Personlig Træner
Eva Bagger

Træner profil

Eva Bagger – Læge og Fysioterapeuteksamineret Personlig Træner

Personlig træner Eva Bagger har siden hun var 9 år været aktiv og spillet fodbold. Alligevel sneg kiloene sig langsomt på med årene.

Allerede inden hun fik sit første barn kæmpede hun med 10 kg, der bare ikke ville slippe mave, baller og lår, og efter to børnefødsler stod hun i en alder af 27 år med en stor overvægt.

Ikke nok med det blev hun også alvorlig syg med leddegigt i hele kroppen. Heldigvis kom hun i en rigtig god behandling, men kroppen ville bare ikke det, som hun ville.

Hendes ønske havde altid været at have en stærk krop, at være slank og at være glad for sin krop, så hun startede med at løbe og med at spille fodbold igen og prøvede flere forskellige slankekure.

Nogle gange lykkes det hende faktisk at tabe sig. Engang tabte hun eksempelvis 17 kilo på 3 måneder, men med årene kom de stille og roligt på igen.

Eva startede i et fitnesscenter, hvor hun forsøgte at gemme sig i hjørnet, fordi hun følte at alle kiggede på hende. Hun var desperat efter at tabe sig og endte med at få overbelastet kroppen som følge af både forkert træning og for meget løb, og hun ærgrede sig over, at hun ikke opsøgte professionel hjælp.

Fra overvægtig og syg til personlig træner

Efter 2 års pause besluttede hun sig for, at der skulle ske noget, og fik hjælp af en personlig træner fra Fortius Fitness, og så fik hun opfyldt sit ønske. Med den rette træning og kost nåede hun sine mål om at tabe sig og få en stærk krop, så hun bedre kan klare sin sygdom, og hun kan nu smile, når hun ser sit spejlbillede.

Hun har aldrig været i bedre form, og for Eva er det beviset på, at man kan, hvad man vil uanset alder, og at det aldrig er for sent at ændre sit liv.

Eva har valgt at blive personlig træner, fordi hun rigtig gerne vil hjælpe andre, så de som hende kan blive slankere, fastere, stærkere, få bedre selvværd, få mere energi og overskud og ændre livsstil som hun selv har gjort. Uanset hvad dit mål er, er hun klar til at hjælpe med at nå det, så du også kan smile til dig selv i spejlet.

Hvad siger klienterne

Katrine tabte 80 cm og genfandt motivationen

“Katrine Larsen på 24 år havde mistet motivationen og manglede overskud i hverdagen, men efter at have trænet med Fortius Fitness personlig træner Eva Bagger, har hun ikke alene fået overskuddet og motiviationen tilbage – hun smed også 80 cm fordelt over hele kroppen i processen”*

Kikki fik tonet kroppen og fik bugt med sine knæproblemer

“Tiden fløj afsted, og resultaterne lod ikke vente på sig. Efter de seks uger kunne jeg squatte med 55 kg og dødløfte 65 kg. En vildere fremgang end jeg i mine vildeste fantasi havde troet, at jeg kunne opnå. Og selvom vægttab ikke var mit mål, så smed jeg næsten 4kg og 21cm. Min krop har aldrig været flottere og er stadig ret imponeret over mine markerede overarme”*

personlig træner Vesterbro

Kikki Møller

“For 2 år siden blev jeg slemt skadet med mine knæ efter en lang årrække med ekstremt meget løb. Diagnosen tog ret hårdt på mig, og jeg gik fra at være en meget aktiv person, til ikke at vide, hvad jeg skulle gøre med mig selv.

Efter 2 år var knæene nogenlunde okay, men frygten for at skade dem igen var stor. Jeg begyndte at styrketræne med min kæreste, men turde ikke give mig fuldt ud af frygt for at blive skadet igen. Jeg har været medlem af stort set samtlige fitnesskæder i Danmark, men endte ofte med at lave de samme øvelser på maskine, uden speciel meget vægt og uden nogen fremgang. Så jeg var fuldstændigt på bar bund når det kom til træning.

Derfor henvendte jeg mig til Fortius Fitness, da jeg ønskede vejledning i, hvordan jeg skulle træne. Jeg ønskede at blive stærk igen, men uden at skade mine knæ. Jeg fik hurtigt kontakt til Eva, som selv havde haft knæproblemer og let kunne sætte sig ind i mine frustrationer og frygt.

Allerede fra den første træning var jeg solgt. Ikke nok med at jeg overhovedet ikke havde ondt, så havde jeg også en fest. Træningen var sjov, udfordrende og sjældent har jeg svedt så meget.

Jeg mærkede hurtigt, hvordan min krop tog positivt imod træningen, og mit humør steg. Kosten var meget lig med, hvordan jeg allerede spiste, men at få ekstra inspiration til at fortsætte, var bare en ekstra bonus.

Jeg havde et 6 ugers forløb med Eva, men det føltes som var det en uge. Tiden fløj afsted, og resultaterne lod ikke vente på sig. Efter de seks uger kunne jeg squatte med 55 kg og dødløfte 65 kg. En vildere fremgang end jeg i mine vildeste fantasi havde troet, at jeg kunne opnå.

Og selvom vægttab ikke var mit mål, så smed jeg næsten 4kg og 21cm. Min krop har aldrig været flottere og er stadig ret imponeret over mine markerede overarme.

Efter mit forløb med Eva har jeg holdt træningen vedlige, fulgt vores træningsprogram og er nu oppe og squatte med 65kg.

Vægten er stadig faldende og cm forsvinder. Med Evas hjælp og “mini uddannelse” i træning, er det nu muligt for mig at få styrket min krop, og holde den skadefri. Og det bedste er næsten, at jeg igen løber, og denne gang uden nogen som helst form for smerte.

Jeg kan ikke anbefale Eva nok. Hun har på så kort tid haft en stor indflydelse på mit liv, givet mig træningsglæde, og et godt forhold til min krop, som jeg ikke længere ser, som en forhindring.

Jeg vil helt klart savne vores træning, men hver gang jeg står i fitnesscenteret nu, hører jeg Evas stemme i baghovedet. Og det gør, at jeg fastholder den rette teknik, skåner mine knæ og vil forblive skadefri. Kort sagt: Eva er guld værd!”

Kikki Møller – 30 år, København K

* Lovpligtig disclaimer: De opnåede resultater vil naturligvis varierer fra person til person i forhold til grundform, fedtprocent og muskelmasseprocent ved programstart.