Personlig Træner
Eva Bagger

Træner profil

Eva Bagger – Læge og Fysioterapeuteksamineret Personlig Træner

Personlig træner Eva Bagger har siden hun var 9 år været aktiv og spillet fodbold. Alligevel sneg kiloene sig langsomt på med årene.

Allerede inden hun fik sit første barn kæmpede hun med 10 kg, der bare ikke ville slippe mave, baller og lår, og efter to børnefødsler stod hun i en alder af 27 år med en stor overvægt.

Ikke nok med det blev hun også alvorlig syg med leddegigt i hele kroppen. Heldigvis kom hun i en rigtig god behandling, men kroppen ville bare ikke det, som hun ville.

Hendes ønske havde altid været at have en stærk krop, at være slank og at være glad for sin krop, så hun startede med at løbe og med at spille fodbold igen og prøvede flere forskellige slankekure.

Nogle gange lykkes det hende faktisk at tabe sig. Engang tabte hun eksempelvis 17 kilo på 3 måneder, men med årene kom de stille og roligt på igen.

Eva startede i et fitnesscenter, hvor hun forsøgte at gemme sig i hjørnet, fordi hun følte at alle kiggede på hende. Hun var desperat efter at tabe sig og endte med at få overbelastet kroppen som følge af både forkert træning og for meget løb, og hun ærgrede sig over, at hun ikke opsøgte professionel hjælp.

Fra overvægtig og syg til personlig træner

Efter 2 års pause besluttede hun sig for, at der skulle ske noget, og fik hjælp af en personlig træner fra Fortius Fitness, og så fik hun opfyldt sit ønske. Med den rette træning og kost nåede hun sine mål om at tabe sig og få en stærk krop, så hun bedre kan klare sin sygdom, og hun kan nu smile, når hun ser sit spejlbillede.

Hun har aldrig været i bedre form, og for Eva er det beviset på, at man kan, hvad man vil uanset alder, og at det aldrig er for sent at ændre sit liv.

Eva har valgt at blive personlig træner, fordi hun rigtig gerne vil hjælpe andre, så de som hende kan blive slankere, fastere, stærkere, få bedre selvværd, få mere energi og overskud og ændre livsstil som hun selv har gjort. Uanset hvad dit mål er, er hun klar til at hjælpe med at nå det, så du også kan smile til dig selv i spejlet.

Hvad siger klienterne

Katrine tabte 80 cm og genfandt motivationen

“Katrine Larsen på 24 år havde mistet motivationen og manglede overskud i hverdagen, men efter at have trænet med Fortius Fitness personlig træner Eva Bagger, har hun ikke alene fået overskuddet og motiviationen tilbage – hun smed også 80 cm fordelt over hele kroppen i processen”*

Claus tabte over 14 kg og 41 cm og kan nu løfte over 100 kg

“Jeg bliver simpelthen så glad i låget, hver gang jeg tager en af de gamle skjorter på. som jeg så kan passe. Det giver mig virkelig en god start på dagen at tøjet ikke strammer”*

Kikki fik tonet kroppen og fik bugt med sine knæproblemer

“Tiden fløj afsted, og resultaterne lod ikke vente på sig. Efter de seks uger kunne jeg squatte med 55 kg og dødløfte 65 kg. En vildere fremgang end jeg i mine vildeste fantasi havde troet, at jeg kunne opnå. Og selvom vægttab ikke var mit mål, så smed jeg næsten 4kg og 21cm. Min krop har aldrig været flottere og er stadig ret imponeret over mine markerede overarme”*

personlig træner Vesterbro

Kikki Møller

“For 2 år siden blev jeg slemt skadet med mine knæ efter en lang årrække med ekstremt meget løb. Diagnosen tog ret hårdt på mig, og jeg gik fra at være en meget aktiv person, til ikke at vide, hvad jeg skulle gøre med mig selv.

Efter 2 år var knæene nogenlunde okay, men frygten for at skade dem igen var stor. Jeg begyndte at styrketræne med min kæreste, men turde ikke give mig fuldt ud af frygt for at blive skadet igen. Jeg har været medlem af stort set samtlige fitnesskæder i Danmark, men endte ofte med at lave de samme øvelser på maskine, uden speciel meget vægt og uden nogen fremgang. Så jeg var fuldstændigt på bar bund når det kom til træning.

Derfor henvendte jeg mig til Fortius Fitness, da jeg ønskede vejledning i, hvordan jeg skulle træne. Jeg ønskede at blive stærk igen, men uden at skade mine knæ. Jeg fik hurtigt kontakt til Eva, som selv havde haft knæproblemer og let kunne sætte sig ind i mine frustrationer og frygt.

Allerede fra den første træning var jeg solgt. Ikke nok med at jeg overhovedet ikke havde ondt, så havde jeg også en fest. Træningen var sjov, udfordrende og sjældent har jeg svedt så meget.

Jeg mærkede hurtigt, hvordan min krop tog positivt imod træningen, og mit humør steg. Kosten var meget lig med, hvordan jeg allerede spiste, men at få ekstra inspiration til at fortsætte, var bare en ekstra bonus.

Jeg havde et 6 ugers forløb med Eva, men det føltes som var det en uge. Tiden fløj afsted, og resultaterne lod ikke vente på sig. Efter de seks uger kunne jeg squatte med 55 kg og dødløfte 65 kg. En vildere fremgang end jeg i mine vildeste fantasi havde troet, at jeg kunne opnå.

Og selvom vægttab ikke var mit mål, så smed jeg næsten 4kg og 21cm. Min krop har aldrig været flottere og er stadig ret imponeret over mine markerede overarme.

Efter mit forløb med Eva har jeg holdt træningen vedlige, fulgt vores træningsprogram og er nu oppe og squatte med 65kg.

Vægten er stadig faldende og cm forsvinder. Med Evas hjælp og “mini uddannelse” i træning, er det nu muligt for mig at få styrket min krop, og holde den skadefri. Og det bedste er næsten, at jeg igen løber, og denne gang uden nogen som helst form for smerte.

Jeg kan ikke anbefale Eva nok. Hun har på så kort tid haft en stor indflydelse på mit liv, givet mig træningsglæde, og et godt forhold til min krop, som jeg ikke længere ser, som en forhindring.

Jeg vil helt klart savne vores træning, men hver gang jeg står i fitnesscenteret nu, hører jeg Evas stemme i baghovedet. Og det gør, at jeg fastholder den rette teknik, skåner mine knæ og vil forblive skadefri. Kort sagt: Eva er guld værd!”

Kikki Møller – 30 år, København K

Kasper lærte at træne korrekt og blev stærkere

“Det her fantastiske forløb har været en investering for fremtiden, og jeg har på intet tidspunkt fortrudt”*

Kasper

Kasper Kroager

“Efter flere år med en vægt der rykkede sig op og ned, (desværre på den overvægtige side), blev jeg enig med mig selv om at den skulle stabiliseres.

Jeg begyndte derfor i det lokale fitnesscenter og begyndte at tænke mere over hvad min kost egentlig bestod af.

Dog efter nogle måneder var forskellen ikke at mærke, og den træning jeg selv lavede i det lokale træningscenter – gav ikke nok.

Man kan vel sige at jeg trænede i blinde.

Man skal ikke være bange for at spørge om hjælp, og slet ikke når det drejer sig om ens helbred – der måtte en personlig træner ind over min træning.

Jeg kiggede med lys og lygte efter en til at give mig det spark, motivation og kostvejledning, som jeg havde brug for.

Jeg stødte tilfældigvis på Fortius Fitness hjemmeside og efter et par mails, kom jeg ind til en personlig samtale hos Eva.

Eva gav mig et hurtigt indblik i at med den rigtige og effektive træning samt ændring at kost – det kan skabe gode resultater.

Jeg fik straks aftalt et forløb og en startdato.

Jeg var i starten usikker på, om jeg udførte øvelserne korrekt, men jeg kom dog hurtigt over det og blev ellevild med træningen og min nye livsstil.

Jeg blev overrasket over, hvor meget styrke jeg kunne tage, og hvor meget man egentlig kan presse sig selv.

Eva er en fantastisk personlig træner, ikke kun fordi hun kan sit sh**, men også fordi hun brænder for sit fag, hvilket man tydeligt mærke.

Hver dag udviste hun et kæmpe engagement, professionalisme og et fantastisk humør.

Vigtigst af alt er, at Eva er sig selv, det gør, at man føler sig tilpas og i gode hænder.

Jeg har taget denne ændring til mig, og jeg træner stadig 2-3 gange om ugen – nu i det lokale center.

Det her fantastiske forløb har været en investering for fremtiden, og jeg har på intet tidspunkt fortrudt.”

Kasper Kroager – 31 år, brygmester, Brøndby

Jane slap for badevægtens tyranni og tabte sig

“Jeg har aldrig i mit liv lavet en eneste rigtig armbøjning, det kan jeg i dag. Jeg er ikke længere styret af min badevægt, men passer min træning og kost, så godt det er mig muligt. Jeg mangler lige det sidste, men det skal jeg nok klare”*

Jane Hallgren

Jane Hallgren

“Jeg hedder Jane Hallgren, er en kvinde på 49 år, der altid har været lidt for glad for mad og kager.
Det ses desværre også … 10-15 kg for meget på sidebenene.

Jeg har igennem mange år været styret af min badevægt og de lidt for mange kg. Jeg har altid dyrket sport, især løb, men det har ikke været nok.

Jeg valgte i foråret at starte hos Fortius Fitness for at blive skubbet lidt i den rigtige retning og for at få rådgivning omkring træning og kost.

Min personlige træner blev Eva Bagger, og hun har været en kæmpe inspiration og støtte gennem mit forløb på ca. 6 måneder.

Jeg har aldrig gået til fitness/vægttræning, men det skulle jeg til nu … jeg fik 6 forskellige øvelser, jeg skulle træne 3 gange om ugen, bl.a. planken som vi tit har øvet på herhjemme.

Men hos Fortius Fitness skulle jeg have vægt på ryggen (2,5kg), jeg mente umiddelbart Eva måtte være skør, men i dag ligger jeg med 30kg på ryggen.

Jeg har aldrig i mit liv lavet en eneste rigtig armbøjning, det kan jeg i dag.

Jeg er ikke længere styret af min badevægt, men passer min træning og kost, så godt det er mig muligt. Jeg mangler lige det sidste, men det skal jeg nok klare.

Eva er stadig i mit baghoved og hjælper, når jeg synes, det bliver svært.

Jeg sender mine bedste tanker til min personlige træner, som jeg kan takke for den nye start med Fitness og hjælpen til at knække kostkurven.

Står du og mangler hjælp til vægttab, kan jeg på det varmeste anbefale Fortius Fitness og Eva Bagger.”

Jane Hallgren – 49 år, arbejdsmiljøkoordinator, Næstved

Mette slap for løbeture, kom bedre form og fik øget velvære

“Indtil videre har jeg tabt 6,4 kilo og 33,5 cm, hvoraf 19 centimeter er tabt om taljen. Det lyder ikke af meget, men jeg kan næsten ikke kende mig selv, når jeg kigger mig i spejlet. Men næsten vigtigst af alt: Jeg kan nu løbe efter bussen uden at blive forpustet; jeg sover godt om natten, jeg undgår ikke spejlet, når jeg skal i bad, og jeg kan nu gå flere kilometer i høje hæle, uden at få ondt i benene. Alle sammen små ting i dagligdagen, som andre tager for givet at kunne”*

Mette Olesen tabte sig med personlig træner

Mette Olesen

“Jeg havde selv prøvet at tabe mig 25 kg, før jeg startede i FortiusFitness. Dengang talte jeg kalorier, og løb seks kilometer fire gange om ugen, men det var for mig en fuldstændig urealistisk måde at leve på.

Jeg er astmatiker, så løbeturen var en daglig tortur, og når jeg kigger tilbage, så ved jeg ærligt talt ikke, hvordan jeg formåede at slæbe mig selv afsted fire gange om ugen.

Da jeg ikke kunne holde til det mere, tog jeg næsten det hele på igen, og siden da har det stået stille, indtil jeg kom til Fortius Fitness.

Fortius stod ud blandt alle de andre personlige trænere på markedet, hvor Fortius—i stedet for at prædike cardio—havde fokus på styrketræning når det kom til vægttab.

Som astmatiker appellerede det rigtig meget til mig, og jeg begyndte på et forløb hos Eva, hvor jeg trænede en gang om ugen med hende og to gange selv i to måneder.

Før jeg startede, blev jeg forpustet af at løbe en kort strækning efter bussen. Jeg sov ikke specielt godt.

Jeg undgik spejlet, når jeg skulle i bad, og jeg fik næsten altid kramper i benene, når jeg gik
i høje hæle.

Alting var sværere, og bare det at gå op ad en stejl bakke var en enorm præstation for mig.

Alt det har ændret sig på to korte måneder med Eva.

Indtil videre har jeg tabt 6,4 kilo og 33,5 cm, hvoraf 19 centimeter er tabt om taljen. Det lyder ikke af meget, men jeg kan næsten ikke kende mig selv, når jeg kigger mig i spejlet.

Men næsten vigtigst af alt: Jeg kan nu løbe efter bussen uden at blive forpustet; jeg sover godt om natten, jeg undgår ikke spejlet, når jeg skal i bad, og jeg kan nu gå flere kilometer i høje hæle, uden at få ondt i benene.

Alle sammen små ting i dagligdagen, som andre tager for givet at kunne.

Derfor kan jeg også varmt anbefale både Fortius Fitness og Eva.

Hun har presset mig til mit yderste, og har været rigtig god til at motivere mig til at få kosten på plads, selvom det ikke gik specielt godt i starten.

Det har gjort, at jeg nu kan køre selv, og stadig holder fast i programmets kostprincipper, som gør, at jeg stille og roligt taber mig.

Fortius har givet mig et færdigstøbt program, som jeg kan bruge gennem resten af mit vægttab og endda efter, så jeg ikke behøver at have en fast træner for at kunne holde vægten, også selvom jeg skejer ud og spiser usundt engang imellem.

Eva har givet mig gejsten til at passe på mig selv og min krop, og så er hun bare en hammer sød træner!

Så tak for hjælpen Fortius og Eva — mit forløb hos jer, har været starten på et nyt og sundere liv for mig.”

Mette Olesen – 23 år, Annonceskribent hos All2days, København

Liselotte blev stærkere og fik en bonus

“Og så har jeg måtte sande, at styrketræning er den bedste træning for kvinder i den modne alder, hvis muskelmassen skal beholdes. En hel fantastisk bonus ved at blive stærkere og få mere muskelmasse, er det vægttab der følger med”*

Vesterbro træner

Liselotte Jensen

“Jeg valgte Fortius Fitness, fordi min træner selv har mærket præcis de udfordringer, jeg selv kæmper med på egen krop, og pga. lokaliteterne, som er et mindre og superhyggeligt center nær Kgs. Nytorv.

Der er ingen ventetid ved maskinerne, ingen høj musik, ingen rod, ingen mobil snak, ingen trængsel – dejligt!

Der er ingen forvirrende snak om træning og kost, om hvornår du skal spise, og hvornår du ikke skal.

Jeg har fået godt styr på kosten ved at følge de lette kostprincipper og Fortius Fitness kostpyramide.

Mit største mål var at blive stærkere, og det må absolut siges at være nået.

Jeg er f.eks. gået fra blot 5 kg i skulderpres – til 12 kg i dag!

Det samme gør sig gældende i Pulldown, hvor jeg startede på 25 kg, og synes det var voldsomt tungt, og alligevel er jeg på 48 kg i dag.

Jeg har fulgt de enkelte træningsmetoder jeg har fået, og trænet 3 gange om ugen – og er, med hjælp fra min træner, på rette vej mod de resultater jeg ønsker med min træning.

Og så har jeg måtte sande, at styrketræning er den bedste træning for kvinder i den modne alder, hvis muskelmassen skal beholdes.

En hel fantastisk bonus ved at blive stærkere og få mere muskelmasse, er det vægttab der følger med.

Jeg er stadig i et forløb, og selvom man ikke kommer sovende til resultaterne og selv skal huske at være 100% engageret – så er min træner altid motiverende og støtter mig – og hjælper mig op på hesten igen, når jeg er falder af.

Stor tak til Eva, det har været utrolig lærerigt og hårdt på den fede måde at have dig som træner.

Jeg vil til hver en tid anbefale dig.

Du har så meget erfaring, energi og smittende humør, at alle burde træne sammen med dig.”

Liselotte Jensen – 53 år, Advokatsekretær, Frederiksberg

* Lovpligtig disclaimer: De opnåede resultater vil naturligvis varierer fra person til person i forhold til grundform, fedtprocent og muskelmasseprocent ved programstart.