KANDIDAT I IDRÆT OG SUNDHED SAMT CERTIFICERET PERSONLIG TRÆNER

Lisbeth tabte 9 kg på 6 uger

“Min træner Morten er helt suveræn. Han har været en kæmpe inspiration og læremester, som jeg sætter stor pris på.”

Målbart resultat på 14 dage

“Jeg er blevet mere trimmet og har også taget på i muskelmasse. Vigtigst af alt har jeg lært at gøre øvelserne rigtigt, og det er en fed fornemmelse.”

Læs min historie

Jeg begyndte at interessere mig for styrketræning, da jeg gik på sportsefterskole. Indtil da havde jeg primært spillet golf, hvilket også var grunden til, at jeg valgte netop den efterskole. Jeg var nemlig ret god, og jeg ville gerne blive endnu bedre.

Det blev jeg også, og samtidig fik jeg øjnene op for styrketræning. Jeg var en lille spinkel fyr, og jeg havde aldrig så meget som overvejet at løfte en håndvægt. Men på efterskolen var der også en masse fodbolddrenge. De spillede selvfølgelig fodbold mange timer om ugen, men de styrketrænede også. Og så drillede de alle os splejsede småfyre, som ikke havde samme muskelmasse.

Jeg var træt af drilleriet og samtidig misundelig på fodboldsdrengenes figur. Det prikkede lidt til mit konkurrencegen, og snart trænede jeg 2-4 gange om ugen.

De følgende år fortsatte jeg med både golf og styrketræning. Jeg brugte mange timer i fitnesscenteret, men uden prangende resultat. Der skete selvfølgelig noget, men ikke nok. Min motivation faldt, og det samme gjorde glæden ved styrketræning. Pludselig blev det mere pligt end lyst.

Fra amatør til ekspert

Jeg var dog fortsat interesseret i træning og valgte derfor at læse Sundhed og Ernæring efter handelsskolen. Studiet gav mig den helt rigtige mavefornemmelse, og jeg følte virkelig, at jeg havde taget et godt valg. Nu kunne jeg både selv blive klogere og samtidig uddanne mig til at hjælpe andre.

Jeg spillede stadig golf, og det fyldte meget. Jeg var rykket op i den bedste række og spillede turneringer stort set hver weekend. Det var mega fedt, men jeg begyndte at døje med lændeproblemer, som bare blev værre og værre.

Til sidst blev det så slemt, at jeg måtte stoppe med at spille golf. Jeg kunne også kun sidde ned i kort tid af gangen og søgte endelig hjælp hos en fysioterapeut. Det hjalp, og jeg fandt ud af, at jeg faktisk selv havde været skyld i smerterne. Golf er nemlig en sport med mange monotone foroverbøjede stillinger, og kombineret med forkert teknik i træningscenteret havde jeg presset min lænd til det yderste.

Så selvom jeg studerede sundhed og ernæring, var jeg altså ikke blevet ekspert i træningsteknik. Derfor byggede jeg videre på min uddannelse og læste idræt. Her på kandidatstudiet fik jeg masser af teori om genoptræning, overtræning, skadesforebyggelse og øvelsesteknik, og jeg sugede det hele til mig.

Men ligeså glad jeg var for teorien, ligeså meget elskede jeg studiets praktikperioder, hvor det handlede om at hjælpe andre til at få et sundere liv. Og da jeg var færdig på kandidaten, var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle være personlig træner.

Det blev jeg så, og jeg har ikke fortrudt den beslutning en eneste gang. Jeg elsker nemlig at skabe nye relationer, møde folk, lære dem at kende og hjælpe dem med at nå deres mål.

I dag er jeg i øvrigt langt mere afslappet omkring mit udseende, end jeg var som teenager. Jeg nyder at have en krop, som jeg kan være stolt af, og jeg nyder at træne. Jeg træner, fordi jeg har lyst, og ikke fordi jeg skal.

Og så spiller jeg i øvrigt stadig golf. Jeg holder også af at rejse, tage på restaurant eller smutte en tur i byen med mine venner. Det er alt sammen ting, som gør mig glad, og derfor sørger jeg for at skabe rum til det.

Det lyder måske næsten for nemt, men det er altså muligt at kombinere effektiv træning og sund kost med de lidt mere usunde fornøjelser. Der er rigeligt plads til det hele, hvis bare du har styr på redskaberne til at holde en sund balance.

Og de redskaber vil jeg super gerne give videre til dig, så du også kan opleve, hvor fantastisk livet kan være, når der er plads til sjov og hygge, uden at det ødelægger hverken figur, motivation eller selvværd.

Jeg lover, at du bliver glad for at styrketræne.

Mange hilsner,

Morten

SÅDAN SIGER MINE KLIENTER

Mie tabte 10 cm om maven og fik en fastere krop og en sundere tilværelse

“Efter at have haft et forløb kan jeg godt både se og mærke forandringerne på såvel krop, som humør og overskud. Det har også gjort, at det er meget lettere at træne selv”*

Personlig træning Århus C

Mie Nielsen Fog

“Jeg valgte Fortius Fitness, da jeg havde brug for at få struktur på min træning og hjælp til at træne rigtig. Jeg skulle ikke tabe mig, men ville gerne have en fastere krop, strammet op og mere muskelmasse.

Jeg har trænet i fitnesscenter 3-4 gange om ugen, men ikke med det store resultat.
Havde skelet lidt til en personlig træner, men det der var i diverse fitnesscenter tiltalte mig ikke.

Læste om Fortius Fitness på nettet og blev super inspireret af, at høre alle de gode historier, og det var jo lige det jeg havde brug for, en personlig træner.

Jeg skrev til Fortius og der var hurtigt respons. De anbefalede mig, at jeg skulle træne med Morten. Og der gik kun en dag, inden han havde taget kontakt til mig. Vi kom hurtigt i gang og jeg kunne bare mærke, at det her var helt anderledes.

Efter at have haft et forløb kan jeg godt både se og mærke forandringerne på såvel krop, som humør og overskud. Det har også gjort, at det er meget lettere at træne selv.

Jeg føler, at jeg kommer i centrum, når jeg er til træning hos Morten. Jeg har ikke skulle følge et hold eller stå med en masse andre som også træner samtidigt. Det er intensiv træning, og du har din træners fulde opmærksomhed.

Den anden vigtige ting er trænerens (Morten) kemi med mig.

Han er først og fremmest professionel og har givet mig rigtig god sparring undervejs i forløbet. Morten er også en meget behagelig træner, som lytter til ens behov. Jeg har været super glad for at have Morten som træner og kan varmt anbefale ham til andre som gerne vil have et forløb hos Fortius Fitness.

Det har klart givet mig en bedre bevidsthed omkring min krop og måden, den skal trænes på.

Jeg føler, at jeg har mindre væske i kroppen, mindre stivhed i ledene og føler generelt mere velvære.

Forløbet har levet fuld op til mine forventninger og mere til.

Jeg har ikke haft udfordringer med kosten, da det ikke drejer sig om at måle og veje, men spise ud for nogle bestemte principper – så i min hverdag har det været let at håndtere, hvilket også har gjort det hele meget lettere.

Det har været supermotiverende at vide, at der står en træner og sikre, at man ikke springer træningen over….Man ved, at man har en aftale og derfor kommer man afsted.”

Mie Nielsen Fog – 43 år

Eydrit tabte 13 cm om maven og blev glad for sin krop igen

“Det er som at få en helt ny garderobe. Alt tøj sidder løsere og pænere, og det påvirker mig meget positivt, da jeg har fået meget mere energi, og jeg er glad for min krop igen. I mange år har jeg gået i store bluser for at skjule maven, men nu kan jeg tage en enkelt t-shirt på, og det er ubeskrivelig dejligt”*

Træning og vægttab - Hvordan?

Eydrit Ragnudóttir Mikkelsen

“Jeg så en annonce på Facebook om Fortius Fitness og blev lidt nysgerrig ift. de vægttab de reklamerede for.

Jeg tænkte, at hvis de kan hjælpe mig med min vægt og min mave, så er det alle pengene værd, fordi min mave var et kæmpe stort problem for mig hver eneste dag.

Jeg gik efter tøj der kunne skjule min mave bedst muligt, men den kunne ikke helt skjules. Jeg tog flere kilo på i forbindelse med et rygestop for 6 år siden. Jeg har spist meget sundt og løbet et par gange i ugen, men uden at der skete ret meget med krop og vægt.

Jeg fik en aftale med Morten og fortalte om mine problemer og mit mål.

Mit højeste ønske var at maven skulle væk. Han lovede mig, at han kunne hjælpe mig med at nå mit mål. Jeg var topmotiveret og meget spændt på forløbet, og spændt på at skulle i træningscenter og løfte vægte.

Det var en helt ny verden for mig. Og sikke en verden der har åbnet sig for mig.

Jeg er vild med vægttræning, takket været Morten, som har været en super god og professionel personlig træner for mig.

Det var sjovt, og jeg glædede mig til hver eneste træning og det gik også hurtig med at jeg kunne mærke at mit alt for stramme tøj blev løsere og løsere. Det var fantastisk.

Jeg har haft et helt fantastisk forløb.

Morten var god til at motivere og presse mig til at yde mere, end jeg troede, at jeg kunne. Jeg tabte 3 kg og 13 cm om maven, men træningen har strammet hele min krop op.

Jeg kan mærke mine ribben igen, fedtet på ryggen er også væk, og det er lige som om, at det hele bare er mere lækkert.

Det er som at få en helt ny garderobe. Alt tøj sidder løsere og pænere, og det påvirker mig meget positivt, da jeg har fået meget mere energi, og jeg er glad for min krop igen.

I mange år har jeg gået i store bluser for at skjule maven, men nu kan jeg tage en enkelt t-shirt på, og det er ubeskrivelig dejligt. Det giver mig en lethed.

Det er den bedste investering jeg længe har gjort. Kostprogrammet har også været rigtig godt for mig, også en øjenåbner ift. prioriteringer imellem de forskellige ingredienser i måltiderne, og hvor stor betydning det har for vægten.

Nu fortsætter jeg i et lokalt træningscenter, hvor min nye livsstil kan fortsætte.

Jeg kan kun anbefale Morten, som din personlige træner.”

Eydrit Ragnudóttir Mikkelsen – 53 år

Kim fik 2,1 cm større arme, 8 cm mindre mave og et vægttab på 3,6 kg på under en måned

“Allerede efter 2 uger var der målbare resultater, og jeg kunne også mærke at der var mere energi sidst på dagen. Når man spiser efter den meget simple madpyramide, Fortius har lavet, kan man ikke andet end tabe sig – også uden det skal være kedeligt.”*

Træner hjælp fedttab

Kim Jessen

“Jeg har gennem tiden trænet i forskellige motionscentre on/off med små og store pauser, hvor resultaterne var svingende, og skader var en del af det. Ligesom mange andre har motivationen svigtet, når resultaterne er udeblevet af den ene eller anden årsag.

Derfor har det altid været et ønske at lære og træne ordentligt og rigtigt, så man fik trimmet de rigtige steder og kun med de mest nødvendige gentagelser/øvelser. Den hjælp man kan få rundt omkring i div. motionscentre, har jeg ikke den helt store tiltro til, og instruktørerne jeg har mødt her, har de fleste gange ikke været uddannet tilstrækkeligt til mit behov.

Det stod hurtigt klart for mig, at Fortius Fitness burde være en af de bedste til personlig træning efter at have læst og undersøgt div. forums.

Det har været en fornøjelse at træne sammen med Morten, som er helt nede på jorden, og ved hvad han taler om, og er meget fokuseret på dine ønsker og motiverende/positiv.

Allerede efter 2 uger var der målbare resultater, og jeg kunne også mærke at der var mere energi sidst på dagen. Når man spiser efter den meget simple madpyramide, Fortius har lavet, kan man ikke andet end tabe sig – også uden det skal være kedeligt.

Alt i alt har jeg fået, hvad jeg er kommet efter på meget kort tid, er blevet mere trimmet og har også taget på i muskelmasse. Vigtigst af alt har jeg lært at gøre øvelserne rigtigt og det er en fed fornemmelse.

Jeg kan kun anbefale Fortius Fitness (Morten S. Mortensen), hvis I vil gøre noget godt for jer selv og vil investere i jeres egen krop.

Det har været det hele værd”

Kim Jessen – 41 år

Lisbeth tabte 9 kg og 23 cm på 6 uger

“Min første reaktion var nej, syntes det var grænseoverskridende og en anelse for dyrt. Men som min mand sagde, “selvfølgelig skal du prøve det, man må godt investere penge og tid i sig selv”. Jeg har ALDRIG fortrudt.”*

Lisbeth Apel

“I mine unge år var jeg en slank person, men i takt med at jeg fik 3 børn, blev tiden til mig selv ikke prioriteret så højt. Jeg brugte alle mine timer på børn / familie og arbejde.

Derfor sneg de mange kilo sig på.

Igennem flere år / flere omgange har jeg prøvet diverse former for slankemetoder, men modet, motivationen og tiden modarbejdede mig, og jeg tabte hurtigt fokus.

Diverse træningsformer, fitnesscentre er også afprøvet, holdtræning m.m. Syntes ikke jeg fik resultater, og så mistede jeg modet.

For et års tid siden hørte min datter fra en veninde om Fortius Fitness.

Min første reaktion var nej, syntes det var grænseoverskridende og en anelse for dyrt.

Men som min mand sagde, “selvfølgelig skal du prøve det, man må godt investere penge og tid i sig selv”.

Jeg har ALDRIG fortrudt.

Min træner Morten er helt suveræn.

Aldrig før nu har jeg lært, hvordan man får det optimale ud af styrketræning.

Morten har givet mig så meget info omkring træning og øvelser, jeg kan tage med mig i mit videre forløb. Motivationen er helt i top, og nu ved jeg jo hvordan.

Jeg har følt mig rigtig godt tilpas i træningslokalet, og Morten har givet mig ro på, så min selvsikkerhed i træningen er i top.

Min anden udfordring var maden.

Jeg er vegetar og mange slankeretter er med kød.

Vi har snakket mad/kostplaner, ideer og meget mere. Morten har givet mig inspiration til kost, vegetar retter m.m.

Jeg har fået afprøvet opskrifter, jeg ikke anede eksisterede. De smager vidunderligt og er utrolig mættende.

Nu hvor jeg er færdig med mit forløb, efter 6 uger, har jeg tabt mig 9 kg og 23 cm.

Jeg har nogle kilo endnu, men jeg har en kæmpegejst og troen på det nok skal lykkes.

Det kan jeg udelukkende takke Morten for. Han har været en kæmpe inspiration og lærermester som jeg sætter stor pris på.

Vil man tabe sig og få det ypperste med sig videre fra sit trænings forløb, kan jeg varmt anbefale Morten.”

Lisbeth Apel – 53 år, Tranbjerg

* Lovpligtig disclaimer: De opnåede resultater vil naturligvis variere fra person til person i forhold til grundform, fedtprocent og muskelmasse ved programstart.