PERSONLIG PRIVAT TRÆNER

Kasper tabte 14,5 kg og 40 cm

“Simon er professionel ud til fingerspidserne og har et helt særligt talent til at motivere og give dig den selvtillid, der skal til for at få resultater ved hver træning.”

Marie var utilfreds med sin krop

“Jeg blev motiveret af de hurtige resultater, og pludselig kunne jeg se muskler, som jeg ikke havde set før. Det har virkelig været alle pengene værd, en investering for livet.”

Læs min historie

Som barn blev jeg kaldt for ”Lille Simon”. Det var ikke ondt ment, men det sårede alligevel, fordi det ramte et ømt punkt. Jeg lå nemlig under den gennemsnitlige højdekurve og var spinkelt bygget med tynde arme og ben.

Når der skulle tages klassebilleder, sad jeg på forreste række sammen med de mindste, og det gibbede altid lidt i mig på den ufede måde, når skiltet med klassens navn og årgang blev placeret foran mine fødder. Det lyder måske fjollet at være så ked af dét, men det var nu engang sådan, jeg følte.

Udover det med højden var jeg især træt af mine tynde ben. Mange af mine kammerater spillede fodbold, og da vi nåede 12-13 år, havde de betydeligt mere muskuløse ben end jeg. Det med fodbold sagde mig ikke rigtigt noget, og derfor valgte jeg badminton og bordtennis i stedet.

Her gjaldt det mere om at være hurtig end at være muskuløs, og her mindede min spinkle krop mere om de andre drenges.

Min selvtillid forblev lav, lige indtil jeg begyndte til breakdance. Endelig fandt jeg noget, hvor det at være lille, smidig og hurtig var en ubetinget fordel, og det var super fedt. Jeg fik langsomt en mere muskuløs og markeret overkrop, men benene skete der ikke meget med.

Faktisk stod de bare endnu mere frem, nu hvor min overkrop voksede, og derfor skjulte jeg dem konsekvent i baggy jeans eller løse joggingbukser. Helt i top var selvtilliden ikke.

IKKE BARE TILFREDS, MEN STOLT

Selvom jeg var fysisk aktiv i mange år, skete der ikke noget med muskelmassen på mine ben, før jeg begyndte at styrketræne. Først der fik jeg de længe ventede muskuløse ben og en mere harmonisk krop.

Jeg fortsatte med at breakdance og søgte også andre træningsformer, hvor man udnytter egen kropsvægt. Jeg eksperimenterede fx med TRX og calisthenics, som egentlig bare handler om at træne uden vægte.

Men vigtigst af alt, så opdagede jeg, hvor væsentligt det er at kombinere træning med den rigtige kost for at skabe resultater. Og så kæmpede jeg i øvrigt for at droppe de cigaretter, som jeg desværre var blevet afhængig af.

I dag er jeg stadig vild med breakdance. Jeg elsker at prøve nye moves af, og jeg giver gerne et fif med på vejen, hvis du har lyst til at lære et trick eller to. Det er faktisk en god måde at teste din styrke på.

For lige at runde det med højden af, så har jeg endelig lært at acceptere den højde, jeg nu engang har. Jeg har også fået trænet mig til en mere harmonisk krop, hvor arme, ben og overkrop passer sammen, og i dag er jeg faktisk rigtig stolt af min krop. Ikke bare tilfreds, men stolt.

Den følelse af stolthed over egen krop er virkelig dejlig, og det er lige præcis den, som jeg gerne vil give videre til dig. Jeg møder mange klienter, som er utilfredse med deres kroppe af den ene eller anden årsag, og jeg kan sagtens genkende følelsen, for jeg har jo selv været der.

Derfor gør det mig også ekstra glad at se, når det lykkes. Ikke bare for mig selv, men for andre, som pludselig bærer deres krop med stolthed og opnår en helt ny livsglæde. Der er ikke noget bedre end at se glæden i mine klienters øjne, når de når deres mål.

Man kan, hvad man vil. Det lyder måske som en kliche, men du kan faktisk få den krop, som du drømmer om uden det helt store besvær.

Jeg kan lære dig at styre din vægt, skabe en sund krop og få mere energi i hverdagen. Og alt det kan du få uden at træne fem dage om ugen. Du behøver heller ikke at vinke farvel til kage, cola eller hvad du nu holder af.

Vil du også være stolt af din krop? Så kom og træn med mig. Sammen skaber vi de resultater, som du drømmer om.

SÅDAN SIGER MINE KLIENTER

Louise tabte 15 kg og hele 106 cm over hele kroppen

“Der er sket meget store resultater på kort tid”*

Katrine fik genoptrænet og styrket sin ryg og tabte 25 cm

“Jeg havde ikke regnet med, at jeg også ville begynde at få min talje tilbage”*

Anne fik vægttab og smed 34 cm fordelt over hele kroppen

“Jeg har set nogle resultater her, som jeg ikke har set af cardiotræning, og jeg synes bestemt ikke at min kondition er gået ned – tværtimod”*

Mikkel øgede sin vægt med 6,4 kg (5,5 kg muskelmasse)

“Simon har nemlig givet mig uovertruffen vejledning, så jeg kunne nå mine mål, og få sat mig nogle nye at gå efter. Jeg føler mig derfor meget bedre rustet til at fortsætte på egen hånd. Forløbet hos Fortius Fitness er det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv! Jeg er blevet gladere og har fået mere overskud i min hverdag”*

privat træner københavn
“Jeg tog kontakt til Fortius Fitness, da jeg havde et stort ønske om at ændre min livstil. Jeg havde i lang tid gået med den tanke, at jeg ikke kunne tage på. En tanke, der hurtig blev skudt til jorden.

Simon har nemlig givet mig uovertruffen vejledning, så jeg kunne nå mine mål, og få sat mig nogle nye at gå efter. Jeg føler mig derfor meget bedre rustet til at fortsætte på egen hånd.

Forløbet hos Fortius Fitness er det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv! Jeg er blevet gladere og har fået mere overskud i min hverdag. Min anbefaling til andre, som overvejer personlig træning, er meget simpel: gør det hos Simon og Fortius Fitness! I vil ikke fortryde det. :)

Jeg har virkelig været glad for, at Simon blev min træner. Han har været ekstremt engageret i mine fremskridt, og gjorde alt for, jeg følte mig tilpas og fik det maksimale ud af min træning.

Igennem hele forløbet har jeg følt, at det har lagt op til, jeg selv skulle ud og fortsætte træningen, når vores forløb afsluttes, hvilket er meget vigtigt for mig. Det har før været svært for mig at holde motivationen ved lige, men det er ikke noget problem længere.

Du skal have en stor tak, Simon. Endnu en gang! Jeg har virkelig sat pris på din hjælp. TAK!”

Mikkel B. – 21 år, Studerende, København

Henrik tabte 15,8 kg rent fedt

“Jeg er gået 3 tøjstørrelser ned, og pludseligt er damerne i Baresso begyndt at lave hjerter på toppen af min kaffe latte. Jeg har aldrig i mit liv tabt mig så let, kiloene er raslet af mig, og hvad vigtigere er: jeg føler mig sundere og har det bedre end jeg har haft i årevis”*

 width=
“Da jeg kontaktede Fortius Fitness havde jeg selv tabt 26 kg via diæt og cardio.

Jeg var nået til et punkt, hvor jeg hverken havde lyst til at dyrke mere cardio eller at skære yderligere ned på kalorier.

Oveni havde jeg et stort ønske om at tabe det usunde fedt, som min krop til overflod havde ophobet på min overkrop.

Min krop var nok det som i ejendomsverdenen ville beskrive som et håndværkertilbud i Udkantsdanmark.

Dellerne stak ud de mest overraskende steder, og huden var blevet mere og mere slap.

Jeg skrev til Fortius Fitness, som parrede mig med Simon, og jeg fik booket en samtale med ham.

Jeg var temmelig nervøs for at sætte mine ben i et fitnesscenter, da det bestemt ikke er mit naturlige habitat, og fordi tidligere forsøg på at styrketræne var endt i fiasko.

Jeg var jo lidt spændt på, om Simon ville være en af de muskelbøffer, der kan fordrive enhver person med en forhøjet fedtprocent ud af centrene.

Mine fordomme blev straks gjort til skamme. Simon var en helt normal person med en meget fit harmonisk krop, og jeg følte mig straks i trygge hænder.

Jeg besluttede mig for at parkere min forfængelighed ude sammen med cyklen og ærligt fortælle, hvordan jeg levede, hvad jeg spiste, mit livslange had til atletik og styrketræning, hvilke ting der var mine udfordringer, og hvad jeg håbede på at opnå.

Simon forstod straks, at for mig var det ikke udseendet, men sundheden som var i fokus.

Jeg blev introduceret for kostrådene, som var fuldt fornuftige og heldigvis alt andet end fanatiske.

Jeg var tryg og købte et 3 måneders forløb.

Simon kom på en opgave, da jeg ikke havde løftet noget, der var tungere end et glas hvidvin i 10 år, så mit udgangspunkt var lig nul.

Men jeg havde besluttet mig for at slippe kontrollen, gøre hvad der blev sagt og stole 100 procent på ham.

Med sikker hånd fik han lært mig teknikkerne, styrket min krop og bygget min selvtillid op.

Da vi nåede til første måling efter 14 dage, og delletangen skulle i brug, havde jeg smidt 8 cm om taljen, og jeg var i chok over, hvor nemt det var gået.

Det var ved min første måling, at det gik op for mig, at mit samarbejde med Simon ville ændre min opfattelse af træning og give mig nogle vilde resultater.

Ydermere havde jeg i den periode spist uafbrudt.

Træningen havde gjort mig sulten på en helt ny og aggressiv måde.

Tidligere har jeg aldrig haft problemer med at springe et måltid over, morgenmad var en by i Rusland, og nogle dage følte jeg ikke sult og spiste slet ikke. Nu var jeg konstant sulten og kastede mig glubsk over maden.

Jeg droppede at tælle kalorier og spiste mig mæt i grøntsager og kød.

Nu er mit forløb desværre slut, men hold da op hvor har jeg fået valuta for pengene.

Da jeg startede mit forløb vejede jeg 103,9 kg og havde en fedtprocent på knapt 28.

Efter 3 måneder vejer jeg 87,5 kg. Jeg har tabt 16,4 kg, heraf 15,8 kg rent fedt.

Min fedtprocent er nede på 15, og jeg ligger i den bedste kategori for min aldersklasse.

Min mave er strammet op, og jeg ligner ikke en, der lige har født trillinger.

Jeg er gået 3 tøjstørrelser ned, og pludseligt er damerne i Baresso begyndt at lave hjerter på toppen af min kaffe latte. Jeg har aldrig i mit liv tabt mig så let, kiloene er raslet af mig, og hvad vigtigere er: jeg føler mig sundere og har det bedre, end jeg har haft i årevis.

Fra altid at have følt mig malplaceret i træningscentre, eller som minimum som om at jeg var dukket op som uinviteret gæst til en andens fest, må jeg sige, at Fortius Fitness på Gothersgade føles enormt rummende og er et hyggeligt sted, hvor man føler sig virkelig velkommen.

De andre personlige trænere kender hinandens kunder og hilser og sludrer, når man er der. Det virker som en lille hyggelig landsby lige midt i det centrale København.

Simon (eller mirakelmageren, som mine venner kalder ham) er et pragtfuldt, humoristisk og hjertevarmt menneske.

Han er dygtig, kompetent og tager dine mål og ønsker alvorligt.

Jeg har glædet mig til hver en træning med ham.

Hvis jeg har haft en dårlig dag på jobbet og været gnaven, når jeg er kommet, er det aldrig sket, at jeg er gået fra træningen uden at være i bedre humør.

Han har lært mig at elske at træne og vist mig, at man kan nå utrolige resultater uden at træne sig selv halvt ihjel og sulte sig.

Når bare man gør det rigtige, er det egentligt overraskende lidt der skal til.

Det er lige præcis den indstilling og balance, som jeg ubevidst søgte, og som jeg tager med mig.

Nu er jeg begyndt at træne på egen hånd og synes slet ikke, at det er uoverkommeligt at stå op og træne kl. 05.30. Noget der ville have været utænkeligt for 4 måneder siden.

Stor tak til Simon for… ja, for alle de ting der har ændret sig i mit liv.”

Henrik Agerbo – 40 år, Frederiksberg

Kasper Tabte 14,5 kg og 40 cm og fandt træningsglæden

“Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har siddet ved sidste øvelse, badet i sved med et smil på læben og slet ikke opfattet, at der er gået en time, og at der kommet ekstra vægt på alle øvelserne”*


“For 3 måneder siden kontaktede jeg Fortius Fitness, da jeg var nået til et punkt i mit liv, hvor vægten sagde 100 kg, take aways var blevet en daglig rutine og jeg stille og roligt var begyndt at socialt isolere mig.

Jeg tog i Fitness World en gang i mellem, men manglede motivation og gav hurtigt op, når øvelserne blev svære.

Jeg blev matched med Simon, og allerede fra første samtale formåede han at give mig troen på, at mine mål og drømme absolut var indenfor rækkevidde.

Jeg begyndte lynhurtigt at glæde mig til mine træninger med Simon og blev ligeså hurtigt inspireret til at spise sundere.

Simon er professionel ud til fingerspidserne og har et helt særligt talent til at motivere og give dig den selvtillid, der skal til for at få resultater ved hver træning.

Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har siddet ved sidste øvelse, badet i sved med et smil på læben og slet ikke opfattet, at der er gået en time, og at der kommet ekstra vægt på alle øvelserne.

At Simon er professionel ses også ved, at han lynhurtigt har alternativer både til kost og træning, hvis man en dag f.eks. har lidt ondt i knæet eller en albue der driller etc.

En kæmpe bonus ved at træne sammen med Simon er også, at han er helt igennem flink, og at man lynhurtigt kommer til at holde rigtig meget af ham.

Han er 100 % ved din side under hele forløbet og er lige så stolt og glad over ens resultater, som man selv er.

Jeg havde i mange år accepteret, at det var i orden at skuffe mig selv, når det kom til kost og træning, men der var ikke en chance i helvede for at jeg ville skuffe Simon.

Vi var to om det her, og det for mig var den bedste motivation.

Efter 3 måneder havde jeg tabt 14,5 kg og 80,7 cm fordelt på kroppen, og har i den grad fundet glæden og lysten til at træne.

Simon er bogstavelig talt DIN personlige træner, og jeg kan ikke give store nok anbefalinger. Bedste 3 måneder i mange år ?”

Kasper Kongslev – 39 år, Frederiksberg

Frederik tabte 11,4 kg og 68,3 cm

“Jeg er blevet fysisk stærkere, hvilket jeg løbende har kunnet se, ved at gå op i vægtskiver, og hvilket jeg har kunne mærke på min krop i dagligdagen”*

Søren vægttab med privat træner
“Jeg valgte at starte personlig træning hos Fortius Fitness, for at omlægge mine kost-og træningsvaner, og derved opnå vægttab og en stærkere krop.

Inden Fortius Fitness spillede jeg basket på ´´hygge niveau´´ og vidste pga. tidligere forløb med kostvejledere godt, hvad der var det rigtige at spise, men den længere varende motivation til et større vægttab manglede, og det det gik kun den forkerte vej.

Det Fortius Fitness lykkedes med i forhold til mit forløb var først og fremmest de hårde og intense træninger. Jeg er blevet fysisk stærkere, hvilket jeg løbende har kunnet se, ved at gå op i vægtskiver, og hvilket jeg har kunne mærke på min krop i dagligdagen.

Det der har givet mig mest i forløbet er den motivation hver eneste træning gav ved samtaler, sparring og den løbende fremgang. Derudover er jeg studerende, hvilket vil sige, at det er en del penge som man investerer i projektet, hvilket for mig var med til at motivere endnu mere. Træningerne motiverede også til at holde de nye kostvaner, og til at tage cyklen og trapperne oftere.

Jeg vil give Simon mine allerbedste anbefalinger. Han var virkelig god til få mig til at yde alt hvad jeg havde i mig til hver eneste træning. Han var god til at svare på spørgsmål angående muskelømhed, kost m.m. Simon var frisk og veloplagt til ALLE træningerne også dem søndag morgen kl 8.00, hvor jeg glædede mig til at komme ned og yde MAX, til god musik og godt selskab.

I forløbet tabte jeg 11,4 kg. Og 68,3 cm, samtidigt har jeg fået redskaberne til at komme videre med mit vægttab. Det har derfor været alle pengene, og det hårde arbejde værd mange gange.”

Frederik Aabo – 22 år, Studerende, Frederiksberg

Astrid tabte 6,6 kg og 51 cm, kom af med rygsmerterne og blev motiveret til at træne

“Jeg har ikke længere daglige rygsmerter og jeg har fået lyst til at træne. Jeg har tabt mig hvilket jeg faktisk aldrig havde troet ville ske og jeg føler mig bedre tilpas end jeg har gjort i årevis”*


“Jeg har siden, jeg var barn, haft rygproblemer med daglige smerter og har ikke været god nok til at få trænet og heller aldrig syntes, det var sjovt.

Derudover har jeg de sidste fire år arbejdet det meste af tiden udenfor Danmark i lande, hvor adgang til motion og ordentlig mad var meget begrænset og når jeg var hjemme ind imellem udsendelserne, synes jeg træning og sund kost var besværligt.

Da jeg kom hjem til Danmark igen, var jeg træt af det og mig selv og besluttede derfor at forsøge med personlig træning. Jeg ville have stærkere ryg og få lyst til at træne. Vægttab var egentlig sekundært; havde forsøgt før og havde aldrig opnået den store forskel, men det ville da være rart med et par kilo, hvis det kunne lade sig gøre.

Jeg var nok noget skeptisk i starten, da Simon fortalte, at han var sikker på, at han kunne hjælpe mig med at nå alle mine mål. Især da han sagde, at målet var, at jeg ville kunne ligge i planken med 20 kg i 45 sekunder. Jeg startede med ingen kg i 30 sekunder med rystende krop.

Det har været fantastisk at have Simon som personlig træner. Han er super engageret, motiverende og altid i godt humør og vi har haft mange sjove samtaler, mens jeg lå i planken og svedte eller måske mere imellem øvelserne, når jeg igen kunne tale.

Han er fagligt velfunderet og har forståelse for, at jeg er/var bange i forhold til mine rygsmerter, men har også skubbet til mine grænser og vist mig, at jeg kan mere end jeg tror, bare jeg gør det korrekt.

Jeg havde egentlig troet, at det med kostændringerne ville være svært og havde i starten mange spørgsmål til dette og Simon havde altid mange gode idéer til forskellige retter og hvordan jeg kunne bytte rundt på kalorierne og få plads til både cappucino og iskaffe, som jeg virkelig ikke kunne undvære.

Da jeg begyndte at træne på egen hånd ind imellem vores træningsaftaler, heppede han med på sms og han har i det hele taget været ligeså glad for mine resultater gennem forløbet, som jeg selv er og skubbet mig til at sætte nye mål og fortsætte fremad.

At træne med Simon, har været det bedste jeg længe har gjort for mig selv og det kan næsten ikke beskrives med ord, hvor meget det har ændret for mig. Jeg er blevet gladere og har fået mere overskud og at spise sundt er blevet en vane for mig, fordi han har lært mig ikke at tænke på mængder og veje og ståhej, men at finde en almindelig måde at spise sundt på og føle efter.

Jeg har ikke længere daglige rygsmerter og jeg har fået lyst til at træne. Jeg kan stå i planken med 25 kg i 40 sekunder og jeg er vild med planken endda. Sidst men bestemt ikke mindst, har jeg tabt mig 6,6 kg og 51 centimeter fordelt på kroppen, hvilket jeg faktisk aldrig havde troet ville ske og jeg føler mig bedre tilpas end jeg har gjort i årevis.

Så han havde ret! Nu må jeg videre på egen hånd, men jeg har lovet mig selv, at jeg med mellemrum vil give mig selv den gave, at have et træningsforløb med Simon. Bedre gave findes ikke.”

Astrid Opstrup – 37 år, Nurse Activity Manager hos MSF, København

Line fik styrket lænd og core og tabte 15,1 kg og 91 cm fordelt på kroppen

“Jeg har opnået alle mine mål, som var at få ryggen trænet op og blive generelt stærkere samt at blive tilfreds med min krop. Nu mangler der kun liiiige det sidste på lårene. Når man kigger på måling og vejning, er resultaterne jo helt vilde og langt over min forventning”*

“Først og fremmest vil sige en kæmpe tak for et helt igennem fantastisk forløb. Det var den fedeste sidste træning i fredags og en virkelig god samtale under vejning og måling, hvor jeg føler, at det sidste faldt på plads mht kost og træningsprogram. Fordi vi havde så fed en sidste træning, glemte jeg næsten, at det var helt trist at det stopper nu. Jeg kommer sgu til at savne vores træninger!!

Jeg vil gerne nævne, at jeg er virkelig glad og taknemmelig for, at netop du blev min træner. Jeg føler, at vi faldt godt i spænd lige fra starten, og du har forstået at møde mig præcis, hvor jeg var og har altid været glad og positiv, hvilket har givet mig troen på mig selv.

Fra første træning har jeg følt mig i trygge hænder, og jeg har glædet mig til hver gang. Det har været inspirerende, lærerigt og super hyggeligt (herligt med personlig playliste :). Jeg sætter virkelig pris på, at du har villet bruge ekstra tid, når vi ikke blev færdige på en time – også til vores sidste træning, der jo trak noget ud;-) Det havde du jo ikke behøvet, så det skal du vide er værdsat.

Mit forløb har været helt igennem fantastisk, og konceptet med struktureringen af træning samt kost hos Fortius Fitness har været det helt rette for mig. Det må siges at være den bedste investering, jeg nogensinde har gjort i mig selv.

Jeg har opnået alle mine mål, som var at få ryggen trænet op og blive generelt stærkere samt at blive tilfreds med min krop. Nu mangler der kun liiiige det sidste på lårene. Når man kigger på måling og vejning, er resultaterne jo helt vilde og langt over min forventning. Skemaet skal helt klart i glas og ramme;-) Det har dog været lidt dyrt i nyt tøj efterhånden, som centimeterne forsvandt div. steder, og det gamle tøj blev for stort;-)

Det bliver fedt at komme afsted til min første træning på egen hånd på tirsdag. Jeg kommer helt sikkert til at have dine råd og bemærkninger i baghovedet, hvis jeg bliver i tvivl om noget. Sådan lidt a-la: “Hvad ville Simon sige lige nu”? :-)

Som lovet får du lige en update på evt. kageflip efter weekenden, og jeg har faktisk slet ikke haft lyst endnu. Måske er det tanken om, at jeg godt kunne, hvis jeg ville, der har hjulpet. Jeg tænker, at det bliver, når jeg har trappet lidt mere op i kalorier, så der er bedre plads i regnskabet:-)

Endnu engang tusind tak for fire top fede og hyggelige måneder!!!”

Line, 39 år – Claims Management Consultant, Kbh N

Morten øgede sin vægt med 5,4 kg (4,9 kg muskelmasse) + 15 cm på 5 uger

“Mine resultater gennem forløbet var langt bedre, end jeg havde forventet – synlige og hurtige resultater takket være en yderst kompetent træner, der forstod at motivere og presse mig tilstrækkeligt samtidig med at coache mig omkring, hvordan maden kan tilpasses min hverdag”*

“Jeg fik anbefalet Fortius Fitness af andre personlige trænere, da jeg ønskede at tage på i vægt.

Hos FF fik jeg mulighed for at få både kostoptimering og træning af en træner, der selv havde haft lignende udfordringer. Det gjorde en stor forskel for mig!

Mine resultater gennem forløbet var langt bedre, end jeg havde forventet – synlige og hurtige resultater takket være en yderst kompetent træner, der forstod at motivere og presse mig tilstrækkeligt samtidig med at coache mig omkring, hvordan maden kan tilpasses min hverdag.

En super positiv oplevelse, som jeg klart vil anbefale alle der ønsker at få det bedre med deres krop!”

Morten Teilmann Knudsen – 28 år, Kbh Ø

Marie tabte 6,17 kg fedt tabt og kan igen passe sit gamle tøj

“Jeg blev motiveret af de hurtige resultater, og pludselig kunne jeg se muskler, som jeg ikke havde set før, og jeg kunne finde det tøj frem fra den inderste del af skabet, som jeg ikke har kunnet passe i flere år”*

marie t

Marie Terp Stridsland

“Efter utallige forsøg på at smide de ti kilo jeg havde taget på efter to graviditeter, besluttede jeg mig for at få en personlig træner, der kunne hjælpe mig med at komme på rette køl.

Jeg var utilfreds med, hvordan min krop så ud og havde ofte en følelse af, at tøjet ikke sad godt, eller at jeg skulle skjule min krop.

Jeg havde et stort ønske om at ændre min livsstil, en opgave jeg ikke magtede selv.

Jeg kontaktede Fortius Fitness og fik et møde sat op med Simon.

Jeg var spændt på, om styrketræning var noget for mig, for det var ikke noget, jeg havde prøvet før.

Simon fik mig til at slappe af med sin afslappede personlighed og humor, og jeg fandt hurtigt ud af, at styrketræning var lige mig.

Jeg blev motiveret af de hurtige resultater, og pludselig kunne jeg se muskler, som jeg ikke havde set før, og jeg kunne finde det tøj frem fra den inderste del af skabet, som jeg ikke har kunnet passe i flere år.

En sidegevinst var, at jeg helt automatisk forbedrede mit løb. Uden at løbetræne kunne jeg løbe hurtigere, end jeg havde kunnet før.

Jeg vil sige 1000 tak til Simon for et fantastisk forløb.

Han var utrolig dygtig til at få mig til at yde mit maksimale under træningen, samtidig med vi havde det sjovt.

Det har virkelig været alle pengene værd, en investering for livet.”

Marie Terp Stridsland – 32 år, København

Kristine tabte 5,1 kg og 55 cm og fik motivationen tilbage

“Det vigtigste for mig har uden tvivl været, at han hjalp mig med at genvinde min kærlighed til træning. Det var essentielt, at jeg kunne mærke at jeg blev stærkere og så tydelige resultater af vores arbejde sammen”*

privat træner

Kristine Mandsberg

“Jeg valgte at tage kontakt til Fortius Fitness, fordi jeg efter et helt år med en stressfuld arbejdskalender var kommet helt ud af min træningsrytme og havde mistet motivationen fuldkommen.

Simon Tingsgård blev min træner – og mit forløb hos ham var jeg særdeles glad og tilfreds med. Simon er ikke bare en utrolig dygtig træner – han er også et særdeles behageligt menneske, som det er en fornøjelse at omgås.

Simon var utrolig ambitiøs på mine vegne og satte flere mål, som vi ”skulle nå sammen”.

Hans fremadstræbende tilgang og stålsikre tiltro til min formåen smittede hurtigt af – og jeg genvandt efter kort tid motivationen til at holde min styrketræning ved lige og ligeledes at komme i gang med min løbetræning igen.

Jeg tabte mig 5,1 kg og 55 cm i løbet af min tid med Simon, men det vigtigste for mig har uden tvivl været at han hjalp mig med at genvinde min kærlighed til træning.

Det var essentielt, at jeg kunne mærke at jeg blev stærkere og så tydelige resultater af vores arbejde sammen. Simon klædte mig eminent på i forhold til træningsteknik og vedvarende motivation.

Jeg ville til enhver tid indgå et samarbejde med ham igen.”

Kristine Mandsberg – 27 år, Redaktør, København

Maria og Nicolas tabte tilsammen 10,5 kg

“Det har virkelig forandret vores liv at have personlig træning med Fortius Fitness. Resultaterne viste sig meget hurtigere end forventet og overgik vores forventninger”*

“Vi har tidligere trænet op til flere gange om ugen, men vi nåede aldrig de resultater som vi ønskede. Vægten gik op og ned og for at holde vægten nede, krævede det enten mange timers træning eller at vi satte os selv på en hård og ubehagelig diæt.

Vi valgte derfor Fortius Fitness, da vi begge ønskede et vægttab, men også at opnå en sundere livsstil og en mere veltrænet krop.

Det har virkelig forandret vores liv at have personlig træning med Fortius Fitness. Resultaterne viste sig meget hurtigere end forventet og overgik vores forventninger.

Den kostoptimering vi fik, gav os mulighed for at spise os mætte og spise mad, som vi kunne lide, men vigtigst af alt, har vi fået en livsstil, som vi holder ved.

Vi lever fortsat efter de kostråd og vejledning, som vi fik. Vi har i dag en fit krop, og vægten er på det, som vi gerne vil have. Vi er begge blevet glade for det, vi ser i spejlet.

Vi kan varmt anbefale Fortius Fitness, og vi kan varmt anbefale Simon som personlig træner.

Træningen er aldrig været kedelig, og vi så altid frem til træning med Simon. Han har en energi og et drive, der virker meget motiverende.”

Maria og Nicolas Schioldann – 40 år og 46 år, KBH S

* Lovpligtig disclaimer: De opnåede resultater vil naturligvis variere fra person til person i forhold til grundform, fedtprocent og muskelmasse ved programstart.