Smid mavefedtet! Sådan kommer du af med mavefedtet en gang for alle

Hvis du er på udkig efter en måde at komme af med mavefedtet, kan du som noget af det første gå i en bue udenom mavebøjningsmaskinerne og løbebåndene.

Mange mænd ved ikke at mavebøjninger er så godt som uduelige, når det kommer til at skrælle håndtagene væk, og at fedtet på maven ikke kommer væk ved at trampe i pedalerne eller steppe på maskinerne i timevis!

Fortvivl ikke!

I denne artikel gennemgår vi de 3 største fejl, stort set ALLE begår i kampen for at smide mavefedtet.

Derefter viser vi dig, hvad du skal gøre i stedet for at vinke farvel til mavefedtet en gang for alle.

smid mavefedtet

Med den rette træning og kost kan du sagtens tilegne dig den eftertragtede sixpack. Fyren på billedet skal dog have point for at være kreativ.

3 fejl du aldrig må begå, hvis du ønsker at smide mavefedtet

Den første fejl: Sig farvel til mavebøjningsmaskinerne og mavebøjninger på bænk.

Ja, ALLE former for mavebøjninger!

At sidde i en maskine eller ligge på en bænk og folde dig sammen igen og igen, kræver ikke energi nok til, at du forbrænder dig igennem fedtet omkring maven.

Selv hvis du tror, at dine mavemuskler gør alt arbejdet, så er det stadig ikke nok til at få forbrændt dig gennem bildækket, eftersom mavemusklerne simpelthen er for små til at kræve mere end en ubetydelig mængde energi fra kropsfedtet.

Den anden fejl: Smid sidebøjningerne over skulderen.

Du har måske stået med en 20 kg skive og lavet sidebøjninger, men det forbrænder ikke fedtet omkring taljen – det OPBYGGER MUSKEL omkring taljen.

Og mere muskel på taljen = en større talje.

Dertil kommer, at sidebøjninger kun resulterer i, at du bliver bedre til at lave sidebøjninger.

Men det forbrænder altså ikke fedt.

Første og anden regel er øvelser, der går under betegnelsen “isolationsøvelser” og de fleste tror, at disse øvelser kan punktforbrænde fedtet væk omkring taljen.

Men det er en at de største myter, der findes i fitnessverdenen, som afholder alle der falder for den, til at tabe mavefedtet.

Den tredje fejl: Timevis af cardio er ligegyldigt.

Og endnu en stor myte, de fleste der ønsker at smide mavefedtet, falder for.

Det ved du inderst inde også godt, men alligevel knokler du derud af, prustende og stønnende, med en trøje gennemblødt af sved og ømme knæ, for du er overbevist om, at der snart kommer et magisk gennembrud, når først de mange kedelige og forfærdelige timers cardio endelig giver pote.

Men det er på tide at se virkeligheden i øjnene.

Fedtet kommer ikke af med cardio.

Og der er 5 altoverskyggende grunde til hvorfor cardiotræning ikke virker.

Sådan kommer du af med mavefedtet

Du får aldrig skrællet det ekstra fedt af på sidebenene, ved at sidde i mavemaskinen, lave maveøvelser, bruge mavehjul, mave dit og dat, eller ved at kæmpe løs på cardiomaskinerne eller slide fortovene tynde.

Den sikreste vej til at komme af med fedtet på maven, er ved at lave styrketræning, med fokus på øvelser der træner HELE kroppen.

Øvelser der fokuserer på det mest basale, dvs. flerledsøvelser, eller ”compound” øvelser, er den mest effektive, permanente og hurtigste måde at komme af med mavefedtet på.

Hvordan du træner mest optimalt, har vi skrevet en omfattende artikel om her.

Her får du et af vores mest effektive programmer til vægttab INKLUSIV video af alle øvelser – og så kræver det ikke mere end 15 minutter om ugen.

For at blive herre over maven, må du sige farvel til udmattende cardiotræning, smerter fra løbeture og pinlige øjeblikke på fitness holdet.

Kombinationen af progressiv styrketræning, flerledsøvelser og en solid koststrategi med henblik på fedttab er vejen frem til at komme af med mavefedtet hurtigst muligt.

Er du overrasket over denne revolutionerende information? Så se her… Der er nemlig mere endnu…

Hvis du virkelig vil mestre træning og kost og sætte dig ind i, hvad der skal til for at tabe fedt og opnå en sand kropstransformation og følelsen af succes – uden at flytte ind i et fitnesscenter og uden at skulle på ekstreme slankekure, så se videoen herunder nu.

Lad dine venner få glæde af artiklen – del den her: