PERSONLIG TRÆNER VESTERBRO

Mette tabte 6,4 kg

“Det lyder ikke af meget, men jeg kan næsten ikke kende mig selv. Jeg kan nu løbe efter bussen uden at blive forpustet, og jeg undgår ikke længere spejlet, når jeg skal i bad.”

Liselotte blev stærkere

“Mit største mål var at blive stærkere, og det må absolut siges at være nået. En hel fantastisk bonus ved at blive stærkere og få mere muskelmasse, er det vægttab der følger med.”

Læs min historie

Jeg har egentlig altid været fysisk aktiv, blandt andet med fodbold og andre sportsgrene, men alligevel sneg kiloene sig på i løbet af årene.

I midten af tyverne kæmpede jeg med 10 kilo, som bare ikke ville forsvinde fra mave, baller og lår. Det var jeg super træt af, men det skulle blive meget værre endnu. Derefter fulgte nemlig to graviditeter, og det hjalp ikke ligefrem på vægten.

Pludselig var jeg decideret overvægtig og havde brug for at tabe mig langt mere end de oprindelige 10 kilo.

Som om det ikke var nok, blev jeg også alvorligt syg med leddegigt i hele kroppen. Jeg kom heldigvis i behandling og fik det bedre, men på en eller anden måde understregede det bare, at min krop ikke ville, som jeg ville.

Jeg ønskede mig en stærk og slank krop, som jeg kunne være glad for. Derfor startede jeg med at spille fodbold igen. Jeg begyndte også at løbe og forsøgte mig med forskellige slankekure.

Engang i mellem lykkedes det mig faktisk at tabe nogle kilo. Ret mange kilo endda – helt op til 17 på tre måneder. Det var selvfølgelig skønt så længe det varede, men snart kom de tabte kilo på igen, og jeg stod tilbage med en overvægtig krop og dertilhørende dyb frustration.

I mit forsøg på at tabe mig prøvede jeg at kombinere fodbold og løb med træning i det lokale fitnesscenter. Her følte jeg mig ekstra stor blandt de mange veltrænede kroppe, og jeg prøvede altid at gemme mig lidt, så folk ikke skulle kigge.

Og så endte jeg i øvrigt ofte på løbebåndet, fordi jeg ikke rigtigt vidste, hvordan jeg ellers skulle træne. Jeg var efterhånden virkelig desperat for at tabe mig og endte med at overbelaste min krop med for meget og forkert træning. Øv.

Det gav mig et tilbagefald, og der gik hele to år, hvor jeg holdt mig helt fra træningen. Det gjorde ikke overvægten mindre, men heldigvis fik jeg en dag nok af det hele og søgte professionel hjælp.

ENDELIG I MÅL

Og den hjælp kom fra ingen ringere end Fortius Fitness. Her lærte jeg en masse om effektiv træning og sund kost, og fik endelig opfyldt mit ønske om varigt vægttab. Jeg fik nye gode vaner, og pludselig smilede jeg, når jeg så min krop i spejlet.

Som ekstra bonus fik jeg en stærkere krop, der hjalp mig til at klare min sygdom.

Jeg har simpelthen aldrig været i bedre form, end jeg er nu, og for mig er det beviset på, at det aldrig er for sent at ændre sit liv. Du kan hvad du vil, uanset alder og indgroede vaner.

Jeg har valgt at blive personlig træner, fordi jeg brænder for at hjælpe andre, der kæmper med deres krop. For mig blev det virkelig et vendepunkt i mit liv, da jeg endelig fik en krop, som jeg var glad for. Jeg har ikke bare ændret min livsstil, min fedtprocent og min vægt.

Jeg har fået langt bedre selvværd, energi og overskud i min hverdag. Det kan jeg kun ønske for alle andre, og derfor står jeg klar til at hjælpe dig med at få den krop, som du drømmer om.

SÅDAN SIGER MINE KLIENTER

Katrine tabte 80 cm og genfandt motivationen

“Jeg har fået det overskud, jeg manglede til min skole og 2 jobs og så har jeg tabt mig 80 cm, hvilket jo er en del”*

Claus tabte over 14 kg og 41 cm og kan nu løfte over 100 kg

“Jeg bliver simpelthen så glad i låget, hver gang jeg tager en af de gamle skjorter på. som jeg så kan passe. Det giver mig virkelig en god start på dagen at tøjet ikke strammer”*

Kikki fik tonet kroppen og fik bugt med sine knæproblemer

“Tiden fløj afsted, og resultaterne lod ikke vente på sig. Efter de seks uger kunne jeg squatte med 55 kg og dødløfte 65 kg. En vildere fremgang end jeg i mine vildeste fantasi havde troet, at jeg kunne opnå. Og selvom vægttab ikke var mit mål, så smed jeg næsten 4kg og 21cm. Min krop har aldrig været flottere og er stadig ret imponeret over mine markerede overarme”*

personlig træner Vesterbro

Kikki Møller

“For 2 år siden blev jeg slemt skadet med mine knæ efter en lang årrække med ekstremt meget løb. Diagnosen tog ret hårdt på mig, og jeg gik fra at være en meget aktiv person, til ikke at vide, hvad jeg skulle gøre med mig selv.

Efter 2 år var knæene nogenlunde okay, men frygten for at skade dem igen var stor. Jeg begyndte at styrketræne med min kæreste, men turde ikke give mig fuldt ud af frygt for at blive skadet igen. Jeg har været medlem af stort set samtlige fitnesskæder i Danmark, men endte ofte med at lave de samme øvelser på maskine, uden speciel meget vægt og uden nogen fremgang. Så jeg var fuldstændigt på bar bund når det kom til træning.

Derfor henvendte jeg mig til Fortius Fitness, da jeg ønskede vejledning i, hvordan jeg skulle træne. Jeg ønskede at blive stærk igen, men uden at skade mine knæ. Jeg fik hurtigt kontakt til Eva, som selv havde haft knæproblemer og let kunne sætte sig ind i mine frustrationer og frygt.

Allerede fra den første træning var jeg solgt. Ikke nok med at jeg overhovedet ikke havde ondt, så havde jeg også en fest. Træningen var sjov, udfordrende og sjældent har jeg svedt så meget.

Jeg mærkede hurtigt, hvordan min krop tog positivt imod træningen, og mit humør steg. Kosten var meget lig med, hvordan jeg allerede spiste, men at få ekstra inspiration til at fortsætte, var bare en ekstra bonus.

Jeg havde et 6 ugers forløb med Eva, men det føltes som var det en uge. Tiden fløj afsted, og resultaterne lod ikke vente på sig. Efter de seks uger kunne jeg squatte med 55 kg og dødløfte 65 kg. En vildere fremgang end jeg i mine vildeste fantasi havde troet, at jeg kunne opnå.

Og selvom vægttab ikke var mit mål, så smed jeg næsten 4kg og 21cm. Min krop har aldrig været flottere og er stadig ret imponeret over mine markerede overarme.

Efter mit forløb med Eva har jeg holdt træningen vedlige, fulgt vores træningsprogram og er nu oppe og squatte med 65kg.

Vægten er stadig faldende og cm forsvinder. Med Evas hjælp og “mini uddannelse” i træning, er det nu muligt for mig at få styrket min krop, og holde den skadefri. Og det bedste er næsten, at jeg igen løber, og denne gang uden nogen som helst form for smerte.

Jeg kan ikke anbefale Eva nok. Hun har på så kort tid haft en stor indflydelse på mit liv, givet mig træningsglæde, og et godt forhold til min krop, som jeg ikke længere ser, som en forhindring.

Jeg vil helt klart savne vores træning, men hver gang jeg står i fitnesscenteret nu, hører jeg Evas stemme i baghovedet. Og det gør, at jeg fastholder den rette teknik, skåner mine knæ og vil forblive skadefri. Kort sagt: Eva er guld værd!”

Kikki Møller – 30 år, København K

Kasper lærte at træne korrekt og blev stærkere

“Det her fantastiske forløb har været en investering for fremtiden, og jeg har på intet tidspunkt fortrudt”*

Kasper

Kasper Kroager

“Efter flere år med en vægt der rykkede sig op og ned, (desværre på den overvægtige side), blev jeg enig med mig selv om at den skulle stabiliseres.

Jeg begyndte derfor i det lokale fitnesscenter og begyndte at tænke mere over hvad min kost egentlig bestod af.

Dog efter nogle måneder var forskellen ikke at mærke, og den træning jeg selv lavede i det lokale træningscenter – gav ikke nok.

Man kan vel sige at jeg trænede i blinde.

Man skal ikke være bange for at spørge om hjælp, og slet ikke når det drejer sig om ens helbred – der måtte en personlig træner ind over min træning.

Jeg kiggede med lys og lygte efter en til at give mig det spark, motivation og kostvejledning, som jeg havde brug for.

Jeg stødte tilfældigvis på Fortius Fitness hjemmeside og efter et par mails, kom jeg ind til en personlig samtale hos Eva.

Eva gav mig et hurtigt indblik i at med den rigtige og effektive træning samt ændring at kost – det kan skabe gode resultater.

Jeg fik straks aftalt et forløb og en startdato.

Jeg var i starten usikker på, om jeg udførte øvelserne korrekt, men jeg kom dog hurtigt over det og blev ellevild med træningen og min nye livsstil.

Jeg blev overrasket over, hvor meget styrke jeg kunne tage, og hvor meget man egentlig kan presse sig selv.

Eva er en fantastisk personlig træner, ikke kun fordi hun kan sit sh**, men også fordi hun brænder for sit fag, hvilket man tydeligt mærke.

Hver dag udviste hun et kæmpe engagement, professionalisme og et fantastisk humør.

Vigtigst af alt er, at Eva er sig selv, det gør, at man føler sig tilpas og i gode hænder.

Jeg har taget denne ændring til mig, og jeg træner stadig 2-3 gange om ugen – nu i det lokale center.

Det her fantastiske forløb har været en investering for fremtiden, og jeg har på intet tidspunkt fortrudt.”

Kasper Kroager – 31 år, brygmester, Brøndby

Jane slap for badevægtens tyranni og tabte sig

“Jeg har aldrig i mit liv lavet en eneste rigtig armbøjning, det kan jeg i dag. Jeg er ikke længere styret af min badevægt, men passer min træning og kost, så godt det er mig muligt. Jeg mangler lige det sidste, men det skal jeg nok klare”*

Jane Hallgren

Jane Hallgren

“Jeg hedder Jane Hallgren, er en kvinde på 49 år, der altid har været lidt for glad for mad og kager.
Det ses desværre også … 10-15 kg for meget på sidebenene.

Jeg har igennem mange år været styret af min badevægt og de lidt for mange kg. Jeg har altid dyrket sport, især løb, men det har ikke været nok.

Jeg valgte i foråret at starte hos Fortius Fitness for at blive skubbet lidt i den rigtige retning og for at få rådgivning omkring træning og kost.

Min personlige træner blev Eva, og hun har været en kæmpe inspiration og støtte gennem mit forløb på ca. 6 måneder.

Jeg har aldrig gået til fitness/vægttræning, men det skulle jeg til nu … jeg fik 6 forskellige øvelser, jeg skulle træne 3 gange om ugen, bl.a. planken som vi tit har øvet på herhjemme.

Men hos Fortius Fitness skulle jeg have vægt på ryggen (2,5kg), jeg mente umiddelbart Eva måtte være skør, men i dag ligger jeg med 30kg på ryggen.

Jeg har aldrig i mit liv lavet en eneste rigtig armbøjning, det kan jeg i dag.

Jeg er ikke længere styret af min badevægt, men passer min træning og kost, så godt det er mig muligt. Jeg mangler lige det sidste, men det skal jeg nok klare.

Eva er stadig i mit baghoved og hjælper, når jeg synes, det bliver svært.

Jeg sender mine bedste tanker til min personlige træner, som jeg kan takke for den nye start med Fitness og hjælpen til at knække kostkurven.

Står du og mangler hjælp til vægttab, kan jeg på det varmeste anbefale Fortius Fitness.”

Jane Hallgren – 49 år, arbejdsmiljøkoordinator, Næstved

Mette slap for løbeture, kom bedre form og fik øget velvære

“Indtil videre har jeg tabt 6,4 kilo og 33,5 cm, hvoraf 19 centimeter er tabt om taljen. Det lyder ikke af meget, men jeg kan næsten ikke kende mig selv, når jeg kigger mig i spejlet. Men næsten vigtigst af alt: Jeg kan nu løbe efter bussen uden at blive forpustet; jeg sover godt om natten, jeg undgår ikke spejlet, når jeg skal i bad, og jeg kan nu gå flere kilometer i høje hæle, uden at få ondt i benene. Alle sammen små ting i dagligdagen, som andre tager for givet at kunne”*

Mette Olesen tabte sig med personlig træner

Mette Olesen

“Jeg havde selv prøvet at tabe mig 25 kg, før jeg startede i FortiusFitness. Dengang talte jeg kalorier, og løb seks kilometer fire gange om ugen, men det var for mig en fuldstændig urealistisk måde at leve på.

Jeg er astmatiker, så løbeturen var en daglig tortur, og når jeg kigger tilbage, så ved jeg ærligt talt ikke, hvordan jeg formåede at slæbe mig selv afsted fire gange om ugen.

Da jeg ikke kunne holde til det mere, tog jeg næsten det hele på igen, og siden da har det stået stille, indtil jeg kom til Fortius Fitness.

Fortius stod ud blandt alle de andre personlige trænere på markedet, hvor Fortius—i stedet for at prædike cardio—havde fokus på styrketræning når det kom til vægttab.

Som astmatiker appellerede det rigtig meget til mig, og jeg begyndte på et forløb hos Eva, hvor jeg trænede en gang om ugen med hende og to gange selv i to måneder.

Før jeg startede, blev jeg forpustet af at løbe en kort strækning efter bussen. Jeg sov ikke specielt godt.

Jeg undgik spejlet, når jeg skulle i bad, og jeg fik næsten altid kramper i benene, når jeg gik
i høje hæle.

Alting var sværere, og bare det at gå op ad en stejl bakke var en enorm præstation for mig.

Alt det har ændret sig på to korte måneder med Eva.

Indtil videre har jeg tabt 6,4 kilo og 33,5 cm, hvoraf 19 centimeter er tabt om taljen. Det lyder ikke af meget, men jeg kan næsten ikke kende mig selv, når jeg kigger mig i spejlet.

Men næsten vigtigst af alt: Jeg kan nu løbe efter bussen uden at blive forpustet; jeg sover godt om natten, jeg undgår ikke spejlet, når jeg skal i bad, og jeg kan nu gå flere kilometer i høje hæle, uden at få ondt i benene.

Alle sammen små ting i dagligdagen, som andre tager for givet at kunne.

Derfor kan jeg også varmt anbefale både Fortius Fitness og Eva.

Hun har presset mig til mit yderste, og har været rigtig god til at motivere mig til at få kosten på plads, selvom det ikke gik specielt godt i starten.

Det har gjort, at jeg nu kan køre selv, og stadig holder fast i programmets kostprincipper, som gør, at jeg stille og roligt taber mig.

Fortius har givet mig et færdigstøbt program, som jeg kan bruge gennem resten af mit vægttab og endda efter, så jeg ikke behøver at have en fast træner for at kunne holde vægten, også selvom jeg skejer ud og spiser usundt engang imellem.

Eva har givet mig gejsten til at passe på mig selv og min krop, og så er hun bare en hammer sød træner!

Så tak for hjælpen Fortius og Eva — mit forløb hos jer, har været starten på et nyt og sundere liv for mig.”

Mette Olesen – 23 år, Annonceskribent hos All2days, København

Liselotte blev stærkere og fik en bonus

“Og så har jeg måtte sande, at styrketræning er den bedste træning for kvinder i den modne alder, hvis muskelmassen skal beholdes. En hel fantastisk bonus ved at blive stærkere og få mere muskelmasse, er det vægttab der følger med”*

Vesterbro træner

Liselotte Jensen

“Jeg valgte Fortius Fitness, fordi min træner selv har mærket præcis de udfordringer, jeg selv kæmper med på egen krop, og pga. lokaliteterne, som er et mindre og superhyggeligt center nær Kgs. Nytorv.

Der er ingen ventetid ved maskinerne, ingen høj musik, ingen rod, ingen mobil snak, ingen trængsel – dejligt!

Der er ingen forvirrende snak om træning og kost, om hvornår du skal spise, og hvornår du ikke skal.

Jeg har fået godt styr på kosten ved at følge de lette kostprincipper og Fortius Fitness kostpyramide.

Mit største mål var at blive stærkere, og det må absolut siges at være nået.

Jeg er f.eks. gået fra blot 5 kg i skulderpres – til 12 kg i dag!

Det samme gør sig gældende i Pulldown, hvor jeg startede på 25 kg, og synes det var voldsomt tungt, og alligevel er jeg på 48 kg i dag.

Jeg har fulgt de enkelte træningsmetoder jeg har fået, og trænet 3 gange om ugen – og er, med hjælp fra min træner, på rette vej mod de resultater jeg ønsker med min træning.

Og så har jeg måtte sande, at styrketræning er den bedste træning for kvinder i den modne alder, hvis muskelmassen skal beholdes.

En hel fantastisk bonus ved at blive stærkere og få mere muskelmasse, er det vægttab der følger med.

Jeg er stadig i et forløb, og selvom man ikke kommer sovende til resultaterne og selv skal huske at være 100% engageret – så er min træner altid motiverende og støtter mig – og hjælper mig op på hesten igen, når jeg er falder af.

Stor tak til Eva, det har været utrolig lærerigt og hårdt på den fede måde at have dig som træner.

Jeg vil til hver en tid anbefale dig.

Du har så meget erfaring, energi og smittende humør, at alle burde træne sammen med dig.”

Liselotte Jensen – 53 år, Advokatsekretær, Frederiksberg

* Lovpligtig disclaimer: De opnåede resultater vil naturligvis variere fra person til person i forhold til grundform, fedtprocent og muskelmasse ved programstart.