Få en sund, stærk og flot krop fyldt med energi med en personlig træner i Søborg

HOS FORTIUS FITNESS SØBORG FÅR DU ET LET OG OVERSKUELIGT KONCEPT MED GARANTI FOR RESULTATER

Henrik tabte 16,5 kg på 3 måneder

“Jeg har aldrig i mit liv tabt mig så let. Kiloene er raslet af mig, og hvad vigtigere er: jeg føler mig sundere og har det bedre end jeg har haft i årevis.”

Camilla tabte 37 kg og 104 cm

“Jeg er utroligt overrasket over, hvor let det er gået. Og nu er det bare blevet så meget sjovere at købe nyt tøj og dyrke motion.”

FÅ DEN KROP DU DRØMMER OM – UDEN RIGIDE SLANKEKURE ELLER ENDELØS TRÆNING

Drømmekroppen kan være mange ting.

For nogen handler det om at øge styrken, booste helbredet og blive fri for smerter og gener. For andre handler det om at få mere energi, overskud og velvære eller måske at blive slank og tonet.

Det kan også være en kombination af det hele.

Vi definerer ikke drømmekroppen for dig, men vi hjælper dig med at få netop den version af drømmekroppen, som du ønsker.

Mange af vores klienter kommer til os med stor frustration over deres manglende succes i kampen for en sund og stærk krop. De har ofte spildt både tid, penge og energi på formålsløs træning, strenge kostplaner og slankekure, hvis resultat sjældent holder i længden.

Andre er hverken kommet i gang med kostændringer eller træning, fordi de ikke kan overskue det.

Uanset hvilke erfaringer du har, så lover vi, at du kan slippe af med både uønsket fedt, lavt energiniveau, manglende motivation, slappe muskler og eventuelle hverdagsgener, der kommer som følge af en inaktiv eller forkert livsstil.

Og du kan faktisk slippe af med det hele på en ganske simpel måde, der tillader dig at nyde livet imens.

personlig træner søborg

TÆNK HVIS DU KUNNE…

  • Droppe formålsløs træning og skabe resultater, der holder i længden
  • Slippe for kedelige slankekure og kostplaner én gang for alle
  • Nøjes med at bruge din tid på ting, der rent faktisk skaber resultater
  • Forandre din krop, så den blev flot og stærk
  • Føle stolthed over din indsats og dit resultat
  • Øge dit energiniveau og blive mere glad

Dårlig samvittighed over den kage, du lige har spist, eller negative tanker om din krop, kan fylde rigtig meget. Det oplever vi hos mange af vores klienter, som faktisk føler, at de får et helt nyt liv samtidig med de kommer i form.

Al den tid og energi du bruger på bekymringer omkring krop, kost og træning, kan med fordel bruges til andre sjove ting. Tænk hvis du pludselig fik mere overskud – både fysisk og mentalt.

Hvad ville du så gøre?

  • Være mere aktiv sammen med din familie?
  • Rydde op i den evindelige rodeskuffe?
  • Nyde en dejlig tur i svømmehallen?
  • Planlægge den fest du aldrig fik inviteret til?
  • Se dine venner noget mere?
  • Eller give den ekstra gas på dit arbejde?

Når du endelig får stabile resultater og kan se din krop forandre sig, vil du opleve, at du får helt nye muligheder for at nyde dit liv. Hvorfor vente?

DU KAN FÅ DET HELE PÅ KORTERE TID, END DU TROR

Det behøver ikke at være en langstrakt affære at forandre sin krop. Du kan faktisk skabe holdbare resultater indenfor kort tid – helt uden at flytte ind i træningscenteret eller spise gulerødder fra morgen til aften.

Hos Fortius Fitness tilbyder vi en simpel tilgang med ukomplicerede kostprincipper og lidt, men effektiv træning. Vi har over 25 års erfaring med personlig træning og har efterhånden hjulpet over 15.000 mennesker med at forvandle deres krop.

Vi ved, hvad der skal til for at skabe livsstilændringer og resultater, der holder, og den viden vil vi super gerne dele med dig.

Derfor byder et forløb her hos os ikke bare på en række træningstimer, der forbedrer din form. Forløbet indeholder også en miniuddannelse, hvor du bliver klogere på både kost, træning, motivation og vaner. På den måde sikrer vi, at du selv kan fortsætte på egen hånd efter endt forløb.

Konceptet bliver tilpasset til den enkelte klient, hvor vi tager udgangspunkt i dig, dine vaner og udfordringer, og på den måde bliver det meget nemmere for dig at ændre din livsstil.

Du vil opleve, at sund kost og motion bliver en naturlig del af din hverdag, også selvom du tidligere har kæmpet med motivationen.

Vores koncept er nemt at implementere og giver fantastiske resultater. 

Du kan slippe af med alt fra smerter og gener til overflødigt fedt og slappe muskler. Tænk bare hvor skønt det kunne være.

Som bonus får du en langt bedre hverdag med mere energi og overskud. Du får også flere positive tanker om din krop og bliver stolt af de resultater, du har opnået.

KOM TRYGT I MÅL MED SPECIALUDDANNEDE PERSONLIGE TRÆNERE

Vores strategier bygger på en vision om at skabe de allerbedste betingelser for personlig træning og livstilsændringer. Da Fortius Fitness blev stiftet tilbage i 2010 af Kasper V. Christensen og Joan Lang, var drømmen ikke at bygge en række store centre med plads til masser af mennesker.

Målet var derimod at oprette nogle små, private centre med mulighed for personlig træning og vejledning i rolige omgivelser. Erfaringen viser nemlig, at de bedste resultater kommer, når du kan træne uforstyrret i ro og mag.

personlig træner i søborg

En god træner har selvfølgelig også stor betydning, og derfor tillader vi kun de allerbedste at blive uddannet i vores koncept. Du kan således være sikker på at få en personlig træner med stor viden om både kost, træning, livstilsændringer og motivation.

Du kan også være sikker på at møde et empatisk menneske med fuld forståelse for dine udfordringer og kampe.

Vores trænere er nemlig helt almindelige typer, som alle har begået fejl i deres jagt på en sund og stærk krop. Nogle har trænet alt for meget og fået skader, mens andre har haft problemer med stillesiddende arbejde og overvægt.

Hver træner har et begrænset antal klienter. På den måde er der tid til fordybelse, hvilket skaber grobund for et godt forhold mellem dig og din træner.

Og din træner laver ikke andet end at hjælpe klienter som dig. Det kan være svært at gennemskue om en personlig træner arbejder fuldtid eller deltid, men her hos os garanterer vi, at alle trænere udelukkende arbejder med personlig træning og vejledning.

Det er din sikkerhed for en dygtig træner med masser af erfaring. En træner, der holder dig i hånden fra start til slut, og som hjælper dig med at tilpasse vores koncept, så det passer perfekt til din hverdag.

Vi matcher dig med den træner, som passer bedst til dig og dine behov. Derefter tilbyder vi en gratis samtale, hvor du kan møde din potentielle træner i Søborg til en snak om kost og træning. Her får du et grundigt indblik i vores koncept samt en række personlige anbefalinger, som du kan tage med dig kvit og frit. Du binder dig ikke til noget – samtalen er både gratis og helt uforpligtende.

Vibeke tabte 10 kg og fik sin flade mave tilbage efter 3 fødsler

“Jeg har fået et generelt større velvære og højere energiniveau. Jeg er helt klart blevet gladere for min krop, og det er lækkert igen at kunne gå i det tøj, jeg har lyst til, fordi topmave og ridebukselår endelig er væk.”

Kim tabte 20 kg, 80 cm og fik en bedre nattesøvn

Jeg har mere end halveret min fedtprocent og jeg sover meget bedre om natten og der er ingen snorken. Jeg fået en meget bedre hverdag og meget mere overskud til hverdagens udfordringer.”

EKSKLUSIVE CENTRE GIVER BEDRE RESULTAT

Vi ved, at selve omgivelserne har mærkbar indflydelse på dine resultater, og derfor er alle vores centre bygget med det formål at lade dig træne uden forstyrrelser. Der er hverken nysgerrige blikke eller kø, og du kan tale frit med din træner om personlige anliggender uden fare for at blive overhørt af andre.

personlig træning søborg

Du træner i et lækkert lokale med udstyr af højeste kvalitet sammen med max 1-2 andre klienter. På den måde kan du koncentrere dig og holde fokus, hvilket giver optimale rammer for din udvikling.

Det kalder vi for ÆGTE personlig træning.

For at gøre det så nemt som muligt for dig har vi åbent alle ugens dage i tidsrummet 6-22. Hos os er der både plads til natteravne og de morgenfriske.

Du kan enten vælge at træne alene eller sammen med 1-3 andre fra din vennekreds eller familie. Sidstnævnte kalder vi Team Fit, og vælger du det forløb, bliver prisen pr. person lavere. Det kan være dejligt med støtte fra en bekendt under forløbet, og så skader det selvfølgelig heller ikke med lidt rabat.

PERSONLIG TRÆNER I SØBORG MED GARANTI FOR RESULTATER

Vi har efterhånden hjulpet tusindvis af klienter i alle aldre og vægtklasser med at ændre deres livsstil og forvandle deres krop.

personlig træning i søborg

Derfor tør vi godt at stille dig en tilfredshedsgaranti, hvor vi lover at give dig pengene retur, hvis dit forløb ikke skaber målbare resultater.

Vi garanterer 100% tilfredshed.

Du kan altså læne dig trygt tilbage og nyde visheden om, at du intet har at miste. Så længe du følger vores simple principper, garanterer vi, at du kommer i mål og får den krop du drømmer om.

Garantien gælder også for dig, der har prøvet alverdens programmer, træningsformer og kostplaner. Vi lover, at vores koncept er anderledes, og at vi kan give dig en god oplevelse med mærkbare resultater.

PERSONLIG TRÆNING SOM DU ALDRIG HAR OPLEVET DET FØR

Hos Fortius Fitness tilbyder vi en samlet pakke, der indeholder personlig vejledning om kost, træning og ændring af vaner. Vi tager udgangspunkt i dit liv og din hverdag og sikrer, at du én gang for alle får den krop, du ønsker.

Pakken indeholder:

  • Et forløb med fokus på dig og ingen anden
  • En miniuddannelse i kost og træning, som ruster dig til at fortsætte på egen hånd
  • Simple, men effektive træningsteknikker som du let kan lære
  • Nemme og fleksible kostprincipper som tillader dig at nyde din mad
  • Masser af opskrifter på lækre, sunde og familievenlige måltider med helt almindelige ingredienser
  • En empatisk og dygtig træner med forståelse for dine udfordringer
  • Optimale lokaler med plads til uforstyrret træning
  • Løbende evaluering og justering af dit forløb
  • Adgang til værdifuld sparring med både trænere og andre klienter i vores lukkede forum
  • Fuld tilfredshed eller pengene retur. Vi garanterer, at du får målbare resultater

fortius fitness søborg

VIL DU MÆRKE RESULTATER SOM DISSE PÅ EGEN KROP?

Tænk hvis det var dig, der allerede om et par uger kunne møde et nyt billede, når du så dig selv i spejlet. Og dig, der lang tid efter endt forløb, stadig kunne være stolt af din krop.

Hos Fortius Fitness starter rejsen med en uforpligtende samtale, der ikke koster dig så meget som en krone. Her møder du den træner, du er blevet matchet med, og sammen taler I om hvordan vores fleksible forløb kan tilpasses din hverdag.

Du får selvfølgelig også indblik i hele vores strategi og den dokumenterede tilgang, der allerede har hjulpet over 15.000 mennesker med at transformere deres krop.

Til samtalen lærer du blandt andet:

  • Hvor lidt der skal til for at give dig mere energi og overskud
  • Hvorfor du aldrig bør veje eller måle din mad
  • Hvorfor simple kostprincipper, der er tilpasset dine smagsløg og din hverdag, giver bedre resultat
  • Hvor let det er at lave sund og lækker mad til dig og din familie
  • Hvorfor du aldrig bør tvinge dig selv til at spise ting, som du ikke kan lide
  • Hvordan du kan fortsætte med at spise slik og kage samtidig med at du taber dig
  • Hvor nem og effektiv træning kan være
  • Hvordan du undgår de faldgruber, som afholder dig fra at nå dit mål. Det handler ikke om dårlig genetik eller manglende viljestyrke, men primært om myter og misinformation

Med en grundig gennemgang af vores koncept får du en tryg start, hvor du er 100% med på, hvad der skal ske.

Husk: Vores koncept er ikke en fast ramme, som du skal mases ind i. Det er en super simpel og fleksibel strategi med garanti for resultat.

Hos os køber du ikke bare en række træningssessioner – du køber et nyt og bedre liv. Hvor meget er det værd for dig? Og hvor længe vil du vente på at få det?

Signe tabte 22,9 kg og holdt vægten

“Jeg har været oppe og nede i vægt mange gange i mit liv, men det her forløb er det første der for alvor både har virket og holdt mig stabil. Det er en ubeskrivelig fed fornemmelse.”

Jens Christian tabte 12,8 kg og 58 cm

“Der er sket radikale ændringer i mit liv både i forhold til min opfattelse af mig selv og i forhold til min fysiske form. Det er ikke længere en byrde at træne – det er blevet et højdepunkt!”

Mød vores dygtige personlige trænere i Søborg

Her finder du vores center for personlig træning i Søborg

Fortius Fitness Personal Training Center – Søborg
Erik Bøghs Allé 9, Baghuset
2860 Søborg