personlig træner holte

personlig træner holte

Læs min historie

Som ung mand begyndte min usikkerhed om min krop allerede at vise sig. Jeg blev drillet med at være lille og spinkel af natur, hvilket også satte yderligere præg på min selvsikkerhed.

Jeg havde det specielt ikke rart med at gå i t-shirts og shorts i sommerperioder og tænkte generelt meget over mit tøjvalg.

Jeg har gennem tiden gjort mig mange forsøg, når det kommer til kost og træning for at gøre komme tingene til livs. Jeg har prøvet de fleste slags træningsprogrammer, jeg kunne finde frem til på nettet og trænet for meget, fordi jeg ikke kunne læse min egen krops signaler.

Og så har jeg spist efter restriktive kostplaner, som er den mest gængse fejl, man kan lave, når det kommer til at ville sine overflødige fedtdepoter til livs, hvilket betød at jeg ekskluderede mig selv fra mange sociale begivenheder og oplevelser.

Dagen i dag er jeg glad når jeg ser mit spejlbillede og føler mental stabilitet, velvære og oprigtig glæde. Jeg kan leve og spise, som jeg har lyst til med de redskaber, jeg har lært undervejs og forstået at man ikke behøver
at bruge alt sin tid på træning og at leve efter stramme kostplaner for at få den krop man ønsker sig.

I takt med at jeg har fundet en balance i livet omkring kost og træning, er mit overskud til at lave hverdagens gøremål, deltage i sociale begivenheder samt at forstå min egen krops signaler steget markant.

Og det betyder samtidig at min søvn er blevet bedre og dermed også min stresstolerance.

Jeg har længe kæmpet om at nå i mål for at blive glad ved min krop og vil elske at følge dig over målstregen til at opnå det samme. Det kan være en jungle at finde den vej, der passer til en og det har en tendens til at blive meget vanskeliggjort, men det behøver slet ikke være så svært.

Jeg vil se frem til at møde dig og hjælpe dig i mål med et liv og en krop i balance.

SÅDAN SIGER MINE KLIENTER