CERTIFICERET SUNDHEDSCOACH OG PERSONLIG TRÆNER

Tanya tabte 11,7 kg og fik mere selvværd, energi og overskud

“Min krop er blevet stærkere, og strammere. Jeg er blevet en gladere kvinde med mere selvværd, energi og overskud. Og det er fedt!”

Sofie blev glad for sit spejlbillede

“At gå hos Fortius Fitness har været min første oplevelse med en personlig træner, og jeg må sige at det har været alle pengene værd”

Læs min historie

På trods af en aktiv barndom med både gymnastik, svømning og dans var jeg en buttet pige, som blev drillet i skolen. Jeg var ked af min krop og brød mig ikke om at vise den frem i omklædningsrummet.

Som 12-årig blev jeg smittet med en virus, som gjorde det nærmest umuligt for mig at spise. Det var selvfølgelig ikke sjovt at være syg, men jeg skal gerne indrømme, at jeg nød de mange tabte kilo bagefter.

Jeg fik langt større selvtillid, flere venner og et mere socialt liv. Og det lykkedes mig faktisk at holde vægten i mange år med hjælp fra cykelture og skiftende sportsaktiviteter.

I en alder af 27 blev jeg igen ramt af en alvorlig sygdom. Denne gang handlede det om mavesmerter, ømhed og kløe over hele kroppen. Lægerne kunne ikke finde ud af, hvad jeg fejlede, og jeg endte faktisk med at føle mig stemplet som hypokonder.

Derfor valgte jeg at opsøge en række alternative behandlere, og endelig fik jeg svar. Jeg fik stillet diagnosen Candida Albicans, som er en svampesygdom i tarmene. Efter fire måneder med ændret kost og diverse behandlinger blev jeg fuldstændig rask.

Samtidig gik det op for mig, hvor meget kosten betyder for kroppens sundhed. Allerede her startede en lille spire med at gro, men der skulle gå flere år, før jeg for alvor begyndte at interessere mig for kost og sundhed.

Nå, men jeg havde som sagt en ret stabil vægt i mange år. Det gik først galt, da jeg blev mor, men der tog jeg til gengæld også rigtig meget på. Cirka 20 kilo under hver graviditet, og de var virkelig svære at slippe af med igen.

Jeg prøvede alle mulige kure og diæter, men det var alt sammen noget, hvor jeg konstant følte sult og aldrig rigtig var mæt. Jeg tabte mig, men det holdt ikke længe, for kurene krævede alt for meget og var svære at holde.

SKIULYKKE SATTE SKUB I TRÆNINGEN

Først da jeg for alvor begyndte at styrketræne, skete der noget med min vægt. Efter en skiulykke i 2006 fik jeg en méngrad på 10 procent, hvilket betød at jeg blev nødt at træne ryg og bækkenparti for at holde sammen på det hele.

Jeg blev også mere interesseret i kost og træning, og nød snart effekten af få, men gode træningstimer samt en sund og mættende kost. Senere valgte jeg at uddanne mig som både sundhedscoach og personlig træner, og det har jeg aldrig fortrudt.

I dag har jeg en sund og slank krop, som jeg er stolt af at vise frem, og et arbejde som jeg elsker. Det giver mig virkelig stor glæde at hjælpe andre og se dem nå deres mål, og jeg nyder at kunne trække på mine egne erfaringer i processen.

Jeg er en rigtig livsnyder, som elsker socialt samvær og sætter stor pris på god mad. På den måde er jeg faktisk et levende bevis på, at det sagtens kan lade sig gøre at leve et dejligt liv med plads til hygge og god mad uden at gå rundt med en krop, som man er ked af.

Det tog mig en del år at finde balancen, men nu er dejlig mættende kost og effektiv træning blevet en del af min hverdag, og jeg er fortsat glad, når jeg kigger mig i spejlet.

Det kan du også blive. Bare giv lyd, så finder vi sammen en løsning, der passer til dig og din hverdag.

SÅDAN SIGER MINE KLIENTER

Camilla tabte 37 kg og 104 cm på 7 måneder

“Jeg er blevet utroligt overrasket over hvor let og simpelt det er gået”*

Lena tabte 12 cm, øgede sin muskelmasse, og fik større livsglæde i hverdagen

“Dette forløb har været min rejse til en hverdag med større overskud, mere fokus, en gladere udgave af Lena og ikke mindst en stærkere og mere markeret krop. Jeg havde ikke kunnet læse mig til den rejse, jeg har været på. Det er en rejse, hvor jeg er blevet holdt i hånden på de rigtige tidspunkter for dernæst at blive presset ud over kanten og komfortzonen”*

styrketraening aarhus

Lena Nygaard

“Jeg har fra naturens hånd været heldig med en slank krop og lysten til at dyrke sport, samt glæden ved at bevæge sig.

Jeg er blevet mor i en sen alder og har videregivet glæden ved sport og bevægelse, og/men mit eget sportsliv er blevet mere passivt, hvor hovedpersonen er blevet min søn og den der er den aktive.

Ud af en familie, hvor de fleste er opereret for dårlig ryg, og hvor det nærmest lå i kortene at det også ville blive mit lod, begyndte de første hold i ryggen at indfinde sig.

En travl hverdag og mange comeback forsøg i diverse motionscentre, skader, hælspore samt overgangsalder med hedeture, betød en krop der begyndte at leve sit eget liv. Hvor min krop før var slank og fit, blev den nu blød og slap, og føltes ikke som min krop – og endnu mindre en krop jeg var glad for og havde lyst at vise frem.

Jeg besluttede mig for at tage kontakt til en personlig træner og fik anbefalet Tina.

Jeg læste Tinas CV/historie og kunne godt lide den erfaring, der lå til grund for den viden, jeg oplevede at Tina havde nu.

Jeg har ofte tænkt, at det kan lyde som en floskel, når udtrykket ”at påbegynde en rejse” bliver brugt.

Men det er det, der skete for mig. Jeg begyndte på en rejse, hvor jeg lærte min krop at kende. Jeg erfarede, at jeg havde en stor angst for at ryggen ikke kunne holde til træning med vægte.

Samtidig erfarede jeg, at Tina guidede mig stille og roligt igennem angsten. Det gjorde hun ikke ved at sende mig tilbage i sofaen, men ved at få mig til at tro på, at jeg rent faktisk kan løfte tungt. Løfte, når jeg havde de rigtige teknikker og et komplet fokus på samme.

På vores første møde blev jeg præsenteret for den nye livsstil kontra min egen livs- og koststil.

Jeg synes jo selv, jeg levede sundt. Jeg spiste ikke så meget mad, og mest havregrød med masser af honning, nødder og mandler. Ikke så meget kød, men nogle klapsammen rugbrødsmadder til frokost.

Tina fortalte, at jeg udelukkende levede af kulhydrater, og at jeg skulle have noget protein, hvis kroppen skulle få den styrke og energi jeg gerne ville opnå. ”SKYR! SKYR!” Og jeg brød mig jo ikke om skyr :)

Noget af det vigtigste, som jeg har fået med mig er, at hele omstillingen lå i, hvordan den nye livsstil med det samme erstattede den gamle. Grunden var simpel, og der var hurtige resultater rent fysisk og mentalt. Det tog mig et par dage at elske skyr, og opleve alle fordelene ved produktet.

Det var nemt at komme af med kulhydraterne, da Tina gav en god vejledning i hvordan. Maden var simpel at lave og principperne enkle. Alle grønsager blev brugt og blodsukkeret oplevedes stabilt.

Jeg er nu på en rejse, hvor jeg har fået mit fokus tilbage og bevidstheden om, at når jeg fokuserer på nogle få enkle mål, så opnår jeg målene. Jeg kan handle uden at fylde kurven med kiks, tørret frugt, nødder osv. Jeg har ikke trangen til det søde længere.

Jeg spiser meget mere mad end før, jeg oplever en god energi, og er begyndt at hygge mig med at lave mad. Jeg oplever, hvordan de enkelte grønsager smager og bruger efterhånden ikke sødemiddel heller.

For første gang i mit liv oplever jeg troen på, at min nye livsstil er holdbar, og jeg er allerede på vej til at selv tage over mht. træning. Jeg ved, at der ikke er nogle overspringshandlinger og lette løsninger, men jeg ved også, at når jeg sætter mig mine mål og gennemfører samme, så tager træning ikke lang tid i forhold til udbytte. Og hvis jeg er inviteret i byen, så spiser jeg det samme som alle andre, hvis jeg vel at mærke har lyst til det.

Dette forløb har været min rejse til en hverdag med større overskud, mere fokus, en gladere udgave af Lena og ikke mindst en stærkere og mere markeret krop. Jeg havde ikke kunnet læse mig til den rejse, jeg har været på. Det er en rejse, hvor jeg er blevet holdt i hånden på de rigtige tidspunkter for dernæst at blive presset ud over kanten og komfortzonen.

Jeg har som før nævnt dyrket en masse sport og alligevel må jeg erkende, at jeg aldrig rigtigt har presset mig selv, som jeg har oplevet det i vægttræning. Det er en ny verden, men en verden, hvor nøglen til at holde kroppen sund og stærk ligger. Sund, stærk og flot – også når vi bliver ældre.

Jeg er glad for, at det netop var Tina der fik mig i hænderne, da jeg har oplevet, at Tina er god til at finde vejen ind til sådan et komplekst eksemplar af menneskeracen som mig. Jeg tror, hun kan finde ind til de flestes ”vej””

Lena Nygaard – 54 år, Pædagog, Skanderborg

Marianne fik øget sin styrke og blev klar til at træne på egen hånd

“Opstarten kunne godt mærkes, men hvor var det bare godt at komme i gang igen og mærke kroppen og de “glemte” muskler igen :-)”*

Marianne Østergaard

“Jeg så et opslag på Facebook omkring Fortius og blev interesseret i deres set up med personlig træning.

Jeg havde i et stykke tid gået og overvejet personlig træning og opslaget gav mig et skub til at komme i gang.

Derfor meldte jeg mig til det nærmeste center og startede et forløb på 10 træningsgange hos Tina.

Baggrunden for at jeg valgte Fortius er, at jeg havde brug for at komme i gang igen, få styrket mine muskler og knogler og samtidig blive tonet – og gerne som sidegevinst tabe nogle kilo – efter en periode fyldt op af nyt job og mange timers undervisning og selvstudie.

Jeg har gennem mange år lavet forskellige fysiske aktiviteter som kortere løbeture, dans og fitness, men manglede at få styrket mine muskler. Mit ønske var at lære teknikkerne rigtigt, så jeg fremadrettet træner rigtigt og at undgå skader.

Mit forløb har været lidt længere end normalt grundet arbejdsrelateret rejseri og i den periode havde jeg ikke mulighed for at træne vægttræning – så der har været “pauser” under forløbet.

Opstarten kunne godt mærkes, men hvor var det bare godt at komme i gang igen og mærke kroppen og de “glemte” muskler igen :-).

Her mod slutningen af forløbet føler jeg mig mere fit, har fået bedre kontrol og mere styrke generelt i core og ekstremiteterne.

Jeg har lært rigtigt meget af Tina – hun har en rigtig god og fin måde både at presse til at yde mest muligt men samtidigt at gøre det teknisk rigtigt.

Jeg kan kun anbefale Tina, hvis du ønsker et forløb med indhold, teknik og smil.”

Marianne Østergaard – 50 år, Key Account Manager, Aarhus

Jens Christian tabte 12,8 kg og 58 cm

“Efter endt forløb er der sket radikale ændringer i mit liv både i forhold til min opfattelse af mig selv og i forhold til min fysiske form, hvilket er vigtigt for mig. Jeg har mere energi i hverdagen og glæder mig til at skulle træne hver gang nu. Det er ikke længere en byrde at træne – det er blevet et højdepunkt!”*

Jens Christian Laursen

“Jeg valgte personlig træning, da jeg havde brug for at lære alle grundprincipper i “korrekt” træning, og følte, at jeg havde brug for hjælp til at vedligeholde og udvikle min træning.

Inden jeg startede ved Fortius, var mit håb, at når jeg kom ud på den anden side, var jeg så godt rustet, at jeg ville kunne træne og udvikle på min egen træning uden brug for “ekstern” hjælp.

Dette har vist sig at være tilfældet, og man må sige, at forløbet hos Fortius har være en uddannelse i sig selv for mig.

Dette var min første oplevelse med personlig træning, og jeg synes, at hele forløbet har været rigtig godt.

Fra start bliver der sat fornuftige mål som bliver fulgt gennem forløbet.

Personligt var mit mål vægttab og øget muskelmasse, og derfor havde Tina og jeg løbende dialoger om, hvordan dette bedst blev opnået.

Den løbende opfølgning og tilretning har været en supergod hjælp for mig og har sikret, jeg er kommet længere, end jeg havde turde håbe på.

Efter endt forløb er der sket radikale ændringer i mit liv både i forhold til min opfattelse af mig selv og i forhold til min fysiske form, hvilket er vigtigt for mig.

Jeg har mere energi i hverdagen og glæder mig til at skulle træne hver gang nu. Det er ikke længere en byrde at træne – det er blevet et højdepunkt!

Jeg kan klart anbefale at bruge Tina som personlig træner.

Der er altid godt humør, man bliver holdt op på sine aftale, der er fleksibilitet i forhold til mødetidspunkter og sidst, men ikke mindst, er Tina supergod til at motivere en til at yde 110% til hver træning (og mellem træninger).”

Jens Christian Laursen – 34 år, Scientific Program Manager, Brabrand

Tanya tabte 11,7 kg og 52,7 cm på under 3 måneder

“Min krop er blevet stærkere, og strammere og er endda blevet en bedre udgave end inden jeg fik børn, men vigtigere at nævne er, at jeg er blevet en gladere kvinde, med meget mere selvværd, energi og overskud. Og det er fedt!”*

træning i århus

“Inden jeg startede hos Tina, var jeg en træt kvinde som havde taget 20 kg på efter fødslerne af to børn.

Mit selvværd var langt nede.

Jeg havde på egen hånd prøvet at tabe de mange ekstra kilo, men som kun i begrænsede perioder var lykkes mig.

Herefter begyndte jeg igen at spise usundt, med kage, slik og sodavand i hverdagene.

Troen på at det skulle lykkes denne gang, med hjælp fra en personlig træner, var ikke stor, men samtidig så jeg det som min sidste udvej ud af min overvægt og modløshed.

Efter mit første møde med Tina var jeg lidt skeptisk.

Jeg tvivlede på om styrketræning kunne hjælpe mig til mit vægttab, og hvorvidt de nye kostprincipper overhovedet var mulige og realistiske ift. det liv jeg fører med fuldtidsjob og to børn.

Jeg tror, at det var en lidt trist og umotiveret kvinde som Tina mødte, da hun mødte mig første gang.

De første 3 dage var hårde.

Jeg syntes at det var svært med den nye kost, og jeg var sulten. Det skulle blive endnu en skuffelse var jeg bange for.

Men det viste sig at blive det modsatte.

Efter den første uge i forløbet, begyndte det at vende for mig, jeg fik øjnene mere og mere op for, hvad den nye kost kunne give mig af ny energi, ingen oppustethed (ingen prutter :D) og bedre psyke.

Derudover fandt jeg ud af, at der er uendelige af madkombinationer med denne kost.

Det blev nemmere for mig at lave mad, både til mig selv og min familie. Og i dag elsker jeg det jeg spiser, det er lækkert og appetitligt.

Træningen voksede også mere og mere for mig.

Min krop begyndte at blive stærkere, og banale ting i hverdagen såsom løft, at samle ting op fra gulvet, og at gå på trapper blev nemmere.

Jeg opdagede, at jeg kunne tage mig sammen til at træne selv på hårde dage, og at jeg fik mere energi og blev gladere efter endt træning.

En erfaring jeg aldrig havde gjort mig før.

Tina har været en rigtig god træner for mig. Jeg oplever at hun er meget rolig og afslappet i tilgangen til hendes klienter. Hun er god til at lytte til de udfordringer, jeg har haft med kost og træning, og har hjulpet til justeringer.

Hun har givet mig det nødvendige pres, uden at det blev for meget. Og nu hvor jeg er ved forløbets afslutning, og tænker tilbage derpå, så har jeg hele vejen igennem følt, at hun har haft troen på mig, og at jeg kunne gennemføre med et flot resultat. Selvom jeg ikke har nået målet helt endnu, så er jeg nået et kæmpe skridt.

Jeg har tabt en masse kilo, og en masse centimeter.

Min krop er blevet stærkere, og strammere og er endda blevet en bedre udgave end inden jeg fik børn, men vigtigere at nævne er, at jeg er blevet en gladere kvinde, med meget mere selvværd, energi og overskud.

Og det er fedt!

Jeg er meget taknemlig for den hjælp og støtte jeg har fået af Tina. Jeg kunne ikke have gjort det uden hende. :)”

Tanya Nielsen – 32 år, Pædagog, Århus

Dorte tabte sig 11,6 kg fedt på 4 måneder, og smed badevægten ud

“Jeg har siden 2009 døjet med en hofte, der har været slidt, og derfor har gjort ’mega’ ondt. Det er væk! Jeg er fri for at spise smertestillende, som jeg har gjort i mange år og endda temmelig meget på det sidste Jeg skulle have ny hofte her i foråret, det var den eneste måde lægerne kunne hjælpe mig. Det er nu udsat og jeg skal først til kontrol igen om 2 år. Jeg føler mig i meget bedre form og har smidt badevægten ud!”*

styrketræning

“Jeg valgte Fortius Fitness ved et tilfælde, da jeg så en reklame på Facebook som fangede mig!

Jeg havde i mange år brugt cardiotræning (jeg har løbet regelmæssigt siden 1996), og var lige præcis faldet i fælden med at træne og træne – og ikke “en skid” skete der. Det eneste jeg opnåede var en konstant større sult.

Jeg har i mange år været oppe på at træne en time hver dag alle hverdage. Jeg vekslede mellem en time på kondicyklen, en times løb ude i naturen og en time i centeret med LOOP styrketræning.

Men ikke engang den slags styrketræning kunne bringe mig et skridt videre mod målet, nemlig at komme af med nogle kilo. Jeg startede for en del år siden med at tænke, at det var ved at gå den forkerte vej, samtidig med, at jeg var på vej ind i overgangsalderen.

Jeg har stille og roligt taget 10-12 kilo på hen over de sidste 4-5 år, og har ikke kunnet komme af med dem igen via den træning, jeg har brugt.

Jeg har deltaget i to kostforløb, hvor jeg har fået vejledning i form af madplaner og madvarer, der var forbudte, osv. Det har heller ikke virket. Jeg har fået akupunktur for at tabe mig, og jeg har sågar fået hypnose. Intet har virket ud over den tid det stod på.

Så stod jeg 55 år gammel, og mindst 10 kg for tung, og så en reklame for Fortius Fitness en dag, og tænkte, at det var da et super godt tiltag – det ville jeg gerne.

Men indrømmet, jeg måtte sluge et par kameler (man er vel jyde), da jeg så priserne.

Jeg tænkte over det og kom frem til, at man jo som sådan investerer i sig selv på en fantastisk måde, og kan jeg holde dette vedlige, er det alle pengene værd at kunne være stærk og smidig, når man rammer den tredje alderdom. Velvære i form af den følelse, det er, at kunne tage et par bukser på, som var lagt væk for en del år siden, er fantastisk.

Så styrke og færre kilo er gevinsten her, og det er vel værd at kæmpe for! Jeg har igennem hele forløbet følt, at der var styr på ’min sag’.

Tina er en dygtig træner og hun er virkelig god til at forklare, hvorfor man skal gøre/lave de forskellige øvelser, hvilket jo er meget vigtigt, når man skal ud og træne på egen hånd en dag! Vi har løbende talt os igennem mange af de madstrategier der er lagt i Fortius Fitness, og det giver rigtig meget mening, at man skal lave et vedvarende skift i de råvarer, man henter hjem for at spise.

Jeg var helt overbevist om, at jeg aldrig ville kunne slippe brød, men det er gået fint uden de store problemer, fordi der er mange alternativer. Alle de ’råd’, der er i Fortius Fitness madprogram, giver mening, når først man er i gang. Personligt troede jeg, at det ville blive rigtig svært for mig, men det har det på ingen måde været. Det handler også om at være en smule kreativ.

Jeg har siden 2009 døjet med en hofte, der har været slidt, og derfor har gjort ’mega’ ondt. Det er væk! Jeg er fri for at spise smertestillende, som jeg har gjort i mange år og endda temmelig meget på det sidste. Jeg skulle have ny hofte her i foråret, det var den eneste måde lægerne kunne hjælpe mig. Det er nu udsat og jeg skal først til kontrol igen om 2 år. Jeg føler mig i meget bedre form og har smidt badevægten ud!

Jeg blev i 2009 opereret for en cyste i min hoftes ledlæbe. Det betød af jeg fra denne dag har haft smerter i min ene side af hoften. Fordi den var slidt og fordi at cysten havde fået lavet et “hul”!

Samtidig tog jeg en del kg på og intensiverede mit løb for at tabe mig.

Det sled endnu mere på min hofte og jeg var til sidst oppe på at spise 8 smertestillende piller om dagen, nogle dage flere, enkelte dage måtte jeg ty til morfin. I samme periode har jeg gået til kontrol på idrætsklinikken og fået frarådet at lave styrketræningsøvelser og løb som belastede min hofte. Jeg kunne svømme! Jeg hader at svømme.

Øvelserne og den træning Tina har givet mig, har givet mig så meget styrke i musklerne omkring min hofte, at jeg nu slet ikke tager noget medicin længere (jeg har ikke taget noget overhovedet de sidste 3 mdr., og jeg har trænet hos Tina i 4 mdr.).

Jeg har ikke ondt mere i samme grad som før. Jeg tænker at grunden til at jeg føler mig virkelig godt tilpas nu er også fordi jeg ikke har noget medicin i kroppen længere. Ingen medicin mere og 11,6 kg lettere…Så bliver det ikke meget bedre!

Jeg er ganske vist holdt med at løbe langt, men jeg kan nu tage nogle små hyggeture på 5 km uden at få ondt.

Selve forløbet, set i et metaperspektiv, har været super godt og jeg har den største tillid til, at alle mennesker i alle aldre kan få noget ud af dette program. Tina er en dygtig og kompetent træner, som jeg meget gerne vil anbefale til andre, der er gået i stå, eller som jeg har famlet sig frem på gale veje.

Rigtig god fornøjelse!”

Dorte Mumm – 55 år, Hinnerup

Sofie tabte 10 kg og 29 cm

“Jeg føler at jeg er blevet en mere overskudsagtig mor og kæreste og jeg er også blevet gladere for at se mig selv i spejlet”*

Sofie Skjødt

“Jeg valgte at starte hos Fortius Fitness, da jeg havde brug for at ændre min livsstil og få noget mere energi og overskud i min hverdag.

Jeg har altid haft yoyo vægt og da jeg fik konstateret lavt stofskifte blev det endnu mere vigtigt at få styr på kost og motion, da jeg desværre kun kunne se vægten gå én vej.

Jeg har løbet on/off og gået lidt i fitnesscenter, men jeg har aldrig rigtig haft en ”aha – oplevelse” og har altid været i tvivl om jeg egentlig gjorde det korrekt.

At gå hos Tina, har været min første oplevelse med en personlig træner og jeg må sige at det har været alle pengene værd.

Hun har formået at presse mig, men samtidig være en god støtte og hjælp med kampen mod kiloene. Jeg har kunne mærke en klar forskel i både energiniveau, humør, men også at jeg er blevet fysisk stærkere.

Jeg har tabt 10 kilo i mit forløb med Tina.

Udover at gå hos Tina har jeg fået mere overskud i hverdagen og det har også været med til at jeg nu også er begyndt at løbe ved siden af. Jeg kan mærke at min krop bliver stærkere og stærkere og det føles godt.

Mit forløb med Tina har været utrolig godt. Jeg ville ønske at jeg kunne gå hos hende hver uge. Hun er en god støtte og samtidig har hun en ordentlig omgang erfaring, viden og gode råd.

Jeg føler at jeg er blevet en mere overskudsagtig mor og kæreste og jeg er også blevet gladere for at se mig selv i spejlet. All in all har det bare være rigtig godt.

Jeg vil til hver en tid anbefale Tina til andre. Hun er en kæmpe hjælp og hun får det til at blive lidt sjovere og hyggeligere at træne.”

Sofie Skjødt – 30 år, Produkt/Applikation Specialist, Aarhus N

Helle tabte 28,5cm og 8kg på 2 måneder og har fået nemmere ved at klare sit job

“Jeg har på 2 måneder tabt mig 8 kilo og 28,5 cm på kroppen, hovedsagelig overkrop og mave. Er blevet meget smidigere og meget stærkere. Hvilket har bevirket, at jeg har nemmere ved at klare mit job og løfte korrekt. Har fået mere energi og lyst til at bevæge mig”*

“Jeg valgte Fortius for at blive stærkere, så jeg kan blive i mit job, som kun bliver tungere.
Havde problemer med at containerne var tunge, samt at løfte korrekt. For 3 år siden fik jeg en lille diskusprolaps, som jeg heldigvis kun mærker lidt til.

Min dag gik med at arbejde, gerne mange timer (9-10 timer) og derefter hjem på sofaen og en belønning chokolade. Dog fik jeg altid gået over 10.000 skridt/dagen.
Alt i alt blev jeg bare mere og mere overvægtig. Pga. overgangsalder satte de ekstra kilo sig hovedsagligt på maven. Jeg gjorde intet for at ændre livsstil før forløbet hos Fortius Fitness.

For 5 år siden prøvede jeg et fitnesscenter med 1 times vejledning før start. Jeg følte bare ikke, at jeg vidste nok om hvad og hvordan jeg skulle gøre, samtidig følte jeg mig usikker blandt alle de mennesker, der også var der.

Da jeg så startede forløbet hos Fortius Fitness og fandt ud af at kostvejledning også var med, var det kun et ekstra plus.

Jeg har på 2 måneder tabt mig 8 kilo og 28,5 cm på kroppen, hovedsagelig overkrop og mave. Er blevet meget smidigere og meget stærkere. Hvilket har bevirket, at jeg har nemmere ved at klare mit job og løfte korrekt. Har fået mere energi og lyst til at bevæge mig.

Jeg er blevet vild med at træne med vægte, så det vil jeg blive ved med. Har købt mine egne vægte.

Jeg kan i den grad anbefale Tina til andre. Det har været rigtig godt for mig at blive motiveret og presset til at yde noget mere af Tina. Det har været et helt fantastisk forløb for mig og det helt rigtige at gøre.”

Helle Krebs – 51 år, Post Danmark, Randers

Troels tabte sig, slap for rygsmerter og fik pænere hud

“På 3 måneder er jeg gået fra en størrelse XL til M i tøj og tabt næsten 9,5 kg. Ud over mit vægttab, er jeg blevet meget stærkere i min krop, og jeg har ikke længere problemer med min ryg”*

styrketraening Tina

Troels Thomsen

“Jeg startede hos Fortius Fitness, fordi jeg havde et ønske om at tabe mig. Samtidigt har jeg tidligere haft problemer med min ryg, som ofte har givet mig smerter.

Hos Fortius Fitness startede jeg et forløb med Tina, som gav mig grundig vejledning omkring både træning, kost og søvn.

Træningen har kastet mange gode ting af sig.

På 3 måneder er jeg gået fra en størrelse XL til M i tøj og tabt næsten 9,5 kg. Ud over mit vægttab, er jeg blevet meget stærkere i min krop, og jeg har ikke længere problemer med min ryg.

Tina er en fantastisk træner og motivator. Jeg har glædet mig til at komme til træning hver gang selv og jeg har vist at det ville blive hårdt.

Tina ved hvad der skal til for at få den rigtige træning og opnå de mål, som jeg selv har sat. Hun er altid i godt humør og det smitter af, hvilket gør træninger nemmere at komme igennem. Efter træningerne har jeg haft større mentalt overskud.

Jeg har fået markant mere velvære af at gennemføre et forløb hos Tina og hun har hjulpet mig med at kickstarte en ny og bedre livsstil.

Et ekstra plus ved forløbet, som jeg ikke havde forventet var, at kosten har vist sig at have en god virkning på min hud. Jeg har haft problemer med eksem, men omlægningen af min kost har gjort min hud pænere.

I foråret 2017 fik jeg en skade i mit ene ben og søgte derfor tilbage til Fortius Fitness for at få hjælp til genoptræningen.

Og heldigvis kunne jeg aftale et forløb hos Tina.

Jeg kan kun give hende mine bedste anbefalinger.”

Troels Thomsen – 40 år, Restauratør, Ebeltoft

Sinthujah tabte 4,2 kg og 20 cm og slap af med smerter

“Jeg har ikke taget smertestillende den sidste måneds tid, mens jeg har været til træning hos Fortius Fitness, og jeg kan mærke, hvordan jeg er blevet mere kropsbevidst og bruger min ryg og mine muskler rigtigt, når jeg f.eks. er ude at handle, eller når jeg løfter mine børn”*

Sinthujah

“Jeg er en person, der ikke har været god til at dyrke motion i mit voksenliv og har haft svært ved at motivere mig selv til at komme i gang.

Jeg har haft rigtig mange problemer med min ryg og knæ. Dette går langt tilbage, men siden mine 2 graviditeter og problematiske fødsler er det blevet værre og i efteråret 2017 blev det værre.

Jeg blev pludselig ramt af uforklarlige stærke smerter i nakke og ryg og kunne ikke bevæge mig i flere dage, og jeg led af smerter i flere måneder og kunne ikke komme i gennem dagligdagen uden smertestillende.

Da jeg ikke rigtig kunne leve med at være på smertestillende hele mit liv, besluttede jeg mig for at gøre noget ved det.

Jeg ville starte til træning og styrke min ryg og tabe mig. Jeg vidste med mig selv, at jeg skulle skubbes i gang og havde brug for en, der kunne motivere mig.

Jeg søgte efter træningsprogrammer og personlige trænere og fandt Fortius Fitness.

Jeg er rigtig glad for at have valgt Fortius Fitness. De matchede mig med Tina, hvilket har fungeret rigtig godt.

Tina har fra start vurderet min kunnen (eller mangel på samme) korrekt og har gradvist gjort mig stærkere.

Jeg var meget skeptisk overfor styrketræning og kostplanen i starten, men tog det som en udfordring og kom i gang. Jeg har kunnet mærke den udvikling jeg mentalt og fysisk er kommet i gennem.

Jeg har ikke taget smertestillende den sidste måneds tid, mens jeg har været til træning hos Fortius Fitness, og jeg kan mærke, hvordan jeg er blevet mere kropsbevidst og bruger min ryg og mine muskler rigtigt, når jeg f.eks. er ude at handle, eller når jeg løfter mine børn.

Min mand fortæller mig hele tiden, at han virkelig kan mærke, at jeg har fået mere energi og virker mere glad og frisk. Det kan jeg også selv mærke, og synes jeg er bedre til at være “på” hjemme som på arbejdet.

Jeg har tabt mig 4,2 kg og er begyndt at “stå på egne ben” i et fitnesscenter nær mig. Jeg har fået en god holdning til træning og en sund kost og ikke mindst mere energi og overskud til hverdagen.

Min ryg er blevet væsentlig stærkere og jeg forstår at bruge min krop på en ordentlig måde nu.

Jeg kan varmt anbefale Tina som personlig træner. Hun er meget engageret og kan med et smil presse en til at nå sine mål og er god til at sige stop.

Hun er desuden også god til at vejlede en i forhold til sin kostplan og er meget reel i forhold til dagligdagens udfordringer”

Sinthujah – 33 år, Sproglærer, Aarhus

Puk tabte 15 cm på 3 uger

“Heldigvis slipper jeg for at lære alverdens maskiner at kende, da jeg kun behøver at træne med frivægt. Det er jeg glad for, at jeg har fundet ud af. Hvis jeg selv skal sige det, så syntes jeg, at jeg spiste forholdsvis sundt og varieret før mit forløb. Det har vist sig, at jeg ikke gjorde. Efter jeg har fået vendt min kost næsten 180 grader, er jeg begyndt at kunne mærke og se resultater fra min træning!”*

Puk Thøgersen

“Jeg startede ved Fortius Fitness, fordi jeg ikke følte, at jeg fik nok ud af min træning.

Jeg havde et brændende ønske om at blive stærkere og at komme ned i fedtprocent.

Desuden var jeg heller ikke tilfreds med mit spejlbillede, men det har min træner, Tina, hjulpet mig på vej til at blive!

Derudover tiltalte Fortius Fitness mig også, da man ikke følger en kostplan og kun skal træne 2-3 gange om ugen. Simpelt og overskueligt!

Før jeg begyndte at træne med Tina, gik jeg til holdtræning ca. 1 time hver dag, nogle gange 2 timer.

Jeg brød mig ikke om at træne i centeret, da jeg ikke var 100 % tryg ved diverse øvelser og maskiner. Heldigvis slipper jeg for at lære alverdens maskiner at kende, da jeg kun behøver at træne med frivægt. Det er jeg glad for, at jeg har fundet ud af.

Hvis jeg selv skal sige det, så syntes jeg, at jeg spiste forholdsvis sundt og varieret før mit forløb. Det har vist sig, at jeg ikke gjorde.

Efter jeg har fået vendt min kost næsten 180 grader, er jeg begyndt at kunne mærke og se resultater fra min træning!

Samtidig har Tina også vist mig, at jeg er meget stærkere, end jeg troede. Så en blanding af for lidt vægt, pres fra mig selv, og forkert kost har været skyld i de manglende resultater.

Selvom kosten var noget af en omvæltning, har den haft en stor positiv effekt på min krop. Før døjede jeg meget med oppustethed og luft i maven. Det er væk!

Det er så dejligt, at jeg ikke længere sidder i sofaen, efter at have spist aftensmad, og ligner en, der er højgravid.

Samtidig har jeg også fået mere energi og overskud i min hverdag. Jeg kan klare meget mere nu, end jeg kunne før mit forløb.

Igennem hele forløbet har Tina været god til at rette mig i øvelser, så de blev lavet korrekt. Hun har presset mig mere, end jeg selv ville have gjort, og det har helt sikkert medført, at jeg har fået meget mere ud af min træning.

Så jeg vil til enhver tid anbefale et forløb ved Tina. Hun ved, hvad hun laver, og skulle jeg have et forløb en anden gang, ville jeg helt sikkert vælge hende igen.”

Puk Thøgersen – 25 år, Montagemedarbejder, Hørning

Line fik motivationen og selvtilliden tilbage

“Det er ikke kun på min krop, jeg kan mærke og se forskel på. Mit humør og overskud er også blevet større. Jeg har også fået mindre stivhed i min led, og jeg føler helt generelt mere velvære”*

Line Marie Elkjær Johansen

“Jeg valgte Fortius Fitness, da jeg havde brug for en fastere krop.

Efter en fødsel havde min krop forandret sig, som den selvfølgelig gør, men jeg havde svært ved at være i forandringerne. Jeg har altid være meget slank og aktiv, og lige pludselig ændredes dette billede.

Jeg ville ikke som sådan tabe mig, for jeg var stadig slank, nu bare med former. Men jeg havde brug for at få motivationen og selvtilliden tilbage. Selvtilliden fyldte meget, da jeg ikke kunne få mig selv til at gå ned i et fitnesscenter.

Jeg havde også i den grad brug for hjælp til at ændre nogle kostvaner, hvis jeg skulle kunne løbe maraton igen, hvilket var min plan.

Jeg skrev til Fortius Fitness efter at have læst en masse gode ting. Jeg kom hurtigt i kontakt med Tina, som jeg i den grad kan anbefale.

Tina fik mig på rette kurs igen, så jeg kunne få selvtillid til at træne videre i eget center.

Det er ikke kun på min krop, jeg kan mærke og se forskel på. Mit humør og overskud er også blevet større. Jeg har også fået mindre stivhed i min led, og jeg føler helt generelt mere velvære.

Jeg har fået en meget stor bevidsthed omkring min krop og måden den skal behandles og trænes på.

Forløbet har virkelig levet op til mine forventninger.”

Line Marie Elkjær Johansen – 23 år, Studerende, Århus

Kirsten tabte 7 kg, fik et helt nyt energiniveau og kunne stoppe med blodtryksmedicinen

“Mit energiniveau er helt i top. Jeg sover ikke længe mere og får lavet en masse hele dagen. Min talje svandt med 8 cm. Folk siger til mig, at jeg er blevet mere rank i mine bevægelser”*

Kirsten Hillebrandt

“Hurra. Efter mere end 40 år på arbejdsmarkedet gik jeg endelig fra og blev folkepensionist. De første mange måneder nød jeg friheden. Sov længe og lavede ikke ret meget. Men så var jeg til tjek for min sundhed og her blev det konstateret, at mit blodtryk var steget.

Jeg har de sidste 20 år haft forhøjet blodtryk, men har været velmedicineret. Da jeg fik max dosis i medicin, måtte der ske en forandring i min levestil.

Jeg har gennem hele mit liv altid gået til noget. Aerobic, badminton, cirkeltræning og i fitnesscentre. Jeg har aldrig været fanatisk og havde aldrig prøvet en personlig træner. Jeg stoppede med at ryge for 25 år siden og har med jævne mellemrum gået til diætist for at tabe nogle kilo. Men jeg kunne aldrig tabe mere end 5 kilo, så gik det i stå.

Nu havde jeg i de sidste fire år været meget doven, da jeg blev taget ud af rutinen på arbejdet og blev sat hen foran en computer og samtidig også havde ansvaret for en dement mor.

Nu skulle der ske noget.

Jeg fik først tanken at melde mig på en livsstilshøjskole i 14 uger. Men jeg ændrede det til at prøve at finde en personlig træner, så jeg kunne blive boende hjemme.

Jeg søgte på nettet og faldt over Fortius Fitness. Jeg fik hurtig kontakt og startede med forventninger om at blive mere sund og energifyldt og måske tabe nogle kilo og ikke mindst formindske mit taljemål. Jeg forventede ikke at komme til at ligne en bodybuilder.

Jeg startede med 38 gange, men tilkøbte senere endnu 12 gange.

Efter den første time kunne jeg dårligt holde koblingen nede, da jeg kørte hjem, så slappe var mine ben. Men langsomt fik jeg opbygget mine muskler, så jeg følte en fantastisk velvære på vej hjem. I starten gik det langsomt med at tabe kiloene, hvorfor vi hele tiden justerede på min kost. Men så gik det lige pludselig stærkt.

Jeg har opnået langt mere, end jeg havde forventet. Jeg havde selv tabt 3 kilo efter arbejdsophør og inden jeg startede på træning. Nu 5 måneder efter har jeg tabt yderligere 7 kilo. Mit energiniveau er helt i top. Jeg sover ikke længe mere og får lavet en masse hele dagen. Min talje svandt med 8 cm.

Folk siger til mig, at jeg er blevet mere rank i mine bevægelser. Men nej, jeg ligner ikke en bodybuilder, men ser 10 år yngre ud. Det allerbedste er, at jeg gik ned til en fjerdedel koncentration af blodtryksmedicin og nu efter stop hos træner, er jeg helt medicinfri.

Jeg fortsætter med at gå i et træningscenter for at bevare det gode resultat. Nu skal jeg stå på egne ben.

Jeg kan varmt anbefale Fortius Fitness. Du får god hjælp med kosten og får lagt en personlig træning, som passer til dig. Du kommer til at indgå i et personligt samarbejde med hende, som udelukkende har din sundhed som fokus. Resultaterne udebliver ikke og overstiger langt ens forventning.

Det har været alle pengene værd. Jeg har nu opdaget efter at være skiftet til andet træningscenter, at jeg ikke ville have opnået de fine resultater andre steder.”

Kirsten Hillebrandt – 66 år, Folkepensionist, Mårslet

Henriette tabte 47,5cm og 8kg på 8 uger og fik løsninger, der passede til familien

“Jeg synes, det har været et super motiverende forløb med gode råd og vejledning fra Tina. Jeg havde frygtet maden ift., da jeg har tre børn, der ikke skal tabe sig og jeg ikke mente, at der skulle laves specialmad kun til mig, da ungerne så nok heller ikke ville have det, der blev serveret. Men Tina kom med løsninger og opskrifter og det var simpelthen så godt”*

Henriette Krebs

“Inden jeg begyndte på træning hos Fortius Fitness, havde jeg kæmpet med at tabe mig noget mere efter sidste graviditet ud af tre uden de store resultater.

Jeg prøvede, hvad jeg mente, var sund mad og købte et løbebånd, der blev brugt hver tredje dag. Jeg tabte mig meget, meget stille og roligt, det blev til 6kg på 7 måneder. Mit problem var, at jeg blev ved med at finde på undskyldninger for at spise noget usundt og undskyldninger for ikke at løbe.

Så da min mor kom og spurgte mig, om jeg ville være hendes makker hos en personlig træner, tænkte jeg, at det var nok det spark i rumpen og den motivation, jeg skulle bruge.

Så det gjorde vi! Jeg satte mig et, synes jeg selv, realistisk mål med, at jeg VILLE under 80 kg (start vægt 84kg). Vi trænede to gange om ugen én time ad gangen. Jeg syntes, det var den mest frygtelige time hver gang, og det var kun motiveringen med træner og makker, der gjorde, at jeg tog afsted og ville kæmpe mig igennem.

Men efter hver time havde jeg det godt med mig selv og syntes egentlig, det var lidt fedt alligevel.
Da det så begyndte ret hurtigt at give resultat, blev jeg motiveret, men jeg prøvede at kæmpe noget mere, ift. kost og motion hjemme også, nu hvor resultaterne viste sig.

Jeg har nu tabt mig 8 kg og en masse cm på de 8 uger, og jeg har fået ændret min kost. Nu får jeg det nærmest helt skidt, hvis jeg ikke får trænet.

Jeg synes, det har været et super motiverende forløb med gode råd og vejledning fra Tina. Jeg havde frygtet maden ift., da jeg har tre børn, der ikke skal tabe sig og jeg ikke mente, at der skulle laves specialmad kun til mig, da ungerne så nok heller ikke ville have det, der blev serveret. Men Tina kom med løsninger og opskrifter og det var simpelthen så godt.

Alt i alt et rigtig godt forløb, som stærkt kan anbefales!”

Henriette Krebs – 24 år, Randers, Dagplejer

* Lovpligtig disclaimer: De opnåede resultater vil naturligvis variere fra person til person i forhold til grundform, fedtprocent og muskelmasse ved programstart.