Tab 10 kilo eller mere ved at gøre som disse to

Mød Nadja og Martin der begge har tabt 30 kilo eller mere ved at følge Fortius Fitness metode. Begge blev så begejstrede, at det ikke kun ændrede deres vægt. Det ændrede også deres hverdag og deres karriere.

Kender du det med, at det er svært at vælge tøj?

  • At være nødsaget til at iføre dig det der passer, i stedet for det du gerne ville have haft på?
  • At købe tøjet for stort, så man bedre kan gemme sig i det?
  • At føle sig utilpas, når man skal være fint klædt på til fest?

Det har både Nadja og Martin.

tab 10 kilo

Men ingen af situationerne er længere et problem i dag.

Nadja var pædagog i børnehave. Hun havde kæmpet med sin vægt hele livet. Slankekure, cardio-træning og yoyo-vægt.

Martin var gulvlægger med egen virksomhed og havde siden starten af tyverne kæmpet med kiloene. Han spenderede en formue på tøj, sko og udstyr som eksempelvis crosstrainere, og kastede sig over alle de ”quick fix”- kure, han kunne komme i nærheden af.

Uanset hvad det prøvede, var der intet der hjalp og hun var træt af alle de fejlslagende forsøg!

Nadja opsøgte en personlig træner hos Fortius Fitness, og så skete der pludselig noget.

Vægten er ikke længere et alt overskyggende tema i hverdagen, og hun kan bruge den større mængde energi, som hun også har fået på andre ting end at bekymre sig om sin krop.

Martin tog kontakt til Fortius Fitness, fordi han ikke havde noget valg.

Efter en ulykke i et lille Ultralight fly, der smadrede hans krop,

Måtte han tage afsked med sin virksomhed og arbejdet som gulvlægger og begynde en ny uddannelse. Han måtte opereres, men han havde konstante rygsmerter, og måtte have stærke

Smertestillende piller.

Lægerne havde opgivet. De troede ikke, at han kunne få et smertefrit liv nogensinde med de skader.

Men med hjælp fra sin personlige træner hos Fortius Fitness genvandt han ikke bare sin styrke. Han lærte også at træne og spise korrekt.

I dag er han stort set smertefri og har for længst lagt den smertestillende medicin på hylden, og de overflødige kilo er nu en saga blot.

Martin skiftede så at sige hest og tog endnu en uddannelse. Den samme uddannelse som Nadja tog efter sit forløb.

De uddannede sig til personlige trænere med det formål at komme tilbage til Fortius Fitness denne gang som trænere i stedet for klienter.

De ville gerne give deres viden videre. De ville gerne hjælpe andre mennesker.

For når de kunne vinde kampen mod kiloene efter at have kæmpet forgæves i årevis, så vidste de, at andre også ville kunne opnå de samme fordele uanset om deres ønske var: Tab 10 kilo, tab 20 kilo eller 40 kilo.

I dag er de begge trænere i Fortius fitness Silkeborg.

Tab 10 kilo eller mere med en enkel og overskuelige metode

Så hvad var det, Fortius Fitness kunne, som ingen af de andre ting som Martin og Nadja havde prøvet sig frem med i årevis?

Jo, her var et overskueligt koncept med en enkel tilgang til kost og træning, der let kunne passes ind i hverdagen.

Styrketræn i 1 time max. 3 gange om ugen og spis efter nogle lette principper, der tager hensyn til, at du har en travl hverdag og et socialt liv.

Løsningen var i virkeligheden helt ukompliceret og dermed let at overholde.

Mange af trænerne i Fortius Fitness er tidligere klienter hos os, der har valgt at skifte karriere efter et forløb, der på dem var enden på årevis af frustrationer.

Nogle har kæmpet med overvægt, andre undervægt eller smerter og nogle fik bare ikke de resultater, som de gerne ville uanset, hvor meget de knoklede på.

Men hvis løsningen virkelig er så let, hvorfor er de så ikke selv kommet frem til den?

Det er fordi fitnessverdenen er en jungle af modstridende råd.

Fitnesscentret, internettet, magasiner og andre medier er ved at falde over hinanden med gode råd til: tab10 kilo, men mange af dem er misvisende eller direkte forkerte.

Som når man i TV-shop ser en maskine der træner en kropsdel og lover dig store og hurtige resultater eller når det samme magasin eller den samme forfatter udgiver kur efter kur eller træningsprogram efter træningsprogram.

Det er big business, og hvis dit fitnessmagasin gav dig løsningen, ville du så købe det igen måneden efter?

Næh! Hvorfor skulle du?

Det er måske næppe en trøst, men mange der arbejder professionelt er ligeså forvirrede. I deres magasiner står der ting som, at man skal træne en kropsdel af gangen, at man SKAL bruge diverse pulvere og stramme kostplaner.

Det er også derfor mange af vores klienter, inden de kommer til os, har prøvet på egen hånd i årevis, været inden om diætister og andre personlige trænere og knoklet i timevis i deres fitnesscenter på maskiner, der træner konditionen eller træner en muskelgruppe af gangen.

Nu kan du jo tænke over, om du vil fortsætte af den vej eller droppe alle forsøgene og en gang for alle komme i gang med at få den krop du ønsker, hvad enten det handler om en slankere krop, en smertefri krop, en stærkere krop eller en større krop.

Er du overrasket over denne revolutionerende information? Så se her… Der er nemlig mere endnu…

Hvis du virkelig vil mestre træning og kost og sætte dig ind i, hvad der skal til for at tabe fedt og opnå en sand kropstransformation og følelsen af succes – uden at flytte ind i et fitnesscenter og uden at skulle på ekstreme slankekure, så se videoen herunder nu.

Lad dine venner få glæde af artiklen – del den her: