Sådan kommer du hurtigt i form – hvorfor gøre det på den besværlige måde?

I tidens løb har vi i Fortius Fitness haft mange samtaler om, hvordan man hurtigt kommer i form, og ofte har vi stået tilbage som et stort spørgsmålstegn. Det er intet mindre end utroligt, hvor ofte folk springer over, hvor gærdet er lavest, hvor mange penge de bruger, og hvor meget ballade de løber ind i, når de prøver at opbygge muskelmasse, komme af med fedtet eller bare forsøger at leve sundt.

kom hurtigt i form

Vejen til drømmekroppen er ikke særlig kringlet, hvilket også er derfor, vi undrer os over, hvorfor mange gør tingene mere komplicerede end de behøver at være, eller taler om det, som om det er en vandrehistorie eller en science fiction film.

Det mest forunderlige er, at nye komplicerede løsninger og systemer bliver ved at pible frem – og at alle falder i med begge ben, og hopper på magiske løsninger. Bliver man aldrig klog af skade?

Alt for mange bruger for meget tid og energi, for ikke at nævne surt tjente penge, på at undgå en indsats. De satser hele butikken på genveje og strategier til at komme hurtigt i form, men ender modløse med at blive slået tilbage til start.

Det er intet mindre end frustrerende.

Undgå modedillerne

Det er selvfølgelig ikke kun deres skyld, for ”eksperterne” lovede jo højt og helligt, at det nok skulle virke, at der rent faktisk var genveje, og at der fandtes en pille til det hele. Men prøv at betragte diæterne, maskinerne, pillerne, cremerne, strategierne osv. fra afstand, og tænk over, hvad det alt sammen har ført til, og hvordan du gennem tiden er sprunget fra det ene mirakel til det andet. Hvor er resultaterne? Og kan du se et mønster efterhånden?

En anden god måde at stikke en finger i jorden på, er ved at spørge dig selv: ”Hvis alle miraklerne en dag forsvandt, hvordan kunne jeg så opnå en sund og flot krop?” Og her bliver det interessant, for det er nøjagtig på den måde, at du kommer til at opnå resultater!

Hvilken fremgangsmåde tror du er bedst, når det handler om at skabe resultater?

  1. At benytte et gennemtestet program, der har vist sig at virke igen og igen, men hvor du bliver nødt til at yde en solid indsats, eller…
  2. … blive ved med at lede efter en genvej, der ikke findes, fordi du i sidste ende ikke magter rent faktisk at levere det stykke arbejde, der kræves?

Vi håber, at ”A” var ret åbenlyst.

Det korte og det lange er, at du ender med at bruge langt færre penge, og langt mindre tid, og langt bedre (varige) resultater, ved at gøre det rigtigt første gang.

”Genvejene” til at komme hurtigt i form

Med over 20 års erfaring i fitness verdenen, er vi dog stødt på adskillige ”genveje” til en fysik, man kan være stolt af, og samtidig være sund. Men her taler vi ikke om de samme genveje som tidligere. Det har aldrig handlet om snedige salgsmetoder eller diverse produkter, kosttilskud og andet, for der ingen vej uden om arbejdsindsats og disciplin, når det handler om at skabe resultater.

De eneste ”genveje”, der giver mening, er korrekt træning, koststrategi og planlægning.

En solid træningsrutine kan følges over mange år og stadig give fantastiske resultater, fordi helt basal træning rent faktisk virker. Den eneste hage er som sagt, at det kræver en indsats – sommetider en hård indsats, og at man træffer en beslutning om at skabe resultater. Mere kompliceret behøver det ikke være. Og for at være helt på det rene, så handler det heller ikke om at være heldig, eller have ”gode gener”. Det handler om at arbejde. Så sig farvel til modedillerne og brug i stedet tiden på ernæring og træning.

Den rå sandhed om, hvordan man hurtigt kommer i form

Hvis du allerede har investeret i utallige piller, mavemaskiner, der lover en flad mave med 60 sekunders træning om dagen, bøger osv., så spørg dig selv, om de egentlig har givet dig de resultater, du går og drømmer om. Hvor mange måneder og år har du brugt på at følge den linje?

Tænk så på, hvor langt du ville være kommet, hvis du i stedet havde benyttet et solidt træningsprogram, der er designet til at skabe resultater, så længe du er villig til at levere et solidt stykke arbejde – og ikke var faldet for ”magiske” løsninger.

Det er på tide at stå ansigt til ansigt med den rå sandhed. Ligesom med alt andet her i livet, så har alting af værdi sin pris. Det samme gælder, når det handler om at skabe en stærk, sund og slank krop. Jo før du indser det, desto bedre, og snart er du godt på vej mod drømmekroppen.

Er du overrasket over denne revolutionerende information? Så se her… Der er nemlig mere endnu…

Hvis du virkelig vil mestre træning og kost og sætte dig ind i, hvad der skal til for at tabe fedt og opnå en sand kropstransformation og følelsen af succes – uden at flytte ind i et fitnesscenter og uden at skulle på ekstreme slankekure, så se videoen herunder nu.

Lad dine venner få glæde af artiklen – del den her: