter hver anden dag og de dage jeg ikke trænede, var jeg ude med min mountainbike, jeg har i hvert fald yderligere tabt 3-4 kg, så det går rigtig fint.

Jeg kan varmt anbefale andre, at få en personlig træning med Christina, jeg har følt mig tryg og godt vejledt”

Karin Løth – 59 år, Børnehaveklasseleder, København S

Christina tabte 30 cm og 5 kg og fik en stærkere krop og mere overskud på 3 måneder

“Jeg har ikke bare investeret i et antal træningstimer, men i resten af mit liv. Jeg har tabt 5 kilo og 30 cm – og det svarer nok til 7 kilo fedt smidt og 2 kilo muskler vundet – derfor kan det virkelig ses. Jeg er gået fra mor-krop til fitnesskrop på 3 måneder”*

Christina Chanee

“Efter jeg blev mor for anden gang, blev jeg aldrig rigtig tilfreds med min krop igen og selvom jeg prøvede forskellige motionsformer og kostråd, gav det bare ikke resultater – hver gang jeg tabte et kilo, tog jeg det på igen.

Jeg har aldrig været overvægtig, men når man er petit størrelse (159 cm), kan 5 kilo for meget sagtens ses – især på maven.

I min søgning efter (endnu) en løsning, faldt jeg over Fortius Fitness website og tilmeldte mig nyhedsbrevet. Det vakte min interesse: Enkle kostprincipper og 3 timers træning om ugen. I en travl hverdag med børn og job, lød det realistisk.

Jeg har aldrig før haft en personlig træner og syntes, det var mange penge. Nu hvor jeg står på den anden side af forløbet, er det de bedste penge jeg nogen sinde har givet ud og det virker ikke spor dyrt i forhold til, at jeg faktisk har fået en uddannelse i at holde mig stærk, sund og slank.

Jeg har ikke bare investeret i et antal træningstimer, men i resten af mit liv. Jeg har tabt 5 kilo og 30 cm – og det svarer nok til 7 kilo fedt smidt og 2 kilo muskler vundet – derfor kan det virkelig ses. Jeg er gået fra mor-krop til fitnesskrop på 3 måneder.

Men det bedste jeg har fået, har faktisk intet med mit udseende at gøre: Jeg har nemlig fået meget mere overskud og energi. Så de 3 timer jeg brugte i træningscentret, vinder jeg mange gange igen i friske, vågne timer sammen med min familie. Jeg er også mere skarp på mit arbejde og er generelt blevet mere glad og positiv.

Har det været hårdt? Tja, slet ikke så hårdt som jeg havde forestillet mig og nu hvor jeg har fået indarbejdet nogle gode, sunde vaner, er det jo slet ikke hårdt mere.

Christina har været en kæmpe inspiration og vist mig, at man sagtens kan holde den slanke linje og stærke livsstil, selvom man er et helt almindeligt menneske af kød og blod. Hun er super professionel og har været rigtig sød til at “holde mig i hånden” på min rejse – især de par gange hvor motivationen ikke var helt i top.

Hun har hele tiden været positiv og fantastisk til at rose mig for fremskridt – og samtidig været meget ærlig omkring, hvor jeg kunne gøre det lidt bedre. Jeg vil til hver en tid anbefale Christina!”

Christina Chanee – 44 år, Sangerinde, Tårnby

* Lovpligtig disclaimer: De opnåede resultater vil naturligvis variere fra person til person i forhold til grundform, fedtprocent og muskelmasse ved programstart.