Væk med mavedellen – Maveøvelserne der virker!

Hvilke øvelser mod mavedellen tror du er de mest effektive? Sidebøjninger? Hvis du har lavet en masse sidebøjninger med vægte, har du muligvis bare gjort taljen bredere. Når det gælder om at få styr på de mest effektive ”håndtagsøvelser” er den første regel at undgå sidebøjninger. Særligt med vægte!

væk med mavedellen

Det nytter ikke noget at give andre skylden.

Der er ufatteligt mange mænd og kvinder, med lidt for meget på sidebenene, der laver sidebøjninger med vægtskiver i den ene hånd, i håbet om at forbrænde det overflødige fedt. Men dette er blot vægttræning af musklerne i siden af taljen, og det eneste resultat bliver sandsynligvis, at disse muskler ender med at blive større – og dermed gøre taljen større!

Specifikke maveøvelser kan ikke forbrænde fedtet omkring taljen

Det er desværre her, at de fleste tager fejl. Mange tror, at de bliver nødt til at vride, bøje, dreje, rokke eller bøje taljen fra side til side, for at mavedellen forsvinder og fedtet bliver forbrændt. Konceptet kaldes spot reduktion, og det er desværre ren fiktion.

De bedste maveøvelser rammer ikke musklerne omkring taljen

Du bliver i stedet nødt til at udføre øvelser, der skaber et væsentligt energibehov. Den håndfuld fedt omkring taljen, som du kan tage fat i, er såmænd bare energi, der er blevet oplagret. Sidebøjninger, mavebøjninger, twists, mavemaskiner og andre ting, der sælges på TV, eller du ser udført i de danske fitnesscentre, tvinger ikke kroppen til at bruge nok energi for at komme fedtet til livs.

Øvelser der VIRKER skaber et energiunderskud

Selvom du har lidt af en bred eller buttet talje flere år; selvom du jogger flere kilometer om dagen og selvom du deltager på aerobichold, bruger vægtmaskiner, tilbringer flere timer på stepmaskinen, crosstraineren eller løbebåndet, så er de ikke de mest effektive øvelser, når det gælder vægttab.

Ja, den er god nok. Du kan trampe i pedalerne, gå, jogge og steppe til helvede fryser til is, og det eneste du opnår er ømme fødder, spildte timer og en ligeså bred talje.

Årsagen er, at lange cardiotræninger ikke skaber et tilstrækkeligt stort energiunderskud til, at kroppen begynder at bruge fedtet omkring livet. Fedtet forsvinder først i det øjeblik, du udfører de KORREKTE øvelser, og her hjælper træning med maskiner heller ikke.

Du har muligvis allerede trænet med håndvægte og stænger i et stykke tid, og ALLIGEVEL har du stadig en permanent badering hængende, der ødelægger spejlbilledet. ”Hvis bare jeg kunne komme af med de forbandede håndtag” har du sikkert tænkt mange gange foran spejlet.

Glem alt om cremer, der lover at absorbere fedt. Og glem alt om ”fedtforbrændingspiller”, mavedans og yoga, der alle lover at trimme og opstramme taljen.

Ty i stedet til BASALE og SIMPLE styrketræningsøvelser: styrketræning med flerledsøvelser, også kaldet compound øvelser.

De bedste compoundøvelser er squat, dødløft, bænkpres, pulldown / chin-ups og skulderpres. Alle disse øvelser kan laves med stang eller håndvægte. Det vigtigste er at øvelserne kan trænes med det der kaldes progression – at øge vægtene jævnligt, som teknikken tillader og styrken tillader det.

Det er denne progression der sikrer udfordring til kroppen – den tvinges til at udvikle og tilpasse sig og dermed øge fedtforbrændingen over HELE kroppen – også maven.

Væk med mavedellen

Men det stopper ikke her, for du bliver nødt til at vide, HVORDAN du udfører en kløgtigt sammensat træningsrutine bestående af disse øvelser, for at forbrænde fedtet omkring livet. Når først disse fantastiske øvelser udføres korrekt, er de så effektive til at komme fedtet til livs og tone muskelmassen, at de transformerer hele din fysik, og ikke bare nøjes med at fjerne mavedellen!

Hos Fortius Fitness benytter vores personlige trænere 100% disse naturlige, videnskabeligt beviste øvelser, der giver masser af resultater og en slank og veltrænet krop.

Er du overrasket over denne revolutionerende information? Så se her… Der er nemlig mere endnu…

Hvis du virkelig vil mestre træning og kost og sætte dig ind i, hvad der skal til for at tabe fedt og opnå en sand kropstransformation og følelsen af succes – uden at flytte ind i et fitnesscenter og uden at skulle på ekstreme slankekure, så se videoen herunder nu.

Lad dine venner få glæde af artiklen – del den her: